Giovanni 17 Απριλίου 2013 #851 Share 17 Απριλίου 2013 Καλα μωρε τωρα δουλευοματσε??? Οταν δεν εκανες τπτ στο ενυδρειο σου γεμιζαν οι σελιδες στο φτερο και τωρα που ξερω οτι εχεις βαλει 3-4 καλουδια απο εξοπλσμο ουτε φωνη ουτε ακροαση?? Στρατοοοοοοοοο φερε την μηχανηηηηηη..... με αγαπη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
filfilip 17 Απριλίου 2013 #852 Share 17 Απριλίου 2013 Καλα μωρε τωρα δουλευοματσε??? Οταν δεν εκανες τπτ στο ενυδρειο σου γεμιζαν οι σελιδες στο φτερο και τωρα που ξερω οτι εχεις βαλει 3-4 καλουδια απο εξοπλσμο ουτε φωνη ουτε ακροαση?? Στρατοοοοοοοοο φερε την μηχανηηηηηη..... με αγαπη... Πες τα βρε άνθρωπε!!!!! Δεν μας αφήνει να χαρεί λίγο το ματάκι μας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 17 Απριλίου 2013 #853 Share 17 Απριλίου 2013 Εφτασεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε Link to comment Share on other sites More sharing options...
bababrilios 17 Απριλίου 2013 #854 Share 17 Απριλίου 2013 Που είσαι ρε παιδι;; Για πες μας πως τα πας με τα καινούργια τα μηχανήματα ; Τελειωσες τα σεταρες; Αντε να τα δούμε. !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 18 Απριλίου 2013 #855 Share 18 Απριλίου 2013 Φφφσσσσστττττ!Το κοινό απαιτεί update!σουουουουουουζααααααα!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 18 Απριλίου 2013 Author #856 Share 18 Απριλίου 2013 Βρε βρε, καλώς τα παιδιά τα ζουμπουρλουδικα! Gio ακόμα δεν τέλειωσε το meeting ρε…χαχαχα……. Τα καινούργια εργαλεία μπήκαν στην θέση τους, ρυθμιστήκαν και αυτή την στιγμή παλεύουμε με μικρορυθμησεις ώστε να σταθεροποιηθούν οι τιμές στα επιθυμητά επίπεδα! Μέχρι στιγμής τα sps δείχνουν απροβλημάτιστα και ελπίζω να παραμείνουν έτσι! Ακόμα δεν υπάρχει κάποιο ενδιαφέρων για update οπότε θα ακολουθησει λίγο αργότερα για να υπάρχει κάτι καινούργιο να σας δείξω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
filfilip 18 Απριλίου 2013 #857 Share 18 Απριλίου 2013 Βρε βρε, καλώς τα παιδιά τα ζουμπουρλουδικα! Gio ακόμα δεν τέλειωσε το meeting ρε…χαχαχα……. Τα καινούργια εργαλεία μπήκαν στην θέση τους, ρυθμιστήκαν και αυτή την στιγμή παλεύουμε με μικρορυθμησεις ώστε να σταθεροποιηθούν οι τιμές στα επιθυμητά επίπεδα! Μέχρι στιγμής τα sps δείχνουν απροβλημάτιστα και ελπίζω να παραμείνουν έτσι! Ακόμα δεν υπάρχει κάποιο ενδιαφέρων για update οπότε θα ακολουθησει λίγο αργότερα για να υπάρχει κάτι καινούργιο να σας δείξω! βγάλε τα ψάρια σου σε διάφορες πόζες!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 18 Απριλίου 2013 #858 Share 18 Απριλίου 2013 Έβαλες δοσομετρικές....;;;;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 18 Απριλίου 2013 #859 Share 18 Απριλίου 2013 Μαγος εισαι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 18 Απριλίου 2013 #860 Share 18 Απριλίου 2013 Μαγος εισαι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 18 Απριλίου 2013 #861 Share 18 Απριλίου 2013 Θέλω κι εγώωωωωωωω......α ρε καταραμένη κρίση....να μην μπορώ να σταυρώσω λεφτά ούτε για αστείο...............! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 18 Απριλίου 2013 #862 Share 18 Απριλίου 2013 65 ευρα μια μονη για το kh Κωστη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 18 Απριλίου 2013 #863 Share 18 Απριλίου 2013 Θέλω κι εγώωωωωωωω......α ρε καταραμένη κρίση....να μην μπορώ να σταυρώσω λεφτά ούτε για αστείο...............! Eμεις τη συντηρουμε την κριση,εφ'οσον συντηρουμε κι αυτους που μας τη δημιουργησαν-φορτωσαν!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 18 Απριλίου 2013 #864 Share 18 Απριλίου 2013 Eμεις τη συντηρουμε την κριση,εφ'οσον συντηρουμε κι αυτους που μας τη δημιουργησαν-φορτωσαν!!! Σωστό σε βρίσκω Στράτο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 18 Απριλίου 2013 #865 Share 18 Απριλίου 2013 65 ευρα μια μονη για το kh Κωστη! Κάπως έτσι με βλέπω ζιο....!Ειδικά που από εβδομάδα θα μπουν και άλλα μπόλικα σκληρά,και όσο μεγαλώνουν στο τέλος θα ρίχνω kh με το τσουβάλι!θα πάρω μια μονή να βρω την υγειά μου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 18 Απριλίου 2013 #866 Share 18 Απριλίου 2013 Και εγω με τρεις μονες κανω δουλειά Κωστα και ο ακατανομαστος ο Νικος τρεις μονες πηρε και μας το παιζει ιστορια μυστηκισμος κτλ κτλ.. Ενα σου λεω... 98ml Kh ριχνω καθε μερα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 18 Απριλίου 2013 #867 Share 18 Απριλίου 2013 νικο εχεις κανει φοβερη δουλεια!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 18 Απριλίου 2013 Author #868 Share 18 Απριλίου 2013 Μπήκαν και οι δοσομετρηκες και πλέον το ενυδρείο είναι φουλ από εξοπλισμό! Και να ήθελα να προσθέσω κάτι δεν υπάρχει άλλος χώρος! Το θέμα είναι ότι ο εξοπλισμός και η οργάνωση του χομπιστα δεν σταματά μόνο στο ενυδρείο και στο sump του, αλλά απαιτείται και μια σωστή υποστήριξη αλλά και η ευκολια του ίδιου! Από την αρχή της πορείας μου με το χόμπι αυτό που με απασχολούσε και μου έλειπε πάντα ήταν ένας χώρος να μπορώ να πλένω/καθαρίζω/συντηρώ τα φίλτρα , τα υλικά, και τα τεστ μου μιας που στο μπάνιο του σπιτιού μου δεν μου ήταν και πολύ ευχάριστο να το κάνω! Σήμερα λοιπόν ολοκληρώθηκε μια ακόμα υποστηρικτική κατασκευή στο μπαλκόνι που πραγματικά μου έλυσε τα χέρια καταλαμβάνοντας ελάχιστο χώρο! Το βράδυ θα σας βάλω καμία φωτογραφία! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 18 Απριλίου 2013 Author #869 Share 18 Απριλίου 2013 νικο εχεις κανει φοβερη δουλεια!!! Κάτι έκανα και εγώ ρε φιλαράκι! Εσένα όμως δεν μπορώ να σε φτάσω με τίποτα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 18 Απριλίου 2013 #870 Share 18 Απριλίου 2013 μεγειες νικο και ευχομαι οσο το δυνατον λιγοτερη ταλαιπωρια στο σεταρισμα φιλε! τεστακια και παλι τεστακια μεχρι να βρεις τα πρωτα σου βηματα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 18 Απριλίου 2013 Author #871 Share 18 Απριλίου 2013 μεγειες νικο και ευχομαι οσο το δυνατον λιγοτερη ταλαιπωρια στο σεταρισμα φιλε! τεστακια και παλι τεστακια μεχρι να βρεις τα πρωτα σου βηματα! Η σύριγγα έχει γίνει προέκταση του χεριού μου Μιχάλη μου….άστα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 18 Απριλίου 2013 #872 Share 18 Απριλίου 2013 Κάτι έκανα και εγώ ρε φιλαράκι! Εσένα όμως δεν μπορώ να σε φτάσω με τίποτα! τα αλατια φιλε μου φενονται βουνο!!!! υπεροχα πραγματα παντος!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 18 Απριλίου 2013 Author #873 Share 18 Απριλίου 2013 τα αλατια φιλε μου φενονται βουνο!!!! υπεροχα πραγματα παντος!!!! Μια ιδέα είναι όλα Σακαρε! Έτσι είναι η ζωή, τόλμη και ρίσκο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 18 Απριλίου 2013 #874 Share 18 Απριλίου 2013 Ειμαι περιεργος να δω τι εκανες στο μπαλκονι σου.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 18 Απριλίου 2013 #875 Share 18 Απριλίου 2013 Ειμαι περιεργος να δω τι εκανες στο μπαλκονι σου.... +1000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts