Δίας 1 Απριλίου 2013 #676 Share 1 Απριλίου 2013 Οσο πανε και μεγαλωνουν τα γραμματα χαχαχααχαχαααααααααα Εδω συνεχιζουμε Γιαννη ε;;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 1 Απριλίου 2013 #677 Share 1 Απριλίου 2013 Ρε παρτο γιατι θα σου χρειαστει!!! Νικολα ακουτον ξερει τι σου λεει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 1 Απριλίου 2013 #678 Share 1 Απριλίου 2013 Οσο πανε και μεγαλωνουν τα γραμματα χαχαχααχαχαααααααααα Εδω συνεχιζουμε Γιαννη ε;;;;; Εδω ελευθερα...σαν το σπιτι σου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bababrilios 1 Απριλίου 2013 #679 Share 1 Απριλίου 2013 Νικόλα αστους να λένε, στο swap θα σου φέρω άλλη. Έτσι για να σκάσουν οι σπαμοριφαδες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 1 Απριλίου 2013 #680 Share 1 Απριλίου 2013 Νικόλα αστους να λένε, στο swap θα σου φέρω άλλη. Έτσι για να σκάσουν οι σπαμοριφαδες. Θέλω κι εγωωωωωω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banned man 1 Απριλίου 2013 #681 Share 1 Απριλίου 2013 Γεια σας!!!! Ειμαι καινούργιος στο φόρουμ και βλέπω που σε αυτο το ποστ spamαρουν όλοι και είπα να γράψω και γω τον πόνο μου. Με έχουν κανει bann απο πολλα forum γιατι λέει σπαμαρα πολυ. Χαίρομαι που βρεικα φίλους και συναδέλφους στο spam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 1 Απριλίου 2013 #682 Share 1 Απριλίου 2013 Γεια σας!!!! Ειμαι καινούργιος στο φόρουμ και βλέπω που σε αυτο το ποστ spamαρουν όλοι και είπα να γράψω και γω τον πόνο μου. Με έχουν κανει bann απο πολλα forum γιατι λέει σπαμαρα πολυ. Χαίρομαι που βρεικα φίλους και συναδέλφους στο spam. Αααχαχαχαχαχαχα!ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 1 Απριλίου 2013 #683 Share 1 Απριλίου 2013 Banned Man... welcome home φιλε!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 1 Απριλίου 2013 #684 Share 1 Απριλίου 2013 Ποσο τυχερος εισαι ρε φιλε,να εκανες εγγραφη σημερα,να εισαι μεγας σπαμαδορος και να επεσες ολως τυχαιως πανω σ'αυτο το θεμα; Εμενα δε μου φαινεσαι για καινουριος στο φορουμ.Μαλλον την εχεις φουμαρει κι απο δω............. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 1 Απριλίου 2013 #685 Share 1 Απριλίου 2013 Ποσο τυχερος εισαι ρε φιλε,να εκανες εγγραφη σημερα,να εισαι μεγας σπαμαδορος και να επεσες ολως τυχαιως πανω σ'αυτο το θεμα; Εμενα δε μου φαινεσαι για καινουριος στο φορουμ.Μαλλον την εχεις φουμαρει κι απο δω............. Κλαίω...!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 1 Απριλίου 2013 #686 Share 1 Απριλίου 2013 Την βλεπω την δουλειά εγώ για ομαδικό ban πρώτη φορά στην ιστορία των ενυδρειακων φορουμ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banned man 1 Απριλίου 2013 #687 Share 1 Απριλίου 2013 Οχι ρε φίλε..... Απλά ειμαι εξοικειωμένος με τα φόρουμ και γουσταρο καζουρα. Ο φίλος εδω σας έχει κανει μεγάλη ζημιά Εεε Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 1 Απριλίου 2013 Author #688 Share 1 Απριλίου 2013 Οχι ρε φίλε..... Απλά ειμαι εξοικειωμένος με τα φόρουμ και γουσταρο καζουρα. Ο φίλος εδω σας έχει κανει μεγάλη ζημιά Εεε Όσους βλέπεις να σπαμαρουν σε αυτό το θεμα είναι όλοι τους ένας ενας εξαιρετικά παιδιά και πολύ καλοί χομπιστες που χαίρονται με την χαρά του φίλους τους και είναι δίπλα του σε ότι και αν τους χρειαστεί! Για να έχεις τόσα πολλά ban στο ενεργητικό σου μάλλον δεν ανήκεις σε αυτή την κατηγορία οποτε καλητερα να μας αφησεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banned man 1 Απριλίου 2013 #689 Share 1 Απριλίου 2013 Πρωτάριλιαααααααα Εδω bababrilos Xaxaxaxaxaxaxaxaca Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 1 Απριλίου 2013 #690 Share 1 Απριλίου 2013 Εγω δε το λεω σπαμ αυτο Νικο... φιλικη κουβεντα/χαβαλες αναμεσα σε φιλους που μοιράζονται την ιδια τρελα το λεω. Αν αυτο θεωρείται σπαμ τοτε το σταματαω εδω.. και χωρις καμια παρεξηγηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 1 Απριλίου 2013 #691 Share 1 Απριλίου 2013 Μονο ποτε θα πεθανω δεν ξερω ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε Νεος στο φορουμ ε Θοδωρακη; :bigemo_harabe_net-74: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 1 Απριλίου 2013 Author #692 Share 1 Απριλίου 2013 Πρωτάριλιαααααααα Εδω bababrilos Xaxaxaxaxaxaxaxaca Τώρα που θα σου στείλω την ξενια σαντουιτς να την φας να δω τι θα πεις! :bigemo_harabe_net-74: :bigemo_harabe_net-74: :bigemo_harabe_net-74: Link to comment Share on other sites More sharing options...
bababrilios 1 Απριλίου 2013 #693 Share 1 Απριλίου 2013 Ερε καζουρα που τραβάει ο οργανισμός σας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 1 Απριλίου 2013 #694 Share 1 Απριλίου 2013 Πρωτάριλιαααααααα Εδω bababrilos Xaxaxaxaxaxaxaxaca Ετεροχρονισμενος.... ειναι 1:19 2/4/2013... Πρωταπριλια ηταν ΕΧΘΕΣ ΡΕ!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 1 Απριλίου 2013 #695 Share 1 Απριλίου 2013 Εγω δε το λεω σπαμ αυτο Νικο... φιλικη κουβεντα/χαβαλες αναμεσα σε φιλους που μοιράζονται την ιδια τρελα το λεω. Αν αυτο θεωρείται σπαμ τοτε το σταματαω εδω.. και χωρις καμια παρεξηγηση. Πανω απ'το πτωμα μου.....ε....οχι το δικο μου,του αλλου Δε σταματας τιποτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 1 Απριλίου 2013 #696 Share 1 Απριλίου 2013 Οι καλοι λογαριασμοι κανουν τους καλους φιλους... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 1 Απριλίου 2013 Author #697 Share 1 Απριλίου 2013 Εγω δε το λεω σπαμ αυτο Νικο... φιλικη κουβεντα/χαβαλες αναμεσα σε φιλους που μοιράζονται την ιδια τρελα το λεω. Αν αυτο θεωρείται σπαμ τοτε το σταματαω εδω.. και χωρις καμια παρεξηγηση. Πανω απ'το πτωμα μου.....ε....οχι το δικο μου,του αλλου Δε σταματας τιποτα Μην τον ακούς που άρχισε το μελόδραμα το γατάκι και αυτό…στο κόλπο ήταν! :kookoo: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 1 Απριλίου 2013 #698 Share 1 Απριλίου 2013 Μην τον ακούς που άρχισε το μελόδραμα το γατάκι και αυτό…στο κόλπο ήταν! :kookoo: Τα θελει κι εσενα ο σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
bababrilios 1 Απριλίου 2013 #699 Share 1 Απριλίου 2013 Ετεροχρονισμενος.... ειναι 1:19 2/4/2013... Πρωταπριλια ηταν ΕΧΘΕΣ ΡΕ!!!! Μα τέτοια μέρα να να μου την γλυτωσει έτσι;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 1 Απριλίου 2013 #700 Share 1 Απριλίου 2013 Αν τα θελει λεεειιιιιιι ουυυυυ με βρεγμενη γκλιτσα να ακούγεται "σπαααααααμ" στον ποπο τουυυυ!!!!! Χαχαχαχαχαχαχααα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts