Master1313 28 Δεκεμβρίου 2012 #1 Share 28 Δεκεμβρίου 2012 To νέο μου τερατάκι..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 28 Δεκεμβρίου 2012 #2 Share 28 Δεκεμβρίου 2012 Να το χαίρεσε φίλε για πολλά χρόνια!!! Μήπως έχεις πολύ φώς ή έτσι φαίνεται από τις φωτογραφίες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Master1313 28 Δεκεμβρίου 2012 Author #3 Share 28 Δεκεμβρίου 2012 Kαλησπέρα Θοδωρή το έχω τραβήξει με αναμμένα τα φώτα του ενυδρείου και δεν τον χαλάει καθόλου,γενικά δεν έχω ολοκληρώσει το setup (φυτά - ξύλα) διότι το ψάρι προέκειψε πολύ ξαφνικά. Για την ώρα θα το αφήσω να συνηθίσει το νέο του σπίτι για να μην το στρεσάρω Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 28 Δεκεμβρίου 2012 #4 Share 28 Δεκεμβρίου 2012 Βλέπωντας και τις άλλες φώτο που έχεις ανεβάσει, μάλλον φωτογραφίζεις με φλας. Σωστά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Master1313 28 Δεκεμβρίου 2012 Author #5 Share 28 Δεκεμβρίου 2012 Όχι απλά στα υπόλοιπα ενυδρεία έίναι σκούρο το νερό απο τα ΄ξυλα και την τύρφη Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoss 29 Δεκεμβρίου 2012 #6 Share 29 Δεκεμβρίου 2012 Πωπωπωπωπωπωπω!! Τέρας(με την καλή ένοια!!)!!!!! Καλύτερα όμως να βάλεις επιπλέοντα φυτά για να φιλτράρει το δυνατό φως.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick S3 29 Δεκεμβρίου 2012 #7 Share 29 Δεκεμβρίου 2012 Να τον χαίρεσαι Πέτρο!!!! Φαίνονται στίγματα στο σώμα του η είναι από την φώτο??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoss 29 Δεκεμβρίου 2012 #8 Share 29 Δεκεμβρίου 2012 Ναι και εγώ το παρατήρησα, αλλά νομίζω πως είναι από τις φωτο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Master1313 29 Δεκεμβρίου 2012 Author #9 Share 29 Δεκεμβρίου 2012 Exει στίγματα έχει αρχίσει να μαυρίζει σιγα σιγά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick S3 4 Ιανουαρίου 2013 #10 Share 4 Ιανουαρίου 2013 Κανένα νέο έχουμε???τι κάνει το τέρας? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Master1313 4 Ιανουαρίου 2013 Author #11 Share 4 Ιανουαρίου 2013 Είναι πολύ νευρικό όταν ανάβω τα φώτα, παει και χτυπάει στα τζάμια και όπως καταλαβαίνεις κάνει αρκετό θόρυβο......τώρα απο τροφές δοκίμασα τα πάντα σε κατεψυγμένο αλλά δεν έφαγε τπτ τις γαρίδες τις δαγκώνει και τις φτύνει τα σκουλίκια ουτε που τα κοιτάει Κατέληξα σε ζωντανή τροφή γιατι δεν ήθελα να αρχίσει να αδυνατίζει και ειναι πιο ευάλωτο σε ασθένειες,όπως καταλαβαίνεις το εξαφάνισε! Επειδή το είχε δυο χρόνια ο προηγούμενος χωρίς καμία αλλαγή ενυδρείου πιστεύω πως δεν έχει προσαρμοστεί ακόμα, τώρα που έφαγε θα ξαναπροσπαθήσω με κατεψυμένα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 5 Ιανουαρίου 2013 #12 Share 5 Ιανουαρίου 2013 Να χαιρεσε το γουμα ρομακι και ευχομε να του προσφερεις και τον αναλογο χωρο στο μελλον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 5 Ιανουαρίου 2013 #13 Share 5 Ιανουαρίου 2013 να το χαιρεσαι Πετρο! παντα προσοχη με τις ζωντανες τροφες για τυχων ασθενειες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Master1313 6 Ιανουαρίου 2013 Author #14 Share 6 Ιανουαρίου 2013 Επιτέλους έφαγε την πρώτη γαρίδα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος