Jump to content

Ebenos Nano Reef Project.

ebenos

Recommended Posts

Εχεις και στο νου σου εσυ aptaisias ;;;; :bigemo_harabe_net-126:

Χαχαχαχαχ….παψε μωρέ…λύσσαξες…..χαχαχαχαα….

:bigemo_harabe_net-74: :bigemo_harabe_net-74: :bigemo_harabe_net-74:

• Απαντήσεις 1,1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

:bigemo_harabe_net-146: :bigemo_harabe_net-146: :bigemo_harabe_net-146:

Χαχαχαχαχαχ….και εγώ αυτό σκαφτόμουν!

Υ.Γ. τρέμουν τα χέρια του από την συγκίνηση μάλλον και δεν μπορεί να γράψει!

:bigemo_harabe_net-74:

Χεχχεχεχεεε Σουηδεεε δειξε μου τους φιλους σου να σου πω ποιος εισαι ρε....!!! Ρεμαλιααα ....

Μπραβο κατ'αρχην για το μερακι σου... πολυ πρακτικο φαινεται!

Ωραιες φωτο...ωραια απταιζια... μπαμπατσικια.. :D

Ωραια πατεντα να καθονται τα σωληνακια στο σαμπ ρε... :)

Τα χερια μου τρεμαν πριν λιγο που γραφκαρα καμια 15 αρια SPS.... :ph34r:

μπραβο ρε σουηδε!

δεν εχω λογια και ξερεις πολυ καλα πως αυτο ειναι πολυ δυσκολο για μενα....χαχα!

απλα ζηλευω και λατρευω το νεροχυτη και την κατασταση που εφτιαξες εκει!

ε ρε...καμια φορα η παντοφλα τι ομορφιες μας αναγκαζει να φτιαξουμε! :whistling:

μπραβο και στο σταθαρο που ειδε την απταιζια!

δεν σου λεω τιποτα γι'αυτη στα ειπαν τα παιδια!

πας σφαιρατα :bigemo_harabe_net-146:

Να σε ρωτήσω , η βρύση που την έχει την βανα ; Δεν πήρε κάτι το μάτι μου. Μήπως και έχει φωτόκύτταρο ;

Τωρα πες τα παιδιά την αλήθεια !!!!!!

Είπες ή δεν είπες τη γυναικα σου ότι το έκανες για να καθαρίσεις ψάρια και να μην μυρίζει το Σπιτι μέσα. :),

Παντός το έκανες κουκλακι μπράβο σου.

Το καλοκαίρι μια χαρα θα την βγάλεις , για χειμώνα σε βλέπω με μανιτάρι και ναύλων γύρο γύρο. Δεν σε φοβάμαι κάτι θα σκαρφιστεις πάλι.

Ε.. όταν πράττεις με Σουηδικές προδιαγραφές τι άλλο να περιμένει κάνεις πια! Ομολογώ πως ζηλεύω και έχω σκάσει για το στήσω και γω το reefακι(με την καλή έννοια πάντα)! Να το χαίρεσαι Νικ όσο δεν πάει! :)

Υγ η λέρα πως τα παίρνει είδηση όλα από πριν πότε δεν το κατάλαβα! Χαχαχα

Χεχχεχεχεεε Σουηδεεε δειξε μου τους φιλους σου να σου πω ποιος εισαι ρε....!!! Ρεμαλιααα ....

Μπραβο κατ'αρχην για το μερακι σου... πολυ πρακτικο φαινεται!

Ωραιες φωτο...ωραια απταιζια... μπαμπατσικια.. :D

Ωραια πατεντα να καθονται τα σωληνακια στο σαμπ ρε... :)

Τα χερια μου τρεμαν πριν λιγο που γραφκαρα καμια 15 αρια SPS.... :ph34r:

Καλά σε ρε λένε λέρα……χαχαχαχα….

Μην μου στείλεις και τα 15, με 2-3 βολεύομαι!

μπραβο ρε σουηδε!

δεν εχω λογια και ξερεις πολυ καλα πως αυτο ειναι πολυ δυσκολο για μενα....χαχα!

απλα ζηλευω και λατρευω το νεροχυτη και την κατασταση που εφτιαξες εκει!

ε ρε...καμια φορα η παντοφλα τι ομορφιες μας αναγκαζει να φτιαξουμε! :whistling:

μπραβο και στο σταθαρο που ειδε την απταιζια!

δεν σου λεω τιποτα γι'αυτη στα ειπαν τα παιδια!

πας σφαιρατα :bigemo_harabe_net-146:

Ευχαριστώ ρε Μιχάλη! Τι να σου κάνω που είμαστε μακριά, θα σε κερνούσα πλυσιματακι για πλάκα….χαχαχαχ…..

Η απτεζια είναι μικρή μωρέ, μην τρελαίνεστε!

Να σε ρωτήσω , η βρύση που την έχει την βανα ; Δεν πήρε κάτι το μάτι μου. Μήπως και έχει φωτόκύτταρο ;

Τωρα πες τα παιδιά την αλήθεια !!!!!!

Είπες ή δεν είπες τη γυναικα σου ότι το έκανες για να καθαρίσεις ψάρια και να μην μυρίζει το Σπιτι μέσα. :),

Παντός το έκανες κουκλακι μπράβο σου.

Το καλοκαίρι μια χαρα θα την βγάλεις , για χειμώνα σε βλέπω με μανιτάρι και ναύλων γύρο γύρο. Δεν σε φοβάμαι κάτι θα σκαρφιστεις πάλι.

Η βρύση είναι συνδεδεμένη με το κινητό! Καλείς και αρχίζει να τρέχει! Επίσης μπορείς να στείλεις και sms! Μια άλλη λειτουργιά της είναι ότι μπορεί να συνδεθεί με τις δοσομετρηκες και να ανοίγει την ώρα που θα κάνεις τεστ για μετρήσεις ώστε να καθαρίζεις τους δοκιμαστικούς σωλήνες!

Χαχαχαχ…

Πάντως η γυναίκα δεν λέει κουβέντα, εγώ είμαι ψιρας!

Ε.. όταν πράττεις με Σουηδικές προδιαγραφές τι άλλο να περιμένει κάνεις πια! Ομολογώ πως ζηλεύω και έχω σκάσει για το στήσω και γω το reefακι(με την καλή έννοια πάντα)! Να το χαίρεσαι Νικ όσο δεν πάει! :)

Υγ η λέρα πως τα παίρνει είδηση όλα από πριν πότε δεν το κατάλαβα! Χαχαχα

Άντε γιαυτο σου λύω!

Go reefing!

'Ακουσε με..

Αλέξη μου,

Χτύπα την σόδα μισή ώρα πριν ανοίξουν τα φώτα...μέχρι τα μισά της φωτοπεριόδου.

Όπως έχεις δει δεν ρίχνω πια σόδα μιας που ξεκίνησα εδώ και μερικές μέρες το πρόγραμμα της red sea!

Το kh το ρίχνω στις 7 το απόγευμα, δηλαδή στα μισά και λίγο παραπάνω τις φωτοπεριοδου όπως λες!

Μετά το Μαγνήσιο μαζί με το ιώδιο...μέχρι να κλείσουν τα φώτα...βράδυ ασβέστιο να χτυπάει και το pH προς τα πάνω.Άλλη μια καλή λύση είναι το Kalkwasser αντί ασβεστίου το βράδυ αν χρειάζεται περισσότερο σπρώξιμο στο pH.

Μαγνήσιο ριχνω στις 22:00 δηλαδη μια ώρα πριν κλείσουν τα φώτα (όποτε και εδώ συμφωνούμε!) Ασβέστιο μου λες για το βράδυ και εγώ το ρίχνω στις 11:00 το πρωί (επίσης με κλειστά φώτα) εδώ συμφωνείς?

Kalk δεν σκέπτομαι να χρησιμοποιήσω ακόμα!

Αν ρίχνεις βακτήρια αυτό πρέπει να γίνεται μέσα στην κορυφή της καμπύλης του pH...άλλες ώρες το ρίχνει επικίνδυνα χαμηλά,ειδικά το βράδυ...

Βακτήρια ρίχνω σε κάθε εβδομαδιαία αλλαγή νερού και συνήθως και τις 19:00 το απόγευμα! Είναι εντάξει τότε?

Μετρήσεις μόλις κλείνουν τα φώτα.Εκεί πρέπει να είσαι σταθερός γιατί τα κοράλλια(sps) αρχίζουν να αναπνέουν...άρα καταναλώνουν διττανθρακικά και γίνονται οι όποιες διεργασίες.Αν ρίχνεις και τίποτα αμινοξέα θα τα ρίχνεις ή χαράματα ή 2 ώρες αφού κλείσουν τα φώτα.

Ρίχνω και reef plus 2 φορές την εβδομάδα βραδινές ώρες με κλειστά φώτα, οπότε και εδώ είμαστε εντάξει!

Οι δόσεις και 15 λεπτά να πέφτουν η μία στην άλλη δεν υπάρχει πρόβλημα αν το διαμέρισμα που πέφτουν τα ζουμιά έχει κυκλοφορία...

Τα ζουμιά πέφτουν με αρκετές ώρες διαφορά η μια δόση από την άλλη όπως βλέπεις και παραπάνω και πέφτουν στο τελευταίο διαμέρισμα του sump! Οπότε οκ και εδώ!

Ευχαριστώ για τις συμβουλές! Κάθε παρατήρηση δεκτή!

"Η απτεζια είναι μικρή μωρέ, μην τρελαίνεστε!"

Φιλε,αυτα πρεπει να τα "ΜΠΙΠ" μικρα.Μετα σε καβαλανε :D

οταν κανει διακοπη ρευματος(ακομα και οταν βαλεις και βγαλεις την μπριζα) ξανααρχιζει να μετραει το χρονικο διαστημα που εχεις ορισει απο την στιγμη που επανερχεται το ρευμα.σε εμενα που ειχα χωρισει το kh σε12 δοσεις(ανα δυο ωρες) σε διακοπη ρευματος μοιραια καποια στιγμη θα επεφτε μαζι με το ασβεστιο που το ειχα ρυθισει καθε 8 ωρες.

Μόλις την έκανα!

Πριν από 5 λεπτά έκλεισα κατά λάθος τον διακόπτη που τροφοδοτεί τις δοσομετρηκες με ρεύμα αλλά τον άνοιξα πάλι αμέσως!

Η επόμενη δόση είναι το απόγευμα στις19:00 και πρέπει να δω αν έχει χάσει την ρύθμιση!

Νικο μου θα συμφωνησω απολυτα με το στρατο.

Η απταιζια δεν ειναι :bigemo_harabe_net-105: που θα ξεμυρισει μετα απο λιγο!

Εαν δεν την αναλαβεις τωρα που ειναι νωρις μετα μπορει να το χασεις το παιχνιδι μαζι της.

Εαν βγαινει ευκολα το βραχακι και ειναι το μονο σημειο που την εχεις δει εγω θα σου ελεγα να το βγαλεις χθες και να βαλεις

αλλο κομματι.

Ολοι οι υπολοιποι τροποι μπορει να σου κανουν δουλεια αλλα υπαρχει και μεγαλη πειπτωση να στην πολλαπλασιασουν.

Μην την υποτιμας αδερφε,εχεις κανει πολυ καλη αρχη και ειναι κριμα να σε παει πισω σε λιγο καιρο αυτο το ζωντανο. :bigemo_harabe_net-64:

Κι αμα τη γουσταρεις ρε φιλε τοσο πολυ,βαλτην................

στο sump :bigemo_harabe_net-134:

Μπράβο βρε Σουηδέ για το μεράκι που έχεις,σίγουρα θα δούμε όμορφα πράγματα από εσένα

Μπράβο βρε Σουηδέ για το μεράκι που έχεις,σίγουρα θα δούμε όμορφα πράγματα από εσένα

Ναι είσαι καλά φιλαράκι, σε ευχαριστώ πολύ! :bigemo_harabe_net-145:

Επιβεβαίωση και από μένα!

Οι μονές δοσομετρηκες σας σε περίπτωση διακοπής ρεύματος η ακόμα και όταν βγουν από την πρίζα για λίγα δευτερόλεπτα θέλουν ξανά σεταρισμα τις ώρας από την αρχή!

:headonwall: :headonwall: :headonwall:

Οποτε κι εγω χρωσταω ενα ζευγαρι κλωτσες σε μια ψυχη που επεμενε κι ολας οτι κρατανε μνημη!!!!!!!

Φιλος ανεμενε :D

Οποτε κι εγω χρωσταω ενα ζευγαρι κλωτσες σε μια ψυχη που επεμενε κι ολας οτι κρατανε μνημη!!!!!!!

Φιλος ανεμενε :D

Βορεια χτυπαει η καμπανα??

:usd:

Οχι Γιαννη μου,εδω αθηναιος ειναι.Μπορει να του τις δωσω κι αυριο,οποτε θα τον δεις χαχαχαχαααααα :bigemo_harabe_net-74: :bigemo_harabe_net-74:

Οχι Γιαννη μου,εδω αθηναιος ειναι.Μπορει να του τις δωσω κι αυριο,οποτε θα τον δεις χαχαχαχαααααα :bigemo_harabe_net-74: :bigemo_harabe_net-74:

Ωχ Γιαννη μην πας ειναι παγιδα...Εσυ θα τις φας στο τελος,μικρο και απροστατευτο :bigemo_harabe_net-74: :bigemo_harabe_net-74:

Ρίχτου και μια από μένα, ε το σηκώνει ο οργανισμός του!

χαχαχαχ.....

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...