asgiannis 8 Ιανουαρίου 2013 Author #51 Share 8 Ιανουαρίου 2013 Τωρα θα την καθαρισω. Για τα μικροσωματιδια μπορω να κανω κατι ή απο μονα τους φευγουν με τον καιρο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 8 Ιανουαρίου 2013 #52 Share 8 Ιανουαρίου 2013 Εγω σου απαντησα στην δημοσιευση 42, γιατι αλλιως θα πρεπει να καθαριζεις τα σφουγγαρια σου συνεχεια και παλι παιζεται το αν θα κανεις σωστη δουλεια στο τελος. Τα εξωτερικα εχουν το καλο οτι μας προσφερουν γενναίους καδους για τα υλικα φιλτρανσης και δεν πιανουν χωρο στο ενυδρειο μας αλλα απο την αλλη υπαρχει παντα ο φοβος καποιας πλημμύρας, ενω για εσωτερικο καλο ειναι να κοιταξεις για καποιο καλο φιλτρο για να εχεις το κεφαλι σου ήσυχο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
asgiannis 8 Ιανουαρίου 2013 Author #53 Share 8 Ιανουαρίου 2013 Μια διευκολυνση για καλο φίλτρο που να ψαξω? Ο καθενας θελει να πουλησει τα δικα του εδω. Οπου και να παω αλλα για αλλα μου λενε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 8 Ιανουαρίου 2013 #54 Share 8 Ιανουαρίου 2013 Για εσωτερικο θα σου προτεινα ενα φιλτρο τυπου εσωτερικου sump, οπως το biobox. αλλιως σε εξωτερικο θα σου προτεινα καποιο φιλτρο τυπου fluval 206 αλλα προσωπικα θα αγοραζα μονο καινουργιο σε εξωτερικο για να εχω το κεφαλι μου ήσυχο για προβληματα περι διαροων και αξιοπιστιας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
asgiannis 8 Ιανουαρίου 2013 Author #55 Share 8 Ιανουαρίου 2013 Αψογες οι οδηγιες ολες! Θα τις τηρησω ολες και θα μαθω κ εγω σιγα σιγα!Οπως και πολλοι αλλοι διαβαζοντας το θεμα!Ευχαριστω πολυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 8 Ιανουαρίου 2013 #56 Share 8 Ιανουαρίου 2013 Να σε καλα φιλε μου, και οτι θες εδω ειμαστε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
asgiannis 12 Ιανουαρίου 2013 Author #57 Share 12 Ιανουαρίου 2013 Εγω σου απαντησα στην δημοσιευση 42, γιατι αλλιως θα πρεπει να καθαριζεις τα σφουγγαρια σου συνεχεια και παλι παιζεται το αν θα κανεις σωστη δουλεια στο τελος. Τα εξωτερικα εχουν το καλο οτι μας προσφερουν γενναίους καδους για τα υλικα φιλτρανσης και δεν πιανουν χωρο στο ενυδρειο μας αλλα απο την αλλη υπαρχει παντα ο φοβος καποιας πλημμύρας, ενω για εσωτερικο καλο ειναι να κοιταξεις για καποιο καλο φιλτρο για να εχεις το κεφαλι σου ήσυχο. Εψαξα πολυ για να βρω καποιο καλυτερο φιλτρο. Θα θελα παρα πολυ να βαλω ενα εξωτερικο αλλα πισω απ το ενυδρειο μου ειναι πολυ επικινδυνο να το βαλω γιατι υπαρχουν ρευματα. Και αν γινει μια στραβη και τρεξει νερο η πιτσιλαει καηκαμε!Οποτε τεινω προς Biobox 2 Επισης ελεγα να βγαλω την παροχη οξυγονωσης και να βαλω αεροπετρα. Τι προτεινετε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
asgiannis 12 Ιανουαρίου 2013 Author #58 Share 12 Ιανουαρίου 2013 Τα αποτελεσματα του προβληματος με τις φυσσαλιδες μετα απο 6 μέρες. Μειωθηκε αρκετα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος