Δίας 9 Φεβρουαρίου 2013 #251 Share 9 Φεβρουαρίου 2013 καλοριζικο Νικολα.εργοστασιακη κατασκευη. αντε με το καλο να ξεκινησεις. τα δυο τμηματα απο δεξια τι ειναι?το ενα αναπληρωση φανταζομαι.το αλλο? Νινταλ ειπαμε!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 9 Φεβρουαρίου 2013 #252 Share 9 Φεβρουαρίου 2013 Το ενα εναιο χωρισμα για αναπληρωση,και το αλλο για προετοιμασια αλλαγης νερου?? Αν ειναι ετσι... χμμμ μου βαζεις ιδεες!!! Αντε βγαλε φωτο να δει ο λαος!! Καλη δουλεια αυριο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 9 Φεβρουαρίου 2013 #253 Share 9 Φεβρουαρίου 2013 μπραβο νικο! και πιο πολυ για την υπομονη που εχεις ρε φιλε! προβλεπω φοβερο διαμαντι στον οριζοντα!! το ραβασακι του στρατου να το βαλεις στο πορτοφολι!!! παντως το πας πολυ σωστα το πραγμα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 9 Φεβρουαρίου 2013 Author #254 Share 9 Φεβρουαρίου 2013 Σε αυτό θέλω και φωτογραφίες!! Και στα άλλα βέβαια. Εννοείτε φιλαράκι…. Αφού βλέπεις, όλο το project υποστηρίζετε από άμεσο φοτορεπορταζ! καλοριζικο Νικολα.εργοστασιακη κατασκευη. αντε με το καλο να ξεκινησεις. τα δυο τμηματα απο δεξια τι ειναι?το ενα αναπληρωση φανταζομαι.το αλλο? Ευχαριστώ Κώστα! Το ένα αναπλήρωση και το άλλο να για προετοιμασία του νερού της αλλαγής! Το ενα εναιο χωρισμα για αναπληρωση,και το αλλο για προετοιμασια αλλαγης νερου?? Αν ειναι ετσι... χμμμ μου βαζεις ιδεες!!! Αντε βγαλε φωτο να δει ο λαος!! Καλη δουλεια αυριο! Έτσι ακριβώς Γιαννακο! Το ένα αναπλήρωση tunze και το άλλο θα είναι κατάλληλα εξοπλισμένο για να ετοιμάζετε το νερό της αλλαγής! Αλατάκι, θερμοστάτης στους 25, θερμόμετρο, κυκλοφορητής και αντλία που θα στέλνει το έτοιμο νερό στο ενυδρείο! Ούτε κουβάδες μέσα στο σαλόνι ούτε τίποτα! μπραβο νικο! και πιο πολυ για την υπομονη που εχεις ρε φιλε! προβλεπω φοβερο διαμαντι στον οριζοντα!! το ραβασακι του στρατου να το βαλεις στο πορτοφολι!!! παντως το πας πολυ σωστα το πραγμα! Έλα ρε Μιχαλιό! Ευχαριστώ ρε φίλε, κάνω ότι μπορώ, αφού με ξέρεις οτι είμαι ψείρας! Το ραβασάκι του Στράτου το έβαλα στο πορτοφόλι στην θέση τις φωτογραφίας να το βλέπω κάθε μέρα, μην σου πω θα το μεγεθύνω κιόλας και θα το κάνω κάδρο! :bigemo_harabe_net-74: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 9 Φεβρουαρίου 2013 #255 Share 9 Φεβρουαρίου 2013 Γιατι θα φτασεις σιγουρα στο σημειο που θα το σκεφτεις............. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 9 Φεβρουαρίου 2013 Author #256 Share 9 Φεβρουαρίου 2013 Γιατι θα φτασεις σιγουρα στο σημειο που θα το σκεφτεις............. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 9 Φεβρουαρίου 2013 #257 Share 9 Φεβρουαρίου 2013 Τρομερό το σαμπ. Πόσα λίτρα ειναι το χώρισμα της προετοιμασίας? Πάντως έξυπνο και ξεκούραστο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 9 Φεβρουαρίου 2013 #258 Share 9 Φεβρουαρίου 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 10 Φεβρουαρίου 2013 Author #259 Share 10 Φεβρουαρίου 2013 Τρομερό το σαμπ. Πόσα λίτρα ειναι το χώρισμα της προετοιμασίας? Πάντως έξυπνο και ξεκούραστο. Ευχαριστώ Παναγιώτη! 12 λίτρα περίπου καθαρά που θα αλλάζουν μια φορά την εβδομάδα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 10 Φεβρουαρίου 2013 #260 Share 10 Φεβρουαρίου 2013 Αλήθεια νίκο, για τι ζωντανά(κοράλια,ψαρια,ασπονδυλα) το πάς? Δεν μας έχεις πει τις βλέψεις σου(εκτός και αν δεν θυμάμαι εγώ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 10 Φεβρουαρίου 2013 Author #261 Share 10 Φεβρουαρίου 2013 Αλήθεια νίκο, για τι ζωντανά(κοράλια,ψαρια,ασπονδυλα) το πάς? Δεν μας έχεις πει τις βλέψεις σου(εκτός και αν δεν θυμάμαι εγώ). Έλα ντε….. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 10 Φεβρουαρίου 2013 #262 Share 10 Φεβρουαρίου 2013 reef safe!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bababrilios 10 Φεβρουαρίου 2013 #263 Share 10 Φεβρουαρίου 2013 reef safe!!! Οχι ρε γαμωτο!!! Προχθές πέταξα ένα τέτοιο απο το δικο μου. Φίλε διαβάζω τα ποστ σου και μ΄αρεσει που το απολαμβάνεις τέρμα και εμείς μαζι σου. Και μόνο η ψυχολογία σου φτάνει για να κανεις πανέμορφα πράγματα. Keep walking Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 10 Φεβρουαρίου 2013 #264 Share 10 Φεβρουαρίου 2013 Αυτο είναι το γνωστό ακανθουρους γκοτζηλα-σουμ? Πάμε Νίκο δυνατά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 10 Φεβρουαρίου 2013 Author #265 Share 10 Φεβρουαρίου 2013 Οχι ρε γαμωτο!!! Προχθές πέταξα ένα τέτοιο απο το δικο μου. Φίλε διαβάζω τα ποστ σου και μ΄αρεσει που το απολαμβάνεις τέρμα και εμείς μαζι σου. Και μόνο η ψυχολογία σου φτάνει για να κανεις πανέμορφα πράγματα. Keep walking Και να φανταστείς φιλαράκι πως αυτή η ``κυρία`` με έχει εγκαταλείψει εδώ και καιρό αλλά δεν το βάζω κάτω! Μέσα από τις δυσκολίες που περνάμε όλοι μας, έμενα τουλάχιστον δεν μου έχουν απομείνει και πολλά γιαυτο πριν τρελαθώ και πάρω τα βουνά θα φτιάξω 5-6 ενυδρεία ακόμα…. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 10 Φεβρουαρίου 2013 #266 Share 10 Φεβρουαρίου 2013 Και να φανταστείς φιλαράκι πως αυτή η ``κυρία`` με έχει εγκαταλείψει εδώ και καιρό αλλά δεν το βάζω κάτω! Μέσα από τις δυσκολίες που περνάμε όλοι μας, έμενα τουλάχιστον δεν μου έχουν απομείνει και πολλά γιαυτο πριν τρελαθώ και πάρω τα βουνά θα φτιάξω 5-6 ενυδρεία ακόμα…. τότε θα σε πετάξει η άλλη "κυρία" όμως απο το σπίτι. :hysterical: :hysterical: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 10 Φεβρουαρίου 2013 Author #267 Share 10 Φεβρουαρίου 2013 τότε θα σε πετάξει η άλλη "κυρία" όμως απο το σπίτι. :hysterical: :hysterical: :bigemo_harabe_net-74: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 10 Φεβρουαρίου 2013 #268 Share 10 Φεβρουαρίου 2013 Και να φανταστείς φιλαράκι πως αυτή η ``κυρία`` με έχει εγκαταλείψει εδώ και καιρό αλλά δεν το βάζω κάτω! Μέσα από τις δυσκολίες που περνάμε όλοι μας, έμενα τουλάχιστον δεν μου έχουν απομείνει και πολλά γιαυτο πριν τρελαθώ και πάρω τα βουνά θα φτιάξω 5-6 ενυδρεία ακόμα…. Οταν ειναι για τα βουνα σφυρα να παμε παρεα Link to comment Share on other sites More sharing options...
bababrilios 10 Φεβρουαρίου 2013 #269 Share 10 Φεβρουαρίου 2013 Spam spam Τα βουνά να ρωτήσετε πρώτα αν σας θέλουνε. Μαλλων για μπλουμ σε θάλασσα σας βλέπω. :-))))) ( δεν εχω φάτσουλες μαμοτο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 10 Φεβρουαρίου 2013 #270 Share 10 Φεβρουαρίου 2013 Spam spam Τα βουνά να ρωτήσετε πρώτα αν σας θέλουνε. Μαλλων για μπλουμ σε θάλασσα σας βλέπω. :-))))) ( δεν εχω φάτσουλες μαμοτο) Εμενα τα βουνα με ξερουν,θα με δεχτουν.Αυτον δεν ξερω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lamprosk 11 Φεβρουαρίου 2013 #271 Share 11 Φεβρουαρίου 2013 Ελάτε απο εδώ μερια..... χωράει πολλούς!!! χοοχοχχο Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 11 Φεβρουαρίου 2013 Author #272 Share 11 Φεβρουαρίου 2013 Εμενα τα βουνα με ξερουν,θα με δεχτουν.Αυτον δεν ξερω Εγώ πάντως μαζί μου δεν σε παίρνω…..είσαι κακό παιδί και θα με χαλάσεις! Να φύγετε κύριε…να πάτε αλλού…… Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 5 Μαρτίου 2013 #273 Share 5 Μαρτίου 2013 εεεπππ. Τι γίνεται βρε συ?? Προχωράει? Σε τι κατάσταση βρίσκεσαι τώρα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 5 Μαρτίου 2013 #274 Share 5 Μαρτίου 2013 εεεπππ. Τι γίνεται βρε συ?? Προχωράει? Σε τι κατάσταση βρίσκεσαι τώρα? Παναγιωτη μην χαλας το θεμα σε παρακαλω...Ελεος ποια με αυτα τα Spam σου :hysterical: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 5 Μαρτίου 2013 Author #275 Share 5 Μαρτίου 2013 Χαχαχαχ…εδώ είμαι βρε σεις….. Περιμένω κάποια τελευταία πράγματα από εξοπλισμό τα οποία έχουν καθυστερήσει για να μοντάρω και το υπόλοιπο! Αυτή η tunze μας κάνει την ζημία με το skimmer και το osmolator αλλά πιστεύω ότι την άλλη εβδομάδα θα είναι όλα έτοιμα! Τα υδραυλικά είναι έτοιμα, τα ηλεκτρολογικά τελειώνουν σήμερα-αύριο, έρχονται και τα υπόλοιπα και είμαστε έτοιμοι….. Ωστόσο το μικρό reefaki τρέχει μια χαρά στο υπόγειο μαζί με τα κλοουνακια που περιμένουν πως και πώς να τελειώσει η καινούργια τους μεζονέτα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts