Jump to content

Ebenos Nano Reef Project.

ebenos

Recommended Posts

Καλα μωρε τωρα δουλευοματσε??? Οταν δεν εκανες τπτ στο ενυδρειο σου γεμιζαν οι σελιδες στο φτερο και τωρα που ξερω οτι εχεις βαλει 3-4 καλουδια απο εξοπλσμο ουτε φωνη ουτε ακροαση??

Στρατοοοοοοοοο φερε την μηχανηηηηηη..... με αγαπη...

ca92ebb888037b270d9f52af640f6ff0.jpg

• Απαντήσεις 1,1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλα μωρε τωρα δουλευοματσε??? Οταν δεν εκανες τπτ στο ενυδρειο σου γεμιζαν οι σελιδες στο φτερο και τωρα που ξερω οτι εχεις βαλει 3-4 καλουδια απο εξοπλσμο ουτε φωνη ουτε ακροαση??

Στρατοοοοοοοοο φερε την μηχανηηηηηη..... με αγαπη...

ca92ebb888037b270d9f52af640f6ff0.jpg

Πες τα βρε άνθρωπε!!!!! Δεν μας αφήνει να χαρεί λίγο το ματάκι μας!

Που είσαι ρε παιδι;;

Για πες μας πως τα πας με τα καινούργια τα μηχανήματα ; Τελειωσες τα σεταρες; Αντε να τα δούμε. !!!!

Βρε βρε, καλώς τα παιδιά τα ζουμπουρλουδικα!

Gio ακόμα δεν τέλειωσε το meeting ρε…χαχαχα…….

Τα καινούργια εργαλεία μπήκαν στην θέση τους, ρυθμιστήκαν και αυτή την στιγμή παλεύουμε με μικρορυθμησεις ώστε να σταθεροποιηθούν οι τιμές στα επιθυμητά επίπεδα!

Μέχρι στιγμής τα sps δείχνουν απροβλημάτιστα και ελπίζω να παραμείνουν έτσι! Ακόμα δεν υπάρχει κάποιο ενδιαφέρων για update οπότε θα ακολουθησει λίγο αργότερα για να υπάρχει κάτι καινούργιο να σας δείξω!

Βρε βρε, καλώς τα παιδιά τα ζουμπουρλουδικα!

Gio ακόμα δεν τέλειωσε το meeting ρε…χαχαχα…….

Τα καινούργια εργαλεία μπήκαν στην θέση τους, ρυθμιστήκαν και αυτή την στιγμή παλεύουμε με μικρορυθμησεις ώστε να σταθεροποιηθούν οι τιμές στα επιθυμητά επίπεδα!

Μέχρι στιγμής τα sps δείχνουν απροβλημάτιστα και ελπίζω να παραμείνουν έτσι! Ακόμα δεν υπάρχει κάποιο ενδιαφέρων για update οπότε θα ακολουθησει λίγο αργότερα για να υπάρχει κάτι καινούργιο να σας δείξω!

βγάλε τα ψάρια σου σε διάφορες πόζες!!!!

Θέλω κι εγώωωωωωωω......α ρε καταραμένη κρίση....να μην μπορώ να σταυρώσω λεφτά ούτε για αστείο...............!

Eμεις τη συντηρουμε την κριση,εφ'οσον συντηρουμε κι αυτους που μας τη δημιουργησαν-φορτωσαν!!!

65 ευρα μια μονη για το kh Κωστη! :)

Κάπως έτσι με βλέπω ζιο....!Ειδικά που από εβδομάδα θα μπουν και άλλα μπόλικα σκληρά,και όσο μεγαλώνουν στο τέλος θα ρίχνω kh με το τσουβάλι!θα πάρω μια μονή να βρω την υγειά μου!

Και εγω με τρεις μονες κανω δουλειά Κωστα και ο ακατανομαστος ο Νικος τρεις μονες πηρε και μας το παιζει ιστορια μυστηκισμος κτλ κτλ..

Ενα σου λεω... 98ml Kh ριχνω καθε μερα...

νικο εχεις κανει φοβερη δουλεια!!!

Μπήκαν και οι δοσομετρηκες και πλέον το ενυδρείο είναι φουλ από εξοπλισμό! Και να ήθελα να προσθέσω κάτι δεν υπάρχει άλλος χώρος!

Το θέμα είναι ότι ο εξοπλισμός και η οργάνωση του χομπιστα δεν σταματά μόνο στο ενυδρείο και στο sump του, αλλά απαιτείται και μια σωστή υποστήριξη αλλά και η ευκολια του ίδιου!

Από την αρχή της πορείας μου με το χόμπι αυτό που με απασχολούσε και μου έλειπε πάντα ήταν ένας χώρος να μπορώ να πλένω/καθαρίζω/συντηρώ τα φίλτρα , τα υλικά, και τα τεστ μου μιας που στο μπάνιο του σπιτιού μου δεν μου ήταν και πολύ ευχάριστο να το κάνω!

Σήμερα λοιπόν ολοκληρώθηκε μια ακόμα υποστηρικτική κατασκευή στο μπαλκόνι που πραγματικά μου έλυσε τα χέρια καταλαμβάνοντας ελάχιστο χώρο!

Το βράδυ θα σας βάλω καμία φωτογραφία!

νικο εχεις κανει φοβερη δουλεια!!!

Κάτι έκανα και εγώ ρε φιλαράκι! Εσένα όμως δεν μπορώ να σε φτάσω με τίποτα!

μεγειες νικο και ευχομαι οσο το δυνατον λιγοτερη ταλαιπωρια στο σεταρισμα φιλε!

τεστακια και παλι τεστακια μεχρι να βρεις τα πρωτα σου βηματα! :bigemo_harabe_net-64:

μεγειες νικο και ευχομαι οσο το δυνατον λιγοτερη ταλαιπωρια στο σεταρισμα φιλε!

τεστακια και παλι τεστακια μεχρι να βρεις τα πρωτα σου βηματα! :bigemo_harabe_net-64:

Η σύριγγα έχει γίνει προέκταση του χεριού μου Μιχάλη μου….άστα!

Κάτι έκανα και εγώ ρε φιλαράκι! Εσένα όμως δεν μπορώ να σε φτάσω με τίποτα!

τα αλατια φιλε μου φενονται βουνο!!!! υπεροχα πραγματα παντος!!!!

τα αλατια φιλε μου φενονται βουνο!!!! υπεροχα πραγματα παντος!!!!

Μια ιδέα είναι όλα Σακαρε! Έτσι είναι η ζωή, τόλμη και ρίσκο!

Ειμαι περιεργος να δω τι εκανες στο μπαλκονι σου....

Ειμαι περιεργος να δω τι εκανες στο μπαλκονι σου....

+1000

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...