Jump to content

Tι Skimmer Χρησιμοποιείτε?

Παναγιώτης Κ

Recommended Posts

Τα παμε, παρε το 300! :D

Και εγώ ήμουν ανάμεσα στο 300 και 600 και ευτυχώς που πήγα στο 300. Είναι υπεραρκετο για τα λίτρα μου, ίσως με το 600 να χα θέμα.

• Απαντήσεις 96
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Τα παμε, παρε το 300! :D

Και εγώ ήμουν ανάμεσα στο 300 και 600 και ευτυχώς που πήγα στο 300. Είναι υπεραρκετο για τα λίτρα μου, ίσως με το 600 να χα θέμα.

Εγώ να σου πω την αλήθεια, κλείνω προς το turboflotor 1000 μετά απο κατεύθυνση χομπίστα που μου είπε ότι είναι άπαιχτο και αθόρυβο, σε αντίθεση με τα deltec που έχουν την αντλία μέσα τους και κάνουν φασαρία!

Γι'αυτό έχω μπερδευτεί!

Το θέμα είναι να πάρω κάτι τελείως αθόρυβο γιατί δεν έχω σαμπ να το βάλω, και δεν θέλω να ακούγεται!

Με τόσο ψάξιμο που έχεις ρίξει σίγουρα θα βγάλεις κάτι καλό!

Μην στην χαλάσουμε αφού μας το κρατάς για έκπληξη, όταν είσαι εσύ έτοιμος μας το δείχνεις! :thumbup:

Μην ξεχνάμε ότι το βασικό ζητούμενο στο skimmer είναι το... Skimming! :D

Για το τουρμποφλότερο δεν το εχω δει live, οποτε δεν μπορω να σου πω κατι. Γράφουν πάντως ότι κάνει θόρυβο και αυτό..

Παιδιά δεν ξέρω! Ανάλογα ότι δω και ότι βρω θα πράξω!

Πάντως για όλα τα σκίμερ έχω ακούσει και καλά και κακά σχόλια!

Εγώ να σου πω την αλήθεια, κλείνω προς το turboflotor 1000 μετά απο κατεύθυνση χομπίστα που μου είπε ότι είναι άπαιχτο και αθόρυβο, σε αντίθεση με τα deltec που έχουν την αντλία μέσα τους και κάνουν φασαρία!

Γι'αυτό έχω μπερδευτεί!

Το θέμα είναι να πάρω κάτι τελείως αθόρυβο γιατί δεν έχω σαμπ να το βάλω, και δεν θέλω να ακούγεται!

πλακα κανεις ετσι; turboflotor 1000;

συντομα θα ψαχνεις παλι για σκιμμερ!!!

πλακα κανεις ετσι; turboflotor 1000;

συντομα θα ψαχνεις παλι για σκιμμερ!!!

Στράτο δεν διαφωνώ, αλλά δεν μπορεί να βγει μια κοινή άποψη για ένα σκίμερ? Έχω εποικηνωνήσει με πολλά άτομα και το κάθε άτομο μου προτείνει και απο ένα διαφορετικό σκίμερ και μου απορίπτει κάποια άλλα. Θέλω να πάρω ένα σκίμερ και να ξεγνοιάσω!

Βρήκα ένα deltec 600ρι με 200. Να το χτυπήσω ή λές είναι υπερβολή?

Δεν ξέρω ρε παιδιά.

Εμένα γιατί δεν μου γέμισαν ποτέ το μάτι τα turboflotor;

Δεν ξέρω ρε παιδιά.

Εμένα γιατί δεν μου γέμισαν ποτέ το μάτι τα turboflotor;

Δεν ξέρω ρε συ! Φίλος που το είχε μου είπε πως είναι πολύ καλό, έχει πολύ καλή αντλία και δεν θέλει ρύθμισμα, και έχει και σιγαστήρα. Αλλά γενικώς δεν βγάζει θόρυβο!

Τώρα δεν ξ'ερω.

Θα δω και το deltec Το 600ρι και θα δώ! Λέτε αν πάρω deltec 600ρι να μου το στεγνώσει?

Πάντως πο εξωτερικό δεν λέω να προβώ σε αγορά. Ότι βρω σε ελλάδα.

Γνώμη μου... πάρε το MCE-600 και αφού δίνεις τόση μεγάλη σημασία στο θόρυβο (άσε που δεν κάνει) θα βάλεις έναν χρονοδιακόπτη να σου το κλείνει το βράδυ και έτσι δεν θα έχεις φόβο να σου στεγνώσει το ενυδρείο από την 24ωρη λειτουργία του.

Αύριο - μεθαύριο μπορεί να κάνεις μεγαλύτερο ενυδρείο.... τουλάχιστον θα έχεις το skimmer.

Δοκιμασμένα και αξιόπιστα μηχανήματα !!!

Γνώμη μου... πάρε το MCE-600 και αφού δίνεις τόση μεγάλη σημασία στο θόρυβο (άσε που δεν κάνει) θα βάλεις έναν χρονοδιακόπτη να σου το κλείνει το βράδυ και έτσι δεν θα έχεις φόβο να σου στεγνώσει το ενυδρείο από την 24ωρη λειτουργία του.

Αύριο - μεθαύριο μπορεί να κάνεις μεγαλύτερο ενυδρείο.... τουλάχιστον θα έχεις το skimmer.

:thumbup: :thumbup: :thumbup:

+1000

Μην το σκέφτεσαι πολύ.

Παρτο και καθάρισες!! :)

Εχω δει το achilles collection της aqualobby skimer σε ενα παλικαρι και μου φανηκε πολυ καλο. Εγω ειμαι ετοιμος να το παρω καλα το εχει και φθηνα κ πολυ αθορυβο σε συγκριση με αυτο που εχω deltec mce 600 με την μαυρη αντλια ασε που εχει κ μουρατο design το αλλο

καλησπερα και απο μενα παναγιωτη...........ΔΑΓΚΩΤΟ deltec mc600!!!!το εχω στο ενυδρειο μου(120 λιτρα)και το ξεφτυλιζει!!ειναι κρεμαστο....εχει media box για ανθρακα και αντιφωσφορο.......σχεδον αθορυβο (για το αυτι μου)και το πηρα σε πολυ καλη τιμη!!!!!Υ.Γ. θα ανεβασω αυριο φωτο να το δεις.................

το skimmer μου boyu DG-1516. 20 watt η τιμή του ήταν 90€ αθόρυβο μέσα σε ντουλάπι. εκτός ακούγετε λίγο. παροχή ονομαστική 1400λίτρα αλλά πραγματική ~900. κρεμαστο πολύ καλό. για ενυδρείο έως 400 λίτρα

6288_6419.png

post-50340-0-64344900-1356284239_thumb.jpg

post-50340-0-86634900-1356284342_thumb.jpg

αντιγραφες των deltec mc,φερνει και ο θοδωρος(teo)απο γερμανια εδω στη θεσ/νικη.δεν εχω ιδεα απο τιμες αλλα φανταζομαι πως θα ειναι φθηνοτερα απο τα γνησια.

εγω παιδες απο τον τεο το πηρα.........και το μηχανημα τα ΣΠΑΕΙ!!!!Ιδιως στα λιτρα μου τα εχει για πλακα!!ΑΞΙΖΕΙ και η τιμη του ειναι ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΟΣΗΤΗ!!αυριο οπως ειπα φωτο!!!(θα δεις και design)!!!!

εγω παιδες απο τον τεο το πηρα.........και το μηχανημα τα ΣΠΑΕΙ!!!!Ιδιως στα λιτρα μου τα εχει για πλακα!!ΑΞΙΖΕΙ και η τιμη του ειναι ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΟΣΗΤΗ!!αυριο οπως ειπα φωτο!!!(θα δεις και design)!!!!

Aντιγραφη του ΜCE 600;

Πες μας τιμουλα και τι αντλια φοραει :)

Έγινε επεξεργασία - Δίας

Φίλε Παναγιώτη καλησπέρα. Πριν πάρω το Αττι είχα δουλέψει το τουρμοφλοτορ 1000 η άποψη που έχω γιαυτο το σκιμερ είναι καλη είναι αθορυβο σε πολύ καλη τιμή στα λίτρα που δίνεις θα σου κάνει δουλειά και με το παραπάνω αλλα δεν είναι καλύτερο από το delteck.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...