toyota7 23 Δεκεμβρίου 2012 #76 Share 23 Δεκεμβρίου 2012 φιλε ΔΙΑ εγω το πηρα στην τιμη των 235 ευρω με την ασπρη αντλια και μπορω να πω οτι ηταν η καλυτερη αγορα που εχω κανει μεχρι τωρα.......και θα μου κανει για μετεπειτα για περισσοτερα λιτρα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
steliost 23 Δεκεμβρίου 2012 #77 Share 23 Δεκεμβρίου 2012 Ποια η γνωμη σας για αυτά? aqualobby skimmer achilles-edelweiss collection Έχω ακούσει καλά λόγια. Έχετε φωτό να μου δείξετε? Δεν ξέρω αν σε βοηθάνε οι φωτό... Πάντως κάνει ότι ακριβώς και το γνήσιο μιας και είναι με την ίδια αντλία με το μαμά... Αν με ρωτάς τη γνώμη μου, πολύ καλή κατασκευή, ποιοτικό και πάει σφαίρα το ενυδρείο μου 2 μήνες τώρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 23 Δεκεμβρίου 2012 Author #78 Share 23 Δεκεμβρίου 2012 Φίλε Παναγιώτη καλησπέρα. Πριν πάρω το Αττι είχα δουλέψει το τουρμοφλοτορ 1000 η άποψη που έχω γιαυτο το σκιμερ είναι καλη είναι αθορυβο σε πολύ καλη τιμή στα λίτρα που δίνεις θα σου κάνει δουλειά και με το παραπάνω αλλα δεν είναι καλύτερο από το delteck. Aκριβώς για αυτό το λόγο το έγραψα. Γιατί έχω ακούσει ότι είναι καλό. φιλε ΔΙΑ εγω το πηρα στην τιμη των 235 ευρω με την ασπρη αντλια και μπορω να πω οτι ηταν η καλυτερη αγορα που εχω κανει μεχρι τωρα.......και θα μου κανει για μετεπειτα για περισσοτερα λιτρα!! Πές μας λίγο τις εντυπώσεις σου. Σε τι χρώμα το έχεις, είναι εύκολο στην ρύθμιση? Τα υλικά τα βάζεις χύμα ή σε κάλτσα? Πές μας γενικές πληροφορίες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
toyota7 23 Δεκεμβρίου 2012 #79 Share 23 Δεκεμβρίου 2012 σου ειπα φιλε μου πανο οτι το δικο μου μιας και εχω λιγα λιτρα το κανει κοσκινο .............με ΥΠΕΡ καλυπτει.............το χρωμα του ειναι μαυρο με κοκκινο.............η αντλια ειναι μεσα στο σκιμμερ και ΟΧΙ μεσα στο ενυδρειο!!!!!!Ειναι κρεμαστο.......τα υλικα μπαινουν μεσα σε καλτσα(αντιφως και ανθρακα)και επειτα αυτα μεσα στο media box......σε γενικες γραμμες ΚΟΣΜΗΜΑ μεσα στο σαλονι μου και απο θορυβο θα ελεγα οτι δεν κανει!!οσο για την ρυθμιση πανευκολη.........αφου παιζεις με ενα βανακι που ανοιγοκλεινεις ποσο αερα θα δωσεις στην αντλια!!καλυτερες πληροφοριες αυριο που θα ειμαι και σπιτι και θα το δεις και σε φωτο!!!πιστευω να σε κατατοπισα.................. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregog7 23 Δεκεμβρίου 2012 #80 Share 23 Δεκεμβρίου 2012 φιλε ΔΙΑ εγω το πηρα στην τιμη των 235 ευρω με την ασπρη αντλια και μπορω να πω οτι ηταν η καλυτερη αγορα που εχω κανει μεχρι τωρα.......και θα μου κανει για μετεπειτα για περισσοτερα λιτρα!! για ποιο σκίμμερ μιλάς; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 23 Δεκεμβρίου 2012 Author #81 Share 23 Δεκεμβρίου 2012 σου ειπα φιλε μου πανο οτι το δικο μου μιας και εχω λιγα λιτρα το κανει κοσκινο .............με ΥΠΕΡ καλυπτει.............το χρωμα του ειναι μαυρο με κοκκινο.............η αντλια ειναι μεσα στο σκιμμερ και ΟΧΙ μεσα στο ενυδρειο!!!!!!Ειναι κρεμαστο.......τα υλικα μπαινουν μεσα σε καλτσα(αντιφως και ανθρακα)και επειτα αυτα μεσα στο media box......σε γενικες γραμμες ΚΟΣΜΗΜΑ μεσα στο σαλονι μου και απο θορυβο θα ελεγα οτι δεν κανει!!οσο για την ρυθμιση πανευκολη.........αφου παιζεις με ενα βανακι που ανοιγοκλεινεις ποσο αερα θα δωσεις στην αντλια!!καλυτερες πληροφοριες αυριο που θα ειμαι και σπιτι και θα το δεις και σε φωτο!!!πιστευω να σε κατατοπισα.................. :bigemo_harabe_net-146: Link to comment Share on other sites More sharing options...
toyota7 23 Δεκεμβρίου 2012 #82 Share 23 Δεκεμβρίου 2012 για ποιο σκίμμερ μιλάς; για την αντιγραφη deltec mc600 φιλε μου.................... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregog7 23 Δεκεμβρίου 2012 #83 Share 23 Δεκεμβρίου 2012 (edited) για την αντιγραφη deltec mc600 φιλε μου.................... υπάρχει σε κάποιο site να το δω;και από που το πήρες; Έγινε επεξεργασία 23 Δεκεμβρίου 2012 - gregog7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
toyota7 23 Δεκεμβρίου 2012 #84 Share 23 Δεκεμβρίου 2012 αυτο που μπορω να κανω ειναι να σε δωσω το τηλ του teo γιατι απο αυτον το αγορασα......και εισαι βλεπω και απο θεσσ οποτε βολευει.......τωρα λειπω εκτος αυριο θα ειμαι θεσσ να μιλησουμε η να ανεβασω φωτο να το δεις......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 23 Δεκεμβρίου 2012 Author #85 Share 23 Δεκεμβρίου 2012 Παιδιά τελικά θα πάρω το mc600!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
toyota7 23 Δεκεμβρίου 2012 #86 Share 23 Δεκεμβρίου 2012 Παιδιά τελικά θα πάρω το mc600!!!!! :thumbup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 23 Δεκεμβρίου 2012 #87 Share 23 Δεκεμβρίου 2012 Παιδιά τελικά θα πάρω το mc600!!!!! Μας εβγαλες τη ψυχη :bigemo_harabe_net-111: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 23 Δεκεμβρίου 2012 Author #88 Share 23 Δεκεμβρίου 2012 Μας εβγαλες τη ψυχη :bigemo_harabe_net-111: Τι να κάνω φιλε μου! Δεν θέλω να πάρω γουρούνι στο σακί! Τουλάχιστον να πάρω κάτι καλό! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 23 Δεκεμβρίου 2012 #89 Share 23 Δεκεμβρίου 2012 Παναγιωτη καινουργιο θα το παρεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 23 Δεκεμβρίου 2012 Author #90 Share 23 Δεκεμβρίου 2012 Παναγιωτη καινουργιο θα το παρεις; Ναι. Θα πάρω σαν και αυτό του toyota7 και steliost. Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 23 Δεκεμβρίου 2012 #91 Share 23 Δεκεμβρίου 2012 αντε τεο...σου φεξε......χεχεχεχε.... η πειρατεια σκοτωνει τον σκιμμερισμο.......χεχεχε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 23 Δεκεμβρίου 2012 Author #92 Share 23 Δεκεμβρίου 2012 αντε τεο...σου φεξε Aπορώ που τα βρίσκει και τα ξετρυπώνει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 23 Δεκεμβρίου 2012 #93 Share 23 Δεκεμβρίου 2012 α ρε πανο.τοσα χρονια στο κουρμπετι.λες να μην εχω διασυνδεσεις,γνωριμιες,εμπειριες κλπ..? Link to comment Share on other sites More sharing options...
teo 24 Δεκεμβρίου 2012 #94 Share 24 Δεκεμβρίου 2012 α ρε πανο.τοσα χρονια στο κουρμπετι.λες να μην εχω διασυνδεσεις,γνωριμιες,εμπειριες κλπ..? ακριβώς έτσι πως τα λέει ο klaz μετά από 25 χρονιά κατή έμαθα και γω.αλά για τα skimmer ευχαριστώ τον φίλο μου τον γερμένο που με φερε σε επαφή με τους κατασκέπαστες.όλα τα λα τα είπαμε θα μείνεις ευχαριστημένος είμαι σίγουρος,δεν έχει ακουστεί ακόμα κατή αρνητικό για τα skimmer μου,επησεις ευχαριστώ όσους είπανε καλά λογία για μένα και σας ευ χουμε καλές γιορτές και το 2013 πιο ενωμένη και αγαπημενει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 24 Δεκεμβρίου 2012 #95 Share 24 Δεκεμβρίου 2012 Μεγεια και καλοβρωμιστο πανο!:-) Απο τιμη;εχει μεγαλη διαφορα με το κανονικο; Απο δουλεια παντως μου εχουν πει πως κανει εξισου καλ! Χρονια πολλα κ σε σενα teo Link to comment Share on other sites More sharing options...
marnieros 24 Δεκεμβρίου 2012 #96 Share 24 Δεκεμβρίου 2012 http://www.fish-street.com/aqua_excel_aehp1_handon_skimmer?category_id=143 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 24 Δεκεμβρίου 2012 #97 Share 24 Δεκεμβρίου 2012 ευχαριστω marnie,νομιζα πως ηταν απο καπου αλλου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος