klaz 24 Φεβρουαρίου 2013 #101 Share 24 Φεβρουαρίου 2013 ζηλευω...και ειμαι και αχορταγος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
toyomania8617 25 Φεβρουαρίου 2013 #102 Share 25 Φεβρουαρίου 2013 ωραια πραγματα.....ολα κομμενα ραμμενα στα μετρα τους και πανω απ'ολα καινουρια!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 25 Φεβρουαρίου 2013 Author #103 Share 25 Φεβρουαρίου 2013 Ευχαριστώ πολύ παιδιά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 25 Φεβρουαρίου 2013 #104 Share 25 Φεβρουαρίου 2013 τι καλυτερο απο το να στηνεις το καινουργιο σου ενυδρειο μαζι με αγαπημενο παρεακι.μοναδικες στιγμες που μονο το χομπι μας μπορει να προσφερει. να σαι καλα Λουκα και με το καλο να γεμισει ζωη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 25 Φεβρουαρίου 2013 Author #105 Share 25 Φεβρουαρίου 2013 τι καλυτερο απο το να στηνεις το καινουργιο σου ενυδρειο μαζι με αγαπημενο παρεακι.μοναδικες στιγμες που μονο το χομπι μας μπορει να προσφερει. να σαι καλα Λουκα και με το καλο να γεμισει ζωη. Να σαι καλά Κώστα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 27 Φεβρουαρίου 2013 #106 Share 27 Φεβρουαρίου 2013 Μπράβο! Το γέμισες να δεις στεγανότητα ή θα το αφήσεις κι'άλλο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 31 Μαρτίου 2013 Author #107 Share 31 Μαρτίου 2013 Μπράβο! Το γέμισες να δεις στεγανότητα ή θα το αφήσεις κι'άλλο? Θα το γεμίσω όταν μπεί πανω στην βάση Γενικά οι εργασίες έχουν επιβραδυνθεί λίγο λόγω διαφόρων παραγόντων αλλά είμαστε κοντά. Τελείωσα με την προετοιμασία των sump και του επίπλου test fit Η βάση πλέον βρίσκεται σπίτι μου και στις επόμενες μέρες θα την περιλάβω να τελειώνω Το καθάρισμα έχει ολοκληρωθεί κατα 99% Αυτά προς το παρών Από βδομάδα έρχονται τα τζάμια για το μπαλκόνι και τα sump οπότε έπετε συνέχεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 31 Μαρτίου 2013 #108 Share 31 Μαρτίου 2013 (edited) Μας εχεις καψει πρειν το γεμισμα και φοβαμαι πως στη συνεχεια δεν θα εχουμε την δυναμη....Γεμισε γρηγορα...Ισα που μας προλαβαινεις Έγινε επεξεργασία 31 Μαρτίου 2013 - clooyn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 31 Μαρτίου 2013 Author #109 Share 31 Μαρτίου 2013 Μας εχεις καψει πρειν το γεμισμα και φοβαμαι πως στη συνεχεια δεν θα εχουμε την δυναμη....Γεμισε γρηγορα...Ισα που μας προλαβαινεις Αφού την έχω εγω θα την βρείτε και εσείς Στάθη..... :bigemo_harabe_net-111: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 31 Μαρτίου 2013 #110 Share 31 Μαρτίου 2013 Μπραβο ρε φιλε.Αψογος Με το καλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 31 Μαρτίου 2013 Author #111 Share 31 Μαρτίου 2013 Μπραβο ρε φιλε.Αψογος Με το καλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 31 Μαρτίου 2013 #112 Share 31 Μαρτίου 2013 Μπράβο ρε Λουκά! Πλησιάζει ο καιρός του γεμίσματος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 1 Απριλίου 2013 Author #113 Share 1 Απριλίου 2013 Μπράβο ρε Λουκά! Πλησιάζει ο καιρός του γεμίσματος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 2 Απριλίου 2013 Author #114 Share 2 Απριλίου 2013 (edited) Τελικά πήραΜίνιο (2 χέρια)&Hamerite (2 χερια)Και όσα χέρια χρειαστεί plasti dip1ο χέρι μίνιοκαι συνεχίζουμε Έγινε επεξεργασία 2 Απριλίου 2013 - Crazy_Beaver Link to comment Share on other sites More sharing options...
bababrilios 2 Απριλίου 2013 #115 Share 2 Απριλίου 2013 Για το plastic dip μιλησες με τον αντιπρόσωπο και σου είπε να βάλεις και μινιο;; Αγωνιω για την συνέχεια. Και να μην το χασομερας δεν στρωνεις κύκλο αζώτου τωρα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 2 Απριλίου 2013 #116 Share 2 Απριλίου 2013 Μπραβο Λουκα προ χωρα γερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 2 Απριλίου 2013 #117 Share 2 Απριλίου 2013 Μπράβο! Πότε θα την ντύσεις και σε τί χρώμα μελαμίνη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 3 Απριλίου 2013 Author #118 Share 3 Απριλίου 2013 Για το plastic dip μιλησες με τον αντιπρόσωπο και σου είπε να βάλεις και μινιο;; Αγωνιω για την συνέχεια. Και να μην το χασομερας δεν στρωνεις κύκλο αζώτου τωρα!! Για μινιο και απο πάνω plasti dip μου είπε όχι! Τωρα με το hamerite θα δούμε ! Πάντως μην το δοκιμάσει κανεις σε ξύλο ! Φεύγει πολυ εύκολα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 3 Απριλίου 2013 Author #119 Share 3 Απριλίου 2013 Μπραβο Λουκα προ χωρα γερα Thanx nik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 3 Απριλίου 2013 Author #120 Share 3 Απριλίου 2013 Μπράβο! Πότε θα την ντύσεις και σε τί χρώμα μελαμίνη? Το έχω αφήσει στην γυναίκα αυτο να το αποφασίσει και θα γίνει αργότερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 8 Μαίου 2013 Author #121 Share 8 Μαίου 2013 Καλησπέρα Χριστός ανέστη σε όλους. Καιρό έχω να γράψω τις εξελίξεις και έχουν μαζευτεί ... Βάση έτοιμη Μπήκανε τα τζάμια στα sump το ντουλάπι έξω έτοιμο, με κάποιες ατέλειες ..... Κολλήθηκε το overflow box Κολλήθηκε μαύρο τζάμι για να κρύψει υπερχείλιση και σωληνώσειςΚαι κολλήθηκε και το overflow box πάνωΜεγάλη Τρίτη το ενυδρείο ανέβηκε στην βάση με την βοήθεια καλών φίλων Σειρά είχαν τα υδραυλικά στα οποία ο Μιχάλης από την Μy aquarium έκανε και πάλι το θαύμα του!Από τα καλύτερα παιδιά και από τους καλύτερους τεχνίτες που έχω γνωρίσει!Και το καλύτερο, όσο πιο δύσκολα τού βάζεις τόσο το ευχαριστιέται!έξωμέσακαι στην συνέχεια δοκιμαστικό γέμισμα σε 3 φάσεις για πάρει σιγά σιγά τις πιέσεις η κατασκευήΓεμάτοΗ στήλη θα είναι λίγο πιο πάνω αφού θα μπει και το χτένι στην άκρηΚαι το sump Αυτά μέχρι στιγμής Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregog7 8 Μαίου 2013 #122 Share 8 Μαίου 2013 άντε επιτέλους...σειρά έχει....το aquascape? Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 8 Μαίου 2013 #123 Share 8 Μαίου 2013 Πολυ δυνατο.Το τελειο ξεκινημα θα ελεγα.Πολλα μπραβο Λουκα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 8 Μαίου 2013 #124 Share 8 Μαίου 2013 Φοβερο αποτελεσμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 8 Μαίου 2013 Author #125 Share 8 Μαίου 2013 (edited) άντε επιτέλους...σειρά έχει....το aquascape? Βασικά η σειρά είναι η εξής Αδειασμα Κόλημα νέου sump για κάτω από το ενυδρέιο αφού το παλίο μας βγήκε λίγο μεγαλούτσικο για τον χώρο και δεν θέλω δυσκολίες.Το υπάρχον θα γίνει καραντίνα Κόλημα χωρίσματα στο sump Κρέμασμα φωτισμού Γέμισμα με αλμυρο Aquascape Εχω ήδη κάμποσο βράχο σε μια βούτα με κυκλοφορία και αλαγές και θα πάρω και καμια 20αρια κιλά φρέσκο Πολυ δυνατο.Το τελειο ξεκινημα θα ελεγα.Πολλα μπραβο Λουκα Ευχαριστώ αγόρι μου! Φοβερο αποτελεσμα Thanx Στράτο! Έγινε επεξεργασία 8 Μαίου 2013 - Crazy_Beaver Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος