Δίας 29 Δεκεμβρίου 2012 #1 Share 29 Δεκεμβρίου 2012 Στο θεμα που ειχε ανοιξει ο Geosid για το προβλημα με τις τιμες,τεθηκαν καποια ερωτηματα.Αντι απαντησεων ομως,εδω και λιγη ωρα,εξαφανιστηκε,διακτινιστηκε,η επεσε σε μαυρη τρυπα ολοκληρο το θεμα. Ρωτω λοιπον,ποιος το εσβησε;Ο γενικος η καποιος admin;Αν εγινε ετσι τοτε κακως εγινε,και θα μπορουσε ανετα καποιος να σας κατηγορησει για λογοκρισια. Αν τωρα το καταστημα που ταυτοχρονα ειναι και διαχειριστης του βηματος του εδω,εκανε το ιδιο τη διαγραφη,εμενα προσωπικα μου εδωσε την καλυτερη απαντηση.Οπου δεν εχω δηλαδη τα επιχειρηματα να δικαιολογηθω,τοτε σβηνω. Δεν ειναι ομως ετσι τα πραγματα. Εκτεθηκατε μονοι σας,Τετοιες κινησεις και συμπεριφορες,δεν νομιζω οτι ανηκουν σε αυτο το φορουμ........... Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 29 Δεκεμβρίου 2012 #2 Share 29 Δεκεμβρίου 2012 Προφανώς και το έσβησε το κατάστημα.Αλλά ας μας ενημερώσει κάποιος μοντ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 29 Δεκεμβρίου 2012 Author #3 Share 29 Δεκεμβρίου 2012 Προφανώς και το έσβησε το κατάστημα.Αλλά ας μας ενημερώσει κάποιος μοντ. Το ξερω Ορεστη.Απλα ανεφερα το ποιος εχει τη δυνατοτητα να το κανει. Αυτη ειναι λοιπον η εκτιμηση καποιων απεναντι στα μελη του AZ!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 29 Δεκεμβρίου 2012 #4 Share 29 Δεκεμβρίου 2012 Ελπίζω να το έσβησε το κατάστημα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 29 Δεκεμβρίου 2012 Author #5 Share 29 Δεκεμβρίου 2012 Ελπίζω να το έσβησε το κατάστημα... Φυσικα και το καταστημα το εσβησε.! Link to comment Share on other sites More sharing options...
marinos 29 Δεκεμβρίου 2012 #6 Share 29 Δεκεμβρίου 2012 Μετά τους ιππόκαμπους τώρα μαύρη τρύπα και στο θέμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 29 Δεκεμβρίου 2012 #7 Share 29 Δεκεμβρίου 2012 Φυσικα και το καταστημα το εσβησε.! Και γω αυτό πιστεύω και θέλω να πιστεύω .Αφού όμως και άλλοι έχουν αυτήν την δυνατότητα καλό είναι να περιμένουμε και μία επίσημη απάντηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcapone 29 Δεκεμβρίου 2012 #8 Share 29 Δεκεμβρίου 2012 Στο θεμα που ειχε ανοιξει ο Geosid για το προβλημα με τις τιμες,τεθηκαν καποια ερωτηματα.Αντι απαντησεων ομως,εδω και λιγη ωρα,εξαφανιστηκε,διακτινιστηκε,η επεσε σε μαυρη τρυπα ολοκληρο το θεμα. Ρωτω λοιπον,ποιος το εσβησε;Ο γενικος η καποιος admin;Αν εγινε ετσι τοτε κακως εγινε,και θα μπορουσε ανετα καποιος να σας κατηγορησει για λογοκρισια. Αν τωρα το καταστημα που ταυτοχρονα ειναι και διαχειριστης του βηματος του εδω,εκανε το ιδιο τη διαγραφη,εμενα προσωπικα μου εδωσε την καλυτερη απαντηση.Οπου δεν εχω δηλαδη τα επιχειρηματα να δικαιολογηθω,τοτε σβηνω. Δεν ειναι ομως ετσι τα πραγματα. Εκτεθηκατε μονοι σας,Τετοιες κινησεις και συμπεριφορες,δεν νομιζω οτι ανηκουν σε αυτο το φορουμ........... δεν χρειαζεται να προσθεσει κανενας κατι αλλο.... :bigemo_harabe_net-64: :bigemo_harabe_net-64: :bigemo_harabe_net-64: :bigemo_harabe_net-64: Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 29 Δεκεμβρίου 2012 #9 Share 29 Δεκεμβρίου 2012 Συνήθως δεν συμμετέχω σε τέτοια θέματα. Ένα κακό που έχει ο γραπτός λόγος, είναι ότι παρεξηγείται εύκολα επειδή δεν μπορείς να του δώσεις το χρώμα που έχει ο προφορικός, ούτε μπορεί να σε δει ο συνομιλητής για να καταλάβει τον τόνο από τις εκφράσεις και τις κινήσεις σου. Ένα καλό που έχει ο γραπτός λόγος, είναι ότι μένει όπως λέει και το ρητό : Verba volant, scripta manent. Οποιοδήποτε μέλος εδώ μέσα, "ξοδεύει" χρόνο για να συντάξει και το πιο μικρό κείμενο. Αν χάσουμε το δεύτερο μισό του ρητού από πάνω, χωρίς προειδοποίηση, λόγω της δυνατότητας που μπορεί να έχει κάποιος για να διαγράψει θέματα και κείμενα, τότε αυτός που το κάνει, ίσως να πρέπει να ξαναδιαβάσει την έννοια του φόρουμ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 29 Δεκεμβρίου 2012 Author #10 Share 29 Δεκεμβρίου 2012 Τοτε αυτος που το κανει,δεν σεβεται το ιδιο το φορουμ και τον κοσμο του,να συμπληρωσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 29 Δεκεμβρίου 2012 #11 Share 29 Δεκεμβρίου 2012 Οι διαχειριστές και η συντονιστική ομάδα δεν έχουν το δικαίωμα να διαγράψουν θέματα μέσα από βήμα καταστήματος.... αυτά προς ενημέρωση σας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 30 Δεκεμβρίου 2012 Author #12 Share 30 Δεκεμβρίου 2012 Κανεις δεν εχει το δικαιωμα να το κανει Βαγγελη.Ουτε το ιδιο το καταστημα!!! Ηταν ενα θεμα που ανοιχτηκε απο μελος,το οποιο ζητουσε διευκρινησεις και απαντησεις σε ερωτηματα.Αλλα τις θετικες κριτικες τις δεχομαστε ομως.Μολις στριμωχτουμε σβηνουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 30 Δεκεμβρίου 2012 Author #13 Share 30 Δεκεμβρίου 2012 Σβηστε κι αυτο το θεμα παιδια.Κακως τελικα το ανοιξα.Διακτινηστε το και καλη χρονια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αντώνιος 30 Δεκεμβρίου 2012 #14 Share 30 Δεκεμβρίου 2012 Δεν πειράζει...απλά δυσφημίζεται όποιος πράττει έτσι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 30 Δεκεμβρίου 2012 #15 Share 30 Δεκεμβρίου 2012 (edited) στρατο μου ξερεις ποσο σε αγαπαω και τι εκτιμηση σου εχω αδερφε....αλλα μην αφησουμε να μας κανει "κουβαρι" ενα καταστημα τα παιδια,διαχειριστες και συντονιστες δεν μπορουν να σβησουν και να "μαγειρεψουν" ποσταρισματα και θεματα στο βημα των καταστηματων! να εισαι σιγουρος γι'αυτο και αν δεν εισαι σε διαβεβαιωνω εγω που ελπιζω να μετρας το λογο μου! απο εκει και περα θεωρω πως το συγκεκριμενο καταστημα ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ-το λιγοτερο που μπορω να πω- και γιατι διεγραψε ενα θεμα στο οποιο λεγοντουσαν πολλες αληθειες αλλα και για τη γενικοτερη συμπεριφορα του απεναντι στα μελη και στο ιδιο το φορουμ. στους πελατες του ειλικρινα δεν με ενδιαφερει πως συμπεριφερεται....σε ξενο αχυρωνα δεν μαλωνω....εδω μεσα ομως θα πρεπει να σεβεται καποια πραγματα. καταστημα στο οποιο εκφραστηκαν παραπονα απο πελατη-μελος για το τι ψαρι παρελαβε,το καταστημα-αφου εγινε πρωτα ενας χαμος- διεγραψε μονο τα ποσταρισματα καποιων καλοθελητων να ξεκαθαρισουν ποιο ειναι το ψαρι πανελληνιως(ασχετα αν αυτοι εξαφανιστηκαν οταν ανοιχτηκε επισημο θεμα στο βημα ολων των καταστηματων) οπως και καποια ποσταρισματα μελων(και εμου) τα οποια ειχαν ξεφυγει λιγο αφου καποιος θεωρησε καλο να μας πει γλυφτες(περασμενα-ξεχασμενα) και καλα εκαναν γιατι η αναγνωριση του ψαριου δεν ηταν μονο θεμα του συγκεκριμενου καταστηματος αλλα ολων-κατηγορηθηκαν ολα στο συνολο τους- οποτε τα υπολοιπα ηταν offtopic ΟΛΑ τα ΑΡΝΗΤΙΚΑ σχολια,παραπονα κτλ ΕΜΕΙΝΑΝ στο θεμα..... οταν ολα ειναι καλα και μελενια τα αφηνουμε και οταν λεγονται ασχημες αληθειες και εκτιθομαστε τα κανουμε γαργαρα?? το καταστημα φυσικα και εχει το δικαιωμα να τα σβησει αλλα δεν εχει το δικαιωμα να μειωνει τα μελη ενος φορουμ. και σε ολα αυτα κυριοι εχω να δηλωσω δημοσια οτι διαγραφηκε στο κομματι των προσφατων ενημερωσεων,ενημερωση του εν λογω καταστηματο-μετα το θεμα του geosid και του δια- που ελεγε περιπληπτικα(συγχωρεστε με δεν γνωριζω πολλα απο φιλοσοφους και δεν το συγκρατησα ακριβως) "ο βλακας ασχολειται με κατι που δεν τον αφορα και απαντα,παιρνει θεση σε κατι για το οποιο δεν ρωτησαν τη γνωμη του" ακολουθως σχολιασα στο εριστικο και αχρειαστο σχολιο "χοντρο.....!αφηστε που εσας δεν σας ρωτησε κανεις ποιος ειναι ο βλακας:-)" δεν γνωριζω αν μετα απαντησε και καποιο αλλο μελος και διαγραφηκε και εκεινου το σχολιο. επισης δεν γνωριζω ποιος το διεγραψε εαν το εκαναν οι συντονιστες,διαχειριστες καλα εκαναν γιατι ξεφυγε το καταστημα και προσεβαλε καποια μελη,αφου ειναι προφανες οτι σε καποια μελη πηγαινε το κοσμητικο. ακομα και το καταστημα να το εκανε επραξε καλως αφου ολοι μας εχουμε επεξεργαστει ενα μηνυμα στο οποιο γραψαμε εν βρασμω η πιο λαικα "θολωμενοι" εγω εχω 2 ερωτηματα 1.το διαγραψατε γιατι καταλαβατε το λαθος σας? 2.ποιο μελος του φορουμ σκεφτοσασταν οταν αναφερατε το ρητο? ....οχι πως περιμενω απαντηση...ρητορικη ειναι η ερωτηση το φωτιστικο που φερνει αποκλειστικα το καταστημα αυτο εχει διαφημιστει στο φορουμ μας περισσοτερο απο οποιοδηποτε αλλο προιον οποιουδηποτε αλλου καταστηματος!!!!εχουν αφιερωθει 30 σελιδες τη στιγμη που στο reefcentral με πολλες χιλαδες μελη ανα τον κοσμο εχουν αφιερωθει μολις 4!!!!! αυτο και μονο θα επρεπε να το σεβαστειτε!! ολους εμας που εχουμε πει εναν καλο λογο η εστω ρωτησαμε να μαθουμε τι γινεται με αυτο το φωτιστικο η τα πολυ σπανια ζωνττανα που φερνετε και πατε το θαλασσινο ενα βηματακι παραπερα δινοντας μας το κατι παραπανω. ολα αυτα τα λεω εδω και απευθυνομαι σε εσας απο εδω αφου στο δικο σας βημα θα γινω "αορατος",οπως οι φημισμενοι ιπποκαμποι! αρκετα με το συγκεκριμενο καταστημα,ας αποφασισουν οι συντονιστες και οι διαχειριστες τι θα γινει με το καταστημα αυτο και το καθε καταστημα που θα εχει την αναλογη συμπεριφορα απεναντι στα μελη του φορουμ. στο κατω κατω οπως εχουν πει καποια παιδια σε θεμα για το αν θα πρεπει τα καταστηματα να γραφουν τιμες,ας ακολουθησει το καθε μαγαζι την τακτικη και πολιτικη του και το καθε μελος-πελατης την τσεπη του οι εξυπνοι θα δουν τι θελει ο κοσμος και οι αλλοι θα μας πουν γκρινιαρηδες και "τσιπιδες" και τελειωνοντας θελω να πω να ειμαστε ολοι μαζι....δεν υπαρχουν συντονιστες,διαχειριστες και μελη! ολοι βλεπω οτι κανουν πολυ καλη δουλεια! τα παιδια απο πανω κρατανε ενα φορουμ με πολυ κοσμο και με πολυ κοπο και τα μελη βοηθανε με τις γνωσεις,εμπειριες,αποψεις και τοσα αλλα. ΟΛΟΙ κραταμε λοιπον ενα πολυ ωραιο φορουμ να κανουμε την παλιοκ@υλα μας(σορρυυυ ) που μας κοστιζει και πολλα λεφτα,σαν μια οικογενεια! ολοι μας θα κανουμε λαθη,αρκει να τα αναγνωριζουμε,να τα δεχομαστε,να προσπαθουμε να τα διορθωσουμε και να μαθαινουμε απο αυτα! και αν εχουμε και καμια κοντρα ας κανουμε λιγο πισω να ηρεμησουμε και μετα η τη λυνουμε η αδιαφορουμε τεσπα....ΗΡΕΜΙΑ και στηνει καινουργιο ενυδρειο ο ebenos ρεεεεεεε,ο κωστης πηρε υπεριωνα και Vortech,ο gio παει για ενυδρειαρα,υπαρχουν νανακια που βγαζουν ματια,ο στρατος εχει σκουλικια,ο geosid φραγκαρει σεμεδακια και ο σταυρος ειναι ασχημος αλλα τουλαχιστον εχει μπλε ματι και καπου το σωζει! αυτα τα λιγα..... :bigemo_harabe_net-111: Έγινε επεξεργασία 30 Δεκεμβρίου 2012 - mad23 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 30 Δεκεμβρίου 2012 Author #16 Share 30 Δεκεμβρίου 2012 Mιχαλιοοοοο...εμενα δε με κανει κανεις μαλλια κουβαρια.Ξερω πολυ καλα τι μου γινεται,τι ακουω,και τι διαβαζω Κι επειδη διαβασα κατι για επιθεση πριν,......δεν ξερω ρε φιλε.Εγω αριστερο μπακ επαιζα.Αμυνα μονο Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 30 Δεκεμβρίου 2012 #17 Share 30 Δεκεμβρίου 2012 χαχα φουλ επιθεση με ξαφνικες αμυνες ε???? :hysterical: Link to comment Share on other sites More sharing options...
nospanos 30 Δεκεμβρίου 2012 #18 Share 30 Δεκεμβρίου 2012 (edited) Μάλιστααααααααααααααααα!!.......... Τώρα τι παραπάνω να προσθέσω για τους ( ) τους "επαγγελματίες" ??? ...και κάτι μου 'λεγε ότι θα σβηνόταν το θέμα από την "σωστή και πάνω από όλα καθαρή επαγγελματία" κυρία Μπιζίκη η οποία δε φοβάται τίποτα ....ή μήπως φοβάται τελικά και ενδεχομένως να της προκαλέσει αναγούλα στο άκουσμα και μόνο των ονομάτων Geosid, Δίας & NOS Panos ?? Παρ' όλα αυτά εγώ επισυνάπτω φωτογραφία του τελευταίου μου ποστ για να παραμείνει στο αρχείο του AZ προς ενημέρωση των χομπιστών κυρίως στην πόλη της Θεσσαλονίκης που λειτουργεί το συγκεκριμένο εχμ εχμ....."μαγαζί" : Υ.Γ. σε καμία περίπτωση δεν τα βάζω ή επιτείθομαι στον Βαγγέλη (Aiolo) Mod Note To συνημμένο διαγράφηκε γιατί ήταν ποστ που αφορούσε διαγραμμένο θέμα από άλλο θεματικό. Δεν μπορούμε να αναδημοσιεύουμε διαγραμμένα θέματα που έχουν διαγραφεί είτε από το κατάστημα στη προκειμένη περίπτωση, είτε από την συντονιστική ομάδα σε άλλες περιπτώσεις. Έγινε επεξεργασία 30 Δεκεμβρίου 2012 - Aiolos Link to comment Share on other sites More sharing options...
nospanos 30 Δεκεμβρίου 2012 #19 Share 30 Δεκεμβρίου 2012 Θα πω κάτι τελευταίο κλείνοντας, το οποίο είχε γραφτεί σε σχόλιό μου στο ίδιο θέμα το οποίο διακτινίστηκε.... Μήπως - ειδικά μετά από τη συγκεκριμένη κατάληξη του θέματος του Geosid - θα πρέπει η λίστα των μαγαζιών να φιλτράρεται βάση κριτιρίων όπως επαγγελματισμός, συμπεριφορά προς τον πελάτη, συμπεριφορά-σεβασμός προς τα μέλη του AZ, σεβασμός ειδικά προς τα Διακριθέντα μέλη (πχ Δίας) και τους Διαχειριστές (πχ Aiolos), κ.ο.κ. και στην περίπτωση της μη συμμόρφωσής τους να διαγράφονται τελείως από τη συγκεκριμένη κατηγορία?? Δεν είναι απαδεκτό από κανέναν πιστεύω και κανένας δε θα ήθελε να κακοχαρακτηρίζεται η πολύ επαγγελματική και σοβαρή δουλειά του AZ από τέτοιες απαράδεκτες συμπεριφορές "επαγγελματιών" ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow_1 30 Δεκεμβρίου 2012 #20 Share 30 Δεκεμβρίου 2012 ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ αυτό που έγινε ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ. Πρέπει να σέβεσαι ένα forum το οποίο δίνει βήμα στο μαγαζί σου χωρίς κάποιο αντάλαγμα (εκτός να υπάρχει, αν είναι να μας το πείτε) σπαταλάνε χώρο στον server για το κατάστημα σου και όλα είναι απο την τσέπη 2-3 ατόμων ΧΩΡΙΣ να σε χρεώνουν κάτι.Ολόκληρο forum σε αγκαλιάζει και ενδιαφέρεται για τα προιόντα σου και τί πέρνουν σε αντάλαγμα; 10 διαφορετικές απαντήσεις μέσα σε λίγες ώρες και στα ερωτήματα τους ούτε μια απάντηση και σαν να μην έφτανε αυτό την ΔΙΑΓΡΑΦΗ του θέματος..................................η συνέχεια δικιά σας Μια απάντηση στα γραφόμενα του nospanos φιλικά πάντα. Οχι δεν πρέπει να φιλτράρεται η λίστα των μαγαζιών βάση επαγγελματισμού, συμπεριφορά προς τον πελάτη ή τα μέλη του ΑΖ. Κανένα φίλτρο, για να βγάζει ο καθένας την άποψη του για τον κάθε κατάστημα.Αν γίνετε φιλτράρισμα θα ακούσουμε για λογοκρισία και την προώθηση κάποιον μαγαζιών απο τα οποία τα πέρνουν κτλ κτλ... Σεβασμός ειδικά προς τα Διακριθέντα μέλη και τους συντονιστές.Το πρώτο πράγμα που έμαθα όταν άρχισα με το ΑΖ ήταν ένα, ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ είμαστε ίσοι δεν υπάρχουν παλιοί και νέοι δεν είμαστε στρατός εδώ.Μερικοί έχουν περισσότερη γνώση απο τους άλλους που με μεγάλη αγάπη μοιράζοντε με όλους μας.Είμαστε όλοι το ίδιο και μοιραζόμαστε το ίδιο χόμπι και εμπειρίες πάνω σε αυτό.Δεν έχει σχέση αν έχουμε 1 ή 10 ενυδρεία 10 ή 1000 λίτρα είμαστε το ίδιο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nospanos 30 Δεκεμβρίου 2012 #21 Share 30 Δεκεμβρίου 2012 Μια απάντηση στα γραφόμενα του nospanos φιλικά πάντα. Οχι δεν πρέπει να φιλτράρεται η λίστα των μαγαζιών βάση επαγγελματισμού, συμπεριφορά προς τον πελάτη ή τα μέλη του ΑΖ. Κανένα φίλτρο, για να βγάζει ο καθένας την άποψη του για τον κάθε κατάστημα.Αν γίνετε φιλτράρισμα θα ακούσουμε για λογοκρισία και την προώθηση κάποιον μαγαζιών απο τα οποία τα πέρνουν κτλ κτλ... Σεβασμός ειδικά προς τα Διακριθέντα μέλη και τους συντονιστές.Το πρώτο πράγμα που έμαθα όταν άρχισα με το ΑΖ ήταν ένα, ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ είμαστε ίσοι δεν υπάρχουν παλιοί και νέοι δεν είμαστε στρατός εδώ.Μερικοί έχουν περισσότερη γνώση απο τους άλλους που με μεγάλη αγάπη μοιράζοντε με όλους μας.Είμαστε όλοι το ίδιο και μοιραζόμαστε το ίδιο χόμπι και εμπειρίες πάνω σε αυτό.Δεν έχει σχέση αν έχουμε 1 ή 10 ενυδρεία 10 ή 1000 λίτρα είμαστε το ίδιο... Καλημέρα φίλε μου! Συγγνώμη από πλευράς μου διότι εγώ ήθελα να δηλώσω διαφορετική έννοια και ο καθένας μπορεί να το μεταφράσει διαφορετικά... Σε καμία περίπτωση δεν θέτω διαχωρισμό των μελών από τα διακριθέντα μέλη σαφώς και όλοι είμαστε ίσοι και μοιραζόμαστε το ίδιο χόμπι!! Ήθελα να ξεχωρίσω την έννοια του σεβασμού απέναντι στα μέλη αλλά και απέναντι στα διακριθέντα μέλη και τους συντονιστές οι οποίοι είναι/ήταν αρμόδιοι και υπεύθυνοι για τη σωστή ροή και λειτουργία του φόρουμ (αν κάτι δε λειτουργεί όπως πρέπει αυτοί θα τα ακούσουν από τους ανωτέρους τους τους διαχειριστές) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 30 Δεκεμβρίου 2012 #22 Share 30 Δεκεμβρίου 2012 Καλημερα σε ολους....για αλλη μια φορα θα το πω οπως και στο διαγραμενο θεμα...πρεπει να μπουν κανονες και στα καταστηματα και ξανα προτηνω...εμφανίσει τιμών,φωτογραφιες,διαθεσιμότητα(αληθεινη ομως)..εαν και οφοσον εχει σπανεια ειδη οκ ας παρει καποιος τηλεφωνο,αλλα δεν γινετε να ειναι τελειως ελεύθερα γιατι φτάνουμε σε τετοιες καταστασης οπως αυτη,πρεπει να καταλαβαίνει το εκαστοτε μαγαζι οτι εδω του δίνετε ενας χωρος διαφημίσεις δωρεαν και πρεπει να τον δουλεψει σωστα και με εναν τροπο και οχι οπως βολευει τον καθένα και το περνει οτι εδω μπορει να κανει τις "βρωμοδουλειες" του...απο εκει και περα το καθε μελος θα βγαλει το συμπερασμα του με σύγκριση τιμών/αποστασης(γιατι αυτο πλεον υπολογίζεται στην τσέπη του καθενός) πρωτα και μετα απο την εξυπηρετήσει...αυτα λιγα φιλοι μου...καλη χρονια να εχουμε και υγεια πανω απο ολα.....λεφτα θα βρουμε καπως..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 30 Δεκεμβρίου 2012 #23 Share 30 Δεκεμβρίου 2012 (edited) καταστημα στο οποιο εκφραστηκαν παραπονα απο πελατη-μελος για το τι ψαρι παρελαβε,το καταστημα-αφου εγινε πρωτα ενας χαμος- διεγραψε μονο τα ποσταρισματα καποιων καλοθελητων να ξεκαθαρισουν ποιο ειναι το ψαρι πανελληνιως(ασχετα αν αυτοι εξαφανιστηκαν οταν ανοιχτηκε επισημο θεμα στο βημα ολων των καταστηματων) οπως και καποια ποσταρισματα μελων(και εμου) τα οποια ειχαν ξεφυγει λιγο αφου καποιος θεωρησε καλο να μας πει γλυφτες(περασμενα-ξεχασμενα) και καλα εκαναν γιατι η αναγνωριση του ψαριου δεν ηταν μονο θεμα του συγκεκριμενου καταστηματος αλλα ολων-κατηγορηθηκαν ολα στο συνολο τους- οποτε τα υπολοιπα ηταν offtopic Μπορεις να γραφεις την αποψη σου αλλα να λειπουν οι χαρακτηρισμοι σε παρακαλω. Κανενας δεν εξαφανιστηκε, παρα μονο τα ποστ για την ταυτοτητα του ψαριου που δεν "βολευαν", οπως και εδω. Τα εγραψα με αρκετο κοπο (λινκ φωτο αρθρα κλπ) και δεν ειμαι διατεθιμενος να τα ξαναγραψω. Καλημερα. Έγινε επεξεργασία 30 Δεκεμβρίου 2012 - delta66 Link to comment Share on other sites More sharing options...
buelligan75 30 Δεκεμβρίου 2012 #24 Share 30 Δεκεμβρίου 2012 Κανενας δεν εξαφανιστηκε, παρα μονο τα ποστ για την ταυτοτητα του ψαριου που δεν "βολευαν", οπως και εδω.Τα εγραψα με αρκετο κοπο (λινκ φωτο αρθρα κλπ) και δεν ειμαι διατεθιμενος να τα ξαναγραψω. Καλημερα. +100000000 κανενας δεν θελει να ξαναγραφει τα ιδια!!....απλα να τονισω οτι απο χομπιστες σαν κ μενα που ειναι ''πελατες'' δεν ξανα-ματα-γραφτηκε παλι οι αποψεις μας στο θεμα των dolichopterus αλλα τα καταστηματα ως ''επαγγελματιες'' θα πρεπε να χαν αναφερειτις δικιες τους αποψεις!!!..............περαν του κ. Ζαχαροπουλου που διατυπωσε την αποψη του!!.....οι υπολοιποι?................ τωρα οταν ενα φορουμ δινει την δυνατοτητα σε ενα καταστημα να διαχειριζετε το βημα του δεν ειναι πραξη κατακριτεα............αλλα το πως το καταστημα διαχειριζετε το βημα του ........................ ειναι!!! τωρα η θεση μου στο θεμα ειναι σβηνεις εσυ........σε σβηνω κ γω!!!!..............αλλα σε γραφω καπου αλλου!!!.............αυτα αο την επαρχια!! σακης Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 30 Δεκεμβρίου 2012 #25 Share 30 Δεκεμβρίου 2012 Εγώ ότι είχα να πω το είπα στο βήμα του καταστήματος .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts