steliost 25 Δεκεμβρίου 2012 #1 Share 25 Δεκεμβρίου 2012 Τα φώτα σας παίδες, θέλω να βάλω ένα τέτοιο στο ενυδρείο μου αλλά απ' ότι διαβάζω εδώ κι εκεί οι γνώμες διαφέρουν για το αν είναι reef safe το ψάρι, επίσης έχω άλλα δυο ρασσάκια ένα sixline & ένα red wrasse μέσα λέτε να γίνει πανικός? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 25 Δεκεμβρίου 2012 #2 Share 25 Δεκεμβρίου 2012 Ίσως. Και αμφιβάλλω αν θα το βρεις εύκολα, και σε τι τιμή! Γιατί δεν βάζεις ένα labroides dimidiatus να ξεμπερδεύεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 25 Δεκεμβρίου 2012 #3 Share 25 Δεκεμβρίου 2012 ρεεφ σειφ ειναι.το εχω αρκετους μηνες. πολυ χρησιμο για συγκεκριμενα παρασιτα που χτυπανε σκληρα κοραλια και κλαμ.το εχω μαζι με ντιμιντιατους γιατρο.απολυτως κανενα προβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 25 Δεκεμβρίου 2012 #4 Share 25 Δεκεμβρίου 2012 Για ομορφια το θες η για να σου κανει δουλεια; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 25 Δεκεμβρίου 2012 #5 Share 25 Δεκεμβρίου 2012 Ίσως. Και αμφιβάλλω αν θα το βρεις εύκολα, και σε τι τιμή! Γιατί δεν βάζεις ένα labroides dimidiatus να ξεμπερδεύεις? Πανευκολα και φτηνα. Παναγιωτη οι γιατροι δεν ειναι και το ευκολοτερο ρασακι............. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 25 Δεκεμβρίου 2012 #6 Share 25 Δεκεμβρίου 2012 Παναγιωτη οι γιατροι δεν ειναι και το ευκολοτερο ρασακι............. Γιατί το λές αυτό? Θεωρούνται απο τα ευκολα στην διατήρηση. Που είναι το δύσκολο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 25 Δεκεμβρίου 2012 #7 Share 25 Δεκεμβρίου 2012 Γιατί το λές αυτό? Θεωρούνται απο τα ευκολα στην διατήρηση. Που είναι το δύσκολο? Για να το λεω κατι θα εχω ακουσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
steliost 25 Δεκεμβρίου 2012 Author #8 Share 25 Δεκεμβρίου 2012 (edited) Ίσως. Και αμφιβάλλω αν θα το βρεις εύκολα, και σε τι τιμή! Γιατί δεν βάζεις ένα labroides dimidiatus να ξεμπερδεύεις? Το έχω βρει ήδη Παναγιώτη, γιατρό δεν θέλω είναι ψάρι για μεγάλα ενυδρεία και μεγάλα ψάρια που θα βρει και τα κατάλληλα παράσιτα για να τραφεί... ρεεφ σειφ ειναι.το εχω αρκετους μηνες. πολυ χρησιμο για συγκεκριμενα παρασιτα που χτυπανε σκληρα κοραλια και κλαμ.το εχω μαζι με ντιμιντιατους γιατρο.απολυτως κανενα προβλημα. Πολύτιμη η γνώμη σου Κώστα... Για ομορφια το θες η για να σου κανει δουλεια; Μου αρέσει σαν ψάρι, θα βελτιώσω λίγο το display, έχει και μια ιδιαιτερότητα, το βράδυ χώνεται μέσα στην άμμο για ύπνο... Το θέμα είναι ότι το sixline που έχω είναι ολίγον τραμπούκος, το red είδε κι έπαθε για να πάρει τα πάνω του, έφαγε πολύ κυνήγι... Έγινε επεξεργασία 25 Δεκεμβρίου 2012 - steliost Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 25 Δεκεμβρίου 2012 #9 Share 25 Δεκεμβρίου 2012 Για να το λεω κατι θα εχω ακουσει Σε ποιό τομέα είναι ευαίσθητα ακριβώς? Ρωτάω για να μάθω, γιατί είναι ένας υποψήφιος μου κάτοικος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 25 Δεκεμβρίου 2012 #10 Share 25 Δεκεμβρίου 2012 Ειναι δυσκολο ψαρι,δεν συνηθιζει εκτος καποιων εξεραισεων την τροφη,ειναι ευαισθητο........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
steliost 25 Δεκεμβρίου 2012 Author #11 Share 25 Δεκεμβρίου 2012 Σε ποιό τομέα είναι ευαίσθητα ακριβώς? Ρωτάω για να μάθω, γιατί είναι ένας υποψήφιος μου κάτοικος. Σου έχω απαντήσει Παναγιώτη (είχα παλαιότερα) είναι ψάρι που τρέφεται κυρίως με παράσιτα, σε μικρά ενυδρεία που έχουν και μικρά ψάρια είναι κρίμα να τον έχεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 25 Δεκεμβρίου 2012 #12 Share 25 Δεκεμβρίου 2012 ο γιατρος ειναι το παλιοτερο μου ψαρι στο αλμυρο.δεν εχω ιδεα ποσο ζει αλλα εγω το εχω περιπου 6 χρονια.σε παρα πολλους δεν ζει ουτε 3-4 μηνες.ιδιαιτερο ψαρι στο φαγητο,εγω αισθανομαι απο τους τυχερους.βεβαια δεν μπορω να βαλω κλαμ και αυτη ειναι η δικη μου καταρα φιλοξενωντας τον γιατρο.γενικως θεωρειται απο τα πολυ δυσκολα ψαρια σε διατροφη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 25 Δεκεμβρίου 2012 #13 Share 25 Δεκεμβρίου 2012 http://www.liveaquaria.com/product/prod_display.cfm?c=15+1378+309&pcatid=309 Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 25 Δεκεμβρίου 2012 #14 Share 25 Δεκεμβρίου 2012 Ειναι δυσκολο ψαρι,δεν συνηθιζει εκτος καποιων εξεραισεων την τροφη,ειναι ευαισθητο........ +1 μπορει ακομα και οταν το βλεπεις να τρωει να το χανεις και να λες τι εγινε τωρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ttarkin 25 Δεκεμβρίου 2012 #15 Share 25 Δεκεμβρίου 2012 Τα φώτα σας παίδες, θέλω να βάλω ένα τέτοιο στο ενυδρείο μου αλλά απ' ότι διαβάζω εδώ κι εκεί οι γνώμες διαφέρουν για το αν είναι reef safe το ψάρι, επίσης έχω άλλα δυο ρασσάκια ένα sixline & ένα red wrasse μέσα λέτε να γίνει πανικός? Όπως είπαν και τα παιδια παραπάνω. Πολύ ευκολο ψαρι και φτηνο. Εαν εισαι τυχερος μπορεί να σου κάνει και αυτο την δουλεια του γιατρού. Έχει παρατηρηθεί ότι καποια από αυτα καθαριζουν παρασιτα απο άλλα ψαρια. Προσοχή εαν εχεις ανοικτό ενυδρειο γιατί εαν τρομαξει μπορεί να σου πηδηξει εξω απο το ενυδρειο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
steliost 25 Δεκεμβρίου 2012 Author #16 Share 25 Δεκεμβρίου 2012 (edited) Παίδες ευχαριστώ για τις πληροφορίες!! Κι ένα βιντεάκι πως χώνεται στην άμμο για ύπνο... Έγινε επεξεργασία 25 Δεκεμβρίου 2012 - steliost Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 5 Ιανουαρίου 2013 #17 Share 5 Ιανουαρίου 2013 Εβαλα ενα yellow wrasse το μεσημερι στο ενυδρειο μου και χωθηκε κατευθειαν στην αμμο. Ποτε θα βγει ρε παιδια; Ψαρι πηρα και ψαρι δε βλεπω Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 5 Ιανουαρίου 2013 #18 Share 5 Ιανουαρίου 2013 :lol: Α χαχαχα.Ειναι τρομαγνενο γι'αυτο και εκανε βουτια στην αμμο.Απο αυριο θα πεταξει μυτη και θα το χαρεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 5 Ιανουαρίου 2013 #19 Share 5 Ιανουαρίου 2013 μην ανυσηχεις καθολου disc! σε φιλο εκανε να βγει μηνα και οταν βγηκε ηταν μια χαρα! 2 φορες που το εχω δοκιμασει κ εγω στη βδομαδα ειχε βγει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 5 Ιανουαρίου 2013 #20 Share 5 Ιανουαρίου 2013 Αν έχεις μικρά διάσπαρτα βραχάκια θα στα κάνει μαντάρα..... άσε που σηκώνει πολύ μπιχλα !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 5 Ιανουαρίου 2013 #21 Share 5 Ιανουαρίου 2013 Δίας, κατά 25 Δεκέμβριος 2012 - 16:47, λόγο: Ειναι δυσκολο ψαρι,δεν συνηθιζει εκτος καποιων εξεραισεων την τροφη,ειναι ευαισθητο........πολυ δυσκολο συμφωνο οποιοσ το εχει θεωρειτε τυχερος εμενα μου εκατσε ο τεταρτος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 5 Ιανουαρίου 2013 #22 Share 5 Ιανουαρίου 2013 Μηνα και βδομαδα; τι λετε ρε παιδια; και πως ζει χωμενο εκει μεσα; Για να δουμε, υπομονη........... Αν έχεις μικρά διάσπαρτα βραχάκια θα στα κάνει μαντάρα..... άσε που σηκώνει πολύ μπιχλα !!! Αιολος βραχακια μικρα δεν εχω, και αραγωνιτη χοντροκοκκο........... θα δειξει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 5 Ιανουαρίου 2013 #23 Share 5 Ιανουαρίου 2013 Υπομονη Βασιλη Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 5 Ιανουαρίου 2013 #24 Share 5 Ιανουαρίου 2013 disc οταν ειναι χωμενο μεσα στην αμμο δεν καθεται εκει,κινειται και τρωει διαφορους οργανισμους που ειναι θαμμενοι στην αμμο.σκουλικια κτλ Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 11 Ιανουαρίου 2013 #25 Share 11 Ιανουαρίου 2013 Σημερα βγηκε μετα απο 6 μερες Μια χαρα υγιεστατο..............για να δουμε........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος