Rythor 10 Ιανουαρίου 2013 Author #26 Share 10 Ιανουαρίου 2013 Σε ευχαριστώ Κωστή! σίγουρα έχω αυξήσει την συχνότητά των αλλαγών πλέον και για χάρη των μικρων. Επίσης μιας που είπαμε για χρωματα.. ξέρει κάνεις ρε παιδιά γιατί ο αρσενικός μου δεν τα βγάζει? Μόνο λίγο μπλε στην μούρη και τα πτερύγια το σώμα κίτρινο με τάση να σκουρενει άλλα τίποτα εδώ και μήνες που τον άφησα μονο του ως κυρίαρχο αρσενικό.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rythor 6 Μαρτίου 2013 Author #27 Share 6 Μαρτίου 2013 (edited) και ενα update απο τα πιτσιρικια μου που πλεον ειναι 2μηνων! Έγινε επεξεργασία 6 Μαρτίου 2013 - Rythor Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 6 Μαρτίου 2013 #28 Share 6 Μαρτίου 2013 Τόσο άσπρα είναι ; Κάτι δεν έκανες καλά με το link. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 6 Μαρτίου 2013 #29 Share 6 Μαρτίου 2013 Έλα Αλέκο….. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rythor 6 Μαρτίου 2013 Author #30 Share 6 Μαρτίου 2013 παιδια κατι παιζει με την επισυναψη απο το youtube.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rythor 6 Μαρτίου 2013 Author #31 Share 6 Μαρτίου 2013 (edited) για δειτε Έγινε επεξεργασία 6 Μαρτίου 2013 - Rythor Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 6 Μαρτίου 2013 #32 Share 6 Μαρτίου 2013 :bowdown: Link to comment Share on other sites More sharing options...
malaw 7 Μαρτίου 2013 #33 Share 7 Μαρτίου 2013 (edited) απλά προσκυνώ τρομερό aquascape!!!!!..... Έγινε επεξεργασία 7 Μαρτίου 2013 - malaw Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 7 Μαρτίου 2013 #34 Share 7 Μαρτίου 2013 Ωραίος ο Αλέκος ! Ξεθάρρεψαν τα μικρά ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 7 Μαρτίου 2013 #35 Share 7 Μαρτίου 2013 Αλέκο αυτά είναι απο την 2η γέννα? Τα μικρά από την τελευταία τι κάνουν? Υ.Γ. το πόσο μου την δίνει όταν βγάζουν βίντεο και δεν κάνουν 2 βήματα πίσω για να δούμε την γενική εικόνα του ενυδρείου δεν λέγετε!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 9 Μαρτίου 2013 #36 Share 9 Μαρτίου 2013 Μπραβο ρε Αλεκαρα!!!!!!!!!!!!! Σσσσσσσωραιοοοοςςς!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rythor 14 Μαρτίου 2013 Author #37 Share 14 Μαρτίου 2013 Ωραίος ο Αλέκος ! Ξεθάρρεψαν τα μικρά ! Ναι ξεθαρεψαν και το καλο ειναι οτι τραβανε και τα μεγαλα μαζι εξω! Αλέκο αυτά είναι απο την 2η γέννα? Τα μικρά από την τελευταία τι κάνουν? Υ.Γ. το πόσο μου την δίνει όταν βγάζουν βίντεο και δεν κάνουν 2 βήματα πίσω για να δούμε την γενική εικόνα του ενυδρείου δεν λέγετε!!! Επίτηδες ρε!για να ρθεις να δεις απο κοντα την "γενικη εικονα του ενυδρειου"! χαχαχα Μπραβο ρε Αλεκαρα!!!!!!!!!!!!! Σσσσσσσωραιοοοοςςς!!!! Ουυυυ και που να δεις τωρα..μπουκωμενες και 2 οι θυληκες! αμαν καναμε να γεννησουμε και τωρα δεν σταματανε! Ειπαν στον χαζο να χεσει και αυτος πηγε ξεκωλοθηκε!χαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
george13 14 Μαρτίου 2013 #38 Share 14 Μαρτίου 2013 Αλέκο μπράβο ρε φιλαράκι .τώρα είδα το θέμα σου .πολύ όμορφο να το χαίρεσαι όπως επίσης και τα μωρά σου . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rythor 12 Ιουνίου 2013 Author #39 Share 12 Ιουνίου 2013 τα μπομπιρακια μου τα θυμαστε? ε τωρα για ολοκληρα γαιδουρια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
george13 12 Ιουνίου 2013 #40 Share 12 Ιουνίου 2013 μπράβο ρε αγορίνα μου .να τα χαίρεσαι .πολύ όμορφα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 12 Ιουνίου 2013 #41 Share 12 Ιουνίου 2013 Ομορφιές τα μικρά ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 12 Ιουνίου 2013 #42 Share 12 Ιουνίου 2013 Ωραίος ρε Αλεκάρα! Η πλάτη όσο πάει γίνεται και καλύτερη! Ο αρσενικός όμως ούτε βγήκε λίγο να τον δούμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 12 Μαίου 2014 #43 Share 12 Μαίου 2014 Σήμερα πέρασα από το σπίτι του Αλέκου να ρίξω μια ματιά στο ενυδρείο και με την ευκαιρία είπα να κάνω και μια ανανέωση. Ο Αλέκος έχει φύγει εξωτερικό οπότε έχουν αναλάβει οι γονείς του. Αποτι φαίνεται κάνουν πολύ καλή δουλειά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 12 Μαίου 2014 #44 Share 12 Μαίου 2014 Και μια πρόχειρη απτο κινητό.. Sent from my XT1032 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 12 Μαίου 2014 #45 Share 12 Μαίου 2014 Ωραίος ο Αλέκος και ο Στάθης. Τα ψαράκια φυσικά άπαιχτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnbaggios 12 Μαίου 2014 #46 Share 12 Μαίου 2014 Να ναι καλα το παλικαρι στα ξενα.Τους αφησε κατι πολυ ζωντανο για να τον θυμουνται! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 12 Μαίου 2014 #47 Share 12 Μαίου 2014 Πωπω ξυλο! Το κυριαρχο πως φαινεται βρε παιδι μου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 13 Μαίου 2014 #48 Share 13 Μαίου 2014 (edited) Παιδιά σαν θέαμα είναι εκπληκτικό. Αν και απ ότι είδα από τα μικρά είναι κανα 2 αρσενικά και πρέπει να φεύγουν σιγά σιγά. Θυμάμαι στις αρχές λέγαμε ότι φοβούνται πολύ και δεν τα βλεπει αρκετά και στο βίντεο έβαλα το χέρι μου μέσα χωρίς να έχω καν τροφή και το τσιμπουσαν! Νομίζω ότι ο Αλέκος έκανε πολύ καλά που διάλεξε Αφρική! Sent from my XT1032 using Tapatalk Έγινε επεξεργασία 13 Μαίου 2014 - adlib Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος