mad23 8 Απριλίου 2013 #801 Share 8 Απριλίου 2013 χαχαχα! θοδωρα εσυ εισαι βουνο.... ο σουηδος ειναι λοφακι ακομα μην ακους τι λεει! :hysterical: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 8 Απριλίου 2013 #802 Share 8 Απριλίου 2013 Παμε γερα παιδια.Του σουηδου ειναι το θεμα!!! Δωστεεεεεεεεεεε :poster_spam: :poster_spam: :bigemo_harabe_net-74: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rythor 8 Απριλίου 2013 #803 Share 8 Απριλίου 2013 εγω νομιζω πως ο Σουηδος-που γλυτωσε απο του χαρου/ξενιας τα δοντια/μυρωδια- δεν μας εχει δειξει το κανονικο του ενυδρειο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 8 Απριλίου 2013 #804 Share 8 Απριλίου 2013 Ξαναεριχνα μια ματια νικο στις πανεμορφες φωτο και σκεφτομουν οτι με αυτο τον τροπο που το ξεκινησες η θα δικαιολογησεις αυτο πολυ λεμε "οτι δεν υπαρχουν κανονες στα ενυδρεια" η' οτι "ενα ενυδρειο για να εχει καλη πορεια πρεπει να ωριμασει". Ειδικα με τα sps ειναι αρκετοι αυτοι που λενε οτι θελουν ενυδρειο που να τρεχει 1 χρονο η τουλαχιστον 6 μηνες ωστε να ειναι αυτο που λεμε "ωριμο". Εγω ειμαι καπου αναμεσα σε αυτο που κανεις εσυ και στο παραπανω. και στις 2 περιπτωσεις θα βγει κατι με την κατευθηνση που διαλεξες να προχωρησεις δινεις ακομα μεγαλυτερο ενδιαφερον στο ηδη ομορφο ενυδρειο σου. Να μας ενημερωνεις και να μας αναφερεις αυτα που παρατηρεις εργαλειο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 8 Απριλίου 2013 Author #805 Share 8 Απριλίου 2013 Ξαναεριχνα μια ματια νικο στις πανεμορφες φωτο και σκεφτομουν οτι με αυτο τον τροπο που το ξεκινησες η θα δικαιολογησεις αυτο πολυ λεμε "οτι δεν υπαρχουν κανονες στα ενυδρεια" η' οτι "ενα ενυδρειο για να εχει καλη πορεια πρεπει να ωριμασει". Ειδικα με τα sps ειναι αρκετοι αυτοι που λενε οτι θελουν ενυδρειο που να τρεχει 1 χρονο η τουλαχιστον 6 μηνες ωστε να ειναι αυτο που λεμε "ωριμο". Εγω ειμαι καπου αναμεσα σε αυτο που κανεις εσυ και στο παραπανω. και στις 2 περιπτωσεις θα βγει κατι με την κατευθηνση που διαλεξες να προχωρησεις δινεις ακομα μεγαλυτερο ενδιαφερον στο ηδη ομορφο ενυδρειο σου. Να μας ενημερωνεις και να μας αναφερεις αυτα που παρατηρεις εργαλειο! Παραβλέπω όλους τους προηγούμενος (κάφρους/σπαμοπατερες) και έρχομαι σε εσένα Μιχαλιό μου! Πραγματικά είναι κάπως έτσι που τα αναφέρεις…η το ένα θα συμβεί η το άλλο! Η θα τα Παρώ όλα στο χέρι η θα τα κάνω δέντρα! Είναι αλήθεια πως αξιολογώντας τα επιχειρήματα και των δυο περιπτώσεων με τράβηξε στο να επιχειρήσω τον τρόπο που αναφέρω παραπάνω! Πραγματικά σκοπεύω να το παλέψω όσο δεν πάει γιατί το project ξεκίνησε με πολύ όρεξη, μελέτη, μεράκι και κόπο και δεν θέλω να πάει στράφι! Αύριο ξεκιναει (χερατα προς ώρας μέχρι να έρθουν και οι δοσομετρικες) και το πρόγραμμα reef foundation της red sea για την ανοικοδόμηση υφάλου όπου ο αγαπητός φίλος αίολος έχει συντάξει έναν εκπληκτικό οδηγό http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=57951&page=1 και σε συνδυασμό και με ευλαβικές αλλαγές νερού ελπίζοντας ότι όλα θα πάνε καλά! Πάντως, νιώθω έτοιμος να τα ρισκάρω όλα! Ας μην ξεχνάμε πως αν δεν ρισκάρεις δεν θα μάθεις ποτέ τι θα συμβεί! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 8 Απριλίου 2013 #806 Share 8 Απριλίου 2013 Πουλάκι μου...έτσι σιγά-σιγά ξεδιπλώνεις το ταλέντο σου...SPS ήθελες ε? Τεστάκι dKh έχεις? Πάνε μια απο το σούπερμάρκετ και πάρε μια σόδα φαγητού...θα την χρειαστείς...ειδικά αυτά τα κοράλλια του Σταύρου είναι γνωστά βαμπίρ με τα διττανθρακικά. Μόλις εγκατασταθούν θα σε ρημάξουν...νύχτα θα μετράς μόλις κλείνουν τα φώτα...στο 1 λίτρο νερό 100 γραμμάρια σόδα ανάδευση καλή και είσαι έτοιμος..μέτρα απο τώρα γιατί θα το χρειαστείς. Από 1-5 ml θα παίζεις άνετα ίσως και παραπάνω...προς Θεού μην αφήσεις άλλη μέρα να πάει χαμένη γιατί έτσι και απορυθμιστούν αυτά κόβουν την ανάπτυξη σοκάρονται και κάνουν μήνες να επανέλθουν. Διακυμάνσεις δεν θα έχεις σε θερμοκρασία/αλατότητα και απο Τ5 ήρθαν οπότε έχεις καλές πιθανότητες...30-50%και αυτό λόγω απειρίας. μόνο μην στοκάρεις ψάρια απότομα και ξινίσει το γλυκό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 8 Απριλίου 2013 #807 Share 8 Απριλίου 2013 Παραβλέπω όλους τους προηγούμενος (κάφρους/σπαμοπατερες) και έρχομαι σε εσένα Μιχαλιό μου! Α ετσι;;;;;; Πραγματικά είναι κάπως έτσι που τα αναφέρεις…η το ένα θα συμβεί η το άλλο! Η θα τα Παρώ όλα στο χέρι η θα τα κάνω δέντρα! Είναι αλήθεια πως αξιολογώντας τα επιχειρήματα και των δυο περιπτώσεων με τράβηξε στο να επιχειρήσω τον τρόπο που αναφέρω παραπάνω! Πραγματικά σκοπεύω να το παλέψω όσο δεν πάει γιατί το project ξεκίνησε με πολύ όρεξη, μελέτη, μεράκι και κόπο και δεν θέλω να πάει στράφι! Αύριο ξεκιναει (χερατα προς ώρας μέχρι να έρθουν και οι δοσομετρικες) και το πρόγραμμα reef foundation της red sea για την ανοικοδόμηση υφάλου όπου ο αγαπητός φίλος αίολος έχει συντάξει έναν εκπληκτικό οδηγό http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=57951&page=1 και σε συνδυασμό και με ευλαβικές αλλαγές νερού ελπίζοντας ότι όλα θα πάνε καλά! Πάντως, νιώθω έτοιμος να τα ρισκάρω όλα!Αντρας ετοιμος για ολα!!! αχαχαχαχαχαχαααα Ας μην ξεχνάμε πως αν δεν ρισκάρεις δεν θα μάθεις ποτέ τι θα συμβεί! Νανανανανα....νανανανανανααααα Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 8 Απριλίου 2013 #808 Share 8 Απριλίου 2013 μην σταματας ωραιες επιλογες ξερω και αλλον φιλο που το εχει κανει εξαλου το ειπες εαν δεν ρισκαρεις......θα γινει super το νου σου τωρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 8 Απριλίου 2013 #809 Share 8 Απριλίου 2013 Πουλάκι μου...έτσι σιγά-σιγά ξεδιπλώνεις το ταλέντο σου...SPS ήθελες ε? Τεστάκι dKh έχεις? Πάνε μια απο το σούπερμάρκετ και πάρε μια σόδα φαγητού...θα την χρειαστείς...ειδικά αυτά τα κοράλλια του Σταύρου είναι γνωστά βαμπίρ με τα διττανθρακικά. Μόλις εγκατασταθούν θα σε ρημάξουν...νύχτα θα μετράς μόλις κλείνουν τα φώτα...στο 1 λίτρο νερό 100 γραμμάρια σόδα ανάδευση καλή και είσαι έτοιμος..μέτρα απο τώρα γιατί θα το χρειαστείς. Από 1-5 ml θα παίζεις άνετα ίσως και παραπάνω...προς Θεού μην αφήσεις άλλη μέρα να πάει χαμένη γιατί έτσι και απορυθμιστούν αυτά κόβουν την ανάπτυξη σοκάρονται και κάνουν μήνες να επανέλθουν. Διακυμάνσεις δεν θα έχεις σε θερμοκρασία/αλατότητα και απο Τ5 ήρθαν οπότε έχεις καλές πιθανότητες...30-50%και αυτό λόγω απειρίας. μόνο μην στοκάρεις ψάρια απότομα και ξινίσει το γλυκό. +1000 Το ειδα με τα ματια μου,οταν επαθα την ζημια με την αναπληρωση που μου εριξε την αλατοτητα για μια ολοκληρη μερα.. Τωρα μετα απο 1μιση σχεδον 2 μηνες αρχισα παλι να βλεπω αναπτυξη στα σκληρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 8 Απριλίου 2013 #810 Share 8 Απριλίου 2013 Ξανθε ψηλε γαλανοματη,το "ειστε καφροι" πως το λετε εκει στη Σουηδια; Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 8 Απριλίου 2013 #811 Share 8 Απριλίου 2013 Ξανθε ψηλε γαλανοματη,το "ειστε καφροι" πως το λετε εκει στη Σουηδια; Πιο κόντρα ρόλος πεθαίνεις! χαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ!! Μα ούτε ΕΝΑ απο τα παραπάνω χαρακτηριστικά να μην έχεις? Έτσι για το γαμώτο δηλαδή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 8 Απριλίου 2013 #812 Share 8 Απριλίου 2013 :bigemo_harabe_net-74: Τωρα που σε φερνω στο μυαλο μου ρε.....εσυ μοιαζεις αληθεια για σουηδος χαχαχαχαχαχααχαχαχααααααα Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 8 Απριλίου 2013 #813 Share 8 Απριλίου 2013 Ρε...κόψτε τα σκληρά!Δεν κάνουν καλό! Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 8 Απριλίου 2013 #814 Share 8 Απριλίου 2013 :bigemo_harabe_net-74: Τωρα που σε φερνω στο μυαλο μου ρε.....εσυ μοιαζεις αληθεια για σουηδος χαχαχαχαχαχααχαχαχααααααα Ρε εδώ κάναμε τον έβενο Σουηδό, σε μένα θα κολλούσαμε? Ειδικά το καλοκαίρι, όλοι αγγλικά μου μιλάνε!! χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 8 Απριλίου 2013 #815 Share 8 Απριλίου 2013 Ρε...κόψτε τα σκληρά!Δεν κάνουν καλό! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 9 Απριλίου 2013 Author #816 Share 9 Απριλίου 2013 Πουλάκι μου...έτσι σιγά-σιγά ξεδιπλώνεις το ταλέντο σου...SPS ήθελες ε? Ούτε λόγος περί ταλέντου! Απλά μια προσπάθεια σε κάτι ίσως πιο παράτολμο! Τεστάκι dKh έχεις? Ελπίζω να μην σου πέρασε καν από το μυαλό πως μπορεί να μην έχω! Πάνε μια απο το σούπερμάρκετ και πάρε μια σόδα φαγητού...θα την χρειαστείς...ειδικά αυτά τα κοράλλια του Σταύρου είναι γνωστά βαμπίρ με τα διττανθρακικά. Μόλις εγκατασταθούν θα σε ρημάξουν...νύχτα θα μετράς μόλις κλείνουν τα φώτα...στο 1 λίτρο νερό 100 γραμμάρια σόδα ανάδευση καλή και είσαι έτοιμος..μέτρα απο τώρα γιατί θα το χρειαστείς. Από 1-5 ml θα παίζεις άνετα ίσως και παραπάνω... Σόδα έχω ξεκινήσει και χρησιμοποιώ ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα με την προσθήκη των πρώτων κοραλλιών (ζωανθους, ρικορντεα) και σε καθημερινή βάση στις αναλογίες που αναφέρεις!! προς Θεού μην αφήσεις άλλη μέρα να πάει χαμένη γιατί έτσι και απορυθμιστούν αυτά κόβουν την ανάπτυξη σοκάρονται και κάνουν μήνες να επανέλθουν. Όπως έγραψα και παραπάνω σήμερα ξεκιναει ευλαβικά το πρόγραμμα της redsea! Διακυμάνσεις δεν θα έχεις σε θερμοκρασία/αλατότητα και απο Τ5 ήρθαν οπότε έχεις καλές πιθανότητες...30-50%και αυτό λόγω απειρίας. Μου δίνεις μεγάλα ποσοστά επιτυχίας! Προσωπικά το επιχείρησα θέτοντας τον πήχη πολύ χαμηλότερα! μόνο μην στοκάρεις ψάρια απότομα και ξινίσει το γλυκό. Το στοκάρισμα των ψαριών έχει σταματήσει εδώ και ο λόγος είναι ότι δεν θέλω το ενυδρείο μπουκωμένο! Ευχαριστώ για τις συμβουλές! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 9 Απριλίου 2013 Author #817 Share 9 Απριλίου 2013 Ρε εδώ κάναμε τον έβενο Σουηδό, σε μένα θα κολλούσαμε? Ειδικά το καλοκαίρι, όλοι αγγλικά μου μιλάνε!! χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!! χαχαχαχαχαχαχ......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 9 Απριλίου 2013 Author #818 Share 9 Απριλίου 2013 Ξανθε ψηλε γαλανοματη,το "ειστε καφροι" πως το λετε εκει στη Σουηδια; ‘re Caffrey….. Link to comment Share on other sites More sharing options...
filfilip 9 Απριλίου 2013 #819 Share 9 Απριλίου 2013 Προς ebenos: Ladda ett foto och låt samtal nu! --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Μετάφραση για τους υπόλοιπους (από Σουηδικά σε Ελληνικά): Ανέβασε καμία φωτογραφία ρε και άσε τις κουβέντες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 9 Απριλίου 2013 Author #820 Share 9 Απριλίου 2013 Προς ebenos: Ladda ett foto och låt samtal nu! --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Μετάφραση για τους υπόλοιπους (από Σουηδικά σε Ελληνικά): Ανέβασε καμία φωτογραφία ρε και άσε τις κουβέντες! Φωτογραφίες τωρα σε 8-9 μήνες! Δεν με αφήνει ο giovvani νωρίτερα! http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=81704&p=788131 χαχαχα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 9 Απριλίου 2013 #821 Share 9 Απριλίου 2013 Ετσι ετσι!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 9 Απριλίου 2013 #822 Share 9 Απριλίου 2013 Τι λετε ρε;;;;;Και σε ποιο θεμα θα σπαμαρουμε;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 9 Απριλίου 2013 #823 Share 9 Απριλίου 2013 εμένα έπαψαν να με ενοχλούν τα spam..... τα βάφτισα "παράπλευρες παρεμβάσεις" και έτσι λύθηκε το πρόβλημα !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 9 Απριλίου 2013 #824 Share 9 Απριλίου 2013 Βασικα εγω δεν βλεπω σπαμ πια.Τα βαφτισα σπαμ για να ικανοποιησω τον εγωισμο μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 9 Απριλίου 2013 #825 Share 9 Απριλίου 2013 χε χε δεν περίμενα να πεις κι κάτι διαφορετικό χαχαχαχαχαχαχ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts