ebenos 1 Απριλίου 2013 Author #651 Share 1 Απριλίου 2013 Εμένα πάντως προχθές φραγκαρε μόνη της. Ας ελπίζουμε να μην εξαπλωθεί παντού. Αλλιώς θα εφαρμόσω τεχνική Giovanni. Μπα…τι έχουμε εδώ gio? Για πες τεχνική να μαθαίνει και κανένας άλλος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 1 Απριλίου 2013 #652 Share 1 Απριλίου 2013 Την ξηλωνεις ολη,πετας και το βραχο απο το παραθυρο,και απο πανω της πετας και το μαχαιρι !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 1 Απριλίου 2013 Author #653 Share 1 Απριλίου 2013 Και αν έχει κολλήσει και στο τζάμι ξηγιεσαι βαριά ε….. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 1 Απριλίου 2013 #654 Share 1 Απριλίου 2013 Τρινιτροτολουολη,νιτρικο αμμωνιο,νιτρογλυκερινη,ακαριαιο,αλλα.....συνηθως ξυραφι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 1 Απριλίου 2013 #655 Share 1 Απριλίου 2013 Μπα…τι έχουμε εδώ gio? Για πες τεχνική να μαθαίνει και κανένας άλλος! Τιποτα λιγοτερο τιποτα περισσοτερο απο οτι λεει ο Στρατος... ξηλωμα απο παντου και ο βραχος εξω για 3-4 μερες... Και το τρελλο???? Οταν ξαναεβαλα τον βραχο μεσα , μετα απο 5 μερες ειδα απο μια τρυπα του βραχου να βγαινει πλοκαμι και να κουνιεται... εχασα την γη κατω απο τα ποδια μου... πηρα το βραχο στο ενα χερι και στο αλλο το σκαρπελο......... το κομματι αυτο που κοπηκε ειναι ακομα κατω στο παρτερι της πολυκατοικιας... Ω ναι.. το πεταξα απο το μπαλκονι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 1 Απριλίου 2013 Author #656 Share 1 Απριλίου 2013 Τρινιτροτολουολη,νιτρικο αμμωνιο,νιτρογλυκερινη,ακαριαιο,αλλα.....συνηθως ξυραφι Η χειροβομβίδα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 1 Απριλίου 2013 Author #657 Share 1 Απριλίου 2013 Τιποτα λιγοτερο τιποτα περισσοτερο απο οτι λεει ο Στρατος... ξηλωμα απο παντου και ο βραχος εξω για 3-4 μερες... Και το τρελλο???? Οταν ξαναεβαλα τον βραχο μεσα , μετα απο 5 μερες ειδα απο μια τρυπα του βραχου να βγαινει πλοκαμι και να κουνιεται... εχασα την γη κατω απο τα ποδια μου... πηρα το βραχο στο ενα χερι και στο αλλο το σκαρπελο......... το κομματι αυτο που κοπηκε ειναι ακομα κατω στο παρτερι της πολυκατοικιας... Ω ναι.. το πεταξα απο το μπαλκονι.... Αν μιλάμε για τέτοιες καταστάσεις πάντως νομίζω ότι με ένα απλό βρέξιμο του βράχου με νερό βρύσης δεν θα έμενε τίποτα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 1 Απριλίου 2013 #658 Share 1 Απριλίου 2013 επιθετικη.αυτη που εβαλες ειναι αμυντικη Mετα απο τοσα χρονια ακομα τα θυμαμαι χαχαχααααα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 1 Απριλίου 2013 #659 Share 1 Απριλίου 2013 Αν μιλάμε για τέτοιες καταστάσεις πάντως νομίζω ότι με ένα απλό βρέξιμο του βράχου με νερό βρύσης δεν θα έμενε τίποτα! Δεν εχεις ιδεα.!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 1 Απριλίου 2013 Author #660 Share 1 Απριλίου 2013 Δεν εχεις ιδεα.!!!! Σε τι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 1 Απριλίου 2013 #661 Share 1 Απριλίου 2013 (edited) Αν μιλάμε για τέτοιες καταστάσεις πάντως νομίζω ότι με ένα απλό βρέξιμο του βράχου με νερό βρύσης δεν θα έμενε τίποτα! Νικο... πες αλευρι... η ξενια σε γυρευει!!! Το εχω κανει σε βραχο με ξενια τον οποιο εβγαλα για να αφαιρεσω bubble αλγη στο παλιο ενυδρειο και επειδη εκανα το βραχο μ***ι τον εβαλα κατω απο την βρυση για περιπου 5 λεπτα μαζι με την ξενια.. Την αλλη μερα ηταν ακμαια και τρυφερη ανεμιζε ανεμελη στο ενυδρειο... Το ιδιο κ η αλγη!!! Έγινε επεξεργασία 1 Απριλίου 2013 - Giovanni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 1 Απριλίου 2013 #662 Share 1 Απριλίου 2013 Δεν εχεις ιδεα τι εστι.Εδω απο λιωμενο ιστο που θα κατσει στο βραχο αναγεννιεται. Ο διαολος μεταμορφωμενος λεμε αχχααχαααααα Link to comment Share on other sites More sharing options...
filfilip 1 Απριλίου 2013 #663 Share 1 Απριλίου 2013 (edited) Νικο... πες αλευρι... η ξενια σε γυρευει!!! Το εχω κανει σε βραχο με ξενια τον οποιο εβγαλα για να αφαιρεσω bubble αλγη στο παλιο ενυδρειο και επειδη εκανα το βραχο μ***ι τον εβαλα κατω απο την βρυση για περιπου 5 λεπτα μαζι με την ξενια.. Την αλλη μερα ηταν ακμαια και τρυφερη ανεμιζε ανεμελη στο ενυδρειο... Το ιδιο κ η αλγη!!! Έγινε επεξεργασία 1 Απριλίου 2013 - filfilip Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 1 Απριλίου 2013 #664 Share 1 Απριλίου 2013 Δεν πεθαινει ρε φιλε αυτο κοραλι!!! Πρεπει να βαλουμε τον ebeno στο ρεκορ guiness...παιζει να ειναι ο μονος που καταφερε να σκωτοσει Ξενια!!!!!! υγ... Θα το διαλαλησω παντου!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 1 Απριλίου 2013 #665 Share 1 Απριλίου 2013 http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=81704&p=786214 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 1 Απριλίου 2013 #666 Share 1 Απριλίου 2013 Η υπογραφη μου τα λεει ολα πλεον................................ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 1 Απριλίου 2013 #667 Share 1 Απριλίου 2013 "Τhe Swedish man" επρεπε να λεει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 1 Απριλίου 2013 #668 Share 1 Απριλίου 2013 "Τhe Swedish man" επρεπε να λεει Μα αυτο λεει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 1 Απριλίου 2013 #669 Share 1 Απριλίου 2013 Μα αυτο λεει... :bigemo_harabe_net-74: Εισαι θεος!!!Τελος! :bigemo_harabe_net-74: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 1 Απριλίου 2013 #670 Share 1 Απριλίου 2013 Παλι θα ξυπνησουν τα μωρα και θα τα ακουσω απο την κυρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 1 Απριλίου 2013 Author #671 Share 1 Απριλίου 2013 Και σας έχω πει….μην τα πίνετε όλα μόνοι σας…δεν φτάνουν για όλους! :bigemo_harabe_net-74: :bigemo_harabe_net-74: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 1 Απριλίου 2013 #672 Share 1 Απριλίου 2013 Το γελιο κανει καλο ρεεεεεεεεε :bigemo_harabe_net-74: Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 1 Απριλίου 2013 #673 Share 1 Απριλίου 2013 Ευτυχως ρε φιλε Χενιασες τωρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 1 Απριλίου 2013 Author #674 Share 1 Απριλίου 2013 Ευτυχως ρε φιλε Χενιασες τωρα Χαχαχ…να και ο guest star! Αργείς λίγο εσύ αλλά είσαι ωραίος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 1 Απριλίου 2013 #675 Share 1 Απριλίου 2013 Ευτυχως ρε φιλε Χενιασες τωρα Κλαιωωωωωωωωωωωωωωωω Yγ.. Νικο ελπιζω να σου αρεσει η υπογραφη μου... αααα κ που σαι..βαλε καμια fts... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts