ebenos 27 Μαρτίου 2013 Author #476 Share 27 Μαρτίου 2013 Αντε ρε Νικολα,καλη αρχη στα αλατια! Το εχεις παει πολυ καλα το θεμα και ειμαι σιγουρος οτι θα βγει κατι πολυ καλο! Να είσαι καλά φιλαράκι μου! Έκανα ότι μπορούσα με πολύ κόπο για να βγει κάτι σωστό! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 27 Μαρτίου 2013 #477 Share 27 Μαρτίου 2013 Παρα πολυ καλο αποτελεσμα Νικο.Κατα τη γνωμη μου το στησιμο αστο ετσι.Μπορεις να χτισεις ολο το βραχο σου με κοραλια. Οσο για τα γαντακια τι να πω,.............ολες οι καλες νοικοκυρες πρεπει να τα φορανε Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 27 Μαρτίου 2013 Author #478 Share 27 Μαρτίου 2013 Παρα πολυ καλο αποτελεσμα Νικο.Κατα τη γνωμη μου το στησιμο αστο ετσι.Μπορεις να χτισεις ολο το βραχο σου με κοραλια. Οσο για τα γαντακια τι να πω,.............ολες οι καλες νοικοκυρες πρεπει να τα φορανε Χαχαχαχαχαχαχαχαχ….είσαι θεός…..χαχαχαχα…… Link to comment Share on other sites More sharing options...
manoswoolf 27 Μαρτίου 2013 #479 Share 27 Μαρτίου 2013 Μπράβο Νίκο.Το ενυδρείο σου έγινε άπαιχτο !!!!!! Δεν θα σου ευχηθώ καλή αρχή γιατί αυτή έγινε και με το παραπάνω. Θα σου ευχηθώ όμως καλή συνέχεια (που την θεωρώ σίγουρη με την αγάπη που έχεις γι'αυτό που κάνεις) και να το δεις όπως ποθείς Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 27 Μαρτίου 2013 Author #480 Share 27 Μαρτίου 2013 Σε ευχαριστώ ρε Μάνο μου! Πραγματικά η θάλασσα είναι μια πρόκληση που σε συναρπάζει μέρα με την μέρα! Ελπίζω και εγώ να πάνε όλα καλά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manoswoolf 27 Μαρτίου 2013 #481 Share 27 Μαρτίου 2013 Σε ευχαριστώ ρε Μάνο μου! Πραγματικά η θάλασσα είναι μια πρόκληση που σε συναρπάζει μέρα με την μέρα! Ελπίζω και εγώ να πάνε όλα καλά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
filfilip 27 Μαρτίου 2013 #482 Share 27 Μαρτίου 2013 Ελπίζω και εγώ να πάνε όλα καλά! Δεν σε φοβόμαστε εσένα!!!!!! Δεδομένη η επιτυχία! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 27 Μαρτίου 2013 #483 Share 27 Μαρτίου 2013 Μπράβο βρε νίκο! Τρομερό ξεκίνημα στα αλάτια! Μόλις ξεθολωσει επιβάλεται η φωτό!!! Θύμισε μου λίγο τώρα πόσα λίτρα είναι το ενυδρείο(γυαλα + σαμπ ξεχωριστά) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 27 Μαρτίου 2013 Author #484 Share 27 Μαρτίου 2013 (edited) Ευχαριστω Παναγιώτη! Το νερό έχει ξεθολώσει και κάτι ζωανθακια που υπάρχουν ήδη έχουν ανοίξει τέζα! 120 συνολικά είναι τα λίτρα του συστήματος 60 το display και άλλα 60 το sump! Έγινε επεξεργασία 27 Μαρτίου 2013 - ebenos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 27 Μαρτίου 2013 #485 Share 27 Μαρτίου 2013 Ευχάριστο Παναγιώτη! Το νερό έχει ξεθολώσει και κάτι ζωανθακια που υπάρχουν ήδη έχουν ανοίξει τέζα! 120 συνολικά είναι τα λίτρα του συστήματος 60 το display και άλλα 60 το sump! Οπότε ξέρεις τι πρέπει να βάλεις τώρα... Τα λίτρα είναι μια χαρά. Θαύματα κάνεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
το μάτι της γαρίδας 28 Μαρτίου 2013 #486 Share 28 Μαρτίου 2013 Το μεγαλύτερο ευχαριστώ όμως το χρωσταω στο μάτι της γαρίδας που πραγματικά όλο αυτό τον καιρό ανέχεται την τρέλα μου χωρίς να παραπονιέται! Κόπιασες και τα πήγες υπέροχα! Μου αρκεί να μην ξεχνάς να ταΐζεις τα χρυσόψαρα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
marnieros 28 Μαρτίου 2013 #487 Share 28 Μαρτίου 2013 καλη αρχη να εχεις και απο μενα σε λιγο καιρο θα ειναι τουμπανο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 28 Μαρτίου 2013 #488 Share 28 Μαρτίου 2013 Αντε βαλε φωτο να ανοιξει το ματι μας βρε Νικο!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 28 Μαρτίου 2013 #489 Share 28 Μαρτίου 2013 Νατα μααααααας....το βρεξαμεεεεεεεεεε..........αντε και με sohal!(λεμε τωρα)! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 28 Μαρτίου 2013 Author #490 Share 28 Μαρτίου 2013 (edited) καλη αρχη να εχεις και απο μενα σε λιγο καιρο θα ειναι τουμπανο! Να είσαι καλά φιλαράκι! Σε ευχαριστώ πολύ! Σε μερικές μέρες θα αρχίσουν να μπαίνουν και τα πρώτα κοραλάκια Αντε βαλε φωτο να ανοιξει το ματι μας βρε Νικο!! Έχεις μια μικρή χρόνοκαθυστέρηση η μου φαίνεται! Χα χα χα…. Νατα μααααααας....το βρεξαμεεεεεεεεεε..........αντε και με sohal!(λεμε τωρα)! Μόνο τα βρέξαμε…μούσκεμα τα κάναμε….. Δεν αρχίζετε τώρα να προτείνετε και κανα ψαράκι ακόμα γιατι δεν μπορω να αποφασίσω….. Έγινε επεξεργασία 28 Μαρτίου 2013 - ebenos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 28 Μαρτίου 2013 #491 Share 28 Μαρτίου 2013 Καταραμένο tapatalk.... εχασα μια σελιδα φωτο... Περαν της πλακας το στησιμο του βράχου ειναι υπεροχο το ενυδρειο και ολη η φιλοσοφία του προσεγμένη κ μελετημενη. Φιλαρακι μου ευχομαι να το δεις τούμπανο να ξεχειλίζει από ζωή και χρώματα!!!! Υγ: Γατακι σου παει το κοκκινο γαντακι!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 28 Μαρτίου 2013 Author #492 Share 28 Μαρτίου 2013 Καταραμένο tapatalk.... εχασα μια σελιδα φωτο... Περαν της πλακας το στησιμο του βράχου ειναι υπεροχο το ενυδρειο και ολη η φιλοσοφία του προσεγμένη κ μελετημενη. Φιλαρακι μου ευχομαι να το δεις τούμπανο να ξεχειλίζει από ζωή και χρώματα!!!! Υγ: Γατακι σου παει το κοκκινο γαντακι!!!!! Μα μια φορά στην ζωή σου να μιλήσεις σοβαρά δεν μπορείς….. Χαχαχαχαχαχαχαχ……. Ευχαριστώ ρε καρντάση!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 28 Μαρτίου 2013 #493 Share 28 Μαρτίου 2013 (edited) προτείνω,ένα jawfish και δύο κλόουν!Άντε και κανένα γκομπάκι έτσι για κερασάκι! Έγινε επεξεργασία 28 Μαρτίου 2013 - kostaskappa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 28 Μαρτίου 2013 #494 Share 28 Μαρτίου 2013 Σοβαρευτειτε ρε σεις...σοβαρευτειτε!!!! Ελεος πια.Το εχετε σκισει το θεμα στο σπαμ. Προσπαθω να βρω τη φωτογραφια να θαυμασω τα γαντακια και δε μπορω.Αμαν πια. :bigemo_harabe_net-74: :bigemo_harabe_net-74: :bigemo_harabe_net-74: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 28 Μαρτίου 2013 Author #495 Share 28 Μαρτίου 2013 Φτου σου και σένα σατράπη! Όχι τίποτα άλλο, χάλασες και αυτό το άγιο παιδί τον Giovanni! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 28 Μαρτίου 2013 #496 Share 28 Μαρτίου 2013 Οκ αφου το θες... Στο σαμπ θα αφησεις τελικα μόνο βραχο? Στο main τι φωτισμό ειπαμε οτι εχεις? Προσεξε η επιστροφη σου να μην χτυπαει πολυ στο τζαμι γιατι.. 1) θα γεμιζει αλγη εκεινο το σημειο 2) απο υψηλη αναταραξη θα γεμίσεις αλατια παντου. Άνθρακα και αντιφωσφορο εβαλες? Αν οχι καντο απο τωρα. Τις αναλογιες τις θυμάσαι? Απο τροφες προτίμησε τα flakes της ocean nutrition . Ολα τα ψαρια τις τσακίζουν. Αν ..λεμε αν ποτε αλλαξεις σαμπ κανε το μεσαίο διαμέρισμα μεγαλύτερο και μην βάλεις διαμερίσμα για προπαρασκευη νερου. Το σκιμερ σου για ποσα λιτρα ειναι μάξιμουμ? Ποσα λιτρα καθαρα έχεις εσυ? Εαν η υπερχειληση σου το αντέχει τοτε την αντλια επιστροφής μην την έχεις στραγγαλισμενη κ την ζοριζεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 28 Μαρτίου 2013 #497 Share 28 Μαρτίου 2013 Simon Templar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 28 Μαρτίου 2013 #498 Share 28 Μαρτίου 2013 Eιπα να ριξω κι εγω κανα σπαμ οπως καταλαβατε,αλλα μαλλον δεν το καταλαβατε...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 28 Μαρτίου 2013 #499 Share 28 Μαρτίου 2013 Υγ: Στρατο ειναι εκεινες οι πρωτες οι χαριτωμενες που εβαλε 2 σελιδες πισω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 28 Μαρτίου 2013 #500 Share 28 Μαρτίου 2013 Οταν εχεις να κανεις με εναν έμπειρο και κατασταλαγμενο χομπιστα σαν τον Νικο και βλεπεις να στηνει τοσο ομορφα κ μελετημενα ενα ριφακι τοτε δεν εχεις τπτ αλλο να κάνεις παρα να σπαμαρεις!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts