Geosid 29 Δεκεμβρίου 2012 #101 Share 29 Δεκεμβρίου 2012 Γιάννη δεν υπάρχει άλλος χώρος για ενυδρείο, έχω πήξει στα ενυδρεία πρέπει να αρχίσω να πουλαω κανενα, σε λίγο το μόνο που μου μένει είναι να βγάλω και το κρεβάτι! Θα αρκεστώ προς το παρόν με το μικρό και ας είμαστε καλά και βλέπουμε! δεν λεμε να παρεις αλλο ενυδρειο.... να αλλαξεις σεταπ στο υπαρχον μεγαλο ενυδρειο πουλα το κρεβατι , πουλα και ενα νεφρο και τσιμπα ενα 2τονο να γουσταρουμε !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 29 Δεκεμβρίου 2012 #102 Share 29 Δεκεμβρίου 2012 δεν λεμε να παρεις αλλο ενυδρειο.... να αλλαξεις σεταπ στο υπαρχον μεγαλο ενυδρειο πουλα το κρεβατι , πουλα και ενα νεφρο και τσιμπα ενα 2τονο να γουσταρουμε !!! Χαχαχαχαχαχαχαχαχαααααα Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 29 Δεκεμβρίου 2012 #103 Share 29 Δεκεμβρίου 2012 Καλός ήρθες στο βαθύ μπλέ του φόρουμ μας! Εμπενε ebenos! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 29 Δεκεμβρίου 2012 Author #104 Share 29 Δεκεμβρίου 2012 Ευχαριστώ συνάδελφε! Περιμένουμε και ένα photo update από σένα μην ξεχνιέσαι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 8 Ιανουαρίου 2013 Author #105 Share 8 Ιανουαρίου 2013 Σήμερα τελικά το σπίτι πήρε την πρώτη δόση από αλμύρα και μαζί και εγω! :wootwoot: Αφού πέρασα μια βόλτα από τα κτελ να παραλάβω τις κούτες του φίλου Rebelou στον οποίο χρωσταω ένα μεγάλο ευχαριστώ για την συνέπεια του αλλά και την συσκευασία του εξοπλισμού στήθηκαν δυο μικρά ενυδρεία 20 και 30 λίτρα αντίστοιχα ώστε να φιλοξενήσουν τους ζωντανούς οργανισμούς (αραγωνιτη, βράχο, ψάρια) μέχρι να ολοκληρωθεί το κυρίως project. Φωτογραφίες αύριο…. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 8 Ιανουαρίου 2013 #106 Share 8 Ιανουαρίου 2013 ετσι ρε θα σε φάει η αλμυρά..........βάλε φωτο στο λαό........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 8 Ιανουαρίου 2013 Author #107 Share 8 Ιανουαρίου 2013 Stay tuned! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 8 Ιανουαρίου 2013 #108 Share 8 Ιανουαρίου 2013 Μπραβο ρε Νικο.Καλως τα δεχτηκες Αντε,και σηκωσε και καμια φωτογραφια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 8 Ιανουαρίου 2013 #109 Share 8 Ιανουαρίου 2013 Άντε με το καλό! Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 8 Ιανουαρίου 2013 #110 Share 8 Ιανουαρίου 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 8 Ιανουαρίου 2013 #111 Share 8 Ιανουαρίου 2013 Mπράβο ρε! Άντε, περιμένουμε εξελίξεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReBeLoS 8 Ιανουαρίου 2013 #112 Share 8 Ιανουαρίου 2013 Σήμερα τελικά το σπίτι πήρε την πρώτη δόση από αλμύρα και μαζί και εγω! :wootwoot: Αφού πέρασα μια βόλτα από τα κτελ να παραλάβω τις κούτες του φίλου Rebelou στον οποίο χρωσταω ένα μεγάλο ευχαριστώ για την συνέπεια του αλλά και την συσκευασία του εξοπλισμού στήθηκαν δυο μικρά ενυδρεία 20 και 30 λίτρα αντίστοιχα ώστε να φιλοξενήσουν τους ζωντανούς οργανισμούς (αραγωνιτη, βράχο, ψάρια) μέχρι να ολοκληρωθεί το κυρίως project. Φωτογραφίες αύριο…. Δεν χρειαζεται να ευχαριστεις Νικο. Εκανα απλα αυτο που επρεπε για να παραλαβεις τα πραγματα ανεπαφα. Αντε καλο στησιμο και περιμενουμε φωτος !!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 8 Ιανουαρίου 2013 #113 Share 8 Ιανουαρίου 2013 Γκρεμίστηκε το σύμπαν...μας την πέφτουν δισκάδες!!! Μα τον ζωντανό μου βράχο δεν το περίμενα αυτό! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 8 Ιανουαρίου 2013 Author #114 Share 8 Ιανουαρίου 2013 Γκρεμίστηκε το σύμπαν...μας την πέφτουν δισκάδες!!! Μα τον ζωντανό μου βράχο δεν το περίμενα αυτό! Χαχαχαχα…αλεξ θεός!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReBeLoS 8 Ιανουαρίου 2013 #115 Share 8 Ιανουαρίου 2013 Γκρεμίστηκε το σύμπαν...μας την πέφτουν δισκάδες!!! Μα τον ζωντανό μου βράχο δεν το περίμενα αυτό! Δεν σας την επεσα. Απλα ακουμπησα και εγω λιγο το αλατακι. Το ριφακι το ειχα για πορτατιφ αλλα με κουρασε ο τοσο εντονος φωτισμος Ελπιζω τον φιλο Ebenos να μην τον κουρασει και αυτον.... Οι Δισκοφιλοι βρισκονται παντου !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 8 Ιανουαρίου 2013 Author #116 Share 8 Ιανουαρίου 2013 Μιας που σήμερα το μεσημέρι βρήκα λίγο χρόνο είπα να αλλάξω λίγο το χθεσινοβραδινο στήσιμο! Ο βράχος περίπου 10 κιλά που ήταν μοιρασμένος σε δυο ενυδρεία χώρεσε τελικά στο ένα και προστέθηκε και το κρεμαστό φίλτρο της aquael με αντιφοσφορο και άνθρακα. Από ζωντανά αυτή την στιγμή υπάρχουν 2 πολύ ευδιάθετα ocellaris clown, 3 nassarious snails, 2 turbo snails (δεν τα βλέπω να κινούνται) 2 red leg ερημίτες, 2 feather duster warms (επίσης δεν κινούνται) μερικά κεφαλάκια από κόκκινα zoanthus όπου αρχίζουν σίγα σιγά να ανοίγουν! Φωτογραφίες το βράδυ και απο εβδομαδα αρχίζει και η κατασκευή της main γυάλας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 8 Ιανουαρίου 2013 #117 Share 8 Ιανουαρίου 2013 Πότε πρόλαβες κ τα έκανες όλα αυτά ρε θηρίο? Τα μικρά αυτά ενυδρεία τα είχες ή είναι νέα? Κ αν είναι νέα, πότε πρόλαβες κ έβαλες και ζωντανά?? Έχω χάσει επεισόδια ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 8 Ιανουαρίου 2013 Author #118 Share 8 Ιανουαρίου 2013 Ναι έχεις χάσει…. Διάβασε το θέμα από την αρχή και θα καταλαβεις…. Χαχαχαχαχ…. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 8 Ιανουαρίου 2013 #119 Share 8 Ιανουαρίου 2013 α θα γινει μεγαλυτερο ενυδρειο....... ωραιος ο Νικ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 8 Ιανουαρίου 2013 Author #120 Share 8 Ιανουαρίου 2013 Και εσύ τώρα το πήρες χαμπάρι… καλά πάτε… Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch_kyriakos 8 Ιανουαρίου 2013 #121 Share 8 Ιανουαρίου 2013 Τι θα γίνει ρε φίλε...???? Σχόλασα από τη δουλειά και ήρθα σπίτι να δω φωτο.... ΠΟΥ ΕΙΝΑΙΙΙΙΙ?????? :ballistic: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 8 Ιανουαρίου 2013 Author #122 Share 8 Ιανουαρίου 2013 Φωτογραφίες κανείς….. Τι στιγμή που παρέλαβα τα δέματα του φίλου rebelou… Το πρώτο στήσιμο εχτες το βράδυ…. Και σήμερα…. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch_kyriakos 8 Ιανουαρίου 2013 #123 Share 8 Ιανουαρίου 2013 Και γ@μώ τα εργαλεία, μόλις μπουν και τα υπόλοιπα από κοράλια θα είναι super....!!!!! Νικόλα μπράβο, αλμυρέ πλέον φίλε μου και εύχομαι μεγαλύτερο κάποια στιγμή..!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 8 Ιανουαρίου 2013 #124 Share 8 Ιανουαρίου 2013 Τα χρυσοψαρα σε λιγο καιρο τα βλεπω να φευγουν..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 8 Ιανουαρίου 2013 Author #125 Share 8 Ιανουαρίου 2013 Ευχαριστώ ρε παιδιά… προσωρινό είναι αυτό μέχρι να ετοιμαστεί το 60αρι… Στρατο λες μωρέ… Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts