adlib 25 Μαρτίου 2013 #426 Share 25 Μαρτίου 2013 (edited) Όσο για αυτό που λες για το sump η δικια μου η φαντασία δεν φτάνει όσο μακριά φτάνει η δικια σου αλλά δεν νομίζω να δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα μιας που η ροή της αντλίας της uv είναι μόλις 150 λίτρα και η επιστροφή κατεβάζει χείμαρρο! Τώρα βέβαια στην πράξη θα δούμε τι θα συμβεί! Μακάρι Νικ να είναι λάθος το σκεπτικό μου, πάντως κάνε ενα τεστ με την UV ανοιχτή και κλειστή για να δεις αν έχεις αυξομοιώσεις στην στάθμη. Υ.Γ.:Βρήκα καινούριο φόντο για το PC μου: Έγινε επεξεργασία 25 Μαρτίου 2013 - adlib Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 25 Μαρτίου 2013 #427 Share 25 Μαρτίου 2013 :hysterical: Link to comment Share on other sites More sharing options...
filfilip 25 Μαρτίου 2013 #428 Share 25 Μαρτίου 2013 Υ.Γ.:Βρήκα καινούριο φόντο για το PC μου: ebenos.jpg Μπράβο βρε Νίκο!!!! Υπερπαραγωγή κάνεις πάλι!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregog7 25 Μαρτίου 2013 #429 Share 25 Μαρτίου 2013 Είσαι στην καλύτερη φάση του χομπι και φαίνεται να το απολαμβάνεις..μπράβο σου,σε χαίρομαι 😃 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 25 Μαρτίου 2013 Author #430 Share 25 Μαρτίου 2013 Μακάρι Νικ να είναι λάθος το σκεπτικό μου, πάντως κάνε ενα τεστ με την UV ανοιχτή και κλειστή για να δεις αν έχεις αυξομοιώσεις στην στάθμη. Υ.Γ.:Βρήκα καινούριο φόντο για το PC μου: ebenos.jpg Χαχαχαχα…..τι παιδί είσαι εσύ…… :bigemo_harabe_net-146: Υ.Γ. η uv θα δουλεύει συνεχόμενα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 25 Μαρτίου 2013 Author #431 Share 25 Μαρτίου 2013 Μπράβο βρε Νίκο!!!! Υπερπαραγωγή κάνεις πάλι!!!!! Είσαι στην καλύτερη φάση του χομπι και φαίνεται να το απολαμβάνεις..μπράβο σου,σε χαίρομαι ? Να είσαι καλά αγορίνα μου, να χαίρεσαι και εσύ το δικό σου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 25 Μαρτίου 2013 Author #432 Share 25 Μαρτίου 2013 Γυρίσαμε σπίτι!!! Η όσμωση δουλεύει σαν τρελή για να ετοιμάζουμε νεράκι! Τελευταία βήματα για το στήσιμο….. :buttrock: Link to comment Share on other sites More sharing options...
filfilip 25 Μαρτίου 2013 #433 Share 25 Μαρτίου 2013 Αυτά είναι!!!! Ανυπομονώ να το δω γεμάτο!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 25 Μαρτίου 2013 #434 Share 25 Μαρτίου 2013 Άντε κανε την αρχή!! Καλογεμιστο!! Γιατί δεν το έκανες όσο είναι η βάση; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rythor 25 Μαρτίου 2013 #435 Share 25 Μαρτίου 2013 Καλη αρχη Νικο!! τωρα αρχιζει το καλο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 25 Μαρτίου 2013 #436 Share 25 Μαρτίου 2013 Εισαι μαστορι τρελο Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 25 Μαρτίου 2013 Author #437 Share 25 Μαρτίου 2013 Αυτά είναι!!!! Ανυπομονώ να το δω γεμάτο!!!!!!! Εγώ να δεις πως ανυπομονώ…. Σύντομα θα το δούμε όλοι μας…. Να σπάσει το αλάτι…. Άντε κανε την αρχή!! Καλογεμιστο!! Γιατί δεν το έκανες όσο είναι η βάση; Αν το δεις αλλιώς μπορείς κάλλιστα να με ρωτήσεις γιατί δεν έκανα την βάση όσο το ενυδρείο! Σκοπός μου ήταν να εκμεταλλευτώ Α) το ενυδρείο που είχα Β) να έχω μέσα στο ντουλάπι και έξτρα εξοπλισμό από τον απαιτούμενο όπως το δοχείο νερού της αναπλήρωσης και ένα χώρο όπου θα προετοιμάζω το νερό της αλλαγής δηλαδή το 1 και το 2 διαμέρισμα που βλέπεις στο sump Γ) τελικά μου άρεσε που κάνει αυτή την τσαχπινιά…. Υ.Γ. αν χρειαστούμε κάποτε μεγαλύτερο απλά αλλάζουμε γυάλα….τα υπόλοιπα τα έχουμε…. Καλη αρχη Νικο!! τωρα αρχιζει το καλο! Έλα Αλέκο…..χαμός σου λέω…. Ευχαριστώ φιλαράκι μου…. Εισαι μαστορι τρελο Αγορίνα μου εσύ…. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 25 Μαρτίου 2013 #438 Share 25 Μαρτίου 2013 (edited) Αντε Νικολαααααα ομορφα καθεται στο χωρο φατσα καρτα απο την πορτα και τρελο χαζι απο τον καναπε.. Υγ: Πασαλειψε με μπολικο διαφανο γρασο ή βασελινη τους μεντεσεδες στα πορτακια γιατι σε 2 μηνες θα ειναι σκουριασμενοι... ( παθων ) Έγινε επεξεργασία 25 Μαρτίου 2013 - Giovanni Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 25 Μαρτίου 2013 Author #439 Share 25 Μαρτίου 2013 Αντε Νικολαααααα ομορφα καθεται στο χωρο φατσα καρτα απο την πορτα και τρελο χαζι απο τον καναπε.. Υγ: Πασαλειψε με μπολικο διαφανο γρασο ή βασελινη τους μεντεσεδες στα πορτακια γιατι σε 2 μηνες θα ειναι σκουριασμενοι... ( παθων ) :thumbup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 25 Μαρτίου 2013 #440 Share 25 Μαρτίου 2013 (edited) Που είναι ο βράχος οέο? Άντε να βλέπουμε aquascape...ετοιμάσου γιατί θα τελειώσει σύντομα... Αν θέλεις chaeto στο σάμπ να πάρεις ένα spiral λαμπτήρα 15-20w με πολλά lumens(πιο πολλά απο 900lm) όπως η tornado της philips...πολύ καλή λάμπα και φθηνή. Έγινε επεξεργασία 25 Μαρτίου 2013 - Alexpsycho Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 25 Μαρτίου 2013 Author #441 Share 25 Μαρτίου 2013 Που είναι ο βράχος οέο? Άντε να βλέπουμε aquascape...ετοιμάσου γιατί θα τελειώσει σύντομα... Αν θέλεις chaeto στο σάμπ να πάρεις ένα spiral λαμπτήρα 15-20w με πολλά lumens(πιο πολλά απο 900lm) όπως η tornado της philips...πολύ καλή λάμπα και φθηνή. Πιο θα τελειώσει? Η λαμπα είναι 15watt στα 800lumen, νομίζω είμαι καλά! Δοκίμασα και τον ανεμιστήρα! Ούτε ac να είχα βάλει μέσα στο ντουλάπι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 25 Μαρτίου 2013 #442 Share 25 Μαρτίου 2013 μαζι με την ιστορικη εορτη γινετε και το γεμισμα,θα το θυμασαι Νικο μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 25 Μαρτίου 2013 Author #443 Share 25 Μαρτίου 2013 Ξεχνιέται βρε Νικόλα μου καμιά μέρα από την ενασχόληση μας με το ενυδρείο…δεν ξεχνιέται…. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bababrilios 25 Μαρτίου 2013 #444 Share 25 Μαρτίου 2013 Για τέτοια μελέτη και κατασκευή περιμένω να δω και το super duper aqua scape Ειμαι σίγουρος ότι θα μας εκπλήξεις. Το φουρφουρι σου, όσο θα είναι η θερμοκρασία μέσα στο Σπιτι κατω του 26-27 θα κανει δουλεια , αν όμως στο Σπιτι η θερμοκρασία περάσει τους 28 θα το κανει φουρνακι το σαμπ. Ολα εξαρτώνται απο την θερμοκρασία του σπιτιού. Θα κρατησω μόνο μια κουβέντα σου που μου άρεσε πολυ. Υ.Γ. αν χρειαστούμε κάποτε μεγαλύτερο απλά αλλάζουμε γυάλα….τα υπόλοιπα τα έχουμε…. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 25 Μαρτίου 2013 Author #445 Share 25 Μαρτίου 2013 Η αλήθεια φίλε Θοδωρή είναι ότι από ποιότητα βράχου είμαι πολύ καλά με δυνατά κομμάτια γεμάτα ωραιότατη κοραλινη και οργανισμούς αλλά από θέμα σχήματος υστερούν λίγο! Πάντως θα προσπαθήσω για το καλύτερο! Η θερμοκρασία του σπιτιού μην σε ανησυχεί καθόλου….το καλοκαίρι εδώ μέσα είναι Σιβηρία…..δεν το κλίνω το κλιματιστικό καθόλου….. Όσο για το Υ.Γ………. έτσι είναι τα πράγματα…απλά…. Link to comment Share on other sites More sharing options...
toyomania8617 26 Μαρτίου 2013 #446 Share 26 Μαρτίου 2013 Καλημερα νικολα...................απλα ΤΕΛΕΙΟ!!!!!Αντε με το καλο να γεμισει και σιγα σιγα να γεμιζει απο ζωη!!!!Ευγε φιλαρακι!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 26 Μαρτίου 2013 Author #447 Share 26 Μαρτίου 2013 Καλημέρα παλικαρε…..ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manoswoolf 26 Μαρτίου 2013 #448 Share 26 Μαρτίου 2013 Πολύ σε βλέπω τελευταία να τριγυρνάς εδώ στην θάλασσα εσύ, άντε τρέλανε μας! Νίκο για θαλασσινό ούτε να το διανοηθώ γιατί 1ον πιστεύω ότι πρέπει να υπάρχει η κατάλληλη εμπειρία και 2ον κάποια χρήματα παραπάνω τα οποία σίγουρα δεν υπάρχουν . Απλά μου αρέσει να παρακολουθώ κάποιους χομπίστες από την αρχή μέχρι το τέλος κάποιων project που κάνουν γιατί δείχνουν την αγάπη και το μεράκι που έχουν με τελικούς αποδέκτες τους ζωντανούς οργανισμούς που θα φιλοξενήσουν. Και σίγουρα είσαι ένας από αυτούς.Και γι'αυτό σου εύχομαι να σου πάνε όλα καλά και όπως τα ποθείς !!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
filfilip 26 Μαρτίου 2013 #449 Share 26 Μαρτίου 2013 Νίκο καλημέρα! Πως παει;;; Το φουλαραμε;;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 26 Μαρτίου 2013 #450 Share 26 Μαρτίου 2013 αργεις και ειμαι αρρωστος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts