Sturm 24 Δεκεμβρίου 2012 #1 Share 24 Δεκεμβρίου 2012 (edited) Ειπα κι εγω να δειξω τον κοπο μου αυτο τον 1μιση χρονο κι ελπιζω να σας αρεσουν! Το πρωτο ειναι το 23λτ και το αλλο ειναι το 120 λτ στο πρωτο σταδιο! Έγινε επεξεργασία 24 Δεκεμβρίου 2012 - Sturm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 24 Δεκεμβρίου 2012 Author #2 Share 24 Δεκεμβρίου 2012 το 120 στο δευτερο σταδιο εξελιξης Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 24 Δεκεμβρίου 2012 Author #3 Share 24 Δεκεμβρίου 2012 το τριτο σταδιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 24 Δεκεμβρίου 2012 Author #4 Share 24 Δεκεμβρίου 2012 το τεταρο και τελευταιο σταδιο! και περιμενουμε το καινουριο μεγαλο σε καμια 15αρια μερες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 24 Δεκεμβρίου 2012 Author #5 Share 24 Δεκεμβρίου 2012 (edited) δυστυχως το τεταρτο σταδιο δεν φαινεται τοσο καλα οσο ειναι γιατι το κινητο ειναι χαλια! Έγινε επεξεργασία 24 Δεκεμβρίου 2012 - Sturm Link to comment Share on other sites More sharing options...
τολισ 24 Δεκεμβρίου 2012 #6 Share 24 Δεκεμβρίου 2012 Το τριτο εναι πιο ωραιο απο ολα κατα τη γνωμη μου να τα χαιρεσαι φιλε μου!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 24 Δεκεμβρίου 2012 #7 Share 24 Δεκεμβρίου 2012 Καλή η προσπάθεια σου φίλε μου, να το χαίρεσαι και να το βελτιώνεις αλλά έχεις και πολλά ψάρια σε λίγα λίτρα και ψάρια που δεν κάνουν για αυτά τα λίτρα (σκαλαρια)! Καλή συνέχεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 24 Δεκεμβρίου 2012 Author #8 Share 24 Δεκεμβρίου 2012 Ευχαριστω παιδια. και το τεταρτο ειναι ωραιο αλλα δεν μπορουσα να ανεβασω την καταλληλη φωτο! τα σκαλαρια μου τα δωσανε και τα δεχτηκα με το σκεπτικο οτι θα παρω μεγαλυτερο και οντως σε καμια 15αρια μερες θα ερθει στο σπιτι ενα με διαστασεις 150χ50χ83! αυτη τη στιγμη ειναι μεσα 6 σκαλαρια σχετικα μικρα και ενα κοπαδι harlequin rasboras τιποτα αλλο!συντομα θα μετακομισουν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch_kyriakos 24 Δεκεμβρίου 2012 #9 Share 24 Δεκεμβρίου 2012 Το τρίτο στάδιο πιστεύω πως είναι το ποιο γεμάτο σαν σύνολο κ ευχάριστο στο μάτι. Με το καλό να γεμίσεις το μεγάλο που θα πάρεις. Χρόνια πολλά Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 24 Δεκεμβρίου 2012 #10 Share 24 Δεκεμβρίου 2012 Φίλε μου θα σε στεναχωρήσω αλλά στο 23λ εχεις φυτα δρακαινες(τα πρασινα) που δεν κανουν για ενυδρεία και θα αρχισουν να σαπιζουν σιγα σιγα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aka68 24 Δεκεμβρίου 2012 #11 Share 24 Δεκεμβρίου 2012 Λιτό και όμορφο και εις ανώτερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 24 Δεκεμβρίου 2012 Author #12 Share 24 Δεκεμβρίου 2012 Φίλε μου θα σε στεναχωρήσω αλλά στο 23λ εχεις φυτα δρακαινες(τα πρασινα) που δεν κανουν για ενυδρεία και θα αρχισουν να σαπιζουν σιγα σιγα... αυτα τα φυτα ηταν μεσα στο ενυδρειο πριν απο 7 μηνες! το εμαθα οτι σαπιζουν με τον ασχημο τροπο! δεν υπαρχουν πια γιατι πολυ απλα οπως ειπες σαπισαν! ας ειναι καλα ο pet shop boy ! καποια στιγμη θα βαλω πιο προσφατη του μικρου! ευχαριστω παντως! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mediolanos 26 Δεκεμβρίου 2012 #13 Share 26 Δεκεμβρίου 2012 ομορφο, και τα ψαρακια αν και πολλα, μου αρεσουν τα χρωματα τους Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 29 Δεκεμβρίου 2012 Author #14 Share 29 Δεκεμβρίου 2012 να ζητησω μια συγγνωμη απο τα παιδια που κοπιασαν για να φτιαξουν την φορμα παρουσιασης κι εγω ( αθελα μου βεβαια ) την προσπερασα και εκανα την παρουσιαση οπως να ναι! συγγνωμη παιδια και συντομα θα επανορθωσω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 14 Φεβρουαρίου 2013 Author #15 Share 14 Φεβρουαρίου 2013 δυστυχως σημερα, υστερα απο πιεσεις ( παντοφλα ) τα δυο ενυδρεια μου ξεστηθηκαν. ακους εκει λεει δεν μπορω να εχω 3!!!! πολυ στεναχωρο πραγμα να ξεστηνεις ενα ενυδρειο! τελοσπαντων το ενα θα γινει γεννηστρα και το αλλο θα αποθηκευτει για μελλοντικη χρηση! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 14 Φεβρουαρίου 2013 #16 Share 14 Φεβρουαρίου 2013 Όντως είναι δύσκολο να ξεστήνεις ενυδρείο , ακόμα και αν ξέρεις ότι στο μέλλον θα ξαναστήσεις... Πάλι με χρόνους με καιρούς , πάλι γεμάτα θα ναι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 14 Φεβρουαρίου 2013 Author #17 Share 14 Φεβρουαρίου 2013 Ετσι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος