Παναγιώτης Κ 11 Ιανουαρίου 2013 #26 Share 11 Ιανουαρίου 2013 Mια χαρα! Πως το βλέπεις? Συμπεριφορά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 11 Ιανουαρίου 2013 #27 Share 11 Ιανουαρίου 2013 Mια χαρα! Πως το βλέπεις? Συμπεριφορά? Τα νευρα μου Παναγιωτη :bigemo_harabe_net-111: Ξαναχωθηκε, δεν προλαβα να το χαρω Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 11 Ιανουαρίου 2013 #28 Share 11 Ιανουαρίου 2013 δωστου μπολικο χρονο.εγω εχω βαρεθιε να το βλεπω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 11 Ιανουαρίου 2013 #29 Share 11 Ιανουαρίου 2013 δωστου μπολικο χρονο.εγω εχω βαρεθιε να το βλεπω.... Θα του δωσω, τι να κανω; Θα το ξεγραψω, σαν να μην υπαρχει..........το ατιμο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 11 Ιανουαρίου 2013 #30 Share 11 Ιανουαρίου 2013 Bγήκε για να φάει, ή βγήκε στο ξεκάρφωτο? Πόση ώρα περίπου βγήκε? Με ανοιχτά ή σβηστά φώτα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 12 Ιανουαρίου 2013 #31 Share 12 Ιανουαρίου 2013 Δωσε χρονο Βασιλη.Ειδικα στην περιπτωση που εχεις κι αλλο wrasse μεσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 12 Ιανουαρίου 2013 #32 Share 12 Ιανουαρίου 2013 Μεσημερι βγηκε με τον ηλιο και εκανε βολτες Τα φωτα σβηστα αλλα το δωματιο πολυ φωτεινο Στρατο εχω ενα sexguttata.............wrasse δεν εχω αλλο Ενα six line μπορω να βαλω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 12 Ιανουαρίου 2013 #33 Share 12 Ιανουαρίου 2013 Μαλλον το παιρνει καποιο ψαρι στο κυνηγι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 12 Ιανουαρίου 2013 #34 Share 12 Ιανουαρίου 2013 Μεσημερι βγηκε με τον ηλιο και εκανε βολτες Τα φωτα σβηστα αλλα το δωματιο πολυ φωτεινο Στρατο εχω ενα sexguttata.............wrasse δεν εχω αλλο Αλλο ψαρι τι υπαρχει μεσα; Ενα six line μπορω να βαλω; Αν βαλεις θα το μετανοιωσεις αργοτερα.Ασε που το κιτρινο θα το βρεις καμια μερα εκτος ενυδρειου.Ειναι παλιοχαρακτηρας Βασιλη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 12 Ιανουαρίου 2013 #35 Share 12 Ιανουαρίου 2013 μεγαλος τσαμπουκας το sixline disc,και τις 2 φορες που εβαλα για να φαει κανεναν οργανισμο που ηθελα να ξεφορτωθω ξεκινησαν φλωρακια και μετα κυνηγουσαν τα παντα αναγκαζοντας ενα magnifica και ενα αλλο wrasse να πηδηξουν εξω απο το ενυδρειο για να βρουν την ησυχια τους. ακομα και τελευταιο να το βαλεις παλι θα σου δημιουργησει θεματα! αλλα ειναι καλος καθαριστης! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 12 Ιανουαρίου 2013 #36 Share 12 Ιανουαρίου 2013 Καλα που ρωτησα, ευχαριστω για τις πληροφοριες παιδια !! Εχω 1 ζευγαρι κλοουνακια, 1 καρδιναλιο, 1 magnifica, 1 sexguttata και το yellow wrasse. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 12 Ιανουαρίου 2013 #37 Share 12 Ιανουαρίου 2013 Τι αλλο προσανατολιζεσαι να βαλεις μεσα Βασιλη; Το ιδιο ενυδρειο με το δικο μου δεν ειναι;200 λιτρα; Και δεν κανεις και μια παρουσιαση να χαζεψουμε λιγο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 12 Ιανουαρίου 2013 #38 Share 12 Ιανουαρίου 2013 (edited) Το ιδιο ακριβως ενυδρειο εχουμε Σιγα-σιγα Στρατο, προς το παρον καλα ειμαστε, 2 μηνες τρεχει το ενυδρειο Παρουσιαση αργοτερα.......τωρα μια μικρη γευση απο κινητο: Έγινε επεξεργασία 12 Ιανουαρίου 2013 - disc-postman Link to comment Share on other sites More sharing options...
steliost 31 Ιανουαρίου 2013 Author #39 Share 31 Ιανουαρίου 2013 Λοιπόν παίδες, ο αεκτζής είναι μέσα καμια δεκαριά μέρες, τρώει σαν τρελό και με το sixline τα πάει περίφημα μέχρι ώρας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 1 Φεβρουαρίου 2013 #40 Share 1 Φεβρουαρίου 2013 α ευχαριστα νεα,μακαρι να συνεχισουν ετσι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος