ebenos 6 Απριλίου 2013 Author #751 Share 6 Απριλίου 2013 μακαρι να σου πανε ολα καλα νικολα. δεν σου κρυβω ομως πως πρεπει να εισαι σουπερ αισιοδοξος....με οτι αυτο συνεπαγεται. με το καλημερα αν δεις ασπρισματα.....μην τα αφησεις μεσα.θα τα χασεις εν μια νυκτι φιλε μου. η σεριατοπορα σαν ταχειας αναπτυξης και ρουφηχτρα ειναι πιθανων να σου δωσει τα πρωτα δειγματα γραφης. καλη συνεχεια αδελφε στην ριφαρα σου. Κλαζακο μου καλέ είπα να το ρισκάρω μια και όπως είπα αξιολόγησα την θεωρία και μου φάνηκαν αρκετά εύστοχα τα επιχειρήματα τις όλης διαδικασίας! Όλα είναι ένα ρίσκο, θα το προσπαθήσω με νύχια και με δόντια και όπως λες και με αρκετή αισιοδοξία και ας ελπίσουμε για το καλύτερο! Πολυ καλο!!!Εσυ παιρνεις βραβειο για το ποιο γρηγορο τουμπανιασμα χαχαχα ΥΓ Και ασε τον Giovanni κατω.Ααααααα Μην πάρω βραβείο για το πιο γρήγορο νέκρωμα φοβάμαι…αλλά θα δούμε! Υ.Γ. ο gio τώρα παίζει σε δυο ταμπλό να ξέρεις, τα μονοπώλια έχουν καταργηθεί εδώ και καιρό! Φτου φτου.Ομορφα ζωντανα.Εγινε καλη επιλογη βλεπω Και ομορφα χρωματα. Όταν βάζει ο φίλος Σταύρος το χεράκι του και φραγκαρει τότε η επιλογή μόνο άριστη θα μπορούσα να ήταν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 6 Απριλίου 2013 #752 Share 6 Απριλίου 2013 Ωωωωωω.....αυτά είναι!!Εσύ είσαι πιο γρήγορος κι από εμένα ρε!!!χαχαχα!!!λατρεύω green tips seriatopora!ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 6 Απριλίου 2013 #753 Share 6 Απριλίου 2013 χεχεχεχε..τα βριλοκοραλα....εξαπώνονται σαν υιος στον πλανητη...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 6 Απριλίου 2013 #754 Share 6 Απριλίου 2013 ρε θεατρο της κοινωνιας θα σηκωσεις το τηλεφωνο καμια φορα;;;;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 6 Απριλίου 2013 #755 Share 6 Απριλίου 2013 εμενα λες, πετσινε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 6 Απριλίου 2013 #756 Share 6 Απριλίου 2013 εμενα λες, πετσινε? οχι ρε,στο νικο το λεω :bigemo_harabe_net-74: Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 6 Απριλίου 2013 #757 Share 6 Απριλίου 2013 ααα,ειπα και εγω κουφαλογο εγινα τωρα στα γεραματα...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 6 Απριλίου 2013 #758 Share 6 Απριλίου 2013 Ρε τι πίνετε και δεν μας δίνετε...; Link to comment Share on other sites More sharing options...
VRILO 6 Απριλίου 2013 #759 Share 6 Απριλίου 2013 Φιλε Νικο σου ευχομαι τα καλυτερα για τα ενυδρειο σου... Απο δω και μπρος θελει πολυυυ αγαπη και προδερμ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 6 Απριλίου 2013 #760 Share 6 Απριλίου 2013 Ρε τι πίνετε και δεν μας δίνετε...; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 6 Απριλίου 2013 #761 Share 6 Απριλίου 2013 Μπράβο Νίκο! Κοραλάκλες!!! Έδεσαν πολύ καλά! Τώρα φέεεεταααα... Μην βάζεις χέρι μέσα. Θα ξαναβάλεις για να τα κλαδέψεις στην ώρα τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bababrilios 6 Απριλίου 2013 #762 Share 6 Απριλίου 2013 Χαράς το θάρρος σου και την τόλμη σου. Ή τύχη βοηθά του γενναίους. Αλλα κατα την ταπεινή μου άποψη θα έπρεπε να είχες πάρει περισταλτικες χθες , και να τις έχεις ήδη ρυθμίσει. Παντός αυτα που έβαλες μέσα δείχνουν για φοβερά κομμάτια. Ολα καλα να πανε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 6 Απριλίου 2013 #763 Share 6 Απριλίου 2013 μια τέτοια seria green θέλω να πάρω και γω κάποια στιγμή... Τρομερό κοράλι και απο τα εύκολα σκληρά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 6 Απριλίου 2013 Author #764 Share 6 Απριλίου 2013 Ωωωωωω.....αυτά είναι!!Εσύ είσαι πιο γρήγορος κι από εμένα ρε!!!χαχαχα!!!λατρεύω green tips seriatopora!ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!! Ρε κόλλα εσύ και μην μασάς! χεχεχεχε..τα βριλοκοραλα....εξαπώνονται σαν υιος στον πλανητη...... Προσοχή στην υπερδοσολογία! Προκαλούν εθισμό! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 6 Απριλίου 2013 Author #765 Share 6 Απριλίου 2013 ρε θεατρο της κοινωνιας θα σηκωσεις το τηλεφωνο καμια φορα;;;;;;; εμενα λες, πετσινε? οχι ρε,στο νικο το λεω :bigemo_harabe_net-74: ααα,ειπα και εγω κουφαλογο εγινα τωρα στα γεραματα...? Ρε τι πίνετε και δεν μας δίνετε...; Κώστα δεν δίνουν τίποτα ρε, είναι παρτακιδες, ειδικά αυτός ο Δίας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 6 Απριλίου 2013 Author #766 Share 6 Απριλίου 2013 Φιλε Νικο σου ευχομαι τα καλυτερα για τα ενυδρειο σου... Απο δω και μπρος θελει πολυυυ αγαπη και προδερμ.. Το να σε ευχαριστήσω για τα υπέροχα φραγκακια που μου έστειλες είναι απλά πολύ λίγο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 6 Απριλίου 2013 Author #767 Share 6 Απριλίου 2013 Μπράβο Νίκο! Κοραλάκλες!!! Έδεσαν πολύ καλά! Τώρα φέεεεταααα... Μην βάζεις χέρι μέσα. Θα ξαναβάλεις για να τα κλαδέψεις στην ώρα τους. Να είσαι καλά ρε Παναγιώτη! Άντε ξεκίνα και εσύ το στοκάρισμα να φουντώσει ο κόσμος! Χαράς το θάρρος σου και την τόλμη σου. Ή τύχη βοηθά του γενναίους. Αλλα κατα την ταπεινή μου άποψη θα έπρεπε να είχες πάρει περισταλτικες χθες , και να τις έχεις ήδη ρυθμίσει. Παντός αυτα που έβαλες μέσα δείχνουν για φοβερά κομμάτια. Ολα καλα να πανε. Κάτσε ρε bababril…..έχω να πάρω σκούπα με μακρύ κοντάρι και περισσότερο καλώδιο τις γυναίκας μου πρώτα! :bigemo_harabe_net-74: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 6 Απριλίου 2013 #768 Share 6 Απριλίου 2013 Να είσαι καλά ρε Παναγιώτη! Άντε ξεκίνα και εσύ το στοκάρισμα να φουντώσει ο κόσμος! Το εχω ξεκινήσει, αλλά σταμάτησε λόγω δημόσιων έργων. Μόλις ξαναπάρουμε money απο την ΕΕ θα ξαναξεκινήσουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 6 Απριλίου 2013 #769 Share 6 Απριλίου 2013 Ειχατε δεν ειχατε για κουρειο το πηγατε παλι...μαλλι δε του μεινε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 6 Απριλίου 2013 Author #770 Share 6 Απριλίου 2013 (edited) Ευτυχώς που έγραψα να σοβαρεύτουμε κιόλας! :bigemo_harabe_net-74: Έγινε επεξεργασία 6 Απριλίου 2013 - ebenos Link to comment Share on other sites More sharing options...
bababrilios 6 Απριλίου 2013 #771 Share 6 Απριλίου 2013 Ειχατε δεν ειχατε για κουρειο το πηγατε παλι...μαλλι δε του μεινε... Και σύ γιατι ήρθες;;;;;Για γυαλισμα!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 6 Απριλίου 2013 Author #772 Share 6 Απριλίου 2013 Αυτός ήρθε για μαλλί….αλλά δεν βρήκε…. :hysterical: :hysterical: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 6 Απριλίου 2013 #773 Share 6 Απριλίου 2013 ΥΓ: Καλα ρε καμμενε τα σκληρα τι μου τα ηθελες και τα εβαλες τωρα?? Εδω σκοτωσες μεχρι και Xenia κ μου θες και σκληρα.?.?.? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 6 Απριλίου 2013 Author #774 Share 6 Απριλίου 2013 ΥΓ: Καλα ρε καμμενε τα σκληρα τι μου τα ηθελες και τα εβαλες τωρα?? Εδω σκοτωσες μεχρι και Xenia κ μου θες και σκληρα.?.?.? Θα τα πάρω όλα σβάρνα ρε….. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 6 Απριλίου 2013 #775 Share 6 Απριλίου 2013 Εισαστε ανθρωποι εσεις για να κρατησετε θεμα;ε;;;; Κι οχι τιποτ'αλλο,δε στελνετε κι ενα πμ να μπω κι εγω να το κανω λυσσα :bigemo_harabe_net-74: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts