Jump to content

Ebenos Nano Reef Project.

ebenos

Recommended Posts

Τι γινετε εδω???? Πολυ ησυχια ... να φωναξω τα παιδια απο το κουρειο???

• Απαντήσεις 1,1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Τι γινετε εδω???? Πολυ ησυχια ... να φωναξω τα παιδια απο το κουρειο???

Γιαννη,ψυχροι ανθρωποι αυτοι οι σουηδοι ρε παιδι μου :D

Εντελως τελειως ομως...

Ξεκινα το κουρεμα στον κυριο απο το πρωτο ποστ και μετα λουσιμο με μασαζακι...

Οχι ρε παιδια......Μαααα μηηη :bigemo_harabe_net-98:

Εσυ νεαρε ασε το πολυ μπλα μπλα και ξεκινα ξυρισμα κοντρα στον μουσατο Σουηδο στο 2.

Ρε τι ξούρες και κουρέματα λέτε πάλι και κανιβαλίζετε το θέμα του έβενου;;;Κάνε upate ρε έβενε γιατί προβλέπω να ξεχνάμε ότι πρόκειτε για το μικρό σου το θέμα αυτο!!!Καμιά φωτογραφία πιστεύω θα βοηθούσε...!Ή και κανένα βίντεο με σχολιασμό αλά σωτηρακόπουλος.....!Γιαααααα απντειτιάσου πλίζ!

Χαχαχαχαχα…..τι ωραίοι που είστε!

Μου φτιάξατε την μέρα…….

Καλημέρα φιλαράκια……

Μου φτιάξατε την μέρα…….

Καλημέρα φιλαράκια……

Καλημέρα και καλο μήνα φιλαρακι!!!!

Τι θα γινει; Θα σε παρακαλανε όλοι για νέες φωτογραφίες;;;;;;;;

Μου φτιάξατε την μέρα…….

Καλημέρα φιλαράκια……

Οχι φιλαρακι...ΕΣΥ σσσσσσσσωωωωραιιιοοςςςςςςς!!!!!! :)

Και μην πιέζετε το παιδί για φωτο βρε βανδαλοι.. αμα δε βαλει εκει να δεις ξουρα που θα πεσειιιιι ... Στρατοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!

Έρε σπαμιές.... Έχω χάσει τη μπάλα και άντε να παρακολουθήσεις το θέμα. Στο επόμενο ενυδρείο θα ευχηθώ! :bigemo_harabe_net-126:

Όσον αφορά το ενυδρείο δείχνει να έχει βρει τον βηματισμό του όπου σε αυτό μεγάλο ρόλο έπαιξε φυσικά η προσθήκη των περισταλτικών!

Ιδιαίτερες διαφοροποιήσεις δεν υπάρχουν τουλάχιστον προς ώρας οπότε το update αυτή την στιγμή δεν έχει να προσφέρει κάτι!

Ευελπιστώ από τον επόμενο μήνα να υπάρξει κάποιο ενδιαφέρων όπου φυσικά θα σας ενημερώσω!

Έρε σπαμιές.... Έχω χάσει τη μπάλα και άντε να παρακολουθήσεις το θέμα. Στο επόμενο ενυδρείο θα ευχηθώ! :bigemo_harabe_net-126:

Φώτη μου ακόμα να καταλάβεις ότι τελικά οι σπαμιες δείχνουν καλοπροαίρετη διάθεση.

Εγώ προσωπικά το χαίρομαι και το απολαμβάνω πολύ γιατί όλα αυτά είναι φιλαράκια και με αγαπούν όπως τους αγαπώ και εγώ!

Ευχήσου μου σε αυτό γιατί επόμενο θα αργήσει πολύ!

Αχαχαχαχαχ…..

Άμα βάλουν το χεράκι τους ο Giovanni και ο Δίας... (χμμμ άντε και εγώ), πάνε τα θέματα.... γεμίζουν τρίχες !!!

:bigemo_harabe_net-74::bigemo_harabe_net-74::bigemo_harabe_net-74:

Μην λες μεγαλα λογια Νικόλα μου... μην λες μεγαλα λογια!! <br />Και εμεις σ'αγαπαμε βρε κουτό :D

Άμα βάλουν το χεράκι τους ο Giovanni και ο Δίας... (χμμμ άντε και εγώ), πάνε τα θέματα.... γεμίζουν τρίχες !!!

:bigemo_harabe_net-74::bigemo_harabe_net-74::bigemo_harabe_net-74:

Σε φαντάζομαι να το λες και κλαιω απο τα γελια!!!!! Χαχαχαχαχαααα

Μην λες μεγαλα λογια Νικόλα μου... μην λες μεγαλα λογια!! <br />Και εμεις σ'αγαπαμε βρε κουτό :D

Τι άλλο να μου συμβεί ρε gio? Έμαθα τώρα!

Φαντασου πως ακομα αφρο σου βαζουν τα παλικαρια.Το ξυτισμα ακομα δεν αρχισε.Ζεσταμα κανουν και διατασεις.Οχι ρε παιδια μη...

ΥΓ Κεφαλονια,χμμ.... :bigemo_harabe_net-134:

Κεφαλονητης ντεμεκ μαγκας... δε γνωρισε ακομα την βαρβατιλα του Θεσσαλονικιου γιαυτο κανει μαγκιες το γατάκι....

Γιαυτο προσπαθω να τον κουρεψω να γινει ανθρωπος αλλα δεν καθετε ο ... Κεφαλονητης...

:bigemo_harabe_net-74::bigemo_harabe_net-145:

Ναι βρε Νίκο αλλά το θέμα δε μπορεί να το παρακολουθήσει ανθρωπος, αν δεν είναι συνταξιούχος και με κινητικά προβλήματα.

Αναιρούμε τους κανονισμούς και οι νέοι που διαβάζουν θέματα για να πάρουν ιδέες, στο τέλος θα φτιάξουν.... http://blstb.msn.com/i/45/88F09C366F024E8AD9FC3E64ECCF8.jpg

Άσε που το spam παχαίνει....

Μια χαρά θα πάει το εργαλείο!Καλή συνέχεια φιλαράκι!!! :)

Γιατι βρε Φωτη δηλ ολοι αυτοι που παρακολουθουν το θεμα και συμμετέχουν και στον χαβαλε και στην ενυδρειακη συζητηση ειναι συνταξιούχοι και ΑΜΕΑ?

Μηπως παραβιάζεται κάποιος κανονας του φορουμ?

Ετσι οπως μας έχουν καταντησει μονο το γελιο οι παρεες και οι φιλιες μένουν στην τελικη.Αν και αυτο δεν υπάρχει,τοτε δεν υπάρχει και λογος να εχει κάποιος ενυδρειο ή να μπαινει σε μια διαδικτυακή κοινωνια να περναει ομορφα τον χρονο του.

Αυτα.Και φιλικά. :)

Έγινε επεξεργασία - Giovanni

Αχχχ..........

Μιας και μολις ξυπνησα,καλημερα σε ολα τα φιλαρακια :)

Αχχχ..........

Μιας και μολις ξυπνησα,καλημερα σε ολα τα φιλαρακια :)

Καλημερα τεκνον μου.. ο φίλος σου ο Νικος με ειπε στο τηλ οτι θα ανεβει Σαλονίκη πιθανον το Πασχα...αντε να σε δω εσυ ποτε θα ανεβεις...

Επισης μιας και τέθηκε θεμα σε προηγουμενα ποστ.. τελικα οι μονες δοσομετρικες της Grotech αλλαζουν μέτρηση ωρας αν βγουν απο το ρεύμα ή οταν αλλαξεις δοσολογία?

Καλημερα τεκνον μου.. ο φίλος σου ο Νικος με ειπε στο τηλ οτι θα ανεβει Σαλονίκη πιθανον το Πασχα...αντε να σε δω εσυ ποτε θα ανεβεις...

Επισης μιας και τέθηκε θεμα σε προηγουμενα ποστ.. τελικα οι μονες δοσομετρικες της Grotech αλλαζουν μέτρηση ωρας αν βγουν απο το ρεύμα ή οταν αλλαξεις δοσολογία?

Οι δικες μου ειναι Ruwal και μετα απο δοκιμη,ειδα οτι τελικα κρατανε την ωρα στη μνημη τους. :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...