Rythor 30 Μαρτίου 2013 #601 Share 30 Μαρτίου 2013 Eλα να φορτωνουμε λεμε!!Και εγω λεω σαν γνωστα πλαγκακια αυτα.Τελικα αποκαλυψες μονος σου πως σου τα εστειλε της λερας ο κολλητος ΥΓ Λερα... ασε το φιλαρακι μου κατω... :bigemo_harabe_net-74: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 30 Μαρτίου 2013 #602 Share 30 Μαρτίου 2013 μετά από τόσες ώρες είχαν σκάσει τα καημένα..γιαυτό και άνοιξαν αμέσως.Ξένια σου έστειλε τελικά? Πρηστηκαν απ'το φαι μεσα στον κατουρομαζευτηρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 30 Μαρτίου 2013 Author #603 Share 30 Μαρτίου 2013 Ομορφαααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :thumbup: Eλα να φορτωνουμε λεμε!!Και εγω λεω σαν γνωστα πλαγκακια αυτα.Τελικα αποκαλυψες μονος σου πως σου τα εστειλε της λερας ο κολλητος ΥΓ Λερα... ασε το φιλαρακι μου κατω... :bigemo_harabe_net-74: Χαχαχαχαχ…..ο άνθρωπος δεν παίζετε μιλάμε! Θεός! Γεια σου babril με τα ωραία σου…. Αιντα και το στοκαρισμα!Ωραια χρωματα!!!Αντε να γεμιζουμε σιγα σιγα! Ευχαριστώ ρε Κώστα…πάμε για φόρτωμα! Υπέροχα χρώματα Νίκο!!!!! Και τα κλόουνακια σου όλα τα λεφτα! Άντε, και στα δικά σου φιλαράκι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 30 Μαρτίου 2013 Author #604 Share 30 Μαρτίου 2013 μετά από τόσες ώρες είχαν σκάσει τα καημένα..γιαυτό και άνοιξαν αμέσως.Ξένια σου έστειλε τελικά? Δεν ξέρω ρε αλεξ αν έσκασαν η όχι πάντως από την στιγμή που μπήκαν στο ενυδρειο είναι…τουμπανα!!! Με την ξένια είχαμε ένα ατύχημα και προσπαθώ να την συνεφέρω! Μάλλον στην μεταφορά τουμπαρανε το δέμα και άδειασε το νερό μέσα από το δοχείο! Ήρθε σχεδόν στεγνή αλλά το παλεύω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 30 Μαρτίου 2013 #605 Share 30 Μαρτίου 2013 Ρε παρτο γιατι θα σου χρειαστει!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
filfilip 30 Μαρτίου 2013 #606 Share 30 Μαρτίου 2013 Άντε, και στα δικά σου φιλαράκι! Αντε να δούμε τι άλλο θα κάνουμε μετα! Χαχαχαχ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 30 Μαρτίου 2013 Author #607 Share 30 Μαρτίου 2013 Δεν μασαω εγώ ρε…έχω χοντρή πέτσα….σαν τον giovvani! Στράτο εγω εχω χοντρή πετσα ρε φιλε... δε με σκιαζει φοβερα καμια..!! Κυριακή κοντη γιορτη. Η ταν η επι τας!!! *Νικ spamming people Υ.Γ. Μετά το ban όμως θα αλλάξει γνώμη…. :bleh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
bababrilios 30 Μαρτίου 2013 #608 Share 30 Μαρτίου 2013 Δεν παιζεστε καζουροκαθαρματα!! Με γεια τ αυγά τααααα κοραλια ήθελα να πω. Να σου γίνουν τόσα που να θες και πιο μεγάλο και πιο μεγάλο πιο μεγάλο μέχρι που να μην ανοίγει η πόρτα. Keep stocking. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bababrilios 30 Μαρτίου 2013 #609 Share 30 Μαρτίου 2013 μετά από τόσες ώρες είχαν σκάσει τα καημένα..γιαυτό και άνοιξαν αμέσως.Ξένια σου έστειλε τελικά? Ρε σύ Αλεξ, έτσι λες να τα στειλα; Τα έβαλα και αναπνευστηρα λέμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 30 Μαρτίου 2013 Author #610 Share 30 Μαρτίου 2013 Δεν παιζεστε καζουροκαθαρματα!! Με γεια τ αυγά τααααα κοραλια ήθελα να πω. Να σου γίνουν τόσα που να θες και πιο μεγάλο και πιο μεγάλο πιο μεγάλο μέχρι που να μην ανοίγει η πόρτα. Keep stocking. Δεν θέλω μεγαλύτερο ενυδρείο…. Μου αρκεί που έχω φίλους παιδιά σαν εσένα με τόσο ανοιχτή και μεγάλη καρδία….. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 30 Μαρτίου 2013 #611 Share 30 Μαρτίου 2013 Ρε σύ Αλεξ, έτσι λες να τα στειλα; Τα έβαλα και αναπνευστηρα λέμε. Της θαλασσας η της εντατικης; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 30 Μαρτίου 2013 Author #612 Share 30 Μαρτίου 2013 Ρε σύ Αλεξ, έτσι λες να τα στειλα; Τα έβαλα και αναπνευστηρα λέμε. Δικα σου ηταν αυτα ρε bababril που βρηκα μεσα στο κουτι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 30 Μαρτίου 2013 #613 Share 30 Μαρτίου 2013 Mιλαμε για μεγαλο κουρειο :bigemo_harabe_net-74: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 30 Μαρτίου 2013 #614 Share 30 Μαρτίου 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bababrilios 30 Μαρτίου 2013 #615 Share 30 Μαρτίου 2013 Οοοοο ρε φίλε την μάσκα γιατι την έβαλα;;;;; Δια πιστεύω να σε κάλυψε ο Νίκος ετσιιιιιι;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 30 Μαρτίου 2013 #616 Share 30 Μαρτίου 2013 Την Ξενια πως προσπαθεις να την συνεφερεις?Την εβαλες απο κατω μεχρι να δεις αν οι πολυποδες της εχουν παλμο? ΥΓ Στελνω πμ στο ματι της γαριδας για να ξερει το κοριτσι με τι εχει να κανει :bigemo_harabe_net-74: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 30 Μαρτίου 2013 #617 Share 30 Μαρτίου 2013 Οοοοο ρε φίλε την μάσκα γιατι την έβαλα;;;;; Δια πιστεύω να σε κάλυψε ο Νίκος ετσιιιιιι;;;; ακομα κλαιω απο τα γελια χαχαχαχαααααα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 30 Μαρτίου 2013 Author #618 Share 30 Μαρτίου 2013 Την Ξενια πως προσπαθεις να την συνεφερεις?Την εβαλες απο κατω μεχρι να δεις αν οι πολυποδες της εχουν παλμο? ΥΓ Στελνω πμ στο ματι της γαριδας για να ξερει το κοριτσι με τι εχει να κανει :bigemo_harabe_net-74: :hysterical: :hysterical: χαχαχαχαχαχ.....δεν την παλευτε καθολου..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 30 Μαρτίου 2013 #619 Share 30 Μαρτίου 2013 Καθαρματα,χαβαλες χωρις Gio γινετε?? Δε νομιζω Τακη... Δεν θέλω μεγαλύτερο ενυδρείο…. Μου αρκεί που έχω φίλους παιδιά σαν εσένα με τόσο ανοιχτή και μεγάλη καρδία….. Καλα σε λιγο που θα κανεις μεγαλυτερο τα ξαναλεμε γατακι... Ααααα και που'σαι.... το ban σε περιμενει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vales_red 30 Μαρτίου 2013 #620 Share 30 Μαρτίου 2013 Θέλω και εγώ μια τέτοια κοτουλα…..!!! Τα κοραλλακια προσαρμόστηκαν με την σταγονομετρική μέθοδο μιας και το ταξίδι τους τα επιβάρυνε αρκετά… Παρόλα όμως το διήμερο ταξίδι τους χρειάστηκαν μόλις 20 λεπτά για να ανοίξουν και να απλώσουν τα πανέμορφα χρώματα τους…. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον φίλο bababrilio για τα πανέμορφα κοράλλια αλλά και για τα δωράκι του……. :bigemo_harabe_net-146: Υ.Γ. την κότα ρε και τα μάτια σου…. :bigemo_harabe_net-74: Φιλαρακι? Μια πρόταση...άλλαξε το Νικ σου σε ebgenos!!! Εύγε φιλέ εύγε!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 30 Μαρτίου 2013 Author #621 Share 30 Μαρτίου 2013 Βαλεντίνε…… Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 30 Μαρτίου 2013 #622 Share 30 Μαρτίου 2013 Ωραία τα κοράλια νίκο! Δώστους χρόνο και θα σου καλύψουν όλο τον βράχο. Την ξένια μην την φοβάσαι! Είναι αμφίβιο. Αύριο που θα ξυπνήσεις(αν κοιμηθείς) θα είναι με πλοκάμια 2 μέτρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 30 Μαρτίου 2013 Author #623 Share 30 Μαρτίου 2013 Ωραία τα κοράλια νίκο! Δώστους χρόνο και θα σου καλύψουν όλο τον βράχο. Την ξένια μην την φοβάσαι! Είναι αμφίβιο. Αύριο που θα ξυπνήσεις(αν κοιμηθείς) θα είναι με πλοκάμια 2 μέτρα. Ευχαριστώ ρε Παναγιώτη! Δύσκολα θα συνέρθει αλλά θα το παλέψουμε! Να είσαι καλά και να αίρεσαι και εσύ το δικό σου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 30 Μαρτίου 2013 #624 Share 30 Μαρτίου 2013 Ωραία τα κοράλια νίκο! Δώστους χρόνο και θα σου καλύψουν όλο τον βράχο. Την ξένια μην την φοβάσαι! Είναι αμφίβιο. Αύριο που θα ξυπνήσεις(αν κοιμηθείς) θα είναι με πλοκάμια 2 μέτρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 30 Μαρτίου 2013 #625 Share 30 Μαρτίου 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts