niknik 14 Ιουνίου 2013 #176 Share 14 Ιουνίου 2013 μπραβο Λουκα το στησιμο τα σπαει καλη αρχη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 14 Ιουνίου 2013 #177 Share 14 Ιουνίου 2013 εξαιρετικο στησιμο.Μπραβο Λουκα.με τα σκληρα επανω θα ειναι φανταστικο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
toyomania8617 14 Ιουνίου 2013 #178 Share 14 Ιουνίου 2013 Οντως πανεμορφο στησιμο......οσο για τον φωτισμο....μακραν ο καλυτερος!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 14 Ιουνίου 2013 #179 Share 14 Ιουνίου 2013 Όμορφο στήσιμο... Καλή αρχή να έχεις..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 15 Ιουνίου 2013 #180 Share 15 Ιουνίου 2013 Ωραίες βάσεις έχεις βάλει για ένα όμορφο ενυδρείο!Καλή αρχή και εύχομαι να βγουν τα σκληρά να μας φάνε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nasos 15 Ιουνίου 2013 #181 Share 15 Ιουνίου 2013 Απλά πανέμορφο και ακόμη είσαι στην αρχη. Μπράβο σου και καλή συνέχεια !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 15 Ιουνίου 2013 Author #182 Share 15 Ιουνίου 2013 Thanx guys !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 17 Ιουνίου 2013 Author #183 Share 17 Ιουνίου 2013 Σχεδόν καθάρισε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 17 Ιουνίου 2013 #184 Share 17 Ιουνίου 2013 Ωραίο στήσιμο που θα το κατα ευχαριστηθείς.Καλή συνέχεια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 17 Ιουνίου 2013 #185 Share 17 Ιουνίου 2013 Σχεδον μας καθαρισες Πολυ ωραιο στησιμο Link to comment Share on other sites More sharing options...
grigoros 17 Ιουνίου 2013 #186 Share 17 Ιουνίου 2013 Το στήσιμο του βράχου σου ολα τα λεφτά και πεντακάθαρο, μπράβο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 17 Ιουνίου 2013 Author #187 Share 17 Ιουνίου 2013 Ευχαρηστώ παιδιά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
doperman 17 Ιουνίου 2013 #188 Share 17 Ιουνίου 2013 Καστορα ωραιο βγηκε με τον αραγωνιτη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 17 Ιουνίου 2013 Author #189 Share 17 Ιουνίου 2013 Καστορα ωραιο βγηκε με τον αραγωνιτη Link to comment Share on other sites More sharing options...
toyomania8617 17 Ιουνίου 2013 #190 Share 17 Ιουνίου 2013 Πανεμορφο στησιμο φιλος....... :bigemo_harabe_net-64: Link to comment Share on other sites More sharing options...
karrot 18 Ιουνίου 2013 #191 Share 18 Ιουνίου 2013 Πολύ ωραίο στήσιμο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 18 Ιουνίου 2013 Author #192 Share 18 Ιουνίου 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 25 Ιουνίου 2013 #193 Share 25 Ιουνίου 2013 Kαλη αρχη να εχεις crazy beaver και να το δεις οπως το εχεις φανταστει και ακομα καλυτερο. Ταπεινη μου γνωμη...εαν μεινει ο υπεριωνας μονος του να φωτισει το ενυδρειο ισως επρεπε να εχεις φερει το βραχο λιγο πιο μπροστα,γιατι εκει πισω δεν νομιζω να φτασει ωστε να φωτισει σωστα απαιτητικα κοραλια(σε φως)..Aν βαλεις εξτρα φωτισμο τοτε ειναι μια χαρα. Καλη συνεχεια και ειμαι σιγουρος πως θα γινει πολυ ομορφο. Καστορα ωραιο βγηκε με τον αραγωνιτη Κωστα πηρε το ματι μου οτι και αυτο το στησιμο ειναι δικια σου δουλεια! Μπραβο φιλε Εχεις φαντασια και "χερι" για να φτιαξεις αυτο που σκεφτεις! Εχεις φτιαξει μερικα πολυ ομορφα aquascape. Kαι παλι μπραβο Link to comment Share on other sites More sharing options...
doperman 25 Ιουνίου 2013 #194 Share 25 Ιουνίου 2013 Kαλη αρχη να εχεις crazy beaver και να το δεις οπως το εχεις φανταστει και ακομα καλυτερο. Ταπεινη μου γνωμη...εαν μεινει ο υπεριωνας μονος του να φωτισει το ενυδρειο ισως επρεπε να εχεις φερει το βραχο λιγο πιο μπροστα,γιατι εκει πισω δεν νομιζω να φτασει ωστε να φωτισει σωστα απαιτητικα κοραλια(σε φως)..Aν βαλεις εξτρα φωτισμο τοτε ειναι μια χαρα. Καλη συνεχεια και ειμαι σιγουρος πως θα γινει πολυ ομορφο. Κωστα πηρε το ματι μου οτι και αυτο το στησιμο ειναι δικια σου δουλεια! Μπραβο φιλε Εχεις φαντασια και "χερι" για να φτιαξεις αυτο που σκεφτεις! Εχεις φτιαξει μερικα πολυ ομορφα aquascape. Kαι παλι μπραβο ευχαριστώ,όλα γίνονται με την καλή διάθεση των παιδιών όπως ο κάστορας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregog7 25 Ιουνίου 2013 #195 Share 25 Ιουνίου 2013 Πολύ ωραίο στήσιμο.....ενυδρείο με προοπτικές... Μήπως να κατέβαζες το φωτιστικό ένα κλικ;Γιατί και πίσω και στο πλαι βγαίνει φως εκτός,από μπροστά σε τυφλώνει όταν το βλέπεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 25 Ιουνίου 2013 Author #196 Share 25 Ιουνίου 2013 (edited) Kαλη αρχη να εχεις crazy beaver και να το δεις οπως το εχεις φανταστει και ακομα καλυτερο. Ταπεινη μου γνωμη...εαν μεινει ο υπεριωνας μονος του να φωτισει το ενυδρειο ισως επρεπε να εχεις φερει το βραχο λιγο πιο μπροστα,γιατι εκει πισω δεν νομιζω να φτασει ωστε να φωτισει σωστα απαιτητικα κοραλια(σε φως)..Aν βαλεις εξτρα φωτισμο τοτε ειναι μια χαρα. Καλη συνεχεια και ειμαι σιγουρος πως θα γινει πολυ ομορφο. Κωστα πηρε το ματι μου οτι και αυτο το στησιμο ειναι δικια σου δουλεια! Μπραβο φιλε Εχεις φαντασια και "χερι" για να φτιαξεις αυτο που σκεφτεις! Εχεις φτιαξει μερικα πολυ ομορφα aquascape. Kαι παλι μπραβο Thanx Θέλω να δώ λίγο με το per meter τι γίνεται! Πολύ ωραίο στήσιμο.....ενυδρείο με προοπτικές... Μήπως να κατέβαζες το φωτιστικό ένα κλικ;Γιατί και πίσω και στο πλαι βγαίνει φως εκτός,από μπροστά σε τυφλώνει όταν το βλέπεις; Thanx Δεν τυφλώνει από εμπρός!Οπως έγραψα από πάνω θέλω να δώ με το par meter τι γίνεται Έγινε επεξεργασία 25 Ιουνίου 2013 - Crazy_Beaver Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 29 Ιουλίου 2013 Author #197 Share 29 Ιουλίου 2013 Μερικές φωτογραφίεςΑπό οργανισμούς αυτή την στιγμή έχουμεPowder Blue Tang (Acanthurus leucosternon) x1Sailfin Tang (Zebrasoma veliferum) x1Yellow Tang - Hawaii (Zebrasoma flavescens) x1Court Jester Goby (Amblygobius rainfordi) x1Orange Spotted Goby (Amblyeleotris guttata) x2Purple Dottyback (Pseudochromis fridmani) x1Sailfin/Algae Blenny (Salarias fasciatus) x1Pistol shrimp (Alpheus sp.) x1Peppermint Shrimp (Lysmata wurdemanni complex) x1CUC x40To be continued Link to comment Share on other sites More sharing options...
toyomania8617 29 Ιουλίου 2013 #198 Share 29 Ιουλίου 2013 Να τα χαιρεσαι τα ζωντανα φιλαρακι.........κουκλια ειναι.........και εχουν το ιδανικο μεγεθος που με τρελαινουν !!!!Γενικα το ενυδρειο σου βγαζει ματια......που να γεμισει και κοραλλια...........αντε γειαααααααααααααααααααα!!!! :bigemo_harabe_net-64: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 29 Ιουλίου 2013 #199 Share 29 Ιουλίου 2013 Σου ειχα πει οτι ειμαι σιγουρος πως το αποτελεσμα θα σε αποζημιωσει.Κατα την αποψη μου λοιπον ξανα θα πω το ιδιο,και πιστευω να συμφωνεις Να σαι καλα να το χαρεις Λουκα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 29 Ιουλίου 2013 Author #200 Share 29 Ιουλίου 2013 (edited) Να τα χαιρεσαι τα ζωντανα φιλαρακι.........κουκλια ειναι.........και εχουν το ιδανικο μεγεθος που με τρελαινουν !!!!Γενικα το ενυδρειο σου βγαζει ματια......που να γεμισει και κοραλλια...........αντε γειαααααααααααααααααααα!!!! :bigemo_harabe_net-64: Σε ευχαριστώ, να σαι καλά! Στοκάρω με μέτρο(όσο μπορώ δλδ) Σου ειχα πει οτι ειμαι σιγουρος πως το αποτελεσμα θα σε αποζημιωσει.Κατα την αποψη μου λοιπον ξανα θα πω το ιδιο,και πιστευω να συμφωνεις Να σαι καλα να το χαρεις Λουκα Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια φίλε Στράτο.Είναι χαρά και δύναμη να ακούω τέτοια σχόλια. Το εγχείρημα( γτ ενυδρείο δεν το λές ακόμα) έχει πολύ δρόμο μπροστά του και ελπίζω να φτάσει εκεί που θέλω. Έγινε επεξεργασία 29 Ιουλίου 2013 - Crazy_Beaver Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος