VRILO 30 Δεκεμβρίου 2012 #51 Share 30 Δεκεμβρίου 2012 Η σωστότερη λύση για την προστασία των μελών ΑΖ !!! Μπράβο Τan..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 30 Δεκεμβρίου 2012 #52 Share 30 Δεκεμβρίου 2012 Δεν ξέρω αν είναι σωστό ή λάθος , δεν είμαι όμως αυτός που θα κρίνει το διαχειριστή που ως συνήθως γνωρίζει καλύτερα . Θα προτιμούσα όμως να υπάρχει το κατάστημα και ας εκτίθεται για τη συμπεριφορά του . Το κατάστημα εξακολουθεί να υπάρχει στο χόμπι και πλέον οι χομπίστες δεν θα μπορούν να ενημερώνονται για το τρόπο αντιμετώπισής τους απο το συγκεκριμένο κατάστημα . Είναι λίγο δύσκολο το στάθμισμα ............ Link to comment Share on other sites More sharing options...
nospanos 31 Δεκεμβρίου 2012 #53 Share 31 Δεκεμβρίου 2012 Με καλύψανε και με το παραπάνω όλα τα προηγούμενα σχόλια των μελών και κυρίως η τελική απόφαση της διοίκησης του AZ... Μιας και στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητη η άριστη συμπεριφορά και ο επαγγελματισμός των εμπορικών καταστήματων και των επαγγελματιών, ίσως ήταν καλύτερα που εξελίχθηκαν έτσι τα πράγματα προς γνώση, συμμόρφωση και αποφυγή παρόμοιων περιστατικών στο μέλλον, τόσο από χρήστες όσο και από καταστήματα... Χρόνια πολλά να έχετε ο καθένας ξεχωριστά σας εύχομαι σε εσάς και στις οικογένειές σας και να έχουμε ακόμα καλύτερη ανάπτυξη και πορεία στο χόμπι μας!! Καλή χρόνια με το καλό αύριο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Λαμπρινή Μπιζίκη 31 Δεκεμβρίου 2012 #54 Share 31 Δεκεμβρίου 2012 Αγαπητή Οικογένεια του Aqua Zone,Ως μέλος αυτής της διαδικτυακής οικογένειας και με αφορμή την πρόσφατη ,άδικη και βεβιασμένη απόφαση των αρμόδιων ‘’γονέων’’ της οικογένειας του ΑΖ θα ήθελα να παραθέσω την άποψη μου.Oσον αφορά την διαγραφή του θέματος ‘’σχετικά με τιμές’’ αναγκαστήκαμε, ως κατάστημα ,να καταφύγουμε στην διαγραφή του . Καθότι αποτελούσε ένα βήμα με προθέσεις ‘’Ιεράς εξέτασης ‘’. Σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει θέμα μη σεβασμού του ΑΖ η των μελών του , αλλά θα πρέπει τα μέλη να σεβαστούν το γεγονός , ότι η αργοπορία στην απάντηση κάποιων ερωτήσεων τους δεν σημαίνει και άμεσα την υπεκφυγή μας .Θα πρέπει λοιπόν, να αναλογιστούν κάποιοι ότι ως ανθρώπινα οντά δεν είναι δυνατόν να είμαστε 24 ώρες το 24 όρο μπροστά σε έναν υπολογιστή ,αναμένοντας το ποτέ, το που και γιατί έγινε το οποιοδήποτε συμβάν και μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτων, να είμαστε υποχρεωμένοι να απαντάμε.Παράλληλα, αναφερόμενοι για σεβασμό προς μέλη ,διαχειριστές ,συντονιστές και καταστημάτων .Δεν διαπιστώνω την δυσαρέσκεια κανενός ,όσον αναφορά post με άκρως εριστικές διαθέσεις, παρά μοναχά την συσπείρωση κάποιων συγκεκριμένων μελών και συνέχιση τους και επανάληψη τους με λοιδορίες.Επίσης ,για να προχωρήσουμε και στην επεξήγηση κάποιων συμβάντων .Σχετικά με τους ιππόκαμπους ,αυτό το είδος ζώου είναι κάτι το τόσο σπάνιο και ιδιαίτερο, το όποιο έχει ως άμεσο επακόλουθο την μεγάλη ζήτηση του και κατά συνέπεια το άμεσο ενδιαφέρον από πολλούς για την αγορά του .Έτσι απευθύνομαι στον φίλο που ενδιαφέρθηκε και ήρθε από το κατάστημα μας αλλά ήταν άτυχης ,διότι το είδος που ήθελε είχε εξαντληθεί, δεν σημαίνει ότι τον κοροϊδεύουμε ούτε αυτόν ούτε κάποιον άλλον πελάτη μας .Αλλά, να εξηγούμε τα πράγματα με σωστό τρόπο. Ο εν λόγο κυρίως επικοινώνησε μαζί μας το προηγούμενο βράδυ από την επίσκεψη του, όλον αυτό τον καιρό που είχαμε στην κατοχή μας τους ιππόκαμπους δεν ήταν ο μοναδικός ενδιαφερόμενος!!!!Έτσι έτυχε κάποιο άλλο άτομο να σπεύσει στο κατάστημα μας νωρίτερα από αυτόν και να αποκτήσει το εμπόρευμα που επιθυμούσαν και οι δυο πολύ καλοί πελάτες μας .Όμως, αυτό δεν σημαίνει ότι σαν κατάστημα είμαστε υποχρεωμένοι, να κρατάμε πιστοποιητικά και τεκμήρια για το εάν όντως είχαμε στην κατοχή μας κάτι ή όχι .Επίσης δηλώσεις του κύριου ότι περίμενε μίση ώρα έξω από το κατάστημα και δεν είδε κανέναν πελάτη ,να βγαίνει και να μπαίνει και να έχει στα χέρια του το εμπόρευμα, που αυτός επιθυμούσε .Καλό θα ήταν, να σκεφτόμαστε ποιο λογικά και όχι όπως μας συμφέρει, και ,να εξετάσουμε το γεγονός ότι η πώληση ενός προϊόντος μπορεί και να έχει συμβεί και πριν από αυτό το μισάωρο η και μέσω τηλέφωνου και ως κατάστημα είμαστε υποχρεωμένοι, να ξεχωρίσουμε και να παραδώσουμε το εμπόρευμα στον πελάτη που το απέκτησε χωρίς πρώτα να πρέπει, να το διαπομπεύσουμε δημοσίως σε όλα τα άτομα που είχαν ενδιαφερθεί για, να μπορούν να κοιμούνται ήσυχοι ότι δεν τους κοροϊδέψαμε. Και καλό θα ήταν, να αναφέρουμε ότι ο κυρίως ,που ενδιαφέρθηκε για τους ιππόκαμπους, παρά την τόσο άδικη επίθεση του απέναντι μας και με σχόλια, για διακτινησίμους και μαύρες τρύπες παρολαυτα μπροστά μας και όχι πίσω από την ασφάλεια του προσωπείου ενός ψευδώνυμου, δεν έθιξε τον προβληματισμό του άμεσα σε εμάς, αλλά εν αντιθέσει ,έδειξε και το ενδιαφέρον για την μελλοντική συνεργασία μαζί μας, σε περίπτωση, που θέλει να παραγγείλλει κάποια πολύ συγκεκριμένα ειδή ιππόκαμπων από εμάς.Με αφετηρία την θέση αυτή, θέλω να αναφερθώ και στο γεγονός της δημοσίευσης ενός ρητού που περιείχε την έκφραση βλάκας’’ .Γιατί ,θα πρέπει να αναφέρομαι σε κάποιο συγκεκριμένο άτομο μέσα στο ΑΖ ή και γενικότερα? Δηλαδή η δημοσίευση οποιασδήποτε γνώμης ,ρήσης , ιδέας και σκέψης πρέπει, να αναφέρεται σε κάποιο φυσικό πρόσωπο? Διότι με αυτήν την λογική εύκολα μπορούν, να παρεξηγηθούν και άλλες δημοσιεύσεις. Αναντίρρητα όμως αυτό δεν γίνεται ποτέ!!Εκείνο , που έχει ιδιαίτερη σημασία όμως ,είναι η διαγραφή του καταστήματος από την οικογένεια του ΑΖ .Αναλυτικότερα ,θα ήθελα να παραπονεθώ για το γεγονός ότι στην δεδομένη κατάσταση, θα έπρεπε πρώτα ο αρμόδιος, να επικοινωνήσει μαζί μου ,και να έρθουμε σε μια συνεννόηση για την επίλυση του προβλήματος, που δημιουργήθηκε και να συζητήσουμε με έναν δημοκρατικό τρόπο και όχι, να καταφύγουμε άμεσα στην έσχατη λύση ,όπου και έγινε με την διαγραφή του καταστήματος από το ΑΖ. Μιας πράξης, που υποθάλπει ένα δικτατορικό καθεστώς και δεν επιδιώκει την αποσόβηση των εντάσεων και αυτών των τραγελαφικών καταστάσεων .Αλλά δείχνει την ύπαρξη αποσάθρωσης ενός διαδικτυακού χώρου ,όπου ο λόγος είναι ελεύθερος και προπάντων δημοκρατικός κάτι το όποιο, θα πρέπει να καταπολεμηθεί και να έχουμε εμπέδωση ενός κλίματος αγάπης και σεβασμού και προσπάθεια διαλεύκανσης των καταστάσεων και όχι οριστικοποίηση τους.Ευλογοφανές είναι το συμπέρασμα ότι αυτή η κατάσταση προκαλεί λύπη, προπάντων σε έμενα αλλά και στην οικογένεια του ΑΖ, θα ήθελα να πιστεύω. Καθότι η ύπαρξη του καταστήματος στην αγορά πάνω από 20 χρόνια φαντάζομαι δείχνει την αφοσίωση μου, στους πελάτες μου, στα εμπορεύματα μου και στην άψογη αντιμετώπιση καταστάσεων και των πελατών μου, που με στηρίζουν .Επίσης η μέχρι πρότινος πορεία μου στο ΑΖ δείχνει την θέληση και την αγάπη μου, για αυτήν την όμορφη ενασχόληση αλλά προπάντων την ανάγκη μου, για εκσυγχρονισμό και ευχάριστη όχι δική μου!! αλλά των πελατών μου και κυρίως την αδήριτη ανάγκη, για συζήτηση και επίλυση τέτοιων δυσαρεστών καταστάσεων διότι ο κίνδυνος παρεξηγήσεων ελλοχεύει παντού και πάντα .Και επικρέμεται ως δαμόκλειος σπάθη το γεγονός, αυτό για μόνιμη απουσία μου από έναν χώρο που όχι μόνον, βοηθάει το κατάστημα μου αλλά κυρίως δημιουργήθηκε για την ευχαρίστηση όλων εμάς, που ασχολούμαστε με τον όμορφο κόσμο του ενυδρείου.Εν κατακλείδι ,εύχομαι σε όλους σας Καλή Χρονιά Χρόνια Πολλά και ένα μεγάλο ευχαριστώ, σε όσους με στήριξαν και θα συνεχίσουν να με στηρίζουν.ΦιλικάΛαμπρινή ΜπιζίκηWater Love Aquarium Shop Link to comment Share on other sites More sharing options...
ελιοτ 31 Δεκεμβρίου 2012 #55 Share 31 Δεκεμβρίου 2012 Αγαπητή Οικογένεια του Aqua Zone,Ως μέλος αυτής της διαδικτυακής οικογένειας και με αφορμή την πρόσφατη ,άδικη και βεβιασμένη απόφαση των αρμόδιων ‘’γονέων’’ της οικογένειας του ΑΖ θα ήθελα να παραθέσω την άποψη μου.Oσον αφορά την διαγραφή του θέματος ‘’σχετικά με τιμές’’ αναγκαστήκαμε, ως κατάστημα ,να καταφύγουμε στην διαγραφή του . Καθότι αποτελούσε ένα βήμα με προθέσεις ‘’Ιεράς εξέτασης ‘’. Σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει θέμα μη σεβασμού του ΑΖ η των μελών του , αλλά θα πρέπει τα μέλη να σεβαστούν το γεγονός , ότι η αργοπορία στην απάντηση κάποιων ερωτήσεων τους δεν σημαίνει και άμεσα την υπεκφυγή μας .Θα πρέπει λοιπόν, να αναλογιστούν κάποιοι ότι ως ανθρώπινα οντά δεν είναι δυνατόν να είμαστε 24 ώρες το 24 όρο μπροστά σε έναν υπολογιστή ,αναμένοντας το ποτέ, το που και γιατί έγινε το οποιοδήποτε συμβάν και μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτων, να είμαστε υποχρεωμένοι να απαντάμε.Παράλληλα, αναφερόμενοι για σεβασμό προς μέλη ,διαχειριστές ,συντονιστές και καταστημάτων .Δεν διαπιστώνω την δυσαρέσκεια κανενός ,όσον αναφορά post με άκρως εριστικές διαθέσεις, παρά μοναχά την συσπείρωση κάποιων συγκεκριμένων μελών και συνέχιση τους και επανάληψη τους με λοιδορίες.Επίσης ,για να προχωρήσουμε και στην επεξήγηση κάποιων συμβάντων .Σχετικά με τους ιππόκαμπους ,αυτό το είδος ζώου είναι κάτι το τόσο σπάνιο και ιδιαίτερο, το όποιο έχει ως άμεσο επακόλουθο την μεγάλη ζήτηση του και κατά συνέπεια το άμεσο ενδιαφέρον από πολλούς για την αγορά του .Έτσι απευθύνομαι στον φίλο που ενδιαφέρθηκε και ήρθε από το κατάστημα μας αλλά ήταν άτυχης ,διότι το είδος που ήθελε είχε εξαντληθεί, δεν σημαίνει ότι τον κοροϊδεύουμε ούτε αυτόν ούτε κάποιον άλλον πελάτη μας .Αλλά, να εξηγούμε τα πράγματα με σωστό τρόπο. Ο εν λόγο κυρίως επικοινώνησε μαζί μας το προηγούμενο βράδυ από την επίσκεψη του, όλον αυτό τον καιρό που είχαμε στην κατοχή μας τους ιππόκαμπους δεν ήταν ο μοναδικός ενδιαφερόμενος!!!!Έτσι έτυχε κάποιο άλλο άτομο να σπεύσει στο κατάστημα μας νωρίτερα από αυτόν και να αποκτήσει το εμπόρευμα που επιθυμούσαν και οι δυο πολύ καλοί πελάτες μας .Όμως, αυτό δεν σημαίνει ότι σαν κατάστημα είμαστε υποχρεωμένοι, να κρατάμε πιστοποιητικά και τεκμήρια για το εάν όντως είχαμε στην κατοχή μας κάτι ή όχι .Επίσης δηλώσεις του κύριου ότι περίμενε μίση ώρα έξω από το κατάστημα και δεν είδε κανέναν πελάτη ,να βγαίνει και να μπαίνει και να έχει στα χέρια του το εμπόρευμα, που αυτός επιθυμούσε .Καλό θα ήταν, να σκεφτόμαστε ποιο λογικά και όχι όπως μας συμφέρει, και ,να εξετάσουμε το γεγονός ότι η πώληση ενός προϊόντος μπορεί και να έχει συμβεί και πριν από αυτό το μισάωρο η και μέσω τηλέφωνου και ως κατάστημα είμαστε υποχρεωμένοι, να ξεχωρίσουμε και να παραδώσουμε το εμπόρευμα στον πελάτη που το απέκτησε χωρίς πρώτα να πρέπει, να το διαπομπεύσουμε δημοσίως σε όλα τα άτομα που είχαν ενδιαφερθεί για, να μπορούν να κοιμούνται ήσυχοι ότι δεν τους κοροϊδέψαμε. Και καλό θα ήταν, να αναφέρουμε ότι ο κυρίως ,που ενδιαφέρθηκε για τους ιππόκαμπους, παρά την τόσο άδικη επίθεση του απέναντι μας και με σχόλια, για διακτινησίμους και μαύρες τρύπες παρολαυτα μπροστά μας και όχι πίσω από την ασφάλεια του προσωπείου ενός ψευδώνυμου, δεν έθιξε τον προβληματισμό του άμεσα σε εμάς, αλλά εν αντιθέσει ,έδειξε και το ενδιαφέρον για την μελλοντική συνεργασία μαζί μας, σε περίπτωση, που θέλει να παραγγείλλει κάποια πολύ συγκεκριμένα ειδή ιππόκαμπων από εμάς.Με αφετηρία την θέση αυτή, θέλω να αναφερθώ και στο γεγονός της δημοσίευσης ενός ρητού που περιείχε την έκφραση βλάκας’’ .Γιατί ,θα πρέπει να αναφέρομαι σε κάποιο συγκεκριμένο άτομο μέσα στο ΑΖ ή και γενικότερα? Δηλαδή η δημοσίευση οποιασδήποτε γνώμης ,ρήσης , ιδέας και σκέψης πρέπει, να αναφέρεται σε κάποιο φυσικό πρόσωπο? Διότι με αυτήν την λογική εύκολα μπορούν, να παρεξηγηθούν και άλλες δημοσιεύσεις. Αναντίρρητα όμως αυτό δεν γίνεται ποτέ!!Εκείνο , που έχει ιδιαίτερη σημασία όμως ,είναι η διαγραφή του καταστήματος από την οικογένεια του ΑΖ .Αναλυτικότερα ,θα ήθελα να παραπονεθώ για το γεγονός ότι στην δεδομένη κατάσταση, θα έπρεπε πρώτα ο αρμόδιος, να επικοινωνήσει μαζί μου ,και να έρθουμε σε μια συνεννόηση για την επίλυση του προβλήματος, που δημιουργήθηκε και να συζητήσουμε με έναν δημοκρατικό τρόπο και όχι, να καταφύγουμε άμεσα στην έσχατη λύση ,όπου και έγινε με την διαγραφή του καταστήματος από το ΑΖ. Μιας πράξης, που υποθάλπει ένα δικτατορικό καθεστώς και δεν επιδιώκει την αποσόβηση των εντάσεων και αυτών των τραγελαφικών καταστάσεων .Αλλά δείχνει την ύπαρξη αποσάθρωσης ενός διαδικτυακού χώρου ,όπου ο λόγος είναι ελεύθερος και προπάντων δημοκρατικός κάτι το όποιο, θα πρέπει να καταπολεμηθεί και να έχουμε εμπέδωση ενός κλίματος αγάπης και σεβασμού και προσπάθεια διαλεύκανσης των καταστάσεων και όχι οριστικοποίηση τους.Ευλογοφανές είναι το συμπέρασμα ότι αυτή η κατάσταση προκαλεί λύπη, προπάντων σε έμενα αλλά και στην οικογένεια του ΑΖ, θα ήθελα να πιστεύω. Καθότι η ύπαρξη του καταστήματος στην αγορά πάνω από 20 χρόνια φαντάζομαι δείχνει την αφοσίωση μου, στους πελάτες μου, στα εμπορεύματα μου και στην άψογη αντιμετώπιση καταστάσεων και των πελατών μου, που με στηρίζουν .Επίσης η μέχρι πρότινος πορεία μου στο ΑΖ δείχνει την θέληση και την αγάπη μου, για αυτήν την όμορφη ενασχόληση αλλά προπάντων την ανάγκη μου, για εκσυγχρονισμό και ευχάριστη όχι δική μου!! αλλά των πελατών μου και κυρίως την αδήριτη ανάγκη, για συζήτηση και επίλυση τέτοιων δυσαρεστών καταστάσεων διότι ο κίνδυνος παρεξηγήσεων ελλοχεύει παντού και πάντα .Και επικρέμεται ως δαμόκλειος σπάθη το γεγονός, αυτό για μόνιμη απουσία μου από έναν χώρο που όχι μόνον, βοηθάει το κατάστημα μου αλλά κυρίως δημιουργήθηκε για την ευχαρίστηση όλων εμάς, που ασχολούμαστε με τον όμορφο κόσμο του ενυδρείου.Εν κατακλείδι ,εύχομαι σε όλους σας Καλή Χρονιά Χρόνια Πολλά και ένα μεγάλο ευχαριστώ, σε όσους με στήριξαν και θα συνεχίσουν να με στηρίζουν.ΦιλικάΛαμπρινή ΜπιζίκηWater Love Aquarium Shop διαγραφοντας ενα ολοκληρο θεμα, το οποιο σας εκθετε, μας δειξατε την διμοκρατικη αντιμετωπιση απο μερους σας. μην εχετε λοιπον την απαιτηση οι αλλοι να φερονται διαφορετικα απο εσας. εσεις ορισατε τους κανονες.καλη χρονια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 31 Δεκεμβρίου 2012 #56 Share 31 Δεκεμβρίου 2012 διαγραφοντας ενα ολοκληρο θεμα, το οποιο σας εκθετε, μας δειξατε την διμοκρατικη αντιμετωπιση απο μερους σας. μην εχετε λοιπον την απαιτηση οι αλλοι να φερονται διαφορετικα απο εσας. εσεις ορισατε τους κανονες. καλη χρονια. Ακριβώς αυτό Link to comment Share on other sites More sharing options...
spacereef 31 Δεκεμβρίου 2012 #57 Share 31 Δεκεμβρίου 2012 Σαν απλός θεατής που παρακολουθώ αυτό το θέμα εδω και κάποιες ημέρες αυτό που μου έχει κάνει τρομερή εντυπωσει είναι ότι μέσα στο τεραστιο ποστ που εγραψε η κύρια μπισδικη δεν υπάρχη πουθενά η λέξη ΣΥΓΝΩΜΗ έστω και στην ύστατη στιγμη κύρια μπισδικη θα έπρεπε να το είχατε κάνει ετσι θα δειχνατε μια μικρη μεταμέλεια στα μελη που είχατε προσβαλη και θίξει παρολα αυτά δεν το πραξατε .. Εγώ μετά από το τελευταίο σας ποστ σας έχω κρινει στην συνείδηση μου σειρα έχουν να σας κρίνουν τα υπόλοιπα μελη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 31 Δεκεμβρίου 2012 #58 Share 31 Δεκεμβρίου 2012 Και ξανά λέω κυρία Μπιζικη Οτι ακόμα αποφεύγετε την απάντηση στα ερωτήματα μου Μπορείτε να αναφέρετε τα μέλη που συσπειρώνονται εναντίον σας Να μπείτε και να απαντήσετε στο θεμα δεν είχατε χρόνο μιας και δεν είσαστε 24 πάνω απο έναν υπολογιστή Να μπείτε και να το διαγραψετε ήταν ποιο γρήγορο ..... Με φιλικούς χαιρετισμούς Ενα απο τα μέλη της ιεράς εξέτασης Link to comment Share on other sites More sharing options...
marinos 31 Δεκεμβρίου 2012 #59 Share 31 Δεκεμβρίου 2012 Χωρίς λοιπόν να αναφέρομαι σε κάποιο φυσικό πρόσωπο θα ήθελα και εγώ να πω ένα γνωμικό. Ο έξυπνος παραδέχεται-ο πονηρός δικαιολογείται- ο μη νοήμων επιμένει. Καλή χρονιά σε όλους Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 31 Δεκεμβρίου 2012 #60 Share 31 Δεκεμβρίου 2012 (edited) Νομιζω οτι το θεμα εχει τελειωσει! Καλο ειναι να μην το συνεχισουμε και να ασχοληθουμε με τα υπολοιπα ενδιαφερον θεματικα του φορουμ. Ας δοσουμε την ενεργεια μας εκει και οχι στις αντιπαρεθεσεις ενος θεματος που εχει λειξει. Καλη χρονια σε ολους! Έγινε επεξεργασία 31 Δεκεμβρίου 2012 - rastafarian Link to comment Share on other sites More sharing options...
buelligan75 31 Δεκεμβρίου 2012 #61 Share 31 Δεκεμβρίου 2012 Ο έξυπνος παραδέχεται-ο πονηρός δικαιολογείται- ο μη νοήμων επιμένει. 1000000000+++++++++++++ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow_1 31 Δεκεμβρίου 2012 #62 Share 31 Δεκεμβρίου 2012 καλή χρονιά και σε εσάς κυρία Μπιζίκη. Μια ερώτηση θα ήθελα να σας κάνω: για ποιό λόγο σβήστηκε το θέμα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 31 Δεκεμβρίου 2012 #63 Share 31 Δεκεμβρίου 2012 καλή χρονιά και σε εσάς κυρία Μπιζίκη. Μια ερώτηση θα ήθελα να σας κάνω: για ποιό λόγο σβήστηκε το θέμα; εχει απαντησει η κυρια μπιζικη σε αυτο Δεύτερον, όσον αναφορά την διαγραφή του θέματος ‘’σχετικά με τιμές’’ αναγκαστήκαμε, ως κατάστημα ,να καταφύγουμε στην διαγραφή του . Καθότι αποτελούσε ένα βήμα με προθέσεις ‘’Ιεράς εξέτασης ‘’. Σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει θέμα μη σεβασμού του ΑΖ η των μελών του , αλλά θα πρέπει τα μέλη να σεβαστούν το γεγονός , ότι η αργοπορία στην απάντηση κάποιων ερωτήσεων τους δεν σημαίνει και άμεσα την υπεκφυγή μας .Θα πρέπει λοιπόν, να αναλογιστούν κάποιοι ότι ως ανθρώπινα οντά δεν είναι δυνατόν να είμαστε 24 ώρες το 24 όρο μπροστά σε έναν υπολογιστή ,αναμένοντας το ποτέ, το που και γιατί έγινε το οποιοδήποτε συμβάν και μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτων, να είμαστε υποχρεωμένοι να απαντάμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 31 Δεκεμβρίου 2012 Author #64 Share 31 Δεκεμβρίου 2012 Αφηστε το να ληξει ρε παιδια.............μιλησε ο admin. Τωρα τι αλλο συζηταμε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 31 Δεκεμβρίου 2012 #65 Share 31 Δεκεμβρίου 2012 Λοιπόν κύριοι… Επειδή βλέπω ότι συνεχίζετε την κουβέντα και δεν βρίσκω πραγματικά κάποιον ουσιαστικό λόγο να συμβαίνει κάτι τέτοιο να σας θυμίσω πως ο admin αποφάσισε και έπραξε πιο θα ήταν το καλύτερο για το φόρουμ http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=81761&view=findpost&p=744724 η συντονιστική ομάδα ξεκαθάρισε την θέση της προς στο όλο θέμα http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=81768&pid=744331&st=0entry744331 το κατάστημα απάντησε από πλευράς του http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=81761&view=findpost&p=745067 και όλοι εσείς είχατε την ευκαιρία να εκφράσετε την άποψη σας…. Από κει και ύστερα επειδή αυτό που κάνετε δεν μπορεί να συνεχιστεί επ’άπειρον παρακαλώ πολύ το τελευταίο ποστ σε αυτό το θέμα να είναι το δικό μου πριν αναγκαστώ να το κλειδώσω και σας περιμένω όλους στην αλλαγή του χρόνο να ανταλλάξουμε ευχές… Ελπίζω να έγινα κατανοητός και καλή χρονιά σε όλους μας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow_1 31 Δεκεμβρίου 2012 #66 Share 31 Δεκεμβρίου 2012 (edited) εχει απαντησει η κυρια μπιζικη σε αυτο Δεύτερον, όσον αναφορά την διαγραφή του θέματος ‘’σχετικά με τιμές’’ αναγκαστήκαμε, ως κατάστημα ,να καταφύγουμε στην διαγραφή του . Καθότι αποτελούσε ένα βήμα με προθέσεις ‘’Ιεράς εξέτασης ‘’. Σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει θέμα μη σεβασμού του ΑΖ η των μελών του , αλλά θα πρέπει τα μέλη να σεβαστούν το γεγονός , ότι η αργοπορία στην απάντηση κάποιων ερωτήσεων τους δεν σημαίνει και άμεσα την υπεκφυγή μας .Θα πρέπει λοιπόν, να αναλογιστούν κάποιοι ότι ως ανθρώπινα οντά δεν είναι δυνατόν να είμαστε 24 ώρες το 24 όρο μπροστά σε έναν υπολογιστή ,αναμένοντας το ποτέ, το που και γιατί έγινε το οποιοδήποτε συμβάν και μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτων, να είμαστε υποχρεωμένοι να απαντάμε. Ευχαριστώ φίλε Geosid. Έχω πολλά ερωτήματα πάνω στην απάντηση αυτή και γιαυτό ξαναρώτησα μήπως μια αναδιατύπωση της απάντησης απο την ίδια θα με έκανε να καταλάβω κάτι παραπάνω απο αυτό που έχω τώρα στο μυαλό μου. Edit: μαζί γράφαμε Ebenos Έγινε επεξεργασία 31 Δεκεμβρίου 2012 - Shadow_1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 31 Δεκεμβρίου 2012 #67 Share 31 Δεκεμβρίου 2012 Απ’οτι φαίνετε δεν έγινα κατανοητός από κάποιους! Δεν πειράζει ας γίνω εγώ ο κακός συντονιστής της παρέας…το θέμα κλειδώνει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts