Crazy_Beaver 30 Δεκεμβρίου 2012 Author #26 Share 30 Δεκεμβρίου 2012 οντως.αιντε αδελφε.καλη χρονια να εχουμε με υγεια σε εμας καΙ τα ζωντανα μας. Και φέτος κομμένο το με το καλό να μας μπει! Μπήκε αρκετά βαθιά το 12 και ακόμα τσούζει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 30 Δεκεμβρίου 2012 #27 Share 30 Δεκεμβρίου 2012 ετσι.ετσι ακριβως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 30 Δεκεμβρίου 2012 #28 Share 30 Δεκεμβρίου 2012 Αυτά είναι μπράβο σου ευχομαι να το δεις όπως επιθυμείς! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 30 Δεκεμβρίου 2012 Author #29 Share 30 Δεκεμβρίου 2012 Αυτά είναι μπράβο σου ευχομαι να το δεις όπως επιθυμείς! Ευχαριστώ! Ότι καλύτερο και για το δικό σου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 31 Δεκεμβρίου 2012 #30 Share 31 Δεκεμβρίου 2012 Η σωστή προετοιμασία και ο κατάλληλος εξοπλισμός είναι το κλειδί της επιτυχίας! Καλή συνέχεια στο εγχείρημα σου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 31 Δεκεμβρίου 2012 #31 Share 31 Δεκεμβρίου 2012 Καλοριζικο φιλε μου, μπραβο σου για την μελετη και τον εξοπλισμο !!! Θα γινει πανεμορφο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 31 Δεκεμβρίου 2012 Author #32 Share 31 Δεκεμβρίου 2012 Η σωστή προετοιμασία και ο κατάλληλος εξοπλισμός είναι το κλειδί της επιτυχίας! Καλή συνέχεια στο εγχείρημα σου! Καλοριζικο φιλε μου, μπραβο σου για την μελετη και τον εξοπλισμο !!! Θα γινει πανεμορφο Ευχαριστώ πολύ παιδιά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 21 Ιανουαρίου 2013 Author #33 Share 21 Ιανουαρίου 2013 Τα 3 καλά τζάμια σπίτι μου, τα 2 τα ξανά-παραγκήλαμε γιατί είχαν κάποια θεματάκια!Προχώρησα λίγο τα ξύλαΝα ευχαριστήσω τον φίλο Μανώλη για την διάθεση των εγκαταστάσεών του2 από τα παρακάτω έτοιμαΈπεται συνέχεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 21 Ιανουαρίου 2013 #34 Share 21 Ιανουαρίου 2013 Πολύ ωραίος... Περιμένουμε την συνέχεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tepe 21 Ιανουαρίου 2013 #35 Share 21 Ιανουαρίου 2013 κατι τετοια βλεπω εδω μεσα και μου φαινεται θα φαω και τα λιγα που εχω ατην ακρη χε χε καλοριζικο καλογεμιστο και φωτο πολλες φωτο να γουσταρουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 21 Ιανουαρίου 2013 Author #36 Share 21 Ιανουαρίου 2013 Πολύ ωραίος... Περιμένουμε την συνέχεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 21 Ιανουαρίου 2013 Author #37 Share 21 Ιανουαρίου 2013 κατι τετοια βλεπω εδω μεσα και μου φαινεται θα φαω και τα λιγα που εχω ατην ακρη χε χε καλοριζικο καλογεμιστο και φωτο πολλες φωτο να γουσταρουμε Να σαι καλά! Από φώτο μέχρι στιγμής δεν πιστεύω να έχει κανένας παράπανω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 21 Ιανουαρίου 2013 #38 Share 21 Ιανουαρίου 2013 Mπράβο ρε συ! Full DIY Βλέπω! Άντε με το καλό να το προβάρεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 21 Ιανουαρίου 2013 Author #39 Share 21 Ιανουαρίου 2013 Να σαι καλά! Από φώτο μέχρι στιγμής δεν πιστεύω να έχει κανένας παράπανω! Για την ιστορία ήθελα να γράψω παράπονο από πάνω! :bigemo_harabe_net-111: Mπράβο ρε συ! Full DIY Βλέπω! Άντε με το καλό να το προβάρεις! Thanx! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VRILO 21 Ιανουαρίου 2013 #40 Share 21 Ιανουαρίου 2013 Ωραιος ο καστορας !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 21 Ιανουαρίου 2013 #41 Share 21 Ιανουαρίου 2013 Πολλα μπραβο! Θα δουμε κατι πολυ αξιολογο στη συνεχεια,ειναι σιγουρο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 22 Ιανουαρίου 2013 Author #42 Share 22 Ιανουαρίου 2013 Ωραιος ο καστορας !!! Πολλα μπραβο! Θα δουμε κατι πολυ αξιολογο στη συνεχεια,ειναι σιγουρο! Thank u! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 22 Ιανουαρίου 2013 #43 Share 22 Ιανουαρίου 2013 η ωραιοτερη διαδικασια του χομπυ μας.η αδρεναλινη βαραει κοκκινο.προσμονη,αγωνια,χαρα,ικανοποιηση. ευχομαι να το ζησεις δυνατα μιας και το αποτελεσμα εχω την αισθηση οτι θα ειναι σουπερ. καλη συνεχεια Λουκα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 22 Ιανουαρίου 2013 Author #44 Share 22 Ιανουαρίου 2013 η ωραιοτερη διαδικασια του χομπυ μας.η αδρεναλινη βαραει κοκκινο.προσμονη,αγωνια,χαρα,ικανοποιηση. ευχομαι να το ζησεις δυνατα μιας και το αποτελεσμα εχω την αισθηση οτι θα ειναι σουπερ. καλη συνεχεια Λουκα. Ευχαριστώ Κώστα! Εκανες τα συναισθήματα λόγια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lamprosk 26 Ιανουαρίου 2013 #45 Share 26 Ιανουαρίου 2013 (edited) Λουκα στο ποστ με τα stresse's παρατήρησα οτι τα σημεία όπου "θα" υποφέρει ειναι πίσω απο τις γωνίες και στην μέση! Ο υπολογισμός έγινε με το φάλτσο η με κανονικό τζάμι? Τι θεματάκια είχες με τα άλλα 2? Ήταν με λάθος γωνίες το ροντάρισμα? Έγινε επεξεργασία 26 Ιανουαρίου 2013 - Lamprosk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 27 Ιανουαρίου 2013 Author #46 Share 27 Ιανουαρίου 2013 Λουκα στο ποστ με τα stresse's παρατήρησα οτι τα σημεία όπου "θα" υποφέρει ειναι πίσω απο τις γωνίες και στην μέση! Ο υπολογισμός έγινε με το φάλτσο η με κανονικό τζάμι? Τι θεματάκια είχες με τα άλλα 2? Ήταν με λάθος γωνίες το ροντάρισμα? Λάμπρο το screen-shot που ανέβασα είναι χωρίς κόντρες και χωρίς φάλτσο η εικόνα αν συμπεριλάβεις και αυτά αλάζει αρκετα... Τα θεματάκια είχαν να κάνουν με το ροντάρισμα ναι, αλλά όχι με την γωνία του! Πιο πολύ ασυνεννοησία ήταν! Επί της ευκαιρία να σας ενημερώσω ότι χθες πήγα να τσεκάρω τα τζάμια και ενώ το αρχικό θέμα διορθώθηκε είχαμε ένα τσιπάρισμα το οποίο ουσιαστικά θα μπορούσα να το βάλω κάτω και να μην φαίνεται καν, αλλά προτίμησα να παραγγείλω καινούργιο! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο aquario και στον Σπύρο που ούτε καν το σκέφτηκε να μου παραγγείλει άλλο με μόνη επιβάρυνση τον χρόνο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 27 Ιανουαρίου 2013 #47 Share 27 Ιανουαρίου 2013 Λουκα εφαγες τον γαιδαρο..δε θα κολλήσεις στην ουρα.. Do it right... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lamprosk 27 Ιανουαρίου 2013 #48 Share 27 Ιανουαρίου 2013 Αν έχεις screen-shot με κόντρες και φάλτσο και σκέτο φάλτσο θα με ενδιέφερε να δω διαφορές! Παρατήρησα οτι στην φάλτσα μερια στο έχει γυαλίσει η είναι τις φωτογραφίας? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 28 Ιανουαρίου 2013 Author #49 Share 28 Ιανουαρίου 2013 Λουκα εφαγες τον γαιδαρο..δε θα κολλήσεις στην ουρα.. Do it right... Ακριβώς Αν έχεις screen-shot με κόντρες και φάλτσο και σκέτο φάλτσο θα με ενδιέφερε να δω διαφορές! Παρατήρησα οτι στην φάλτσα μερια στο έχει γυαλίσει η είναι τις φωτογραφίας? Λάμπρο δυστυχώς δεν υπάρχει άλλο screenshot γιατί το στικάκι που τα είχα περάσει κάηκε Οι αναποδιές που μου έχουν κάτσει σε αυτό το project δεν υπάρχουν. :bigemo_harabe_net-111: Ακόμα μία καθυστέρηση αφού λόγο αναποδιών που έκατσαν στον φίλο με το επιπλάδικο δεν κάναμε τίποτα ολόκληρο ΣΚ. Επίσης η βάση έχει πάει πάρα πολύ πίσω και μάλλον θα αλλάξω μάστορα....... Αυτά τα καλά, καλή εβδομάδα σε όλους! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 3 Φεβρουαρίου 2013 Author #50 Share 3 Φεβρουαρίου 2013 Καλησπέρα σε όλουςΦωτογραφίες από τις χθεσινές εργασίες!SumpΜπαούλοΣε αυτή την κατάσταση βρίσκεται το σαλόνι μου αυτή την στιγμή!To be continued!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος