Jump to content

Διαγραφη Θεματος;;;;

Recommended Posts

Ας προσέχουμε λίγο το πως εκφραζόμαστε όποιος και να είναι ο αποδέκτης.

Έγινε μια επισήμανση εδώ.

http://www.aquazone....ndpost&p=744331

Ας προσπαθήσουμε να κρατήσουμε ένα επίπεδο....

Και παρακαλώ πολύ όταν αναφέρεστε ονομαστικά σε κάποιο κατάστημα οι αναφορές γιαυτό να γίνονται μέσα στο βήμα του.

Στα θέματα γενικού ενδιαφέροντος δεν μπορούν να αναπτύσσονται τέτοια θέματα τη στιγμή που τα καταστήματα έχουν το δικό τους βήμα.

• Απαντήσεις 66
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ωχ ρε παιδιά τη κάθεστε και ασχολιέστε τώρα με αυτά τα θέματα, φέρνεται σε δύσκολη θέση όλοι την ομάδα του ΑΖ.

Το τρίγωνο συντονιστική ομάδα, καταστήματα, μέλη είναι πολύ εύθραυστο και αν συνεχιστεί η συζήτηση πάλι στο τέλος οι συντονιστική ομάδα θα τα ακούσει, ως συνήθως θα ξεφύγει το θέμα και θα διαγραφεί και αμέσως θα φυτρώσουν αυτοί που έβλεπαν οράματα λογοκρισίας κτλ και στο τέλος για όλα θα φταίει το ΑΖ.

Τα μέλη ας κάνουν της επιλογές τους

Το ΑΖ ας κάνει αυτά που λέει ο κανονισμός

Και τα καταστήματα ας κάνουν αυτά που τους επιτρέπεται.

Χαζή δεν είμαστε δεν χρειάζεται καν να αναλυθούν κάποια πράγματα.

Ωχ ρε παιδιά τη κάθεστε και ασχολιέστε τώρα με αυτά τα θέματα, φέρνεται σε δύσκολη θέση όλοι την ομάδα του ΑΖ.

Το τρίγωνο συντονιστική ομάδα, καταστήματα, μέλη είναι πολύ εύθραυστο και αν συνεχιστεί η συζήτηση πάλι στο τέλος οι συντονιστική ομάδα θα τα ακούσει, ως συνήθως θα ξεφύγει το θέμα και θα διαγραφεί και αμέσως θα φυτρώσουν αυτοί που έβλεπαν οράματα λογοκρισίας κτλ και στο τέλος για όλα θα φταίει το ΑΖ.

Τα μέλη ας κάνουν της επιλογές τους

Το ΑΖ ας κάνει αυτά που λέει ο κανονισμός

Και τα καταστήματα ας κάνουν αυτά που τους επιτρέπεται.

Χαζή δεν είμαστε δεν χρειάζεται καν να αναλυθούν κάποια πράγματα.

+1000

Εμείς δηλαδή που δεν προλάβαμε να αναγνώσουμε το διαγραμμένο θέμα, εφόσον είναι κοινή ομολογία ο αντιεπαγγελματισμός του "καταστήματος", δε θα έπρεπε επώνυμα να γνωρίζουμε σε ποιο κατάστημα αναφέρεστε ώστε να προστατευτούμε έως ότου αποφασίσετε την απομάκρυνσή του ή όχι;

Ρίξε μια ματιά στη κατηγορία των καταστημάτων και θα καταλάβεις για ποιο κατάστημα μιλάμε

Επειδή βρίσκομαι στο χώρο των πωλήσεων εδώ και είκοσι χρόνια το να κάνεις κάποιες λάθος κινήσεις δεν είναι τραγικό και αν θέλετε είναι και αναμενόμενο. Στην προκειμένη περίπτωση αυτό που ενοχλεί είναι ότι το συγκεκριμένο κατάστημα δεν αναγνώρισε το λάθος του και ίσως από απειρία σε φόρουμ δεν περίμενε να πάρει τέτοια έκταση. Πιστεύω ότι μπορεί με μια ανακοίνωση να διορθώσει το λάθος και μπορεί να βγει στο τέλος και κερδισμένο .Πιστεύω ότι πρέπει να δοθεί ο χρόνος (εάν το θέλει το κατάστημα και το φόρουμ) για να κατανοήσει ότι εδώ δεν παίζουμε και ότι καμιά πώληση δεν μπορεί να είναι στο περίπου (παλιές κακές νοοτροπίες).

και σε ολα αυτα κυριοι εχω να δηλωσω δημοσια οτι διαγραφηκε στο κομματι των προσφατων ενημερωσεων,ενημερωση του εν λογω καταστηματο-μετα το θεμα του geosid και του δια- που ελεγε περιπληπτικα(συγχωρεστε με δεν γνωριζω πολλα απο φιλοσοφους και δεν το συγκρατησα ακριβως)

"ο βλακας ασχολειται με κατι που δεν τον αφορα και απαντα,παιρνει θεση σε κατι για το οποιο δεν ρωτησαν τη γνωμη του"

ακολουθως σχολιασα στο εριστικο και αχρειαστο σχολιο "χοντρο.....!αφηστε που εσας δεν σας ρωτησε κανεις ποιος ειναι ο βλακας:-)"

δεν γνωριζω αν μετα απαντησε και καποιο αλλο μελος και διαγραφηκε και εκεινου το σχολιο.

επισης δεν γνωριζω ποιος το διεγραψε :bigemo_harabe_net-134:

εαν το εκαναν οι συντονιστες,διαχειριστες καλα εκαναν γιατι ξεφυγε το καταστημα και προσεβαλε καποια μελη,αφου

ειναι προφανες οτι σε καποια μελη πηγαινε το κοσμητικο.

ακομα και το καταστημα να το εκανε επραξε καλως αφου ολοι μας εχουμε επεξεργαστει ενα μηνυμα στο οποιο γραψαμε εν βρασμω

η πιο λαικα "θολωμενοι"

εγω εχω 2 ερωτηματα

1.το διαγραψατε γιατι καταλαβατε το λαθος σας?

2.ποιο μελος του φορουμ σκεφτοσασταν οταν αναφερατε το ρητο?

....οχι πως περιμενω απαντηση...ρητορικη ειναι η ερωτηση

Πανω στο ερωτημα του φιλου για τις ενημερωσεις καταστασης,οταν καποιος γραφει κατι εκει και μετα απο λιγο γραψει κατι αλλο η προηγουμενη ενημερωση καταστασης εξαφανιζεται και φαινεται μονο η νεα.

Η συντονιστικη ομαδα δεν σβηνει τιποτα εκτος αν παραβαινει τους κανονισμους του φορουμ η ειναι spam σε καποιο θεμα οπου τα σβηνουμε για να μενει το θεμα καθαρο για πρακτικους λογους.Οπως ειπε και ο Αιολος στην κατηγορια των καταστηματων δεν εχουμε καν δικαιοματα οπωτε δεν μπορουμε να σβησουμε η να αλλαξουμε κατι εκει,συντονιστες σ αυτη τη κατηγορια ειναι μονο τα καταστηματα!

+100000000

κανενας δεν θελει να ξαναγραφει τα ιδια!!....απλα να τονισω οτι απο χομπιστες σαν κ μενα που ειναι ''πελατες'' δεν ξανα-ματα-γραφτηκε παλι οι αποψεις μας στο θεμα των dolichopterus αλλα τα καταστηματα ως ''επαγγελματιες'' θα πρεπε να χαν αναφερειτις δικιες τους αποψεις!!!..............περαν του κ. Ζαχαροπουλου που διατυπωσε την αποψη του!!.....οι υπολοιποι?................συμφωνω απολυτα,απλα εαν εγω ειχα αποψη για κατι που θα βοηθουσε σε τοσο μεγαλο βαθμο χομπυστες και καταστηματα θα εμπαινα στο κοπο να ξαναγραψω οσο χρονο και να μου επαιρνε.

μονο το ευχαριστω απο με ρικους χομπυστες ειναι λογος για να ξανακανετε το κοπο.απ'οτι ειχα καταλαβει

ειναι σημαντικο ψαρι...

τωρα οταν ενα φορουμ δινει την δυνατοτητα σε ενα καταστημα να διαχειριζετε το βημα του δεν ειναι πραξη κατακριτεα............αλλα το πως το καταστημα διαχειριζετε το βημα του ........................ ειναι!!!συμφωνω απολυτα

τωρα η θεση μου στο θεμα ειναι σβηνεις εσυ........σε σβηνω κ γω!!!!..............αλλα σε γραφω καπου αλλου!!!.............αυτα αο την επαρχια!!πολυ σωστα

σακης

κυριε delta-για να τηρησω και αυτα περι οικογενειας που εγραφα νωριτερα- εαν σας κακοχαρακτηρησα χωρις αιτια τοτε σας ζητω συγνωμη :thumbup:

απλα σας ενημερωνω πως εισαστε εκτεθιμενοι και φαινεται ασχημο σε πολλα μελη που μετα δεν ασχοληθηκατε με τον ιδιο ενθουσιασμο στη συνεχεια,αλλωστε θα το κανατε για το καλο του χομπυ,των φιλων που εχετε κανει εδω μεσα αλλα και

των καταστηματων!

προσωπικα δεν θα ξανα ασχοληθω με τον "δαχτυλοπτερο",δεν εχω ουτε καν χρυσοψαρο! :bigemo_harabe_net-126:

και εγω θεωρω οσον αφορα τωρα σε ολα τ'αλλα πως δεν χρειαζεται φιλτραρισμα των καταστηματων.....τα καταστηματα

φιλτραρονται απο μονα τους!απο εκει και περα ο καθενας μας τους τα ακουμπαει η τους χαιρεταει!!!!

υπαρχουν 3-4 καταστηματα τα οποια ειναι υποδειγματα και παραδειγματα και αυτα τα ξερουμε λιγο πολυ ολοι!

να λεμε και τα στραβα να λεμε και τα καλα!!

αυτη η παλιοκριση δυστυχως μας εχει δωσει πολυ χρονο να περναμε μπροστα στα πληκτρολογια και να βγαζουμε ολα τα απωθημενα και την οργη που μας προκαλουν ολα αυτα που συμβαινουν σε λαθος ανθρωπους κ με λαθος τροπο!

Πανω στο ερωτημα του φιλου για τις ενημερωσεις καταστασης,οταν καποιος γραφει κατι εκει και μετα απο λιγο γραψει κατι αλλο η προηγουμενη ενημερωση καταστασης εξαφανιζεται και φαινεται μονο η νεα.

Η συντονιστικη ομαδα δεν σβηνει τιποτα εκτος αν παραβαινει τους κανονισμους του φορουμ η ειναι spam σε καποιο θεμα οπου τα σβηνουμε για να μενει το θεμα καθαρο για πρακτικους λογους.Οπως ειπε και ο Αιολος στην κατηγορια των καταστηματων δεν εχουμε καν δικαιοματα οπωτε δεν μπορουμε να σβησουμε η να αλλαξουμε κατι εκει,συντονιστες σ αυτη τη κατηγορια ειναι μονο τα καταστηματα!

τα γνωριζα αυτα ραστα! :thumbup:

τα ερωτηματα απευθυνονταν μονο στο καταστημα!

καλα εκανες ομως και το ξεκαθαρισες ^_^

Εγώ ένα θέλω μόνο να πω!

Κατάλαβα αρκετά για το κατάστημα.

Κρίμα και είχα σχηματίσει διαφορετική γνώμη.

Πληρης δικαιολογηση........τη μια μερα αναφερομαστε σε "βλακες" στις ενημερωσεις καταστασης προκλητικοτατα,την αλλη μερα σβηνουμε θεμα γιατι δεν εχουμε αντερα να αντιμετωπισουμε τα μελη και τις ερωτησεις τους.Τουλαχιστον ξερω πως θα ξαναφανειτε οταν κανετε καποια καινουρια παραλαβη!!!

Mod Note

To συνημμένο διαγράφηκε γιατί ήταν ποστ που αφορούσε διαγραμμένο θέμα από άλλο θεματικό.

Δεν μπορούμε να αναδημοσιεύουμε διαγραμμένα θέματα που έχουν διαγραφεί είτε από το κατάστημα στη προκειμένη περίπτωση, είτε από την συντονιστική ομάδα σε άλλες περιπτώσεις.

Εγώ να ρωτήσω γιατί τα καταστήματα έχουν την δυνατότητα να κόβουν και να ράβουν στις θεματικές ενότητες τους; Τι και ποιόν ωφελεί αυτό; Σίγουρα όχι τα μέλη!

Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω με ποιο σκεπτικό γενικά διαγράφονται ποστ! Το να κλειδώσει ένα θέμα το καταλαβαίνω!

Το να μπει μπιπ σε μια βρισιά που κακώς γράφτηκε ναι!

Αλλά το να διαγράφονται ποστ και θέματα και μετά να γίνονται συζητήσεις σε άλλα θέματα από τα μέλη που συμμετείχαν και να βρίσκεται ένα 80% των μελών να προσπαθεί αν καταλάβει τι στο διάλο γίνεται προσωπικά το βρίσκω τραγικό και υποτιμητικό!

Μια απάντηση στα γραφόμενα του nospanos φιλικά πάντα.

Οχι δεν πρέπει να φιλτράρεται η λίστα των μαγαζιών βάση επαγγελματισμού, συμπεριφορά προς τον πελάτη ή τα μέλη του ΑΖ. Κανένα φίλτρο, για να βγάζει ο καθένας την άποψη του για τον κάθε κατάστημα.Αν γίνετε φιλτράρισμα θα ακούσουμε για λογοκρισία και την προώθηση κάποιον μαγαζιών απο τα οποία τα πέρνουν κτλ κτλ...

Σεβασμός ειδικά προς τα Διακριθέντα μέλη και τους συντονιστές.Το πρώτο πράγμα που έμαθα όταν άρχισα με το ΑΖ ήταν ένα, ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ είμαστε ίσοι δεν υπάρχουν παλιοί και νέοι δεν είμαστε στρατός εδώ.Μερικοί έχουν περισσότερη γνώση απο τους άλλους που με μεγάλη αγάπη μοιράζοντε με όλους μας.Είμαστε όλοι το ίδιο και μοιραζόμαστε το ίδιο χόμπι και εμπειρίες πάνω σε αυτό.Δεν έχει σχέση αν έχουμε 1 ή 10 ενυδρεία 10 ή 1000 λίτρα είμαστε το ίδιο...

και εγω θεωρω οσον αφορα τωρα σε ολα τ'αλλα πως δεν χρειαζεται φιλτραρισμα των καταστηματων.....τα καταστηματα

φιλτραρονται απο μονα τους!απο εκει και περα ο καθενας μας τους τα ακουμπαει η τους χαιρεταει!!!!

υπαρχουν 3-4 καταστηματα τα οποια ειναι υποδειγματα και παραδειγματα και αυτα τα ξερουμε λιγο πολυ ολοι!

να λεμε και τα στραβα να λεμε και τα καλα!!

αυτη η παλιοκριση δυστυχως μας εχει δωσει πολυ χρονο να περναμε μπροστα στα πληκτρολογια και να βγαζουμε ολα τα απωθημενα και την οργη που μας προκαλουν ολα αυτα που συμβαινουν σε λαθος ανθρωπους κ με λαθος τροπο!

Καλησπέρα και από εμένα!

Φιλτράρισμα με την έννοια του << βλέπω - κρατάω ό,τι με συμφέρει - διαγράφω ό,τι με θίγει >> σε καμία περίπτωση δεν αφήνω να εννοηθεί αυτό!! (αυτό εξάλλου είναι κατακριτέο από όλους μας σε μια δημοκρατική κοινωνία)

Θέλω να καταλήξω στο όταν ένα μαγαζί βλέπεις ότι αποδεδειγμένα και επανειλημμένα δε σέβεται ούτε τα μέλη του ιστότοπου που τον φιλοξενεί, ούτε τα ίδια τα μέλη εκτός φόρουμ ως πελάτες, ούτε κατ' επέκταση το ίδιο το χόμπι, ποιός ο λόγος να βρίσκεται ακόμα εδώ μέσα και να του παρέχεις διαφήμιση ??

...εκτός αν αυτό το συγκεκριμένο κατάστημα μαζί με άλλα αποτελούν χορηγούς του φόρουμ οπότε σε αυτή την περίπτωση το πιο σωστό θα ήτανε να υπήρχε ειδική κατηγορία για τους χορηγούς, έτσι ώστε να γνωρίζουμε ποιοι είναι αυτοί και να μην μπαίνουμε καν στη διαδικασία να τους "αγγίζουμε" και να έμπαινε και ως κανονισμός στους κανόνες του φόρουμ...

Είναι προτιμότερο τότε οι συντονιστές και οι διαχειριστές να μιλήσουν καθαρά και ξάστερα ότι: "κοίταξε φίλε Nos Panos, το συγκεκριμένο μαγαζί είναι χορηγός του φόρουμ και χωρίς τις παροχές του το AZ δε θα μπορούσε να λειτουργήσει και να δε θα ήταν σε θέση να διαθέτει τις υπηρεσίες και την άνεση την οποία εσύ και το κάθε μέλος απολαμβάνετε σήμερα, και θα σε παρακαλούσα να μην έρχεσαι σε διαπληκτισμό μαζί του δημόσια"

Δεν είναι κατακριτέο το γεγονός να υπάρχουν χορηγοί σε κάποιον ιστότοπο ειδικά τις περιόδους που διανύουμε, εξάλλου η συντήρηση ενός μεγάλου site και φόρουμ έχει μεγάλο κόστος και το κατανοώ απόλυτα...

Δεν έχει το δικαίωμα όμως ο κάθε χορηγός να συμπεριφέρεται με αυτό τον τρόπο και να έχει το "συγχωροχάρτι" και να μένει στο απυρόβλητο, υποβιβάζοντας τους "πελατάκους" και τον "απλό και κουτό κόσμο" σύμφωνα πάντα με την άποψη τη δική τους !!

...εκτός αν αυτό το συγκεκριμένο κατάστημα μαζί με άλλα αποτελούν χορηγούς του φόρουμ οπότε σε αυτή την περίπτωση το πιο σωστό θα ήτανε να υπήρχε ειδική κατηγορία για τους χορηγούς, έτσι ώστε να γνωρίζουμε ποιοι είναι αυτοί και να μην μπαίνουμε καν στη διαδικασία να τους "αγγίζουμε" και να έμπαινε και ως κανονισμός στους κανόνες του φόρουμ...

.........

Mα δεν είναι αυτος ο σκοπός , τι έχει να πεί δεν τους αγγίζουμε ;

Οπου είναι λάθος τους αγγίζουμε και τους καυτηριάζουμε .....

Οσο για το χορηγοί ........ όλοι είναι και βοηθούν να υπάρχει το ΑΖ .

συμφωνω απολυτα,απλα εαν εγω ειχα αποψη για κατι που θα βοηθουσε σε τοσο μεγαλο βαθμο χομπυστες και καταστηματα θα εμπαινα στο κοπο να ξαναγραψω οσο χρονο και να μου επαιρνε.

μονο το ευχαριστω απο με ρικους χομπυστες ειναι λογος για να ξανακανετε το κοπο.απ'οτι ειχα καταλαβει

ειναι σημαντικο ψαρι...

κυριε delta-για να τηρησω και αυτα περι οικογενειας που εγραφα νωριτερα- εαν σας κακοχαρακτηρησα χωρις αιτια τοτε σας ζητω συγνωμη :thumbup:

απλα σας ενημερωνω πως εισαστε εκτεθιμενοι και φαινεται ασχημο σε πολλα μελη που μετα δεν ασχοληθηκατε με τον ιδιο ενθουσιασμο στη συνεχεια,αλλωστε θα το κανατε για το καλο του χομπυ,των φιλων που εχετε κανει εδω μεσα αλλα και

των καταστηματων!

προσωπικα δεν θα ξανα ασχοληθω με τον "δαχτυλοπτερο",δεν εχω ουτε καν χρυσοψαρο! :bigemo_harabe_net-126:

Καλησπερα και χρονια πολλα.

Δεκτη η συγνωμη.

Φιλε mad23, μαλλον δεν εχεις παρακολουθησει το θεματικο του γλυκου νερο.

Εχω γραψει τοσα ποστ και αρθρα που δεν πιστευω να εχει καποιος παραπονο απο την προσφορα μου.

Επισης δεν ειναι κανεις υποχρεωμενος να ακολουθει "εντολες" καποιου καταστηματος και να ξαναγραφει τα ποστ που του σβηστηκαν.

Εκτεθιμενο λοιπον μπορει να με βρει μονο αποιος που δεν με γνωριζει και δεν εχει παρακολουησει τα γραπτα μου στο θεματικο του γλυκου νερου του ΑΖ.

ΥΓ Το ψαρι δεν λεγεται "δαχτυλοπτερος".

Αν ειχες διαβασει το προφιλ του ψαριου στην κατηγορια των προφιλ γλυκου νερου, που ειχα την τιμη μαζι με τον Stormtrooper, να αφιερωσω απειρες ωρες και να συντονιζω τη συγγραφη τους (για να μη νομιζεις οτι βαριεμαι να γραφω) θα διαβαζες:

Το όνομα Ancistrus προέρχεται από την ελληνική λέξη Άγκιστρον, που σημαίνει γάντζος, και αναφέρεται στα "interopercular odontodes", τα πλαϊνά πτερύγια που είναι σαν γάντζοι (η φώτο από άλλο είδος που φαίνονται όμως καθαρά για ποια πτερύγια πρόκειται).

Το ειδικό επίθετο (dolichopterus) αναφέρεται στα μακριά του (dolichos=μακρύ) πτερύγια (pteron=πτερύγια)

http://www.aquazone....showtopic=42307

Χρονια πολλα και καλη πρωτοχρονια σε ολους

χρονια πολλα

τιμη και χαρα μου που κανατε δεκτη τη συγνωμη μου :bigemo_harabe_net-64::bigemo_harabe_net-82::bigemo_harabe_net-134: :bigemo_harabe_net-111:

ομολογω πως δεν το εχω παρακολουθησει το θεματικο του γλυκου αλλα μπραβο για τη προσφορα τη δικη σας και του stormtrooper για τον οποιο εχω ακουσει τα καλυτερα.

το "δαχτυλοπτερος" το ειπα με σταγονες χιουμορ γι'αυτο το εβαλα και σε εισαγωγικα!

και σας διαβεβαιω πως διακωμωδουσα τον εαυτο και την αγνοια,ασχετοσυνη μου αποκαλοντας το ψαρακι ετσι αφου δεν εχω ιδεα απο γλυκο!

ποσες φορες να το πω!δεν εχω παρει καμια φορα θεση για το αν ειναι η δεν ειναι η το ποιο ειναι!

αφου εχετε γραψει ηδη τοσα πραγματα καντε ενα copy paste και καντε την δικη σας αρχη στο αναλογο θεμα!

ακομα και αυτο το λιγο που αναφερατε μπορει να ειναι μια καλη εισαγωγη!

ακομα και εδω ειναι offtopic αφου εδω γινεται λογος για ενα πολυ σοβαρο ζητημα.

και πανω που πηγα να βαλω το λινκ ειδα με χαρα οτι ξεκινησατε ηδη να γραφετε και τη δικη σας πλευρα!

πολλα μπραβο! :bigemo_harabe_net-64:

ακομα και εδω ειναι offtopic αφου εδω γινεται λογος για ενα πολυ σοβαρο ζητημα.

Αν δεν αναφεροταν το αλλο θεμα (που πλεον δεν βγαζεις ακρη με το σβησιμο των ποστ) και ο χαρακτηρισμος "καλοθελητες" δεν θα υπηρχαν οφτοπικ.

Το φόρουμ ειναι για τα μέλη μας αυτή ειναι η καρδιά του και ο λόγος ύπαρξης του...

Συμπεριφορές τέτοιου τύπου δεν χωράνε στο φόρουμ μας οχι αν ειναι μαγαζί αλλα και ο ιδιος ο πάπας.

Όποιος δεν σέβεται τα μέλη του φόρουμ και κατά προέκταση εμένα και την συντονιστική ομάδα δεν εχει καμιά θέση στο Aquazone..

Κ.Μπιζικη λυπάμαι πραγματικά για την συμπεριφορά σας ηταν άκρος ατυχής και προσβλητική προς ολο το Aquazone και για ενημέρωση τέτοια πράγματα δεν έχουν ξανασυμβεί ποτέ στο φόρουμ μας κοντά στα 8 χρονια λειτουργίας...

Με την εξουσία που εχω σας παύω άμεσα και σαν συνέπεια το κατάστημα σας δεν θα έχει βήμα στο φόρουμ επ αόριστον...

Αγαπητά μέλη εύχομαι σε όλους σας καλές Γιορτές και καλή χρονιά να έχουμε...

Πιστεύω να σας κάλυψα με τα πιο πάνω και θέλω να ξέρετε ολοι σας οτι κανένας δεν έχει ασυλία είτε ειναι μέλος είτε είναι επαγγελματίας αν δεν σέβεται τους κανόνες γραπτούς είτε και άτυπους προς εσάς και το ΑΖ

Με εκπλησεις ευχάριστα Θανάση !!!

Καλές γιορτές

Σωστή κίνηση. Θα ήθελα όμως μια απάντηση να δώ τι έχει να πεί το ''κατάστημα'' σε όλα αυτά...

Καλές γιορτές σε όλους!

Εμένα προσωπικά ο Admin με κάλυψε απολύτως.Ευχαριστούμε πολύ για την σωστή και άμεση διευθέτηση του προβλήματος. :bigemo_harabe_net-64:

Καλές εορτές και ευτυχισμένο το νέο έτος.

Βασίλης

Δυστυχως οταν σπερνεις ανεμους θεριζεις θυελλες.Το ζητουμενο του θεματος δεν ηταν να βγει εκτος το καταστημα,αλλα μια υστατη προσπαθεια να δωσει εστω μια δικαιολογια.Μια απαντηση στα ερωτηματα που τεθηκαν και μια εξηγηση για οτι επραξε.Απειχε ξανα ομως.Και απο τη στιγμη που εξακολουθουσε να αγνοει τα μελη,δικαιολογημενα η συντονιστικη ομαδα και ο admin πλεον εκανε οτι εκανε,και τους ευχαριστω για την κατανοηση του προβληματος αλλα και της λυσης του.

Καλη χρονια Θαναση.

Ο admin απέδειξε περίτρανα αυτά τα οποία θα έπρεπε να ήταν αυτονόητα από όλους εσάς. Η προστασία των μελών μας και η ομαλή λειτουργιά του φόρουμ είναι η πρώτη μας προτεραιότητα και έτσι θα συνεχίσουμε…

Καλή χρονιά και από εμένα αγαπητοί φίλοι…

η απολυτη προστασια και σεβασμος στα μελη του aquazone στη πραξη!

γι αυτο εχουμε σχεδον 16.000 μελη και καθημερινα τοσα θεματα και ποσταρισματα :bigemo_harabe_net-64: !

τι να πω παραπανω!

με λυπει που φευγει ενα καταστημα αλλα θα με λυπουσε περισσοτερο να χαθει εστω και ενα μελος!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...