Jump to content

Frontoza Blue

herbi

Recommended Posts

καλησπερα σε ολη την παρεα.

μετα απο καιρο ξαναμπενω και εγω σε αυτη την ομορφη παρεα οπου ασχολειται με ενα πολυ ομορφο χομπη.

μετα απο 7 χρωνια κατοχος μιας arowanas jardini μας οπου αφησε σκευτομαι να φτιαξω ενα ενηδριο με κηχλιδες..

επιδη δεν ειχα ποτεμου τετεια ψαρια σηγουρα θα χρειαστω την πολητημη βοηθειασας.

εχω ληπον ενα ενηδριο 500 λιτρα οπου σκευτομαι να στεγασω το συγκεκριμενο ηδος ψαριων.

εχω ασπρι αμο απο την αρουανα οπου κανει την οποια θα πληνω καλλα.

τα ξυλα οπου εχω μεσα θα φηγουναι και θα μπουναι πετρες.

εδω μπωρειται να δειται το παλιο ενιδριο με το ψαρι

http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=33486&st=0&p=290557entry290557

τα ερωτηματαμου ειναι ποσα ατομα σε 500 λιτρα μπορω να βαλω;

απο πετρες τη μπορω να βρω και που ετσι οστε να μην τις αγορασω ολες και μου φειγει μια περιουσια

αυτα τα ψαρια επιτηνχανονται αναπαραγογες μεσα σε ενιδριο;

σας εφχαριστω πολυ εκτων προτερων.

Καλωσήρθες στην αφρική!

Πές μας λίγο διαστάσεις του ενυδρείου σου.

Αφρικάνικο μπορείς σίγουρα να το κάνεις, απλά αν θες φροντόζες πρέπει να έχεις και το απαραίτητο μήκος.

Αν βάλεις φροντόζες θα βάλεις ένα χαρεμάκι.

Πέτρες, απο μάντρα, απο θάλασσα, απο ποτάμι ή απο όπου θες, αρκεί απο εκεί που θα τις πάρεις να είναι καθαρές.

Έγινε επεξεργασία - ΠαναγιώτηςCR7

το ενιδριο εχει μηκς 1,5 μετρο και πλατος 60 εκατοστα..

και οταν λες χαρεμακι ;

θυλικα αρσενικα ποσοτητα ατομον;

Έγινε επεξεργασία - herbi

το ενιδριο εχει μηκς 1,5 μετρο και πλατος 60 εκατοστα..

Μπορείς να βάλεις ένα είδος φροντόζα και μόνο αυτό.

δεν ειναι και τα πιο φθηνα ψαρακια!! :D

ωραια επιλογη!! ενα χαρεμακι(1αρσ.-3θηλ.) και θα εισαι μια χαρα αφου φτανουν τα 30+ εκατοστα!

Φίλε μου καλός ήρθες στην Αφρική! Θα συμφωνήσω με τα παιδιά ποιο πάνω απλα θα σου έλεγα ότι το ποιο ιδανικό είναι να πάρεις περίπου 10 ψάρια σε πολύ μικρό μέγεθος και όταν μεγαλώσουν και φανεί το φίλο τότε κρατάς ένα αρσενικό και τέσσερα κορίτσια μαξίμουμ!

καλως ηρθες στην τανκανικα! εχω της ψαρουκλες που λες ..(δες στην υπογραφη μου ) και σκευτομαι να δωσω τα μισα για να δωσω χωρο στα αλλα μισα.. μιλαμε σε πμ για οτι χρειαστεις

λιπων παιδια με το που τελειοσουν τα εωρταστηκα οραρια θα αρχισω με το ενιδριο..

προτον για μπακραουν σκευτομαι να το φτιαξω εγω οπως ειδα γεινεται πολυ ωραιο αποτελεσμα..

επισης απο εσας οπου εχεται γτιαξει θα ειθελα να μου πειται απο που θα προμηθευτω ηλικα...

ευχαριστω πολλυ εκτων προτερων.

Καλώς όρισες στην Αφρική!

Πολύ καλή επιλογή οι φροντοζες, θα σε κερδίσουν!

Κρίμα για το ψάρι που έχασες, ήταν απίστευτο!

λιπων παιδια με το που τελειοσουν τα εωρταστηκα οραρια θα αρχισω με το ενιδριο..

προτον για μπακραουν σκευτομαι να το φτιαξω εγω οπως ειδα γεινεται πολυ ωραιο αποτελεσμα..

επισης απο εσας οπου εχεται γτιαξει θα ειθελα να μου πειται απο που θα προμηθευτω ηλικα...

ευχαριστω πολλυ εκτων προτερων.

τα υλικα φιλε μου ειναι αναλογα τι ειδους πλατη θες να φτιαξεις!! εγω εχω κανει με μεγαλη επιτυχια πλατη απο φελιζολ και τσιμεντο!

εδω στην εμμη και εδω σε αφρικανικο με χρωμα! υπαρχουν και αλλες πολλες κατασκευες με εποξικη και αλλα υλικα, αν ψαξεις στα diy θεματα θα τα βρεις! :D

αντε να σιγα σιγα να γινουμε περισσοτεροι οι φροντοζαδες!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...