Jump to content

Βοήθεια Για Τον Νεοφερμένο Μονομάχο Μου!!

panoss

Recommended Posts

¨οχι σήμερα το άναψα το πρωί. Πήγα σε ένα πετ σοπ (με νερό ενυδρείου) και μου το μέτρησαν.Νιτρικά 0!!

Νιτρώδη έχω αρκετά.Έκανα και την αλλαγή, φανταστείτε πόσα είχε προχτές.Επίσης μου είπε πως το νερό μου είναι αρκετά σκληρό.

Μιας και που το είπα, πήγα και πήρα 3 φυτά, μαζί με μια μπαλίτσα.Δεν θυμάμαι πως την λένε.Ο κύριος μου έδωσε 4 γαρίδες (τζάμπα) (red cherry) οι 2 ψόφησαν τις άλλες 2 δεν τις έχω δει από τότε που τις έβαλα...

• Απαντήσεις 61
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

πως τα παει ο μανομαχος; οι γαριδες δυσκολα θα τη βγαλουν θελουν στρωμενο βυθο τουλαχιστον 2 μηνων!εκανες νεες μετρησεις;

Καλά είναι αφού κυνηγάει τις γαρίδες!!! Αυτές όμως είναι πολύ πιο γρήγορες..!!

ΔΕΣ την προηγούμενη δημοσίευση!!! Σήμερα το μεσημέρι τις έκανα!! :bigemo_harabe_net-64:

:bigemo_harabe_net-64: τις ειδα ειπα μηπως εκανες καινουργιες!αφου κυνηγαει ενταξει ολα καλα.

;)

Του έδωσα σήμερα τροφή και την φτύνει. Δοκίμασα 4 διαφορετικές τροφές όλες τις φτύνει!!!!! :(

Μηδενική!!

Νιτρώδη είναι λίγο αυξημένα. ¨Εβαλα όμως συνολικά 4 φυτά, οπότε θα είναι εντάξει!

μΕ ΤΟΝ ΜΟΝΟΜΑΧΟ ΤΙ ΚΑΝΩ???????? ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΣΗΜΑΔΙΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ(ΑΣΠΡΑ)!!

Νιτρώδη είναι λίγο αυξημένα. ¨Εβαλα όμως συνολικά 4 φυτά, οπότε θα είναι εντάξει!

μΕ ΤΟΝ ΜΟΝΟΜΑΧΟ ΤΙ ΚΑΝΩ???????? ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΣΗΜΑΔΙΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ(ΑΣΠΡΑ)!!

Φίλε μου δυστυχώς το ενυδρείο σου δεν είναι ακόμα έτοιμο να φιλοξενήσει ψάρι...

Μπορεί να μην έχεις αμμωνία, έχεις όμως Νιτρώδη τα οποία είναι επίσης τοξικά για τα ψάρια...

Η παρουσία Νιτρώδων δηλώνει ότι το ενυδρείο σου δεν έχει στρώσει ακόμα...

Άποψή μου να το δώσεις άμεσα να στον κρατήσει κάποιος μέχρι να στρώσει τελείως το ενυδρείο σου (αμμωνία και νιτρώδη πρέπει να είναι στο μηδεν)

Μπορείς επίσης να βάλεις μια αγγελία για μπόλι, να επιταχύνεις λίγο τις διαδικασίες. Αν όχι δώσε το ψαράκι κ τις γαρίδες να στα φιλοξενήσει κάποιος αν γίνετε.

Μπορείς επίσης να βάλεις μια αγγελία για μπόλι, να επιταχύνεις λίγο τις διαδικασίες. Αν όχι δώσε το ψαράκι κ τις γαρίδες να στα φιλοξενήσει κάποιος αν γίνετε.

αυτές τις ξέχασα τελείως... απορώ που είανι τόσο ευαίσθητες σε αλλαγές συνθηκών πως έχουν επιβιώσει...

Δεν υπάρχει ΦΙΛΟΣ ο οποίος να μπορεί να φιλοξενήσει τον μονομάχο μου.. Οι γαρίδες πάλι μια χαρά είναι. Ο μονομάχος σταμάτησε να τις κυνηγάει και όλη την ώρα γυροφέρνουν στο ενυδρείο.+ ότι η μία από αυτές έχει αυγά!! :)

Για μένα, από τη στιγμή που δεν μπορείς να τα δώσεις για φιλοξενεία, το πρώτο μέλημα πρέπει να είναι πως θα βρεις μπόλι για να ισορροπηστεί λίγο η κατάσταση.

Το νερό φαίνεται ακι είναι πεντακάθαρο. Δεν νομίζω να έχει πρόβλημα στρωσίματος. Το ξαναλέω το λειτουργώ 2 χρόνια!!!! Το Σάββατο απλά έκανα μια μεγάλη αλλαγή λογω των Νιτρικών!!!! Ποτέ δεν είχα πρόβλημα με το ενυδρείο, εκτος από αυτην τώρα με τον μονομάχο...

Για μένα, από τη στιγμή που δεν μπορείς να τα δώσεις για φιλοξενεία, το πρώτο μέλημα πρέπει να είναι πως θα βρεις μπόλι για να ισορροπηστεί λίγο η κατάσταση.

:thumbup:

Παιδιά δεν παίζει τίποτα από τα προηγούμενα. Το ψάρι έχει μύκητα.Αυτόν που ασπρίζουν τα χίλια και το κεφάλι. Μεθαύριο αρχίζει αγωγή. Προς το παρόν μεταφέρθηκε σε μια μεγάλη γυάλα...

Εντομεταξύ ακόμα δεν έχει φάει σχεδόν τίποτα (εκτός από 2 μυγάκια) και η κοιλιά του είναι τούμπανο!!

Τι φταίει??? Να του δώσω λίγο αρακά αποφλοιωμένο μπας και του περάσει το πρίξιμο???

Αν δεν τον φάει τον αρακά??? Θα τον χάσω??Δεν τον βλέπω να είναι και στα καλύτερά του....

Ανοιξε ενα θεμα στις ασθενειες,συμπληρωσε την φορμα και βαλε και καθαρες φωτογραφιες του ψαριου.

Άμα έφαγε και μυγάκια τα πιάσαμε τα λεφτά μας..

Όσον αναφορά τα νιτρώδη πρέπει να δράσεις άμεσα.Σε ανάλογη ποσότητα σκοτώνουν και άνθρωπο πόσο μάλλον ένα ψαράκι!

Και κάτι ακόμα, η τροφή που μένει όταν δεν την τρώει να αφαιρείται

:)

Ουσιαστικά τροφή δεν μένει διότι έχω τις γαρίδες. Ό,τι και να πέσει τσούπ την τρώνε!!!

Αυτό που πήρα τον μονομάχο από το ενυδρείο και τον έβαλα (ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ) σε μια γυάλα για να μπορώ να τον ελέγχω καλύτερα, ήταν καλή κίνηση ή όχι??

Ακόμα να φάει το άτιμο........

τον εβαλες σε γυαλα ? πιστευω οτι δεν ειναι καθολου καλη κινηση ... αμα ο μονομαχος σου μεινει με τετοιο καιρο χωρις θερμοστατη θα τον χασεις φαει δεν φαει ... επισης η γυαλα ειναι λογικα λιγων λιτρων !! επισης κακο για τον ψαρουλη και τελος τα μυγακια κατα την γνωμη μου δεν κανουν απαραιτητα καλο ... ειναι στον οργανισμο του καθε μονομαχου να τα χωνεψει και για να λεσ οτι με 2 ειναι τουμπανο λογικα εχει και δυσπεψια ?! δεν ειμαι σιγουρος ... υπαρχουν και αλλοι εμπειροτεροι εδω να σου πουν ...

τον εβαλες σε γυαλα ? πιστευω οτι δεν ειναι καθολου καλη κινηση ... αμα ο μονομαχος σου μεινει με τετοιο καιρο χωρις θερμοστατη θα τον χασεις φαει δεν φαει ... επισης η γυαλα ειναι λογικα λιγων λιτρων !! επισης κακο για τον ψαρουλη και τελος τα μυγακια κατα την γνωμη μου δεν κανουν απαραιτητα καλο ... ειναι στον οργανισμο του καθε μονομαχου να τα χωνεψει και για να λεσ οτι με 2 ειναι τουμπανο λογικα εχει και δυσπεψια ?! δεν ειμαι σιγουρος ... υπαρχουν και αλλοι εμπειροτεροι εδω να σου πουν ...

Θα συμφωνησω.

Πάλι σήμερα έκανε την ανάγκη του και έβγαλε έναν σβόλο όσο είναι η μισή red cherry σε ενηλικίωση!!

Πάλι όμως είναι φουσκωμένος...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...