ebenos 26 Μαρτίου 2013 Author #451 Share 26 Μαρτίου 2013 Νίκο καλημέρα! Πως παει;;; Το φουλαραμε;;;;; Φίλιππε… πιο φουλαρισμένο ξεχειλίζει…. :buttrock: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 26 Μαρτίου 2013 Author #452 Share 26 Μαρτίου 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 26 Μαρτίου 2013 Author #453 Share 26 Μαρτίου 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
filfilip 26 Μαρτίου 2013 #454 Share 26 Μαρτίου 2013 Ω ρε μεγαλεία!!!!!!!!!!! Μπράβο βρε Νίκο!!!!! Φτου φτου να μην το ματιάσω!!!!!!! Υπέροχο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 26 Μαρτίου 2013 #455 Share 26 Μαρτίου 2013 'Έριξες αμπούλες prodibio?βακτήρια και ammo-stop?με προσοχή στην αρχή...αρχηγέ μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 26 Μαρτίου 2013 Author #456 Share 26 Μαρτίου 2013 Μερικά κιλά αραγωνιτη, άλλα τόσα βράχου, τρεις μήνες προσπαθειών, πολύ μελέτη και αρκετά μεροκάματα χρειάστηκαν ώστε αυτός ο κρυφός πόθος για την θάλασσα να γίνει πραγματικότητα….. Κύριος αρωγός αυτής της προσπάθειας…όλοι εσείς οι φίλοι που σταθήκατε δίπλα μου από την πρώτη στιγμή….. Σας ευχαριστώ……. Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 26 Μαρτίου 2013 #457 Share 26 Μαρτίου 2013 Δυνατο βουτηγμα εκανες.Ο βραχος εκατσε τελεια.Πολλα μπραβο Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 26 Μαρτίου 2013 #458 Share 26 Μαρτίου 2013 Καλή συνέχεια! Το νερό ήταν έτοιμο; Βλέπω και κλόουν μέσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 26 Μαρτίου 2013 #459 Share 26 Μαρτίου 2013 Μπράβο ρε Νικ! Ωραίο στήσιμο έκανες!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 26 Μαρτίου 2013 Author #460 Share 26 Μαρτίου 2013 Ω ρε μεγαλεία!!!!!!!!!!! Μπράβο βρε Νίκο!!!!! Φτου φτου να μην το ματιάσω!!!!!!! Υπέροχο!!! Να είσαι καλά ρε Φίλιππε! Άντε και στα δικά σου τώρα! 'Έριξες αμπούλες prodibio?βακτήρια και ammo-stop?με προσοχή στην αρχή...αρχηγέ μου. Όλα κομπλέ αρχηγέ μου… μην ανησυχείς καθόλου! Δυνατο βουτηγμα εκανες.Ο βραχος εκατσε τελεια.Πολλα μπραβο Ευχαριστώ Στάθη μου! Πραγματικά ο βράχος μου έκατσε κουτί! Καλή συνέχεια! Το νερό ήταν έτοιμο; Βλέπω και κλόουν μέσα. Ευχαριστώ maik! Όλα έτοιμα είναι, το reefακι έτρεχε στο υπόγειο τρεις μήνες τώρα απροβλημάτιστα! Μπράβο ρε Νικ! Ωραίο στήσιμο έκανες!! Και που να δεις και την uv που δουλεύει ρολοι Σταθακο! Ευχαριστώ φιλαράκι μου, να είσαι καλά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 26 Μαρτίου 2013 Author #461 Share 26 Μαρτίου 2013 Το μεγαλύτερο ευχαριστώ όμως το χρωσταω στο μάτι της γαρίδας που πραγματικά όλο αυτό τον καιρό ανέχεται την τρέλα μου χωρίς να παραπονιέται! Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 26 Μαρτίου 2013 #462 Share 26 Μαρτίου 2013 μπραβο ΝΙΚΟ πολυ καλη αρχη αντε και σε λιγο καιρο μια ανεμωνη για τους νεμο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 26 Μαρτίου 2013 #463 Share 26 Μαρτίου 2013 Ρε τι ειστε εσεις οι θαλασσινοι τελικα! Μπραβο Νικο και εις ανωτερα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 26 Μαρτίου 2013 Author #464 Share 26 Μαρτίου 2013 Ευχαριστώ Νικόλα μου! Από κοράλλια έχω πολλά σχέδια στο μυαλό και θα προσπαθήσω να το πάω σε mix reef αλλά σιγά σιγά…όπως έχεις καταλάβει δεν βιάζομαι και έχω υπομονή! Για ανεμώνη δεν το βλέπω σύντομα, ίσως και ποτέ…θα αρκεστώ σε καμία Euphyllia Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 26 Μαρτίου 2013 Author #465 Share 26 Μαρτίου 2013 Sturm…να είσαι καλά ρε φίλε…άντε κοπιασε… Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 26 Μαρτίου 2013 #466 Share 26 Μαρτίου 2013 Μονο το συστημα του σαμπ που ειδα αρρωστησα! Καποια στιγμη σαν παιδι κι εγω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bababrilios 26 Μαρτίου 2013 #467 Share 26 Μαρτίου 2013 το γαντακι της κουζίνας τι το ήθελες τώρα???? για να μας κάνεις εντύπωση.............. ωραίο timing για όλα όλα να πάνε καλά έχεις πμ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 26 Μαρτίου 2013 Author #468 Share 26 Μαρτίου 2013 το γαντακι της κουζίνας τι το ήθελες τώρα???? για να μας κάνεις εντύπωση.............. ωραίο timing για όλα όλα να πάνε καλά έχεις πμ Πως θα έκανα το θέμα να έχει σασπενς χωρίς κόκκινο γαντακι….??? :bigemo_harabe_net-74: :bigemo_harabe_net-74: Link to comment Share on other sites More sharing options...
bababrilios 26 Μαρτίου 2013 #469 Share 26 Μαρτίου 2013 πάλι καλά που δεν έβαλες με γουνακι :bigemo_harabe_net-163: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 26 Μαρτίου 2013 Author #470 Share 26 Μαρτίου 2013 Δεν μου το θύμιζες νωρίτερα γαμωτο….. :hysterical: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 26 Μαρτίου 2013 Author #471 Share 26 Μαρτίου 2013 (edited) Θέλω να αναφέρω και δυο πράγματα που πραγματικά μου έκαναν πολύ μεγάλη εντύπωση και με εξέπληξαν θετικά! Το πρώτο είναι ότι όλο αυτό το σύστημα με την durso υπερχείλιση και τον χαμό μεσα στο sump δεν ακούγετε καθόλου, μην σας πω πως περισσότερο θόρυβο κάνουν τα ψάρια παρά ο εξοπλισμός ακόμα και με ανοιχτές τις πόρτες του ντουλαπιού…. Και το δεύτερο είναι ότι έτσι όπως έκατσε η επιστροφή και ο κυκλοφορητής της tunze προσφέρουν εκτός από εξερετική ανατάραξη της επιφάνειας και ένα τεχνητό wave maker! Το σίγουρο είναι ότι για τα παραπάνω ευθύνεται καθαρά ο παράγοντας τύχη και όχι εγώ…μου έκατσε που λέμε! Έγινε επεξεργασία 27 Μαρτίου 2013 - ebenos Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 27 Μαρτίου 2013 #472 Share 27 Μαρτίου 2013 Μερικά κιλά αραγωνιτη, άλλα τόσα βράχου, τρεις μήνες προσπαθειών, πολύ μελέτη και αρκετά μεροκάματα χρειάστηκαν ώστε αυτός ο κρυφός πόθος για την θάλασσα να γίνει πραγματικότητα….. Κύριος αρωγός αυτής της προσπάθειας…όλοι εσείς οι φίλοι που σταθήκατε δίπλα μου από την πρώτη στιγμή….. Σας ευχαριστώ……. η καλυτερη φωτο!!! μπραβο ρε νικο....εβαλες πολυ δουλεια κ μερακι αλλα το αποτελεσμα ειναι τελειο!! απο τα πιο οργανωμενα ξεκινηματα που εχω δει!εχω ενθουσαιαστει! τα βραχια τα κολλησες?ειδικα το ψηλο κομματι? οσο για τα γαντια..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 27 Μαρτίου 2013 Author #473 Share 27 Μαρτίου 2013 (edited) η καλυτερη φωτο!!! μπραβο ρε νικο....εβαλες πολυ δουλεια κ μερακι αλλα το αποτελεσμα ειναι τελειο!! απο τα πιο οργανωμενα ξεκινηματα που εχω δει!εχω ενθουσαιαστει! τα βραχια τα κολλησες?ειδικα το ψηλο κομματι? οσο για τα γαντια..... Έλα ρε αγόραρε! Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια! Προσπαθώ να σου μοιάσω αλλά δεν τα καταφέρνω με τίποτα μωρέ…… Τα βράχια όχι δεν τα κόλλησα, φαίνετε ότι έχουν κάτσει καλά…ε άμα κάνει σεισμό πολύ πολύ να πέσουν! Τα γαντακια φίλε είναι must, προσέχουμε για να έχουμε….δεν ακούτε! Έγινε επεξεργασία 27 Μαρτίου 2013 - ebenos Link to comment Share on other sites More sharing options...
filfilip 27 Μαρτίου 2013 #474 Share 27 Μαρτίου 2013 Να είσαι καλά ρε Φίλιππε! Άντε και στα δικά σου τώρα! κρύβε λόγια!!! ΧΕΧΕΧΕ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 27 Μαρτίου 2013 #475 Share 27 Μαρτίου 2013 Αντε ρε Νικολα,καλη αρχη στα αλατια! Το εχεις παει πολυ καλα το θεμα και ειμαι σιγουρος οτι θα βγει κατι πολυ καλο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts