mediolanos 14 Μαρτίου 2013 Author #26 Share 14 Μαρτίου 2013 Μια χαρά ειναι τα ψαράκια σε λίγο καιρο θα αρχίσω να τα ταιζω κατεψυγμένα μπας και μου κανουν κανενα μωρακι, με τις θερμοκρασιες τον χειμώνα (σιγα τον χειμωνα) ειχα τα βραδια μια θερμάστρα 300αρα. Επιανε τους 16 βαθμους σε δυο ωρες, οποτε με χρονοδιακόπτη την εβαζα να δουλευει 1 ωρα και εκλεινε για 30 λεπτα. Στο τελος της μιας ωρας η θερμοκρασία ηταν κοντα στους 10 βαθμους ενω μετα απο μιση ωρα κλειστη δεν επεφτε κατω απο τους 8. Ηταν οτι καλυτερο μπορουσα να σκεφτω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
simone 2 Μαίου 2013 #27 Share 2 Μαίου 2013 αντε τωρα που ζεστανε ο καιρος βαλε καμαι φωτο να περνουμε ιδεες..........χα..χα...εγω ετοιμος ειμαι λιγο σπρωξιμο θελω για λιμνουλα στο μπαλκονι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
samilias21 2 Μαίου 2013 #28 Share 2 Μαίου 2013 δικιο εχει ο φιλος εχουμε κανα νεο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mediolanos 14 Μαίου 2013 Author #29 Share 14 Μαίου 2013 Τα ψαράκια ειναι μια χαρα, μεγαλωνουν, πριν το πασχα μου εβγαλε και αυγα η θυληκια (κοκκινη με μαυρες βουλες) αλλα οπως ηταν αναμενόμενο τα εφαγε σε ενα βραδυ ολα ο αρσενικος. Σε λιγο καιρο ελπιζω να μπορεσω να του βαλω λιγα υδροβια φυτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sport Billy 14 Μαίου 2013 #30 Share 14 Μαίου 2013 Νικόλα υπέροχη η λιμνούλα είμαι σίγουρος ότι με τα φυτά θα γίνει ακόμα καλύτερη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hrisopsaro 22 Ιουνίου 2015 #31 Share 22 Ιουνίου 2015 Πως την εφτιαξες Link to comment Share on other sites More sharing options...
hrisopsaro 22 Ιουνίου 2015 #32 Share 22 Ιουνίου 2015 Που πήρες το δοχειο Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 22 Ιουνίου 2015 #33 Share 22 Ιουνίου 2015 Μπορείς να βρεις στο ιντερνετ πλαστικα δοχεία για λίμνες. Ψάξε για δοχεία πολυαιθυλενιου Θέλεις να την φτιάξεις σε μπαλκόνι η να σκάψεις σε κήπο; Δεν ανοίγεις ενα δικό σου θέμα να το συζητήσουμε εκεί; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος