savvaskom 29 Δεκεμβρίου 2012 #1 Share 29 Δεκεμβρίου 2012 (edited) καλησπερα παιδες και χρονια πολλα σε ολους!!!!μαζι με κατι φυτα επιφανειας που αγορασα πηρα και δωρο αυτα τα σαλιγκαρια.....στην αρχη ελεγα οτι ειναι λαθρεπιβατες αλλα μετα που τα ειδε ο αδερφος μου(poet)μου ειπε οτι ειναι αυτο το ειδος το οποιο περριτο να πω ειναι εκνευριστικα γιατι ειχα ενα στην αρχη και εχω καταληξει με αποικια εγω το θελω φυτεμενο μονο με τα ψαρακια μου και ΤΕΛΟΣ τιποτα παραπανω εχω βαλει τωρα καποια anentome helena που μου προτειναν για εξοντωση και βλεπουμε.....εχετε κατι αλλο να προτεινετε????τα φωτα σας παρακαλω ευχαριστω Έγινε επεξεργασία 29 Δεκεμβρίου 2012 - savvaskom Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 29 Δεκεμβρίου 2012 #2 Share 29 Δεκεμβρίου 2012 Υπομονή και τα Helena θα κάνουν την δουλεία τους! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 29 Δεκεμβρίου 2012 #3 Share 29 Δεκεμβρίου 2012 Αφαίρεσε όσα μπορείς με το χέρι, μπορείς επίσης να χρησιμοποιήσεις παγίδες, και τάιζε με μέτρο ώστε να μην υπάρχουν περισσεύματα τροφής. Μαζί με τα helena σε δράση, σιγά σιγά θα βρείς φυσική λύση στο προβλημά σου . Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 29 Δεκεμβρίου 2012 #4 Share 29 Δεκεμβρίου 2012 Τα σαλιγκάρια λέγονται Physa... Υπομονή και τα Helena θα κάνουν την δουλειά τους.Πρόσεχε να μην μένει τροφή αφάγωτη και αφαίρεσε και με το χέρι όσα μπορείς, Βασίλης Link to comment Share on other sites More sharing options...
savvaskom 29 Δεκεμβρίου 2012 Author #5 Share 29 Δεκεμβρίου 2012 οκ παιδια ευχαριστω αλλα ξεχασα να διευκρινισω οτι το ενυδρειο τρεχει κοντα ενα μηνα σαν φυτεμενο και μολις εχθες εριξα τα cherry barb μου οποτε μετα και απο την προσαρμογη τους ταισα σημερα πρωτη μερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 29 Δεκεμβρίου 2012 #6 Share 29 Δεκεμβρίου 2012 Τα σαλιγκάρια λέγονται Physa... Υπομονή και τα Helena θα κάνουν την δουλειά τους.Πρόσεχε να μην μένει τροφή αφάγωτη και αφαίρεσε και με το χέρι όσα μπορείς, Βασίλης Αφαίρεσε όσα μπορείς με το χέρι, μπορείς επίσης να χρησιμοποιήσεις παγίδες, και τάιζε με μέτρο ώστε να μην υπάρχουν περισσεύματα τροφής. Μαζί με τα helena σε δράση, σιγά σιγά θα βρείς φυσική λύση στο προβλημά σου . O απόλυτος συγχρονισμός! Link to comment Share on other sites More sharing options...
savvaskom 29 Δεκεμβρίου 2012 Author #7 Share 29 Δεκεμβρίου 2012 οκ παιδες ευχαριστω καλη χρονια με υγεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 30 Δεκεμβρίου 2012 #8 Share 30 Δεκεμβρίου 2012 Το θεμα μεταφερθικε στη σωστη κατηγορια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος