Rythor 29 Μαρτίου 2013 #576 Share 29 Μαρτίου 2013 Νικ άντε καλώς να τα δεχτείς! Περιμένουμε φώτο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 29 Μαρτίου 2013 Author #577 Share 29 Μαρτίου 2013 Εχεις υπομονη βλεπω.......αργα το πας χαχαχαααααα Τι να περιμένω ρε φιλαράκι… Αμμωνία είμαι 0, νιτρώδη 0, νιτρικά ανύπαρκτα pο4 επίσης, kh7 μαγνήσιο 1250, ασβέστιο 410…. 5-6 κοράλλια θα μπουν και 2 ψάρια…. Εσένα πάντως δεν σε βλέπω να βλασφημας που την έχεις στο ενυδρείο!! :D :P αστον μωρε παναγιωτη να λεει...... Νικ άντε καλώς να τα δεχτείς! Περιμένουμε φώτο! Με compact όμως….ελπίζω να μην σε πειράζει…..χαχαχαχ….. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 29 Μαρτίου 2013 #578 Share 29 Μαρτίου 2013 Θα βαλεις κοραλια?? Κααααααλα... πιαστο ΑΥΓΟ και κουρευτο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 29 Μαρτίου 2013 Author #579 Share 29 Μαρτίου 2013 Ναι ρε, γέννησε μια κοτούλα που είχα στο χωρίο…… Link to comment Share on other sites More sharing options...
bababrilios 29 Μαρτίου 2013 #580 Share 29 Μαρτίου 2013 Και τι αυγά ;;;; Χωριατικα!!! Πλάκα πλάκα η ξενια κανει για τσίπουρομεζές στα κάρβουνα;;; Θα βγαζει και εεεεεενα άρωμα!!!! Ενας τρώει δέκα πεθαίνουν. Προχθές που έβαλες το νερο είπες τίποτα και για βακτιρια;; Πέρασαν καμία 10σελ. και δεν θυμάμαι. Σπαμαρισε το μυαλο μου. Αν τα κλοουνακια δεν πλέουν σε vol plane΄ στάση είσαι μια χαρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 29 Μαρτίου 2013 Author #581 Share 29 Μαρτίου 2013 Και τι αυγά ;;;; Χωριατικα!!! Χωριάτικα και από αλανιάρα κότα….ελπίζω όμως να μην φτάσουν στα χέρια μου ομελέτα!!! Πλάκα πλάκα η ξενια κανει για τσίπουρομεζές στα κάρβουνα;;; Θα βγαζει και εεεεεενα άρωμα!!!! Ενας τρώει δέκα πεθαίνουν. Την ξένια φίλε μου σου είπα ότι θα την προσέχω σαν τα μάτια μου….την έχω τάξει δώρο στον Στράτο…εσένα δεν θα σου δώσω! Προχθές που έβαλες το νερο είπες τίποτα και για βακτιρια;; Ναι καλά μου παιδιά….έριξα και λίγο special blent! Το ριφακι όπως θα δείτε και εδώ έτρεχε ήδη τρεις μήνες στο υπόγειο http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=81704&p=750258 και η μεταφορά του δεν διήρκησε πάνω από μισή ώρα! Το καινούργιου νερό ήταν στην ίδια ακριβώς αλατοτητα και στην ίδια θερμοκρασίας με το παλιό, ο βράχος δεν στέγνωσε καθόλου και ο αραγωνιτης κοσκινίστηκε να φύγει η πολύ μούργα μέσα στο παλιό νερό και εν συνεχεία μπήκε στο καινούργιο ενυδρείο! Μετρήσεις παραθέτω λίγο παραπάνω! Πέρασαν καμία 10σελ. και δεν θυμάμαι. Σπαμαρισε το μυαλο μου. Είδες! Αυτός ο giovvani όλο προβλήματα δημιουργεί! Αν τα κλοουνακια δεν πλέουν σε vol plane΄ στάση είσαι μια χαρα. Τα κλοουνακια…πετανε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 29 Μαρτίου 2013 #582 Share 29 Μαρτίου 2013 ... Τι να περιμένω ρε φιλαράκι… Αμμωνία είμαι 0, νιτρώδη 0, νιτρικά ανύπαρκτα pο4 επίσης, kh7 μαγνήσιο 1250, ασβέστιο 410…. 5-6 κοράλλια θα μπουν και 2 ψάρια… Ανεβασε το kh σου ή μετρα αφοου βαλεις τα κοραλια.. το 7 ειναι οριακο για να το αφησεις εκει χωρις καθημερινη και σχολαστικη παρακολουθηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 29 Μαρτίου 2013 #583 Share 29 Μαρτίου 2013 Ανεβασε το kh σου ή μετρα αφοου βαλεις τα κοραλια.. το 7 ειναι οριακο για να το αφησεις εκει χωρις καθημερινη και σχολαστικη παρακολουθηση. +1000. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 29 Μαρτίου 2013 Author #584 Share 29 Μαρτίου 2013 Ανεβασε το kh σου ή μετρα αφοου βαλεις τα κοραλια.. το 7 ειναι οριακο για να το αφησεις εκει χωρις καθημερινη και σχολαστικη παρακολουθηση. Αυτό είχα σκοπό να κάνω Γιάννη! Αυτή την στιγμή με 10 κεφάλια ζωανθακια δεν υπάρχει κατανάλωση αλλά από αύριο που θα αρχίσει το στοκάρισμα θα ξεκινήσω εντατική παρακολούθηση και στην αρχή θα προσπαθήσω να το κρατήσω με εβδομαδιαίες αλλαγές η με κάποιο πρόσθετο! Η αλήθεια είναι ότι παρά την μελέτη που έπεσε για το setup του εξοπλισμού έπιασα τον εαυτό μου αφηρημένο χωρίς να σκεφτώ καθόλου το θέμα συμπληρωμάτων αλλά από εβδομάδα μπαίνει στο πρόγραμμα η αγορά μιας δοσομετρικης! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 30 Μαρτίου 2013 #585 Share 30 Μαρτίου 2013 (edited) Φωτογραφιες θα δουμε;;;;; Έγινε επεξεργασία 30 Μαρτίου 2013 - Δίας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 30 Μαρτίου 2013 #586 Share 30 Μαρτίου 2013 Κατσε...περιμενε...ακομα δεν εγινε η ομελετα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
filfilip 30 Μαρτίου 2013 #587 Share 30 Μαρτίου 2013 Φωτογραφιες θα δουμε;;;;; +10x106 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexander kaminas 30 Μαρτίου 2013 #588 Share 30 Μαρτίου 2013 Και εγώ σκέφτομαι να φτιάξω το 30λ και να το κάνω ριιφ αλλα περιμένω για το Σεπτέμβριο για να δω αν θα αρχίσω τελικά .Απο ότι βλέπω μάλλον θα το ξεκινήσω!θα ήθελα να δώσω κάποια πικς για να πάρω ιδέες,διότι απο ότι διαβάζω εδω κανεις πολυ καλή δουλειά πολλά μπράβο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
filfilip 30 Μαρτίου 2013 #589 Share 30 Μαρτίου 2013 Και εγώ σκέφτομαι να φτιάξω το 30λ και να το κάνω ριιφ αλλα περιμένω για το Σεπτέμβριο για να δω αν θα αρχίσω τελικά .Απο ότι βλέπω μάλλον θα το ξεκινήσω!θα ήθελα να δώσω κάποια πικς για να πάρω ιδέες,διότι απο ότι διαβάζω εδω κανεις πολυ καλή δουλειά πολλά μπράβο! φίλε... μας έψησε και τους 2 τελικά!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 30 Μαρτίου 2013 Author #590 Share 30 Μαρτίου 2013 (edited) Θέλω και εγώ μια τέτοια κοτουλα…..!!! Τα κοραλλακια προσαρμόστηκαν με την σταγονομετρική μέθοδο μιας και το ταξίδι τους τα επιβάρυνε αρκετά… Παρόλα όμως το διήμερο ταξίδι τους χρειάστηκαν μόλις 20 λεπτά για να ανοίξουν και να απλώσουν τα πανέμορφα χρώματα τους…. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον φίλο bababrilio για τα πανέμορφα κοράλλια αλλά και για τα δωράκι του……. :bigemo_harabe_net-146: Υ.Γ. την κότα ρε και τα μάτια σου…. :bigemo_harabe_net-74: Έγινε επεξεργασία 30 Μαρτίου 2013 - ebenos Link to comment Share on other sites More sharing options...
filfilip 30 Μαρτίου 2013 #591 Share 30 Μαρτίου 2013 WWWWOOOWWWWW.... ζήλεψα τώρα!!!! πανέμορφα είναι Νίκο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 30 Μαρτίου 2013 #592 Share 30 Μαρτίου 2013 Ωραια ζωανθακια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 30 Μαρτίου 2013 #593 Share 30 Μαρτίου 2013 Ρεεεεεεεεεεε τωρα εξηγουνται ολα!!!! Ο Νικος μενει στην οδο Σουηδιας.Να γιατι ειναι ψηλος ξανθος,ωραιος και με θεληματικο πηγουνι αχαχαχαχαααααα :bigemo_harabe_net-74: :bigemo_harabe_net-74: :bigemo_harabe_net-74: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 30 Μαρτίου 2013 Author #594 Share 30 Μαρτίου 2013 Ρεεεεεεεεεεε τωρα εξηγουνται ολα!!!! Ο Νικος μενει στην οδο Σουηδιας.Να γιατι ειναι ψηλος ξανθος,ωραιος και με θεληματικο πηγουνι αχαχαχαχαααααα :bigemo_harabe_net-74: :bigemo_harabe_net-74: :bigemo_harabe_net-74: Δεν υπαρχεις...παραιτουμε..... :hysterical: :hysterical: :hysterical: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 30 Μαρτίου 2013 #595 Share 30 Μαρτίου 2013 χαχχαχαααααα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 30 Μαρτίου 2013 #596 Share 30 Μαρτίου 2013 Ομορφαααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 30 Μαρτίου 2013 #597 Share 30 Μαρτίου 2013 Eλα να φορτωνουμε λεμε!!Και εγω λεω σαν γνωστα πλαγκακια αυτα.Τελικα αποκαλυψες μονος σου πως σου τα εστειλε της λερας ο κολλητος ΥΓ Λερα... ασε το φιλαρακι μου κατω... :bigemo_harabe_net-74: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 30 Μαρτίου 2013 #598 Share 30 Μαρτίου 2013 Αιντα και το στοκαρισμα!Ωραια χρωματα!!!Αντε να γεμιζουμε σιγα σιγα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
filfilip 30 Μαρτίου 2013 #599 Share 30 Μαρτίου 2013 Υπέροχα χρώματα Νίκο!!!!! Και τα κλόουνακια σου όλα τα λεφτα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 30 Μαρτίου 2013 #600 Share 30 Μαρτίου 2013 μετά από τόσες ώρες είχαν σκάσει τα καημένα..γιαυτό και άνοιξαν αμέσως.Ξένια σου έστειλε τελικά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts