Jump to content

Ebenos Goldfish Planted Tank

ebenos

Recommended Posts

Αυτό είναι το χειρότερο όπου πραγματικά οφείλεται στην χαμηλή εμπορική τους άξια! Αν αυτά τα ψάρια πωλούνταν για 50ευρω αντί 3 πιστέψτε με πως θα έχρηζαν άλλης προσοχής και εκτίμησης!

Είναι πλάσματα αξιολάτρευτα με συμπεριφορές κατοικιδιου και όποιος θελήσει να ασχοληθεί σοβαρά μαζί τους είναι σίγουρο πως θα βιώνει καθημερινά μοναδικές συγκινήσεις!

Μια χαρά...

Μια συμβουλη αν και το ξερεις νομιζω , τους echinodorus βαλτους αριστερά της ρίζα στην ακρη του ενυδρειου ,η στην δεξια , θα μεγαλωσουν και θα σου καλυψουν τα υπολοιπα.. με λιγοτερες πέτρες θα ητανε καλυτερο νομίζω ,λιγο πιο ατημελητα τοποθετημενες. :bigemo_harabe_net-64:

Τα zebra snails θα σου ζωγραφισουν το ενυδρειο... με αυγα...

Φιλικά Νικος.

Ευχαριστώ συνονόματε!

Οι εχινοδοροι είναι τέρμα πίσω δεξια, εκεί δηλαδή που λες, μπορεί να μην φαίνετε ξεκάθαρα από την φωτογραφία που ακριβός είναι αλλά δεν πάνε άλλο πιο πίσω!

Αν δω ότι φουντώνουν πολύ θα πέσει κλαδεματακι!

Προς το παρών περιμένω μικρά apple μιας που η σαλιγκαρινα μου με ανταμειφσε με ένα υπέροχο τσαμπί!

Αυτό είναι το χειρότερο όπου πραγματικά οφείλεται στην χαμηλή εμπορική τους άξια! Αν αυτά τα ψάρια πωλούνταν για 50ευρω αντί 3 πιστέψτε με πως θα έχρηζαν άλλης προσοχής και εκτίμησης!

Είναι πλάσματα αξιολάτρευτα με συμπεριφορές κατοικιδιου και όποιος θελήσει να ασχοληθεί σοβαρά μαζί τους είναι σίγουρο πως θα βιώνει καθημερινά μοναδικές συγκινήσεις!

+1000 :D

Αυτό που λες με το θέμα τιμής-συμπεριφοράς αγοραστών είναι πάρα πολύ σημαντικό και δυστυχώς οι περισσότεροι αδυνατούν να καταλάβουν ότι είτε μιλάμε για ψάρι αξίας 1€ είτε

για 500€, αφορά μια ζωή μια ψυχούλα!!

Από χθες στο μικρό μου ενυδρείο μπήκε ο κάτοικός του, ένας πανέμορφος γαλάζιος μονομάχος Crowntail, ο οποίος μπορεί να μου στοίχησε φθηνά 6€ σε σχέση με άλλα ψάρια, αλλά έχω πάθει κυριολεκτικά την πλάκα μου από το πως συμπεριφέρεται, το πως σουλατσάρει ανάμεσα στα φυτά και το πως φουσκώνει και ανοίγει την ουρά και τα πτερύγιά του :wub:

+1000 :D

Αυτό που λες με το θέμα τιμής-συμπεριφοράς αγοραστών είναι πάρα πολύ σημαντικό και δυστυχώς οι περισσότεροι αδυνατούν να καταλάβουν ότι είτε μιλάμε για ψάρι αξίας 1€ είτε

για 500€, αφορά μια ζωή μια ψυχούλα!!

Από χθες στο μικρό μου ενυδρείο μπήκε ο κάτοικός του, ένας πανέμορφος γαλάζιος μονομάχος Crowntail, ο οποίος μπορεί να μου στοίχησε φθηνά 6€ σε σχέση με άλλα ψάρια, αλλά έχω πάθει κυριολεκτικά την πλάκα μου από το πως συμπεριφέρεται, το πως σουλατσάρει ανάμεσα στα φυτά και το πως φουσκώνει και ανοίγει την ουρά και τα πτερύγιά του :wub:

περιμενουμε φωτο στο θεματακι που εχεις κανει με το ενυδρειο σου :bigemo_harabe_net-64:

περιμενουμε φωτο στο θεματακι που εχεις κανει με το ενυδρειο σου :bigemo_harabe_net-64:

τον έβγαλα μια δοκιμαστική φωτογραφία σήμερα το απόγευμα...

θα ενημερώσω στο αντίστοιχο θέμα μου... και μαζί όλες τις μικροαλλαγές-προσθήκες που έκανα :D έχει βγεί πανέμοερφο το μικρό!!

Έγινε επεξεργασία - nospanos

• 2 weeks later...

Ένα update από τα χρυσοψαρακια μου….

Τα φυτά πάνε εξαιρετικά καλά, οι αλγες σε πολύ ελεγχόμενο επίπεδο και η γαριδουλες περιπλανώνται ανενόχλητες… :)

IMG_2799_zpsa1d069e9.jpg

IMG_2788_zps2bde79d5.jpg

IMG_2790_zps654848c4.jpg

IMG_2793_zps2a77aee9.jpg

IMG_2823_zps01fd1b6b.jpg

IMG_2824_zpsd7c57ff1.jpg

:bigemo_harabe_net-146: :bigemo_harabe_net-146:

Δεν προλαβαίνω να σου λέω μπράβο σημερα.....εύγεσε όλο το ενυδρειόσπιτο που διατηρείς

Αυτά τα ξύλα με τις πρασινάδες ανάμεσα και γύρω γύρω ο (ζωντανός) βράχος.. πολύ μου αρέσει!!! ;)

Νίκο καλημέρα!!!

Και πάλι θα σου πω ότι το ενυδρείο έχει γίνει πανέμορφο.Και οι ψάρακες όλο ζωντάνια :thaman:

Πως καταφέρνεις και κρατάς όλα αυτά τα φυτά μέσα.Μήπως τους έχεις μαλώσει :bigemo_harabe_net-55:

Εγώ ότι φυτά έχω προσπαθήσει να τους βάλω πρώτα μου τα ξηλώνουν και μετά μου τα τρώνε :bigemo_harabe_net-74: .

Και πάλι μπράβο!!!!!!!!!!!

πολυ ομορφο Νικο μπραβο!!! :bigemo_harabe_net-64:

Ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια!

Όπως έχω αναφέρει και παλιότερα τα χρυσόψαρα είναι ψάρια με προσωπικότητα! Το μυστικό κρύβετε πίσω από τον χαρακτήρα του κάθε ψαριού αλλά και στην φροντίδα που θα του παρέχουμε!

Για παράδειγμα μπορεί να έχουμε δυο χρυσόψαρα ίδιου γένους σε δυο ίδια στημένα ενυδρεία και το ένα να τρώει τα φυτά και το άλλο όχι!

Φυσικά πολύ σημαντικό ρόλο παίζει η επιλογή των σωστών φυτών, η σωστή τοποθέτηση τους μέσα στο ενυδρείο αλλά και το πώς θα τα μάθεις να τρώνε!

Πρέπει όλοι να αποδεχτούμε επιτέλους ότι τα χρυσόψαρα δεν είναι τέρατα, είναι λαίμαργα αλλά δεν καταβροχθίζουν ότι βρεθεί μπροστά τους, δεν ενοχλούν τα σαλιγκάρια και τις γαρίδες και είναι πολύ συνεργάσιμα ζωντανά αν φυσικά δεν τα αφήνεις να λιμοκτονούν!

Προσωπικά δεν κάνω κάτι το ιδιαίτερο παρά μόνο δυο καλά ταΐσματα με πλούσια σε ποικιλία τροφή και σε συγκεκριμένες ώρες κάθε μέρα!

update!

Το Oranda σου στο 1:20 είναι δαιμονισμένο! Δες το μάτι! Χαχαχα... Καλά ε, τέλειο το ενυδρείο και η ψαροσύνθεση. Πρότυπο!

Μπράβο σου, σκέτη ζωγραφιά είναι.

Έγινε επεξεργασία - Mr_Zoo

Μπράβο σου, σκέτη ζωγραφιά είναι.

Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!

Πολυ ομορφο πραγματι!Το ολο στησιμο μου κανει για ενυδρειο που στηθηκε για διαγωνισμο....

Η ριζα καποια στιγμη θα διαπιστωσεις ομως οτι θα πρεπει να φυγει,ηδη απο οτι ειδα στο βιντεο ,αποτρεπει τα ψαρια να κυκλοφορουν ελευθερα στο αριστερο μερος του ενυδρειου. ;)

Η αμμος οπως ειπωθηκε κι απο τον Σπυρο ειναι λιγο πιο ανοιχτοχρωμη απο οτι ισως θα επρεπε.Απο φυτα σε βλεπω εισαι μια χαρα. :bigemo_harabe_net-128:

Αντε και σε μεγαλυτερο ενυδρειο γιατι το αξιζουν

Να είσαι καλά φίλε μου, σε ευχαριστώ πολύ!

Σαφώς και αν τα ψάρια ξεφύγουν σε μέγεθος η ρίζα θα τα δυσκολεύει αλλά μέχρι στιγμής δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο!

Απεναντίας εκμεταλλεύονται όλο το ενυδρείο παρόλο που τις περισσότερες φορές τα βρίσκεις δεξιά μιας που εκεί είναι ο χώρος που πέφτει το φαγητό τους! :)

Έγινε επεξεργασία - ebenos

Νικόλα, πανέμορφο ενυδρείο, :thumbup:

σε βαζει σε σκέψεις ...για στροφή στο κρύο νερό :whistling:

Μπράβο, δείχνει μεράκι και αγάπη!

Ευχαριστώ ρε Χρησταρα….να είσαι καλά ρε φίλε, κάνω ότι μπορώ γιατί το αξίζουν… :)

Ευχαριστώ ρε Χρησταρα….να είσαι καλά ρε φίλε, κάνω ότι μπορώ γιατί το αξίζουν… :)

Ρε τραβα για υπνο.2 η ωρα :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...