Jump to content

Νεος

Sturm

Recommended Posts

Γεια σας παιδια. Πολυ χαιρομαι που μπηκα σε αυτο το φορουμ ετσι ωστε να μπορω να συζηταω κι εγω τις ανησυχιες μου, τα προβληματα αλλα και τις χαρες μου πανω στο θεμα του ενυδρειου γιατι ολοι οι φιλοι μου με θεωρουν ψυχωτικο με τα ψαρακια μου (μπορει και να ειμαι)!

Με λενε Θοδωρη και ασχολουμαι με το χομπι εδω και εναμιση χρονο! Εχω δυο ενυδρεια, ενα 120λτ κι ενα 23λτ. Προσεχως (σε καμια 15αρια μερες) θα εχω και το καινουριο μου 450λτ καθαρα. Αυτα απο μενα και θα προσπαθησω συντομα να βαλω και φωτο.

Καλώς όρισες στο aquazone Θοδωρή και καλή διαμονή!

Είσαι στο κατάλληλο μέρος, όλοι μας εδώ μέσα έτσι είμαστε με τα ψάρια μας!

Περιμένουμε τις αναλυτικές παρουσιάσεις των ενυδρείων σου στις αντίστοιχες κατηγορίες του φόρουμ.

Καλή συνέχεια!

Καλώς ήρθες Θοδωρή και καλή διαμονή.!! Μην ανυσηχείς για τις ψυχώσεις, όλοι κάπως έτσι είμαστε!!! :D

Αν θες επίσης μπορείς να μας κάνεις μία παρουσίαση από τα ενυδρεία σου εδώ http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showforum=255

Καλως ηρθες!!!!!!!!!

Καλώς όρισες.

:welcome:

Είσαι στο σωστό φόρουμ με πάρα πολλούς σαν και σένα. :D

Καλώς όρισες.

:welcome:

Είσαι στο σωστό φόρουμ με πάρα πολλούς σαν και σένα. :D

:bigemo_harabe_net-117:

Ωραία λίτρα...περιμένουμε φωτό....

καλημερα καλως ηρθες!!!!!και εγω οταν μπηκα και γραφτηκα στο φορουμ ηθελα να ξεκινησω με 60ρι και ειμαι σχετικα καινουριος ακομα εχω ηδη 2 ενυδρεια και σκεφτομαι και για 3ο χαχαχαχαχαχα θα δειξει

καλως ηρθες και παλι και περιμενω να δω τι ψαρια εχεις

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...