baggos777777 28 Δεκεμβρίου 2012 #1 Share 28 Δεκεμβρίου 2012 Καλησπερα σας θελω να βαλω αραγονιτη στο σαμπ μου και δεν ξερω ποιον να βαλω.ζωντανο η ψωφιο?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
baggos777777 28 Δεκεμβρίου 2012 Author #2 Share 28 Δεκεμβρίου 2012 αν βαλω ψόφιο και ριξω ενα κιλο ζωντανο θα εχω θεμα??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 28 Δεκεμβρίου 2012 #3 Share 28 Δεκεμβρίου 2012 λεπτοκοκκο και ψοφιο θα ελεγα.βεβαια η αποψη μου ειναι....καθολου αμμο στο σαμπ,αλλα εγω δεν ειμαι εσυ,οποτε.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 28 Δεκεμβρίου 2012 #4 Share 28 Δεκεμβρίου 2012 γιατι δεν βαζεις μονο βραχο και chaeto και θες να βαλεις αραγωνιτη; Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 28 Δεκεμβρίου 2012 #5 Share 28 Δεκεμβρίου 2012 συμφωνω και με κωστα και με στρατο καθολου αμμο,βραχο και chaeto! Link to comment Share on other sites More sharing options...
baggos777777 28 Δεκεμβρίου 2012 Author #6 Share 28 Δεκεμβρίου 2012 λεω να βαλω αραγωνιτη κατω μετα σχαρακη με βραχω και απανω χαετο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 28 Δεκεμβρίου 2012 #7 Share 28 Δεκεμβρίου 2012 Δεν ειναι απαραιτητο οτι θα σου δουλεψει το dsb. Απο ολα τα ενυδρεια που εχω δει με dsb αυτα που πραγματικα τους δουλεψε,και μιλω για τη διαρκεια του χρονου,ειναι μετρημενα στα δαχτυλα του ενος χεριου. Γνωμη μου,τιγκαρε το refugium με βραχο,ωστε να ενισχυσεις πολυ τη βιολογια σου,και βαλε και chaeto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 28 Δεκεμβρίου 2012 #8 Share 28 Δεκεμβρίου 2012 συμφωνω και παλι με στρατο! το dsb και να σου δουλεψει να ξερεις πως αναλογα και το στοκαρισμα βεβαια θα θελει αλλαγη ολοκληρο μετα απο 2 χρονια στην καλυτερη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
baggos777777 29 Δεκεμβρίου 2012 Author #9 Share 29 Δεκεμβρίου 2012 λεω να βαλω αραγωνιτη κατω μετα σχαρακη με βραχω και απανω χαετο για πειτε την γνωμη σας για το παραπανω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 29 Δεκεμβρίου 2012 #10 Share 29 Δεκεμβρίου 2012 Δεν το έχω δει! Δεν ξέρω αν θα δουλέψει έτσι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 30 Δεκεμβρίου 2012 #11 Share 30 Δεκεμβρίου 2012 βαγγελη εγω δεν ειμαι υπερ του dsb αλλα και να βαλεις dsb στο ιδιο διαμερισμα με τα υπολοιπα ειναι πολυ δυσκολο και δεν θα δουλευει η ενα απο τα τρια η 2 απο τα τρια. π.χ θα μπορεσεις να εχεις καλη και δυνατη κυκλοφορια για να μην μπουκωσει ο βραχος και να μην γινεται ο χαμος με την αμμο ταυτοχρονα? ενα διαμερισματακι με δυνατη ροη βραχο κατω και chaeto απο πανω του θα ειναι σουπερ και λειτουργικο! εαν ειναι και πολυ η chaeto και κανει σκια ισως να ειναι και ενα ψευτοcryptic zone ο βραχος απο κατω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος