Jump to content

Είναι Χριστούγεννα….

Recommended Posts

Για εμένα, όλοι σας χωρίς εξαιρέσεις αλλά και ο καθένας σας ξεχωριστά αποτελεί μέλος αυτής της μεγάλης ενεργειακής οικογένειας.

Όλοι σας από τον πιο αρχάριο έως τον πιο έμπειρο χομπιστα την στιγμή που παταει το κουμπί τις δημοσιεύσεις προσφέρει με την σειρά του κάτι σε αυτό το φόρουμ….κάτι σημαντικό…κάτι που αυτό το φόρουμ το χρειάζεται…

Σε τέτοιες περιπτώσεις όπου τα ανθρώπινα στοιχεία λαμβάνουν την πρώτη θέση σημασία δεν έχει το επίπεδο της γνώσης, σημασία έχει η θέληση για προσφορά, η θέληση για μάθηση η συμμετοχή και τα αισθήματα αλληλεγγύης αυτού που ραταει αλλά και αυτού που απανταει….

Καλα Χριστουγεννα και χρονια πολλα σε ολους φιλοι μου!

Να ειστε ολοι καλα,με υγεια για εσας και τις οικογεννειες σας!:)

Καλά Χριστούγεννα σε όλους!!!

Πολλά τα προβλήματα, πολλές η έγνοιες, πολλά τραβάμε. όλα όμως παλεύονται όλα υποφέρονται αρκεί να έχουμε το υπέρτατο αγαθό, την υγεία μας, κοντά στην υγεία μας όλα τα άλλα είναι μικρά και ασήμαντα.

Εύχομαι σε όλους να έχουν την υγεία τους , όσα χρόνια και να περπατάμε πάνω σε αυτόν τον καταχρασμένο πλανήτη.

Χρονια πολλα με λιγοτερες σκοτουρες - βασανα ....

Υγεια και ευτυχια σε ολους !!!!

Υ.Γ : Νικο χαραμιζεσε εδω παλικαρι μου .... μηπως να γραψεις κανα βιβλιο ? :bigemo_harabe_net-74: :bigemo_harabe_net-74: :bigemo_harabe_net-74:

Ρεβεγιόν 20.000 λεύγες κάτω από τη θάλασσα

http://www.tovima.gr/science/article/?aid=490040

Ρεβεγιόν 20.000 λεύγες κάτω από τη θάλασσα

http://www.tovima.gr...cle/?aid=490040

Καλά εσύ θα μας τρελανεις τελείως!! :P:D

Θα 'θελα να 'ξερα που πας και τα βρίσκεις όλα αυτά τα ξεχωριστά θέματα :thumbup: .....

Έγινε επεξεργασία - nospanos

Καλα χριστουγεννα σε ολους παιδια.

χρονια πολλα σε ολους παιδια υγεια δυναμη υπομονη!

:bigemo_harabe_net-146: Έγινε επεξεργασία - polyagkistro

Μέσα στις δυσκολίες που όλοι μας περνάμε πρέπει να βρούμε στηρίγματα που θα μας δίνουν δυνάμεις. Πρέπει να βρούμε λόγους για να παραμένει το χαμόγελο στο πρόσωπο μας. Πρέπει να βρούμε ανθρώπους γεμάτους θετική ενέργεια για να δούμε τα πράγματα από μιά άλλη σκοπιά. Πρέπει να βρούμε χώρους δημιουργικούς για να μη ξεχάσουμε ότι παντα μπορούμε να είμαστε χρήσιμοι.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους μέσα από την συμμετοχή τους στο Aquazone, βοήθησαν στην αναζήτηση όλων των παραπάνω. Θέλω να τους ευχαριστήσω που διατήρησαν το Aquazone σε υψηλό επίπεδο, που διατήρησαν την ηρεμία του forum, που μ' έκαναν να μπένω καθημερινά στο Aquazone και να "ξοδεύω" εδώ όλο τον ελεύθερο χρόνο μου. Ευχαριστώ όλους αυτούς που δίνουν απλόχερα τις γνώσεις τους και την πείρα τους, που έβαλαν το χόμπι μας πάνω από εγωισμούς και στήριξαν την προσπάθεια που γίνεται χωρίς διακοπή για αρκετά χρόνια στο Aquazone.

Ας ψάξουμε λιγο μέσα μας τι είναι αυτό που μας λείπει και ας προσπαθήσουμε να το δώσουμε στους γύρω μας. Το μύνημα των Χριστουγέννων κάπου έχει χαθεί και πρέπει να το ξαναβρούμε....

Χρόνια πολλά σε όλους! Αγάπη και ευτυχία!

:)

Καλά Χριστούγεννα με υγεία πάνω από όλα , να χαρείτε τις γιορτές με τους αγαπημένους σας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...