filfilip 8 Μαίου 2013 #126 Share 8 Μαίου 2013 Απλά respect!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 8 Μαίου 2013 Author #127 Share 8 Μαίου 2013 Απλά respect!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 8 Μαίου 2013 #128 Share 8 Μαίου 2013 Μπράβο Λουκά. Τρομερή κατασκευή. Με το καλό η συνέχεια φίλε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 8 Μαίου 2013 #129 Share 8 Μαίου 2013 ολα καλα πανε λουκα,καλη συνεχεια κ με τα επομενα tasks που εχεις. Για aquascape τι σκεφτεσαι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 8 Μαίου 2013 Author #130 Share 8 Μαίου 2013 Μπράβο Λουκά. Τρομερή κατασκευή. Με το καλό η συνέχεια φίλε. Ευχαριστώ Στάθη ολα καλα πανε λουκα,καλη συνεχεια κ με τα επομενα tasks που εχεις. Για aquascape τι σκεφτεσαι? Τhanx Προσανατολίζομαι σε 2 νησιά αλλά άμα δεν τα βάλεις κάτω να δεις που θα σε πάει και ο βράχος .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 8 Μαίου 2013 #131 Share 8 Μαίου 2013 Το σάμπ είναι πισίνα ολόκληρη...ότι θέλεις κρεμάς εκεί μέσα...σε ζηλεύω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 8 Μαίου 2013 Author #132 Share 8 Μαίου 2013 Το σάμπ είναι πισίνα ολόκληρη...ότι θέλεις κρεμάς εκεί μέσα...σε ζηλεύω... Και μεγαλύτερο άμα μπορούσα θα το έκανα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 8 Μαίου 2013 #133 Share 8 Μαίου 2013 Ωραίος Λουκά, να το χαίρεσαι αλλά επειδή μπερδεύτηκα λίγο, γιατί το sump το είχες υπολογίσει να βγει έξω? Υπήρχε κάποιος ιδιαίτερος λόγος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 8 Μαίου 2013 Author #134 Share 8 Μαίου 2013 (edited) Ωραίος Λουκά, να το χαίρεσαι αλλά επειδή μπερδεύτηκα λίγο, γιατί το sump το είχες υπολογίσει να βγει έξω? Υπήρχε κάποιος ιδιαίτερος λόγος? Τhanx! Θα έχω και μέσα και έξω! Απλά αυτό που προόριζα για μέσα μου βγήκε κάπως σε σχέση με χώρο υδραυλικά κλπ και δεν μου άρεσε οπότε θα κάνω ένα χαμηλότερο! Μεγαλύτερος όγκος νερού Κράτησα το ύψος της βάσης χαμηλά Σκιμμερ έξω Το μέσα θα έχει μόνο την αντλία επιστροφής ωστε να αξιοποιήσω όλο το μανομετρικό της και θα χρησιμεύει ώστε να μπαίνουν αρχικά τα καινούργια ψάρια εκεί για να τρώνε και να δυναμώνουν χωρίς ανταγωνισμό και down the road φραγκιέρα. Έγινε επεξεργασία 8 Μαίου 2013 - Crazy_Beaver Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 8 Μαίου 2013 #135 Share 8 Μαίου 2013 Ωραίος! Σε βρίσκω πολύ οργανωμένο και μου αρέσεις! Αναμένουμε να γεμίσει ζωή λοιπόν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
toyomania8617 8 Μαίου 2013 #136 Share 8 Μαίου 2013 Πολλα μπραβο φιλος...καλογεμιστο να ειναι....αξιο ζηλευτω το ολο σου εγχειρημα!!!!! :bigemo_harabe_net-64: Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 8 Μαίου 2013 #137 Share 8 Μαίου 2013 Μπραβο Λουκα εξαιρετικη δουλεια καλογεμιστο . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daedalus 8 Μαίου 2013 #138 Share 8 Μαίου 2013 Μπράβο φίλε εξαιρετική δουλειά. Εύχομαι καλογέμιστο και σύντομα ασφυκτικά γεμάτο!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vales_red 9 Μαίου 2013 #139 Share 9 Μαίου 2013 Εξαιρετική δουλειά!!! Κλεβω ιδέες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bloster 9 Μαίου 2013 #140 Share 9 Μαίου 2013 Όλα μια χαρά φαίνονται!! Από θόρυβο όμως πως πας γιατί με τόσες γωνίες μέσα έξω λογικά θα έχεις θέμα… η κάνω λάθος??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 9 Μαίου 2013 Author #141 Share 9 Μαίου 2013 (edited) Ωραίος! Σε βρίσκω πολύ οργανωμένο και μου αρέσεις! Αναμένουμε να γεμίσει ζωή λοιπόν! Πολλα μπραβο φιλος...καλογεμιστο να ειναι....αξιο ζηλευτω το ολο σου εγχειρημα!!!!! :bigemo_harabe_net-64: Μπραβο Λουκα εξαιρετικη δουλεια καλογεμιστο . Μπράβο φίλε εξαιρετική δουλειά. Εύχομαι καλογέμιστο και σύντομα ασφυκτικά γεμάτο!!!!!!!!! Thanx guys! Εξαιρετική δουλειά!!! Κλεβω ιδέες! Χαίρομαι! Όλα μια χαρά φαίνονται!! Από θόρυβο όμως πως πας γιατί με τόσες γωνίες μέσα έξω λογικά θα έχεις θέμα… η κάνω λάθος??? Ο τρόπος που δουλεύει είναι ο παρακάτω Η βυθισμένη δουλεύει φουλ σιφόνι και είναι τελείως αθόρυβη αφού δεν παίρνει καθόλου αέρα και κατεβάζει σχεδόν όλο το νερό! Επίσης αφού δεν έχει αέρα και έχει και μια μικρή πίεση από το νερό που έχει μέσα το box κατεβάζει σχεδόν το maximum των δυνατοτήτων της. Η δεύτερη καθορίζει το ύψος μέσα στο box και κατεβάζει και ότι μένει! Αυτό που μένει είναι τόσο λίγο που και πάλι είναι αθόρυβη! Επίσης αν βουλώσει η πρώτη ( το να βουλώσει τελείως είναι λίγο χλωμό , αλλά και τελείως να βουλώσει πάλι δεν υπάρχει πρόβλημα) θα αναλάβει την δουλειά της και η τρίτη είναι τελείως για ασφάλεια και λογικά δεν πρέπει να βραχεί ποτέ! Τέλος αν προσέξεις η δικιά μου δεν έχει πουθενά γωνίες αλλά στροφές που ΙΜΗΟ βοηθάει πολύ στην πιο ελεύθερη ροή! Έγινε επεξεργασία 9 Μαίου 2013 - Crazy_Beaver Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bloster 9 Μαίου 2013 #142 Share 9 Μαίου 2013 Μια χαρά!! Έχεις υπολογίσει πόσα λίτρα κατεβάζεις στο σαμπ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 9 Μαίου 2013 Author #143 Share 9 Μαίου 2013 (edited) Μια χαρά!! Έχεις υπολογίσει πόσα λίτρα κατεβάζεις στο σαμπ?? H αντλία μου είναι ρυθμιζόμενη με τα παρακάτω settings σύμφωνα με τον κατασκευαστή! Ο Φ32 σωλήνας κατεβάζει κάτι λιγότερο από 6000 λίτρα μόνο με ατμοσφαιρική πίεση οπότε αν λάβουμε υπόψη μας ότι δεν υπάρχει αντλία που να δίνει σε real life καταστάσεις αυτά που λέει ο κατασκευαστής πιστεύω ότι θα μπορέσω να την δουλέψω στο max ή εκεί κοντά! Ακόμα δεν μου έχει έρθει, την περιμένω οπότε μένει να κριθεί η θεωρία στην πράξη Έγινε επεξεργασία 9 Μαίου 2013 - Crazy_Beaver Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bloster 9 Μαίου 2013 #144 Share 9 Μαίου 2013 Ελπίζω να σου πάνε όλα καλά!!! Στο λέω ανοιχτα χωρίς παρεξηγήσεις ότι με προβληματίζει λίγο το σύστημα σου ως προς τον θόρυβο!!υπομονή όμως μέχρι να ολοκληρώσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 9 Μαίου 2013 Author #145 Share 9 Μαίου 2013 Αν εχει κάτι στραβό πίστεψε με θα αναφέρω και το πρόβλημα και την λύση που έδωσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bloster 9 Μαίου 2013 #146 Share 9 Μαίου 2013 Αν εχει κάτι στραβό πίστεψε με θα αναφέρω και το πρόβλημα και την λύση που έδωσα :bigemo_harabe_net-117: Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimmal 10 Μαίου 2013 #147 Share 10 Μαίου 2013 Πολύ μελετημένη και όμορφη προσπάθεια εύχομαι να το δεις γεμάτο χρώμα και ζωή (και να βάλεις και καμιά φωτογραφία να το δούμε και εμείς.) Τελικά με το plasti dip τι έκανες το πέρασες πρώτα με ΜΙΝΙΟ ή έβαλες και HAMMERITE; Πόσα χέρια plasti dip πέρασες και από που το πήρες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 10 Μαίου 2013 Author #148 Share 10 Μαίου 2013 (edited) Πολύ μελετημένη και όμορφη προσπάθεια εύχομαι να το δεις γεμάτο χρώμα και ζωή (και να βάλεις και καμιά φωτογραφία να το δούμε και εμείς.) Τελικά με το plasti dip τι έκανες το πέρασες πρώτα με ΜΙΝΙΟ ή έβαλες και HAMMERITE; Πόσα χέρια plasti dip πέρασες και από που το πήρες; Thanx, θα βάζω dont worry! Και καφέ κερνάω! Πέρασα 2 χέρια μίνιο, 2 χέρια hammerite και άδειασα και 3 σπρευ plasti dip από πάνω! Το dip δεν θα το συνηστούσα!Θέλει στοργή και προδέρμ γιατι γδέρνεται πολύ έυκολα!Δεν ξέρω αν φταίει το hammerite ή όχι ! Έγινε επεξεργασία 10 Μαίου 2013 - Crazy_Beaver Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimmal 10 Μαίου 2013 #149 Share 10 Μαίου 2013 Σε ευχαριστώ για τις απαντήσεις και την πρόσκληση να είσαι καλά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 1 Ιουνίου 2013 Author #150 Share 1 Ιουνίου 2013 Ενα update με την κατάσταση.Το ενυδρείο τρέχει με NSW και βράχο εδώ και 10 μέρες!Ο βράχος είναι ένα mix από κομμάτια που πήρα από συγχομπήστες και από το Aquario. Το scape βρίσκετε σε καλό δρόμο και θα ανεβάσω σύντομα φώτο! Ευχαριστώ τον Κώστα που με τον βράχο το'χει το παλικάρι.Πάμε τώρα στα κακά νέα!Το περασμένο Σάββατο το βράδυ παρατήρησα σκάσιμο στην μόνωση του ξύλινου sump Το οποίο δεν μπορώ να προσδιορίσω από που προήλθε!Είμαι σε επικοινωνία με τον τεχνικό της εταιρίας για να δούμε τι θα δούμε!Η ξενέρα όπως καταλαβαίνεται ήταν τεράστια και επειδή όλη την εβδομάδα ήμουν εκτός δεν θα μπορούσα να κάμω κάτι που σήμαινε περισσότερη καθυστέρηση!Μίλησα λοιπόν την Δευτέρα το πρωί με τον Σπύρο o οποίος νοιώθοντας την ξενέρα μου με αστραπιαίες διαδικασίες μου έχει έτοιμο sump το οποίο θα μείνει να στεγνώσει μέχρι Δευτέρα όπου και θα το μεταφέρουμε σπίτι μου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος