Giovanni 1 Μαίου 2013 #951 Share 1 Μαίου 2013 Δυστηχως ο χρόνος που ειμαι σπιτι ειναι ελάχιστος και δεν μπορω να κανω το τεστ γιαυτο ρωταω επειδη ο Σουηδός έχει ιδιες με τις δικες μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 1 Μαίου 2013 Author #952 Share 1 Μαίου 2013 Δυστηχως ο χρόνος που ειμαι σπιτι ειναι ελάχιστος και δεν μπορω να κανω το τεστ γιαυτο ρωταω επειδη ο Σουηδός έχει ιδιες με τις δικες μου. Όταν οι grotech βγουν από το ρεύμα μηδενίζει ο χρόνος για αυτες! Δηλαδή θα ξεκινήσουν να μετρούν την συχνότητας ρίψης από την στιγμή που θα πάρουν ρεύμα ξανά! Η ποσότητα της δόσεις δεν επηρεάζετε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 1 Μαίου 2013 #953 Share 1 Μαίου 2013 Όταν οι grotech βγουν από το ρεύμα μηδενίζει ο χρόνος για αυτες! Δηλαδή θα ξεκινήσουν να μετρούν την συχνότητας ρίψης από την στιγμή που θα πάρουν ρεύμα ξανά! Η ποσότητα της δόσεις δεν επηρεάζετε! Μαλλον δε το εθεσα σωστα... δεν εννοούσα αν επηρεάζετε η ποσότητα της δόσης αλλα αν αλλαξεις την δοση απο τα κουμπακια τοτε ξαναμετραει απο την αρχη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 1 Μαίου 2013 #954 Share 1 Μαίου 2013 Μαλλον δε το εθεσα σωστα... δεν εννοούσα αν επηρεάζετε η ποσότητα της δόσης αλλα αν αλλαξεις την δοση απο τα κουμπακια τοτε ξαναμετραει απο την αρχη? οχι Γιαννη.αν ανα πασα στιγμη αλλαξεις τη δοσολογια δεν επηρρεαζεται ο χρονος ριξης.αν εχεις 5 μλ και ειναι να πεσουν σε δυο ωρες,αν το κανεις 10 μλ παλι θα ριξει την ιδια ωρα αλλα τα νεα μλ που εχεις δωσει.ο χρονος ξανααρχιζει να μετραει σε διακοπη ρευματος(εστω και στιγμιαια.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 1 Μαίου 2013 Author #955 Share 1 Μαίου 2013 Μαλλον δε το εθεσα σωστα... δεν εννοούσα αν επηρεάζετε η ποσότητα της δόσης αλλα αν αλλαξεις την δοση απο τα κουμπακια τοτε ξαναμετραει απο την αρχη? Όχι! Μπορείς να αυξομειώνεις κανονικά την δόση όποτε θέλεις! Το ρολοι της επηρεάζεται μόνο όταν βγει από το ρεύμα (όχι η ποσοτητα) και αρχίζει να μετρά ξανά τον χρόνο από την αρχή! Αρχή για το ρολοι είναι η στιγμή που θα πάρει ρεύμα η αντλία! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 1 Μαίου 2013 #956 Share 1 Μαίου 2013 Εντάξει... με πεισατε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 1 Μαίου 2013 Author #957 Share 1 Μαίου 2013 (edited) Ναι βρε Νίκο αλλά το θέμα δε μπορεί να το παρακολουθήσει ανθρωπος, αν δεν είναι συνταξιούχος και με κινητικά προβλήματα. Αναιρούμε τους κανονισμούς και οι νέοι που διαβάζουν θέματα για να πάρουν ιδέες, στο τέλος θα φτιάξουν.... http://blstb.msn.com/i/45/88F09C366F024E8AD9FC3E64ECCF8.jpg Άσε που το spam παχαίνει.... Μια χαρά θα πάει το εργαλείο!Καλή συνέχεια φιλαράκι!!! Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα με κανένα από τα μέλη όταν προσπαθούν να διασκεδάσουν και να χαρούν με την χαρά του φίλου τους, πρόβλημα έχω όταν ο άλλος γίνετε κακοπροαίρετος! Από την άλλη αν αναιρούνται έτσι οι κανονισμοί ειναι σεβαστο και τότε οι υπεύθυνοι έχουν κάθε δικαίωμα να διαγράψουν τα post που θεωρούν ότι δεν συμβαδίζουν! Δεν μπορώ όμως εγώ προσωπικά ούτε να κατακρίνω ούτε να κάνω την παρατήρηση σε κανεναν! Υ.Γ. θα έρθεις τελικά Κεφαλονιά εσύ, η εγώ Λευκάδα φέτος? Έγινε επεξεργασία 1 Μαίου 2013 - ebenos Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 1 Μαίου 2013 #958 Share 1 Μαίου 2013 Λευκάδα,Κεφαλονιά,Σαλόνικα....ΤΙ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ θα μου πει κανείς....;;;;Φέτος με βλέπω μπαλκονάτο με φουσκωτή πισίνα....! ΥΓ.Μετά τον γάμο μου (7 Σεπτέμβρη) έφυγα για κάπου με υφάλους......τώρα το που ακόμα δεν ξέρω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 1 Μαίου 2013 #959 Share 1 Μαίου 2013 Εσύ Λευκάδα, να δεις και κανένα ωραίο νησί..... Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 1 Μαίου 2013 Author #960 Share 1 Μαίου 2013 Εσύ Λευκάδα, να δεις και κανένα ωραίο νησί..... Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!! Χαχαχαχαχαχα….θα σου έρθω ρε, αφού ξέρεις ότι σ’αγαπαω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 11 Μαίου 2013 Author #961 Share 11 Μαίου 2013 Καλημέρα από την όμορφη Κεφαλονιά!!! Μια ενημέρωση σχετικά με την πορεία του ενυδρείου! Το ενυδρείο πλέων δείχνει να έχει βρει τον βηματισμό του και να πηγαίνει ανέλπιστα καλά! Οι τιμές έχουν σταθεροποιηθεί και η ανάπτυξη και το χρώμα των sps με έχει εκπλήξει θετικά και σε μερικές μέρες που περιμένω και κάποια νέα κομμάτια αλλά και ένα καλό μου φίλο με ipad να βγάλει μερικές καλές φωτογραφίες θα σας ενυμερωσω με ένα ωραίο photoupdate! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 11 Μαίου 2013 #962 Share 11 Μαίου 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 11 Μαίου 2013 #963 Share 11 Μαίου 2013 Περιμένουμε με ανυπομονησία!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 11 Μαίου 2013 #964 Share 11 Μαίου 2013 Συγχαρητηρια Link to comment Share on other sites More sharing options...
filfilip 11 Μαίου 2013 #965 Share 11 Μαίου 2013 Μπράβο βρε Νίκο!!!! Ανυπομονώ να δω το photo update! Είναι δεδομένο πως θα εντυπωσιάσει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 11 Μαίου 2013 #966 Share 11 Μαίου 2013 Ευγε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 11 Μαίου 2013 #967 Share 11 Μαίου 2013 Πολλα μπραβο Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 11 Μαίου 2013 Author #968 Share 11 Μαίου 2013 Μμμμμμμμμμ….εξυπνάδες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 11 Μαίου 2013 #969 Share 11 Μαίου 2013 Αξιος Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 11 Μαίου 2013 #970 Share 11 Μαίου 2013 Χαχαχαχαχαχααχα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 11 Μαίου 2013 #971 Share 11 Μαίου 2013 Ωπα.....να και τα ναζακιαααα Link to comment Share on other sites More sharing options...
filfilip 11 Μαίου 2013 #972 Share 11 Μαίου 2013 Ωπα.....να και τα ναζακιαααα χαχαχαχαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 11 Μαίου 2013 #973 Share 11 Μαίου 2013 Συγχαρητήρια Νικο!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 11 Μαίου 2013 Author #974 Share 11 Μαίου 2013 Με ζηλεύετε γιατί είμαι ψηλός, ξανθός, αρρενωπός, γαλανομάτης σουηδός με υπέροχο ενυδρείο και κοράλλια τoύμπανο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 11 Μαίου 2013 #975 Share 11 Μαίου 2013 θα ειναι μεγαλη μας χαρα να το θαυμασουμε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts