Jump to content

Ebenos Nano Reef Project.

ebenos

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

χααααπτου

όλα τζιλικα καινούργια, σε πάει καρδιά να τα βρέξεις?

Πετραδάκι πετραδάκι για τα σένα το `χτισα......

άντε με το κάλο όλα καλά να πάνε

τον συναγερμό από τον osmolator να τον βάλεις χαμηλά, αν κολλήσει και ρίχνει μην πάει η αλατοτητα στο 1015.

φτου για τα καλουδια σου!!

ειναι ολα ενα κ ενα!

εσενα δεν σε φτυνω γιατι ξερεις οτι δεν μου αρεσεις! :hysterical:

ΤΡΟΜΕΡΗ δουλεια ρε νικο!

πολλα μπραβο ρε μαστορα και εισαι και νοικοκυρης!

δεν θα λεω πολλα....για να μη με ζαλιζεις παλι....απλα ειναι ολα τελεια!

πας δυνατα πολυ!

το καπακι ακουμπαει στο pvc της επιστροφης?

εαν το βαλεις καθετα στο αριστερο τζαμακι χωραει?

...για το σκιμμερ λεω

Έγινε επεξεργασία - mad23

και κάτι ακόμα που το ξανά είδα.

είπαμε να βάλεις εξαερισμό και καλά έκανες, πολύ καλά κιόλας

άλλα εσύ το έκανες WC και έτσι που το έβαλες το δεν θα βγάζει την υγρασία έξω άλλα θα βάζει αέρα μέσα.

καταλαβαίνω ότι το έκανες για αισθητικούς λογούς αλλα ρίξε και μια ματιά σε αυτά

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806551

με όλο το θάρρος έτσι?

Έγινε επεξεργασία - bababrilios

Φτου Φτου!!!! :D

Σιγά ρε, με έκανες μούσκεμα! :P

χααααπτου

όλα τζιλικα καινούργια, σε πάει καρδιά να τα βρέξεις?

Πετραδάκι πετραδάκι για τα σένα το `χτισα......

άντε με το κάλο όλα καλά να πάνε

τον συναγερμό από τον osmolator να τον βάλεις χαμηλά, αν κολλήσει και ρίχνει μην πάει η αλατοτητα στο 1015.

Γι’αυτο τα πήρα ρε Θοδωρα…για να τα κάνω όλα μούσκεμα! ;)

Το osmolator θα το κατεβάσω, πρόχειρα το έβαλα εκεί!

Φτου Φτου!!!! Αψογος :bigemo_harabe_net-64:

Σε ευχαριστώ Στάθη μου, έκανα ότι μπορούσα!

φτου για τα καλουδια σου!!

ειναι ολα ενα κ ενα!

εσενα δεν σε φτυνω γιατι ξερεις οτι δεν μου αρεσεις! :hysterical:

ΤΡΟΜΕΡΗ δουλεια ρε νικο!

πολλα μπραβο ρε μαστορα και εισαι και νοικοκυρης!

δεν θα λεω πολλα....για να μη με ζαλιζεις παλι....απλα ειναι ολα τελεια!

πας δυνατα πολυ!

το καπακι ακουμπαει στο pvc της επιστροφης?

εαν το βαλεις καθετα στο αριστερο τζαμακι χωραει?

...για το σκιμμερ λεω

Ευχαριστώ ρε ομορφόπαιδο!

Δυστυχώς το skimmer δεν χωραει όπως λες για μερικά εκατοστά, το δοκίμασα αλλά τίποτα!

Ακουμπαει λίγο, ισα ισα αλλά δεν νομίζω ότι θα έχει πρόβλημα!

η επιτομη της λεπτομεριας και της εργονομιας.

πολλα μπραβο στο μαστορα.

Έγινα λίγο υπερβολικός η αλήθεια είναι αλλά είμαι ψείρας, τι να κάνουμε!

Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια Κώστα!

Τώρα είδα ολοκληρωμένο το έργο.... μπράβο ρε Νίκο, πολύ μερακλίδικο

και κάτι ακόμα που το ξανά είδα.

είπαμε να βάλεις εξαερισμό και καλά έκανες, πολύ καλά κιόλας

άλλα εσύ το έκανες WC και έτσι που το έβαλες το δεν θα βγάζει την υγρασία έξω άλλα θα βάζει αέρα μέσα.

καταλαβαίνω ότι το έκανες για αισθητικούς λογούς αλλα ρίξε και μια ματιά σε αυτά

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806551

με όλο το θάρρος έτσι?

Κανένα πρόβλημα Θοδωρή!

Επίτηδες όμως έβαλα αυτό και όχι για λόγους αισθητικούς!

Το γύρισα να ρουφαει ατμοσφαιρικό αέρα από έξω και να το βάζει μέσα στο ντουλάπι, όχι να τον βγάζει, και το σύνδεσα με τον controller θερμοκρασίας για να εξυπηρετεί και την ψύξη του sump αλλά και όλου του ντουλαπιού ώστε να στεγνώνει και τις υγρασίες! :bigemo_harabe_net-117:

εχς ξεφειγ

είσαι μπροστά αγόρι μου.

Κανένα πρόβλημα Θοδωρή!

Επίτηδες όμως έβαλα αυτό και όχι για λόγους αισθητικούς!

Το γύρισα να ρουφαει ατμοσφαιρικό αέρα από έξω και να το βάζει μέσα στο ντουλάπι, όχι να τον βγάζει, και το σύνδεσα με τον controller θερμοκρασίας για να εξυπηρετεί και την ψύξη του sump αλλά και όλου του ντουλαπιού ώστε να στεγνώνει και τις υγρασίες! :bigemo_harabe_net-117:

Ααααααααστα δι@λα...

Κοιτα να δεις που θα με κανεις να βαλω και UV.... :bigemo_harabe_net-74:

:bigemo_harabe_net-74: :bigemo_harabe_net-74: :bigemo_harabe_net-74:

Νικολη εχεις κανει φανταστικη δουλεια... απολυτα εργονομικα ολα και μελετημενα!!

Αντε να βραχουν!!!!

Τώρα είδα ολοκληρωμένο το έργο.... μπράβο ρε Νίκο, πολύ μερακλίδικο

Καλό είναι, σαν το δικό σου όμως δεν πρόκειται να γίνει ποτέ! :)

Νικολη εχεις κανει φανταστικη δουλεια... απολυτα εργονομικα ολα και μελετημενα!!

Αντε να βραχουν!!!!

Αύριο φιλαράκι πρώτα ο Θεός… σπάμε αλάτια…. :buttrock:

ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ και απο μενα πολυ καλη δουλεια μπραβο ΝΙΚΟ και μην ξεχνας η αρχη ειναι το ημιση του παντος :bigemo_harabe_net-64:

Κατ'αρχήν θες κούρεμα και ξύρισμα. Επίσης την προτελευταία φώτο που είσαι "και καλά" σκεπτικός αλλά συγχρόνως γοητευτικός γιατί την έβαλες? Νομίζω οτι μπορούσαμε και χωρίς αυτήν!! χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!

Κατά τ'άλλα νομίζω Νικ οτι έκανες εκπληκτική δουλειά! Πολύ νοικοκυρεμένα όλα, αλλά θα πω κάτι που μου ήρθε με το που είδα την UV: Δεν μπορώ να είμαι σίγουρος αν δεν δω το σαμπ σε λειτουργία και συγχώρεσε με αν κάνω λάθος, αλλά νομίζω οτι ρουφώντας απο το 2ο στάδιο η UV και στέλνοντας στο 3ο, στην αντλία, χαλάει την φυσική ροή, αυξάνοντας τα λίτρα που πηγαίνουν στο τελευταίο στάδιο. Δηλαδή η αντλία π.χ. ανεβάζει 3000λίτρα, επιστρέφουν 3000 + τα λίτρα της UV στο τελευταίο στάδιο, και με αυτό τον τρόπο δεν θα έχεις σταθερή στάθμη στο διαμέρισμα με το σκίμερ όποτε ανάβεις και σβήνεις τη UV, συν οτι δεν θα έχεις φυσική ροή μέσα στο σαμπ. Το σωστότερο κατά την γνώμη μου είναι η UV να ρουφάει απο το 1ο και να το στέλνει στο 2ο στάδιο που έτσι και αλλιώς επικοινωνούν.

Τώρα αυτή ήταν μια σκέψη της στιγμής, μπορεί και να είναι βλακεία.

Κατ'αρχήν θες κούρεμα και ξύρισμα. Επίσης την προτελευταία φώτο που είσαι "και καλά" σκεπτικός αλλά συγχρόνως γοητευτικός γιατί την έβαλες? Νομίζω οτι μπορούσαμε και χωρίς αυτήν!! χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!

Κατά τ'άλλα νομίζω Νικ οτι έκανες εκπληκτική δουλειά! Πολύ νοικοκυρεμένα όλα, αλλά θα πω κάτι που μου ήρθε με το που είδα την UV: Δεν μπορώ να είμαι σίγουρος αν δεν δω το σαμπ σε λειτουργία και συγχώρεσε με αν κάνω λάθος, αλλά νομίζω οτι ρουφώντας απο το 2ο στάδιο η UV και στέλνοντας στο 3ο, στην αντλία, χαλάει την φυσική ροή, αυξάνοντας τα λίτρα που πηγαίνουν στο τελευταίο στάδιο. Δηλαδή η αντλία π.χ. ανεβάζει 3000λίτρα, επιστρέφουν 3000 + τα λίτρα της UV στο τελευταίο στάδιο, και με αυτό τον τρόπο δεν θα έχεις σταθερή στάθμη στο διαμέρισμα με το σκίμερ όποτε ανάβεις και σβήνεις τη UV, συν οτι δεν θα έχεις φυσική ροή μέσα στο σαμπ. Το σωστότερο κατά την γνώμη μου είναι η UV να ρουφάει απο το 1ο και να το στέλνει στο 2ο στάδιο που έτσι και αλλιώς επικοινωνούν.

Τώρα αυτή ήταν μια σκέψη της στιγμής, μπορεί

και να είναι βλακεία.

Μια χαρά είσαι μην ακούς κανέναν!

Εδώ θα συμφωνήσω!

Φοβερή δουλειά φιλαράκι το έχεις κάνει ''τάπα'',''πιπίλα'',''τέρμα'' κ.ο.κ.!!

:bigemo_harabe_net-117: :bigemo_harabe_net-117:

Ούτε τα ηλεκτρολογικά του σπιτιού μου δεν είναι τόσο τακτοποιημένα......

Μπράβο Νίκο πάραααα πολύ καλή δουλειά!!!!!

Τώρα αυτή ήταν μια σκέψη της στιγμής, μπορεί και να είναι βλακεία.

Στάθη μου καλημέρα!

Την φωτογραφία την ανέβασα γιατί δεν μπορεί να είσαι ο μόνος όμορφος του φόρουμ, πρέπει να υπάρχει ακόμα ένας!

Δεν θέλω μόνο κούρεμα και ξύρισμα στην παρούσα φάση αλλά χρειάζεται να ρίξω 1-2 εκατομμύρια ευρώ πάνω μου για να συνελθω και αυτή την στιγμή δυσκολεύομαι!

Χαχαχααχαχαχ……δεν βλέπεις ρε την κόπωση χαραγμένη σε αυτό το γλυκό προσωπάκι……τα έφτυσα μέχρι να το στήσω!

Όσο για αυτό που λες για το sump η δικια μου η φαντασία δεν φτάνει όσο μακριά φτάνει η δικια σου αλλά δεν νομίζω να δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα μιας που η ροή της αντλίας της uv είναι μόλις 150 λίτρα και η επιστροφή κατεβάζει χείμαρρο!

Τώρα βέβαια στην πράξη θα δούμε τι θα συμβεί!

ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ και απο μενα πολυ καλη δουλεια μπραβο ΝΙΚΟ και μην ξεχνας η αρχη ειναι το ημιση του παντος :bigemo_harabe_net-64:

Ευχαριστώ συνονόματε, να είσαι καλά και να χαίρεσαι και εσύ την ενυδρειαρα σου!

Μια χαρά είσαι μην ακούς κανέναν!

Εδώ θα συμφωνήσω!

Φοβερή δουλειά φιλαράκι το έχεις κάνει ''τάπα'',''πιπίλα'',''τέρμα'' κ.ο.κ.!!

:bigemo_harabe_net-117: :bigemo_harabe_net-117:

Να είσαι καλά ρε παλικαρε, άντε να γεμίσει επιτέλους γιατί έχει φάει πολλά μεροκάματα επάνω του!

Ούτε τα ηλεκτρολογικά του σπιτιού μου δεν είναι τόσο τακτοποιημένα......

Μπράβο Νίκο πάραααα πολύ καλή δουλειά!!!!!

Πολύ σε βλέπω τελευταία να τριγυρνάς εδώ στην θάλασσα εσύ, άντε τρέλανε μας!

Μην μασάς...αφού εσύ δεν τρως παντόφλα άστο να τρώει μεροκάματα...σήμερα μπαίνει νερό κι αρχίζει και το κυυυυυυμα!!!!

Άντε με το καλό και με τις καλύτερες ευχές μου για προίκα!

Μεγαλώνουν και τα δικά μου,θα σου στείλω με περιτύλιγμα κανένα κομμάτι μόλις κόψω!!!

Έγινε επεξεργασία - kostaskappa

Μην μασάς...αφού εσύ δεν τρως παντόφλα άστο να τρώει μεροκάματα...σήμερα μπαίνει νερό κι αρχίζει και το κυυυυυυμα!!!!

Άντε με το καλό και με τις καλύτερες ευχές μου για προίκα!

Μεγαλώνουν και τα δικά μου,θα σου στείλω με περιτύλιγμα κανένα κομμάτι μόλις κόψω!!!

:bigemo_harabe_net-146: :bigemo_harabe_net-146:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...