Κωστας Τ 8 Μαρτίου 2015 #51 Share 8 Μαρτίου 2015 Ακριβως γι αυτο ρωτησα, σ ευχαριστω Κωστα! :thumbsu: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 17 Νοεμβρίου 2015 #52 Share 17 Νοεμβρίου 2015 (edited) coral box d700 Έγινε επεξεργασία 17 Νοεμβρίου 2015 - Κωστας Τ Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishbone! 3 Οκτωβρίου 2016 #53 Share 3 Οκτωβρίου 2016 Παιδιά ενα UP στο θέμα γιατι εχει παλιώσει! Υπάρχουν και αλλες επιλογές πλέον οποτε ας κανουμε ενα κόπο να γράψουμε και δυο λόγια οπως: Όνομα και μοντέλο skimmer. Λίτρα ενυδρείου. Περιεχόμενο (FO, REEF, SPS, LPS κτλ) Αν είσαστε ικανοποιημενοι Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishbone! 3 Οκτωβρίου 2016 #54 Share 3 Οκτωβρίου 2016 Coral Box DC500 Λίτρα ενυδρείου 400 main & 100 sump Mixed Reef Νομίζω οτι ειναι μικρο για τα λίτρα μου και ιδιαίτερα για SPS ! Ποτε δεν κατάφερε να τα ρίξει κατω απο 10 ! Τώρα εχω βαλει και ενα Deltec MC 600 να τρεχει παράλληλα! Επίσης η μπλε αντλια της Jebao μου εκανε κατ επανάληψη διακοπές και αντικατασταθηκε με την γκρι με την υπόσχεση ποτε πρόβλημα ξανα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Puff 3 Οκτωβρίου 2016 #55 Share 3 Οκτωβρίου 2016 Aqua lobby (αντιγραφή του mce 600) με τη aquabee αντλία. Λίτρα ενυδρείου 300. Όχι sump. Mixed reef Μάλλον κάνει καλή δουλίτσα. Κάνει λίγο θόρυβο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteris67 3 Οκτωβρίου 2016 #56 Share 3 Οκτωβρίου 2016 (edited) H&S A150- F2001 Στα 250 λίτρα. Πολύ ευχαριστημένος. Για την ώρα ελαφρύ στοκ από κοράλλια. Έγινε επεξεργασία 3 Οκτωβρίου 2016 - lefteris67 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 3 Οκτωβρίου 2016 #57 Share 3 Οκτωβρίου 2016 Coral Box DC500 Λίτρα ενυδρείου 400 main & 100 sump Mixed Reef Νομίζω οτι ειναι μικρο για τα λίτρα μου και ιδιαίτερα για SPS ! Ποτε δεν κατάφερε να τα ρίξει κατω απο 10 ! Τώρα εχω βαλει και ενα Deltec MC 600 να τρεχει παράλληλα! Επίσης η μπλε αντλια της Jebao μου εκανε κατ επανάληψη διακοπές και αντικατασταθηκε με την γκρι με την υπόσχεση ποτε πρόβλημα ξανα! Την παρέλαβες την γκρι αντλία; σου κάνει περισσότερο θόρυβο από την μπλέ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishbone! 3 Οκτωβρίου 2016 #58 Share 3 Οκτωβρίου 2016 Την παρέλαβες την γκρι αντλία; σου κάνει περισσότερο θόρυβο από την μπλέ; Όχι καθόλου ! Και νομίζω ότι εχει βελτιωθεί η απόδοση ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος