JOHN1801 27 Δεκεμβρίου 2012 #1 Share 27 Δεκεμβρίου 2012 καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους.έχω μια λάμπα στο ενυδρείο μου Τ8 30W και θα ήθελα να μου πει κάποιος αν γίνεται να φτιάξω ένα diy ανακλαστηρα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 27 Δεκεμβρίου 2012 #2 Share 27 Δεκεμβρίου 2012 Ναι γινεται.με οτιδηποτε γυαλιστερο.απο αυτοκολλητο νικελ ασημι μεχρι γυαλισμενο αλουμινιο.. Mobile klaz speaking... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOHN1801 27 Δεκεμβρίου 2012 Author #3 Share 27 Δεκεμβρίου 2012 υπάρχει δηλΆδη ταινία αυτοκολλητη νικελ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 27 Δεκεμβρίου 2012 #4 Share 27 Δεκεμβρίου 2012 Ε οχι ακτιβως νικελ.ασημι χρωμα σαν νικελ...στα σιδηρικα-χρωματα μαγαζια θα την βρεις.ειναι παμφθηνη Mobile klaz speaking... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Master Gee 27 Δεκεμβρίου 2012 #5 Share 27 Δεκεμβρίου 2012 Αλουμινοταινία λέγεται Link to comment Share on other sites More sharing options...
ελιοτ 27 Δεκεμβρίου 2012 #6 Share 27 Δεκεμβρίου 2012 ανακλαστηρας απο μαγαζι με ηλεκτρικα ειδη ειναι παρα πολυ φθηνος, δεν κανει την δουλεια οπως αυτοι του ενυδρειου, αλλα πολυ καλυτερη απο αλουμινοταινια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 27 Δεκεμβρίου 2012 #7 Share 27 Δεκεμβρίου 2012 Και γώ ανακλαστήρα από ηλεκτρικά είδη πήρα και των ενσωμάτωσα στο καπάκι που εχω τις λάμπες Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOHN1801 28 Δεκεμβρίου 2012 Author #8 Share 28 Δεκεμβρίου 2012 ευχαριστώ πολύ παιδιά για τη βοήθειας σας αλλά χθες το απόγευμα βρέθηκα για μια δουλειά στην Αθήνα και δυστυχώς δεν μπόρεσα να αντισταθώ σε κάτι καινούργιο. πήρα τελικά ανακλαστηρα της juwel 90cm στα 15€.ακριβά το πήρα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος