Crowntail8 4 Ιανουαρίου 2013 #51 Share 4 Ιανουαρίου 2013 κατι τελευταιο !! ειπες οτι εβαλες και φυτα μαζι με τον μονομαχο σωστα ? προσεξες αν μεταφερθηκαν μικρα σαλιγκαρακια μηπως ? δν ειναι ευκολο να τα παρατηρησεις αν ειναι μικρα παρα μονο αν εισαι πολυ προσεκτικος ... αν ναι , εχω παρατηρησει οτι ο μονομαχος μου για παραδειγμα οταν ηταν πολυ μικρα ενω το επαιζε αδαφορος και περνουσε συνεχεια διπλα τους μερικες φορες επιτεθοταν και τα ετρωγε !!! επειδη δεν μπορουσε να τα καταπιει ομως τα εφτυνε !! αν τα δικα σου ηταν εστω λιγο πιο μικρα σκεφτομουν μηπως εχει γινει κατι τετοιο ? δν θελω να το πιστεψω αλλα λεμε τωρα ... εχεις βαλει καμια φωτο του μονομαχου σου ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoss 4 Ιανουαρίου 2013 Author #52 Share 4 Ιανουαρίου 2013 Φωτογραφία του μονομάχου καθαρή δεν έχω και δεν μπορώ να βγάλω γιατι κουνιέται. Θα προσπαθήσω για καλύτερη. Μια φωτο του έχω ανεβάσει στο θέμα που δημιούργησα με τις ασθένιες.(http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=81687) Ναι σαλιγκαράκια μαζί με τα φυτά δυστυχώς ή ευτυχώς μπήκαν. Όχι δεν νομίζω να γίνεται κάτι τέτοιο... Πριν λίγο ήμουν στο ενυδρείο (δεν με είδε), πέρασε μια γαρίδα ξούρα και δεν την πείραξε. Μετά πήγε και έβοσκε η γαρίδα πάνω σε ένα φυτό, πήγε και ο μονομάχος δίπλα της την κοίταξε και έφυγε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crowntail8 4 Ιανουαρίου 2013 #53 Share 4 Ιανουαρίου 2013 λοιπον επειδη βλεπω οτι ενδιαφερεσαι για τον ψαρουλη θα σου πω καποια πραγματα απο την μικρη εμπειρια που εχω μεχρι τωρα με τα μονομαχοενυδρεια !! καταρχην το ψαρι ειναι μια βδομαδα απ'οτι καταλαβα στο ενυδρειο οποτε δεν εχει εγκλιματιστει + οτι τον εβαλες και σε γυαλα ....( ελπιζω να τον εχεις επιστρεψει στο ενυδρειακι του ) αρα το ψαρι χρειαζεται λιγο χρονο , μην τον ταιζεις πολυ γενικα , πρεπει να του εχεις θερμοστατη μεσα γιατι δεν ειδα στην φωτο και αληθινα φυτα !! οσο και αν δεν το πιστευα και γω στην αρχη τρελενεται γι'αυτα ... θα το καταλαβεις στις κινησεις του κατω παρολο που ειναι ψαρι επιφανειας δεν θα ηταν κακο να του βαλεις λιγο χαλικακι , εμενα ο δικος μου κατεβαινει ποτε ποτε και ψαχνει ... ο μονομαχος σου ειναι veil tail απο οσο καταλαβα και ειναι λιγοτερο επιθετικος απο εναν crowntail , αυτο ομως δν σημαινει οτι μερικες φορες δν καταβροχθιζει το οτιδηποτε (για τα σαλιγκαρακια το λεω κυριως αλλα και για τις red cherry που λογο μεγεθους ειναι τελειο γευμα ...) επισης θα αντιμετωπισεις προβλημα με αυτες τις γαριδες καθως αν δν κανω λαθος αναπαραγονται ευκολα κατι σε συνδυασμο με το οτι τα σαλιγκαρια αναπαραγονται μονα τους μπορει να χασεις την μπαλα ... καλυτερα λοιπον καμια amano γαριδα .... το πιο σημαντικο !!! αν δεν τα καταφερει ο μονομαχος γιατι για να ειμαστε ειλικρινις εφοσον εχει μπει στο ενυδρειο ηδη .. αλλαγες σε διακοσμηση αλλα και συγκατοικους ειναι δυσκολη πλεον ... μην τα παρατησεις παρε εναν αλλο και ξεκινα σωστα !! ειναι και θεμα οργανισμου !! καποια ψαρακια απλα δεν τα καταφερνουν !!! φιλικα ... μιχαλης !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoss 4 Ιανουαρίου 2013 Author #54 Share 4 Ιανουαρίου 2013 Γιατί να μην ζήσει?? Αυτή φωτογραφία τραβήχτηκε την 1η μερα που τον πήρα. Χαλίκι έχω μαύρο, τον ταίζω μια τροφή που είναι κατάλληλη για μονομάχους. Μια χαρά μου φαίνεται... Θερμοστάτη έχω και είναι στους 26-27 βαθμούς. Βέβαια είναι μέσα στο ενυδρείο με τις γαρίδες!!! και όχι δεν τον ταίζω πολύ. 2 φυλαράκια μόνο και τίποτα άλλο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crowntail8 4 Ιανουαρίου 2013 #55 Share 4 Ιανουαρίου 2013 γενικα μιλησα ... και εξαλλου οσα σου λεω δεν ισχυουν για ολους τους μονομαχους !! σου μιλαω βαση των δικων μου !! ετσι οπως μου τα λες καλα τα βλεπω ... καποια στιγμη κανε και μετρησεις να ξερεις τι παιζει μεσα στο ενυδρειακι !! τωρα για το φουσκομα δεν ξερω να σου πω και γω .... υποθεσεις κανω μονο !! γι'αυτο μοιραστηκα αυτη την σκεψη μου για τα σαλιγκαρακια !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoss 4 Ιανουαρίου 2013 Author #56 Share 4 Ιανουαρίου 2013 Χωρίς να είμαι 100 τοις εκατο σίγουρος, πρεπει να μου έφαγε 2 τσερυ, για αυτόν τον λόγο να είναι τουμπανο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crowntail8 4 Ιανουαρίου 2013 #57 Share 4 Ιανουαρίου 2013 και εξαλλου παραπανω μιλησα βαση της εικονας που ειδα !! αν ηταν απο την 1η μερα που τον πηρες δν το γνωριζα φιλε μου ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crowntail8 4 Ιανουαρίου 2013 #58 Share 4 Ιανουαρίου 2013 ειδες που στο ειπα !! κατι τετοιο θα ειναι ... αν παντως συμβαινει αυτο μην το ταισεις τπτ αλλο μεχρι να ξεφουσκωσει το ψαρακι !! απλη δυσπεψια θα ειναι λογικα ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crowntail8 4 Ιανουαρίου 2013 #59 Share 4 Ιανουαρίου 2013 αν σου αρεσουν οι γαριδες οι αμανο ειναι τελειες αν και λιγοτερο εντυπωσιακες λογο της απουσιας χρωματος !! ειναι μεγαλυτερες σε μηκος απο τις red cherry και ετσι αποθει τον μονομαχο απο το να τις συμπεριλαβει στο γευμα !! χαχαχαχ ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoss 4 Ιανουαρίου 2013 Author #60 Share 4 Ιανουαρίου 2013 Φίου!!! Και αγχώθηκα.... Όχι δεν πειράζει θα συνεχίσω με τις τσέρυ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crowntail8 5 Ιανουαρίου 2013 #61 Share 5 Ιανουαρίου 2013 μεχρι να φαει την τελευταια λοιπον !!! χαχαχ ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoss 5 Ιανουαρίου 2013 Author #62 Share 5 Ιανουαρίου 2013 Κάπως έτσι!!!! xaxaxaxaxaxa!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος