Jump to content

Προτασεις Στη Τοποθετηση Φυτων

JOHN1801

Recommended Posts

καλησπέρα! θα ήθελα να μου κάποιος αν τα φυτά που έχω φυτέψει στο ενυδρείο μου

έχουν μπει σωστά,δηλαδή στη σωστή τοποθεσία! ευχαριστώ..

Το κερατοφυλλο ειναι καλητερα να το αφησεις να επιπλεει στην επιφανεια,την ανουμπια αν την εχεις φυτεψει στην αμμο τοτε να την βγαλεις και να την δεσεις πανω στη ριζα η σε καμια πετρα.Τα μικρα κομματια κερατοφυλλου που εχεις φυτεψει διασπαρτα εγω θα τα εβγαζα,

την ανουμπια την έχω δέσει με πετονια πάνω σε μια πέτρα! το κερατοφυλλο κάθε

ποτέ πρέπει να κλαδευεται?

Το κερατοφυλλο αστο ελευθερο στην επιφανεια και κλαδεψε το οπωτε θελεις,δεν υπαρχει κατι στανταρ στο ποτε πρεπει να κλαδευεται.

τα μικρά κομμάτια κερατοφυλλου τα έχω φυτέψει κάτω για να γεμίσει όσο το δυνατόν

πιο γρήγορα το ενυδρείο μου!

Ναι αλλα εκει δεν θα εχουν ωραιο οπτικο αποτελεσμα,ασε που γινονται και τεραστια!

Τα φυτα τα βαζουμε αναλογα με το υψος που θα παρουν,δηλαδη ενα φυτο που ψηλωνει πολυ δεν το βαζεις στην μπροστινη ζωνη αλλα στην πισω.

Επίσης τους εχινόδορους συνήθως τους βάζουμε πίσω όπως πολύ σωστά έκανες σε όλους πλην ενός. Εξαρτάται βέβαια και από το setup και το μέγεθος του ενυδρείου. Στο δικό σου ο εχινόδορος μπροστά από το ξύλο μπορεί να δείξει πολύ όμορφα και να δημιουργήσει ένα ξεχωριστό ενυδρείο. Όταν εγκλιματιστεί και αρχίσει να μεγαλώνει θα δεις πως πάει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...