bbetta 24 Δεκεμβρίου 2012 #1 Share 24 Δεκεμβρίου 2012 Γνωρίζει κανείς τίποτα για αυτό το ψαράκι? Είναι το μόνο που βρήκα από την οικογένεια Parotocinclus που έχων αναφερθεί αναπαραγωγές. Ξέρει κανένας αν μπορούμε να το βρούμε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 25 Δεκεμβρίου 2012 Author #2 Share 25 Δεκεμβρίου 2012 Τι έγινε ρε παιδιά??? Κανένας δεν το ξέρει το ψάρι??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djtonyel 25 Δεκεμβρίου 2012 #3 Share 25 Δεκεμβρίου 2012 (edited) Parotocinclus jumbo αυτο ειναι το πιο common Parotocinclus για αναπαραγωγες το ειδος Parotocinclus αναπαραγουν σαν τα κορι με το να αφομοιωσις rain seasson πιο παλια ειχα αναπαραγαγει και Parotocinclus jumbo και Parotocinclus cf. eppleyi ακριβως όπως σου εγραψα Έγινε επεξεργασία 25 Δεκεμβρίου 2012 - djtonyel Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 25 Δεκεμβρίου 2012 Author #4 Share 25 Δεκεμβρίου 2012 μμμμ... Και είχα διαβάσει ότι υπάρχουν πολύ λιγότερες αναπαραγωγές των jumbo. Γενικά από ότι έχω καταλάβει τα Parotocinclus είναι πιο εύκολα στην αναπαραγωγή από τα otocinclus. Ελπίζω να βρω κάποιο Parotocinclus ή Otocinclus Cocama που μου αρέσει πολύ αλλά έχω κάποιους ενδυασμούς λόγω της δυσκολίας στην αναπαραγωγή. Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
djtonyel 25 Δεκεμβρίου 2012 #5 Share 25 Δεκεμβρίου 2012 αν θες σου φερνω τον απριλιο ειναι στην λιστα μου με 15 ευρο Otocinclus Cocama Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 25 Δεκεμβρίου 2012 Author #6 Share 25 Δεκεμβρίου 2012 Χεχε δεν νομίζω να περιμένω μέχρι των Απρίλιο αλλα ευχαριστω για την πρόταση . Την rain season την κανείς με οσμωση ; Γενικά η αναπαραγωγή των parotocinclus ειναι δύσκολη; Link to comment Share on other sites More sharing options...
djtonyel 25 Δεκεμβρίου 2012 #7 Share 25 Δεκεμβρίου 2012 με παγακια. δυο τρεις βδομαδες ταιζε τα καλα και μην κανεις αλαγες νερου. μετα απο τρεις βδομαδες καθημερινα αλαγες 10% με νερο της βρυσης λιγο παγωμενο για δυο τρεις μερες την τεταρτη μερα αλαγη 50% και το νερο να πεσει στους 25 βαθμους ωστε να ριξεις και τα παγακια και να πεση στους 22 23 βαυμους και φυσικα καλη οξυγονωση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 25 Δεκεμβρίου 2012 #8 Share 25 Δεκεμβρίου 2012 αν θες σου φερνω τον απριλιο ειναι στην λιστα μου με 15 ευρο Otocinclus Cocama Που είναι η λίστα σου;;; Να υποθέσω είναι δικιά σου αναπαραγωγή; Ξεχωρίζουν αρσενικά και θηλυκά; Μπορεί να τα ξαναπούμε τον απρίλιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 26 Δεκεμβρίου 2012 Author #9 Share 26 Δεκεμβρίου 2012 Και όσον αναφορά τους otocinclus ισχύει το ίδιο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djtonyel 26 Δεκεμβρίου 2012 #10 Share 26 Δεκεμβρίου 2012 φιλε δεν ασχολιθει με οτος hypancistrus ancistrus pecoltia panagolus zonacistrus hemilocaria leila Parotocinclus Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 26 Δεκεμβρίου 2012 Author #11 Share 26 Δεκεμβρίου 2012 xaxa παράξενο μου ακούγεται, να έχεις cocama και να μην έχεις ασχοληθεί ακόμα ,αφού είσαι ο καλύτερος στις αναπαραγωγές! Τέλος πάντων ίσως επικοινωνήσουμε τον Απρίλιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
djtonyel 26 Δεκεμβρίου 2012 #12 Share 26 Δεκεμβρίου 2012 οχι δεν εχω. εγω κανω ιμπορτ μου ερχεται εβδομαδιαια μια λιστα και μπορω να κανω ιμπορτ Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 26 Δεκεμβρίου 2012 Author #13 Share 26 Δεκεμβρίου 2012 ααα οκ φίλε τώρα κατάλαβα Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoss 26 Δεκεμβρίου 2012 #14 Share 26 Δεκεμβρίου 2012 Τα ψάρια αυτά σε τι ενυδρείο θα τα τοποθετήσεις?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 26 Δεκεμβρίου 2012 Author #15 Share 26 Δεκεμβρίου 2012 Αν και μάλλον συγκλίνω περισσότερο στους otocinclus , θα τα βάλω στο 72λ με τα apisto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος