Jump to content

Ebenos Nano Reef Project.

ebenos

Recommended Posts

Νίκο καλημέρα! Πως παει;;; Το φουλαραμε;;;;; :P

Φίλιππε… πιο φουλαρισμένο ξεχειλίζει…. :buttrock: :buttrock: :buttrock:

IMG_3574_zps13b9b55c.jpg

IMG_3580_zpsee1d08a8.jpg

IMG_3581_zps8472c671.jpg

IMG_3583_zps2cdfc46e.jpg

IMG_3585_zpsb1db50b8.jpg

IMG_3595_zps1873a823.jpg

IMG_3596_zpsed7aa0d9.jpg

• Απαντήσεις 1,1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

IMG_3597_zps91268184.jpg

IMG_3605_zpsb5c8a196.jpg

IMG_3607_zpsd857cf98.jpg

IMG_3620_zpsbcb76ce2.jpg

IMG_3621_zps88bb4c9f.jpg

IMG_3623_zps5a0beea3.jpg

IMG_3626_zps2a5f9097.jpg

IMG_3629_zps034702c5.jpg

IMG_3631_zpsbd696b3b.jpg

IMG_3632_zpsd2e096ed.jpg

IMG_3633_zps792453f8.jpg

IMG_3634_zpse6e105cb.jpg

IMG_3635_zpsd8c348e7.jpg

Ω ρε μεγαλεία!!!!!!!!!!! Μπράβο βρε Νίκο!!!!! Φτου φτου να μην το ματιάσω!!!!!!! Υπέροχο!!!

'Έριξες αμπούλες prodibio?βακτήρια και ammo-stop?με προσοχή στην αρχή...αρχηγέ μου.

Μερικά κιλά αραγωνιτη, άλλα τόσα βράχου, τρεις μήνες προσπαθειών, πολύ μελέτη και αρκετά μεροκάματα χρειάστηκαν ώστε αυτός ο κρυφός πόθος για την θάλασσα να γίνει πραγματικότητα…..

Κύριος αρωγός αυτής της προσπάθειας…όλοι εσείς οι φίλοι που σταθήκατε δίπλα μου από την πρώτη στιγμή…..

Σας ευχαριστώ…….

IMG_3637_zps561c84c9.jpg

Καλή συνέχεια!

Το νερό ήταν έτοιμο; Βλέπω και κλόουν μέσα.

Ω ρε μεγαλεία!!!!!!!!!!! Μπράβο βρε Νίκο!!!!! Φτου φτου να μην το ματιάσω!!!!!!! Υπέροχο!!!

Να είσαι καλά ρε Φίλιππε! Άντε και στα δικά σου τώρα! :bigemo_harabe_net-145:

'Έριξες αμπούλες prodibio?βακτήρια και ammo-stop?με προσοχή στην αρχή...αρχηγέ μου.

Όλα κομπλέ αρχηγέ μου… μην ανησυχείς καθόλου! :)

Δυνατο βουτηγμα εκανες.Ο βραχος εκατσε τελεια.Πολλα μπραβο :bigemo_harabe_net-122::bigemo_harabe_net-122::bigemo_harabe_net-122:

Ευχαριστώ Στάθη μου! Πραγματικά ο βράχος μου έκατσε κουτί! :bigemo_harabe_net-146:

Καλή συνέχεια!

Το νερό ήταν έτοιμο; Βλέπω και κλόουν μέσα.

Ευχαριστώ maik! Όλα έτοιμα είναι, το reefακι έτρεχε στο υπόγειο τρεις μήνες τώρα απροβλημάτιστα! :thumbup:

Μπράβο ρε Νικ! Ωραίο στήσιμο έκανες!! :)

Και που να δεις και την uv που δουλεύει ρολοι Σταθακο! ;)

Ευχαριστώ φιλαράκι μου, να είσαι καλά!

Το μεγαλύτερο ευχαριστώ όμως το χρωσταω στο μάτι της γαρίδας που πραγματικά όλο αυτό τον καιρό ανέχεται την τρέλα μου χωρίς να παραπονιέται! :bigemo_harabe_net-104:

μπραβο ΝΙΚΟ πολυ καλη αρχη αντε και σε λιγο καιρο μια ανεμωνη για τους νεμο. :bigemo_harabe_net-64:

Ρε τι ειστε εσεις οι θαλασσινοι τελικα! Μπραβο Νικο και εις ανωτερα! :bigemo_harabe_net-64:

Ευχαριστώ Νικόλα μου! Από κοράλλια έχω πολλά σχέδια στο μυαλό και θα προσπαθήσω να το πάω σε mix reef αλλά σιγά σιγά…όπως έχεις καταλάβει δεν βιάζομαι και έχω υπομονή!

Για ανεμώνη δεν το βλέπω σύντομα, ίσως και ποτέ…θα αρκεστώ σε καμία Euphyllia

Sturm…να είσαι καλά ρε φίλε…άντε κοπιασε…

Μονο το συστημα του σαμπ που ειδα αρρωστησα! Καποια στιγμη σαν παιδι κι εγω..

το γαντακι της κουζίνας τι το ήθελες τώρα???? για να μας κάνεις εντύπωση..............

ωραίο timing για όλα

όλα να πάνε καλά

έχεις πμ

το γαντακι της κουζίνας τι το ήθελες τώρα???? για να μας κάνεις εντύπωση..............

ωραίο timing για όλα

όλα να πάνε καλά

έχεις πμ

Πως θα έκανα το θέμα να έχει σασπενς χωρίς κόκκινο γαντακι….???

:bigemo_harabe_net-74: :bigemo_harabe_net-74: :bigemo_harabe_net-74: :bigemo_harabe_net-74: :bigemo_harabe_net-74:

πάλι καλά που δεν έβαλες με γουνακι :bigemo_harabe_net-163: :bigemo_harabe_net-163: :bigemo_harabe_net-163:

Δεν μου το θύμιζες νωρίτερα γαμωτο…..

:hysterical: :hysterical: :hysterical:

Θέλω να αναφέρω και δυο πράγματα που πραγματικά μου έκαναν πολύ μεγάλη εντύπωση και με εξέπληξαν θετικά!

Το πρώτο είναι ότι όλο αυτό το σύστημα με την durso υπερχείλιση και τον χαμό μεσα στο sump δεν ακούγετε καθόλου, μην σας πω πως περισσότερο θόρυβο κάνουν τα ψάρια παρά ο εξοπλισμός ακόμα και με ανοιχτές τις πόρτες του ντουλαπιού….

Και το δεύτερο είναι ότι έτσι όπως έκατσε η επιστροφή και ο κυκλοφορητής της tunze προσφέρουν εκτός από εξερετική ανατάραξη της επιφάνειας και ένα τεχνητό wave maker!

Το σίγουρο είναι ότι για τα παραπάνω ευθύνεται καθαρά ο παράγοντας τύχη και όχι εγώ…μου έκατσε που λέμε! :)

Έγινε επεξεργασία - ebenos

Μερικά κιλά αραγωνιτη, άλλα τόσα βράχου, τρεις μήνες προσπαθειών, πολύ μελέτη και αρκετά μεροκάματα χρειάστηκαν ώστε αυτός ο κρυφός πόθος για την θάλασσα να γίνει πραγματικότητα…..

Κύριος αρωγός αυτής της προσπάθειας…όλοι εσείς οι φίλοι που σταθήκατε δίπλα μου από την πρώτη στιγμή…..

Σας ευχαριστώ…….

IMG_3637_zps561c84c9.jpg

η καλυτερη φωτο!!!

μπραβο ρε νικο....εβαλες πολυ δουλεια κ μερακι αλλα το αποτελεσμα ειναι τελειο!!

απο τα πιο οργανωμενα ξεκινηματα που εχω δει!εχω ενθουσαιαστει!

τα βραχια τα κολλησες?ειδικα το ψηλο κομματι?

οσο για τα γαντια..... :bigemo_harabe_net-58:

η καλυτερη φωτο!!!

μπραβο ρε νικο....εβαλες πολυ δουλεια κ μερακι αλλα το αποτελεσμα ειναι τελειο!!

απο τα πιο οργανωμενα ξεκινηματα που εχω δει!εχω ενθουσαιαστει!

τα βραχια τα κολλησες?ειδικα το ψηλο κομματι?

οσο για τα γαντια..... :bigemo_harabe_net-58:

Έλα ρε αγόραρε!

Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια! Προσπαθώ να σου μοιάσω αλλά δεν τα καταφέρνω με τίποτα μωρέ…… :bigemo_harabe_net-146:

Τα βράχια όχι δεν τα κόλλησα, φαίνετε ότι έχουν κάτσει καλά…ε άμα κάνει σεισμό πολύ πολύ να πέσουν! :bigemo_harabe_net-134:

Τα γαντακια φίλε είναι must, προσέχουμε για να έχουμε….δεν ακούτε! :bigemo_harabe_net-126:

Έγινε επεξεργασία - ebenos

Να είσαι καλά ρε Φίλιππε! Άντε και στα δικά σου τώρα! :bigemo_harabe_net-145:

:bigemo_harabe_net-134: κρύβε λόγια!!! ΧΕΧΕΧΕ!!!

Αντε ρε Νικολα,καλη αρχη στα αλατια!

Το εχεις παει πολυ καλα το θεμα και ειμαι σιγουρος οτι θα βγει κατι πολυ καλο! :bigemo_harabe_net-146:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...