Jump to content

Xronia Polla Se Olous.

xristos kabbadias

Recommended Posts

μονο με ελληνικα μικρα γραφουμε εδω μεσα.

καλως ηρθες στην παρεα μας.

τα πιο φτηνα υλικα διακοσμησης υπαρχουν απλοχερα και δωρεαν εξω στην φυση.

απο πετ θα παρεις ενα σωστο χαλικι η επεξεργασμενη αμμο και θα ξεκινισεις.

Welcome και διάβασε πρώτα τους κανόνες λειτουργείας του forum http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=76267 και εν συνεχεία εδώ http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=79915

Καλή διαμονή :)

χρονια πολλα και καλα και να τελειωνουμε με αυτη την κριση να παρουμε και κανενα ενυδρειο!

καλως ηρθες χρονια πολλα με υγεια δυναμη και καθε καλο και καλη λεφτερια!

Χρόνια πολλά με υγεία

Καλως ηρθες χρονια πολλα!!!!!!!!

χρονια πολλα σε ολους και ολες με υγεια. καλη διαμονη στον νεο φιλο.

Καλώς όρισες στο aquazone και καλή διαμονή!

Χρόνια πολλά σε εσένα και στην οικογένεια σου εύχομαι!

ευχαριστώ όλους αλλά δεν ήξερα ότι πρέπει να γράψεις με μικρά ελληνικά.

επίσης καλές γιορτές σε όλους. ευχαριστώ πολλή για της συμβουλές σας. ΝΑ ρωτήσω κατή άλλο που μπορώ να πάρω ένα καλώ φίλτρο?

Καλωσόρισες στο απόλυτο ενυδρειακό πόρταλ και χρόνια σου πολλά.

επίσης καλές γιορτές σε όλους. ευχαριστώ πολλή για της συμβουλές σας. ΝΑ ρωτήσω κατή άλλο που μπορώ να πάρω ένα καλώ φίλτρο?

Φιλε μου καλως ωρισες και χρονια σου πολλα σε εσενα και τους οικειους σου.

Οσο τωρα για το φιλτρο, σε καποιο pet η απο καποιο συνχομπιστα που πουλα η βαλε στης αγγελειες μια ανακοινωση

οτι ζητας φιλτρο.

φιλε χρηστο οπως προειπαν και πιο πανω συνηθως απο καποιο pet shop η μεταχειρισμενο. το φιλτρο παει αναλογα με το μεγεθος του ενυδρειου και τα ψαρια που θες να φιλοξενησεις! εχω δουλεψει 2 πολυ καλες εταιρειες την fluval και την eheim και στις προτεινω ανεπιφυλακτα αλλα ειναι λιγο ακριβες! τωρα τελευταια εχει πεσει στην αντιληψη και η sunsun! εκανα ενα ψαξιμο στο internet και ειδα οτι ειναι αρκετα ικανοποιητικο και αρκετα πιο φτηνο απο τις δυο παραπανω μαρκες!

φιλε χρηστο οπως προειπαν και πιο πανω συνηθως απο καποιο pet shop η μεταχειρισμενο. το φιλτρο παει αναλογα με το μεγεθος του ενυδρειου και τα ψαρια που θες να φιλοξενησεις! εχω δουλεψει 2 πολυ καλες εταιρειες την fluval και την eheim και στις προτεινω ανεπιφυλακτα αλλα ειναι λιγο ακριβες! τωρα τελευταια εχει πεσει στην αντιληψη και η sunsun! εκανα ενα ψαξιμο στο internet και ειδα οτι ειναι αρκετα ικανοποιητικο και αρκετα πιο φτηνο απο τις δυο παραπανω μαρκες!

Σωστό αυτό για την οικονομία αλλά καλό είναι να κοιτάμε μακροπρόθεσμα κατά τη γνώμη μου. Για παράδειγμα , νομίζω ότι τα sun sun καταναλώνουν αρκετά περισσότερο από αυτά που αναφέρεις ότι έχεις χρησιμοποιήσει. ;)

κοιτα το fluval 306 εχει 16 w καταναλωση και το αντιστοιχο της sun sun 18 w! το fluval γυρναει 1150 l/h ενω το sun sun 1000 l/h! σιγουρα η fluval κερδιζει στις μικροδιαφορες αλλα το πρωτο κανει 95 ευρω ενω το αλλο 43 ευρω!!!!!! αν ειχα τα λεφτα θα επερνα το fluval αλλα δεν νομιζω οτι ειναι μεγαλες οι διαφορες! ενω η τιμη ειναι!

φιλικα θοδωρης

θα μου πεις βεβαια 2 w x 24 h = 48 w!

:mellow: :mellow: :mellow: :mellow: :mellow: :mellow: :mellow: :mellow: :mellow:

κοιτα το fluval 306 εχει 16 w καταναλωση και το αντιστοιχο της sun sun 18 w! το fluval γυρναει 1150 l/h ενω το sun sun 1000 l/h! σιγουρα η fluval κερδιζει στις μικροδιαφορες αλλα το πρωτο κανει 95 ευρω ενω το αλλο 43 ευρω!!!!!! αν ειχα τα λεφτα θα επερνα το fluval αλλα δεν νομιζω οτι ειναι μεγαλες οι διαφορες! ενω η τιμη ειναι!

φιλικα θοδωρης

Έχεις δίκιο Θοδωρή , τα μπέρδεψα με τα resun ... :)

Και πάλι προτιμώ αυτά που ανέφερες για ευνόητους λόγους ! ;)

κι εγω! :bigemo_harabe_net-64:

στο καινουριο ενυδρειο που περιμενω ( αμην και ποτε ) εχω παραγγειλει το μεγαλο της sun sun σε συνδυασμο με το fluval 406! το sun sun το πηρα γιατι ειναι φτηνο ( 68 ευρω ) οποτε λεω τι εχω να χασω! οταν το παρω στα χερια μου θα κανω και μια διεξοδικη παρουσιαση αν δεν υπαρχει ηδη να δουμε μηπως ειναι μια καλη λυση! παντως οσο το ψαξα τα σχολια ηταν θετικα!

κι εγω! :bigemo_harabe_net-64:

στο καινουριο ενυδρειο που περιμενω ( αμην και ποτε ) εχω παραγγειλει το μεγαλο της sun sun σε συνδυασμο με το fluval 406! το sun sun το πηρα γιατι ειναι φτηνο ( 68 ευρω ) οποτε λεω τι εχω να χασω! οταν το παρω στα χερια μου θα κανω και μια διεξοδικη παρουσιαση αν δεν υπαρχει ηδη να δουμε μηπως ειναι μια καλη λυση! παντως οσο το ψαξα τα σχολια ηταν θετικα!

Με το καλό το νέο ενυδρείο , περιμένουμε παρουσίαση ! :)

Παιδιά παρακαλώ μην ανοίγουμε συζήτησης στην κατηγορία του καλώς ήρθατε!

Για οποιαδήποτε απορία μπορεί να ανοίξει ένα νέο θέμα, εδώ ας αρκεστούμε στα καλωσορίσματα!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...