dsidir 14 Οκτωβρίου 2013 #26 Share 14 Οκτωβρίου 2013 όπως πάντα άψογος ο Aiolos. Θα το δοκιμάσω τις επόμενες μέρες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 14 Οκτωβρίου 2013 Author #27 Share 14 Οκτωβρίου 2013 Δημήτρη οι έπαινοι ανήκουν στον Alexpsycho... εγώ απλός το ανέβασα !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dsidir 15 Οκτωβρίου 2013 #28 Share 15 Οκτωβρίου 2013 ok Βαγγέλη. Συγχαρητήρια στον Alexpsycho λοιπόν. Επειδή με ενδιαφέρει το θέμα μιας και η δικιά μου vortech άρχισε να κάνει σαν τρακτέρ μήπως θα μπορούσε να μου πει κάποιος που μπορώ να βρω αυτά τα ρουλεμάν ή από που τα έχετε πάρει ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalmichalis 4 Ιανουαρίου 2017 #29 Share 4 Ιανουαρίου 2017 αν και παλιο το θεμα, θα θελα να ρωτησω αν εχουν διαρκεια ζωης τα ρουλεμαν και θελουν αλλαγη σε καποιο χρονικο διαστημα....? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris25 29 Μαίου 2017 #30 Share 29 Μαίου 2017 Καλησπερα παιδια, ξερετε μηπως ακριβος τα νουμερα για τα ρουλεμαν για vortech mp 40 ecosmart?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalmichalis 28 Οκτωβρίου 2019 #31 Share 28 Οκτωβρίου 2019 Είχα το ίδιο πρόβλημα και αλλάξα ρουλεμάν αλλά δεν έμπαιναν με τπτ. Προσπάθησα να τα βγάλω και έφαγα το μαγνήτη στις άκρες τον έχω καθαρίσει αλλά θα ήθελα να ρωτήσω Α. Υπάρχει κάποια φαβη για να μην τρώγετε? Αλλιώς θα μείνει έτσι Β. Πήρα τις ίδιες διαστάσεις που έλεγε το ρουλεμάν αλλά νοιθω ότι δεν έκανε. Που έμπαινε στο μαγνήτη με μια δυσκολία ούτε και στη συσκευή μέσα. Παρότι πήρα ότι έγραφε. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalmichalis 29 Οκτωβρίου 2019 #32 Share 29 Οκτωβρίου 2019 (edited) Fix it!! Έστρωσα στο φαγωμενο μέρος του μαγνήτη υγρό γυαλί. Και έβαλα και τα νέα ρουλεμάν που πήρα από τον τραταλο, με τσιμουχα Κομπλέ! Έγινε επεξεργασία 29 Οκτωβρίου 2019 - kalmichalis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος