Jump to content

Sos Με Spraybar Σε Εηειμ 2213

dimitris_s

Recommended Posts

Καλησπέρα! Έχω ένα ΕΗΕΙΜ 2213 φίλτρο σε ενυδρείο ΡΙΟ 125! Αποφάσισα να βάλω spraybar της ΕΗΕΙΜ. Το θέμα είναι ότι σαν αρχάριος δεν ξέρω αν το τοποθέτησα σωστά! Απο την έξοδο είναι ανοιχτό και το νερό τρέχει με λιγότερη πίεση από τις τρύπες! Έτσι πρεπει να είναι ή πρέπει να είναι κλειστό? Επίσης το τοποθέτησα στη ν μέση του ενυδρείου και στην επιφάνεια! Παρακάτω σας δείχνω 2 φωτογραφίες! Παρακαλώ πείτε μου τι κάνω λάθως! ανατάραξη υπάρχει απλά απο το μέσο προς τα δεξιά!

IMG_1147.jpg

IMG_1146.jpg

φυσικα και πρεπει να ειναι κλειστο ωστε το νερο να τρεχει απο τις τρυπες.και βαλε τις τρυπες να κοιτουν προς την επιφανεια για να δημιουργουν αναταραξη

φυσικα και πρεπει να ειναι κλειστο ωστε το νερο να τρεχει απο τις τρυπες.και βαλε τις τρυπες να κοιτουν προς την επιφανεια για να δημιουργουν αναταραξη

:bigemo_harabe_net-64:

σοβαρα? στο καταστημα που το πηρες μπορει να εχει ανταλακτικο, αν και νομιζω θα σου πουλησει ολοκληρο το σπρει μπαρ! αλλιως μπορεις να βαλεις καμια πλαστικη ταπα!

http://lamda.com.gr/products/%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%8A%CF%8C%CE%BD%CF%84%CE%B1/%CF%80%CE%BB%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%B5%CE%BE%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1/

Βαλε ταπα η κοματακι απο φελο και κλειστο!!!!!!!!!

Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις συμβουλές σας! Τότη έβαλα κομμάτι από φελό και μπορώ να πω ότι κάνει πολύ καλή ανατάραξη πλέον! :)

• 2 weeks later...

παιδια εχω κ εγω ενα φιλτρο εξωτερικο sunsun 1400l/h εχει μαζι σπρει μπαρ αλλα πως πρεπει ειναι τοποθετημενο μεσα? να ειναι ολο πχ 4 δαχτυλα απο την επιφανεια του νερου κ να κοιταει πχ διαγωνια προσ τα πανω? η να το βαλω στην επιφανεια ακριβως κ να κοιταει παραλληλα με το νερο οι τρυπες ? γενικα κανει αναταραξει απλα πως ειναι καλυτερα..

Αν δεις και στις φωτογραφίες του φίλου εδω είναι στην επιφάνεια! Γυρνας και τις τρυπες προς τα εκει να κάνεις ανατάραξη και είσαι άρχοντας!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...