adlib 22 Δεκεμβρίου 2012 #26 Share 22 Δεκεμβρίου 2012 με ενδιαφερειπολυ το θεμα σου Παναγιωτη γιατι εγω εχω απο RSM130 στα 130 λιτρα μικτα και σιγουρα καποια στιγμη θα παω σε καλυτερο!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 22 Δεκεμβρίου 2012 #27 Share 22 Δεκεμβρίου 2012 Από αυτά που έχεις παραθέσει,θα συμφωνήσω και εγώ με το 4! Δοκιμασμένη και αξιόλογη λύση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 22 Δεκεμβρίου 2012 Author #28 Share 22 Δεκεμβρίου 2012 Και εγώ παιδιά προς το deltec κλείνω, απλά ψάχνω να βρω το τέλειο ώστε να μην πάνε και άλλα λεφτά πεταμένα! Αν επαιρνε υλικά θα ήταν το τέλειο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 22 Δεκεμβρίου 2012 #29 Share 22 Δεκεμβρίου 2012 Την κουρτινα 4 Δαγκωτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jester 22 Δεκεμβρίου 2012 #30 Share 22 Δεκεμβρίου 2012 (edited) Χρησιμοποιώ το Jad 1528, hang on στο sub μου. Το είχα πάρει για συνολικά 320 λίτρα και έκανε καλή δουλειά, τώρα τρέχει σε 200 λίτρα μικτά, καλή λειτουργία αλλά έχω κάνει πατέντα για να γίνει αθόρυβο και αν δεν αλλάξεις την μαμά τρόμπα με κάποια άλλη (ακόμα δεν έχω αποφασίσει με ποια θα την αλλάξω) θέλει κάθε 2-3 μέρες καθάρισμα. Δεν ξέρω να σου απαντήσω αν παίρνει υλικά μέσα δεν το έχω ψάξει το σύστημα αυτό. Ακριβείας μηχάνημα δεν είναι, αλλά το είχα πάρει 50 ευρώ. Πάντως για μικρομεσαίο φόρτο είναι κανόνι. Έγινε επεξεργασία 22 Δεκεμβρίου 2012 - Jester Link to comment Share on other sites More sharing options...
baggos777777 22 Δεκεμβρίου 2012 #31 Share 22 Δεκεμβρίου 2012 Χρησιμοποιω το Deltec MCE600 κρεμαστο,σε 250 λιτρα in sump. Ειμαι πολυ ικανοποιημενος. +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 22 Δεκεμβρίου 2012 Author #32 Share 22 Δεκεμβρίου 2012 Αυτή την στιγμή τρέχω ένα sera protein skimmer 400ho. Πλήρης εντυπωσεις ακόμα δεν μπορώ να σας πώ γιατί δουλεύει εδώ και 4,5 μέρες σε νέο ενυδρείο, αλλά αυτό που μπορω να πω είναι ότι κάνει θόρυβο, και όχι και τόσο καλό σκιμάρισμα(βέβαια δεν ξέρω αν φταίει ότι είναι καινούριο το ενυδρέιο). Και ψάχνομαι για ένα που να πληρεί αυτά τα 2 που δεν έχει αυτό που έχω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 22 Δεκεμβρίου 2012 #33 Share 22 Δεκεμβρίου 2012 Αυτη η σειρα των ντελτεκ που στζηταμε εκανε μεγαλη καρριερα γιατι και χωρο για υλικα εχουν και κρεμαστα μπαινουν αρα ιδιαιτερα καλη λυση σε οσους δεν εχουν σαμπ και πολυ καλο δουλεμα κανουν.δεν ειναι μονοδρομος ομως για καποιον που εχει σαμπ.υπαρχουν πολυ καλυτερα σκιμμερ καθως απο θεμα αερα εχουν πλεον ξεπεραστει για καποιον που εχει σαμπ Mobile klaz speaking... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 22 Δεκεμβρίου 2012 Author #34 Share 22 Δεκεμβρίου 2012 Τελικά, το Mce 300 παίρνει υλικά ή όχι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 22 Δεκεμβρίου 2012 #35 Share 22 Δεκεμβρίου 2012 όχι.. ούτε καν το 500, μόνο το 600 και σε διαβεβαιώ και εγώ ότι είναι πολύ πρακτικό και αθόρυβο με την tutbo αντλία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 22 Δεκεμβρίου 2012 Author #36 Share 22 Δεκεμβρίου 2012 όχι.. ούτε καν το 500, μόνο το 600 και σε διαβεβαιώ και εγώ ότι είναι πολύ πρακτικό και αθόρυβο με την tutbo αντλία. Για κάντο λίγο πιο λιανά. Ποιο είναι πιο πρακτικό με την τουρμπο αντλία απο τα 3, και ποια είναι η τούρμπο αντλία? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 22 Δεκεμβρίου 2012 #37 Share 22 Δεκεμβρίου 2012 τα τελευταία μοντελα του 600 φοράνε την νέα αντλία..... μια λευκού χρώματος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 22 Δεκεμβρίου 2012 #38 Share 22 Δεκεμβρίου 2012 Το prizm της red sea το αγόρασα καινούργιο όταν είχε βγεί... Από θόρυβο δεν είχα ποτέ πρόβλημα.Βέβαια υπάρχει κόσμος που το αγάπησε και κόσμος που το μίσησε... Αν την ψάξεις καλά την δουλειά έχει και άλλα μοντέλα εκτός απο της Deltec...Remora C,Seaclone...αλλά δεν έχουν θέση για υλικά.. Από την καινούργια γενιά έχουν βγάλει η Reef Octopus, Precision Marine που νομίζω είναι το καλύτερο αυτή τη στιγμή... Το Eeshops Hang on που είναι το πλέων κλασσικό για τους Αμερικανούς Το Aquamaxx Σίγουρα πολλά απο αυτά αξίζει να τα ψάξεις λίγο παραπάνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 22 Δεκεμβρίου 2012 Author #39 Share 22 Δεκεμβρίου 2012 Το prizm της red sea το αγόρασα καινούργιο όταν είχε βγεί... Από θόρυβο δεν είχα ποτέ πρόβλημα.Βέβαια υπάρχει κόσμος που το αγάπησε και κόσμος που το μίσησε... Αν την ψάξεις καλά την δουλειά έχει και άλλα μοντέλα εκτός απο της Deltec...Remora C,Seaclone...αλλά δεν έχουν θέση για υλικά.. Από την καινούργια γενιά έχουν βγάλει η Reef Octopus, Precision Marine που νομίζω είναι το καλύτερο αυτή τη στιγμή... Το Eeshops Hang on που είναι το πλέων κλασσικό για τους Αμερικανούς Το Aquamaxx Σίγουρα πολλά απο αυτά αξίζει να τα ψάξεις λίγο παραπάνω. ;Alex, σίγουρα υπάρχουν και άλλα, απλά το θέμα είναι που τα βρίσκεις! Έψαξα στο φόρουμ, και είδα ότι σε πολλούς τα ντελτεκ τους έβγαλαν πρόβλημα θορύβου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 22 Δεκεμβρίου 2012 #40 Share 22 Δεκεμβρίου 2012 Παναγιώτη, καμιά φωτογραφιουλα θα δούμε να χαζέψουμε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 22 Δεκεμβρίου 2012 #41 Share 22 Δεκεμβρίου 2012 Εγώ τροφή σου δίνω πάντως ψάξου...δες και στο Αmazon/e-bay ...παίζει κάτι αντιγραφές απο πάρα πολύ γνωστά σκίμμερ που ώς γνωστό φτιάχνονται 99% στην κίνα...απλά βγαίνουν και σε παραγωγή με άλλο όνομα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 22 Δεκεμβρίου 2012 Author #42 Share 22 Δεκεμβρίου 2012 Εγώ τροφή σου δίνω πάντως ψάξου...δες και στο Αmazon/e-bay ...παίζει κάτι αντιγραφές απο πάρα πολύ γνωστά σκίμμερ που ώς γνωστό φτιάχνονται 99% στην κίνα...απλά βγαίνουν και σε παραγωγή με άλλο όνομα. Mε νοιάζει βασικά να κάνουν καλό σκίμινγκ και να είναι αθόρυβα. Αυτά που μου έδειξες τι λένε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 22 Δεκεμβρίου 2012 Author #43 Share 22 Δεκεμβρίου 2012 Παναγιώτη, καμιά φωτογραφιουλα θα δούμε να χαζέψουμε? Aπο τι πράγμα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 22 Δεκεμβρίου 2012 #44 Share 22 Δεκεμβρίου 2012 αντιγραφες των deltec mc,φερνει και ο θοδωρος(teo)απο γερμανια εδω στη θεσ/νικη.δεν εχω ιδεα απο τιμες αλλα φανταζομαι πως θα ειναι φθηνοτερα απο τα γνησια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 22 Δεκεμβρίου 2012 #45 Share 22 Δεκεμβρίου 2012 καλο ακουγεται!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 22 Δεκεμβρίου 2012 #46 Share 22 Δεκεμβρίου 2012 Aπο τι πράγμα? Αυτή την στιγμή τρέχω ένα sera protein skimmer 400ho. Πλήρης εντυπωσεις ακόμα δεν μπορώ να σας πώ γιατί δουλεύει εδώ και 4,5 μέρες σε νέο ενυδρείο, αλλά αυτό που μπορω να πω είναι ότι κάνει θόρυβο, και όχι και τόσο καλό σκιμάρισμα(βέβαια δεν ξέρω αν φταίει ότι είναι καινούριο το ενυδρέιο). Και ψάχνομαι για ένα που να πληρεί αυτά τα 2 που δεν έχει αυτό που έχω. Από το καινούργιο ενυδρείο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 22 Δεκεμβρίου 2012 #47 Share 22 Δεκεμβρίου 2012 (edited) http://www.fish-street.com/aqua_excel_a ... ory_id=143 ριξε μια ματια και σε αυτο.το εχει δει να δουλευει αξιοπιστος χομπιστας(εννοω η γνωμη του εχει βαρυτητα) και μου ειπε πως ειναι πολυ καλο. Έγινε επεξεργασία 22 Δεκεμβρίου 2012 - Κωστας Τ Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 22 Δεκεμβρίου 2012 #48 Share 22 Δεκεμβρίου 2012 http://www.fish-street.com/aqua_excel_a ... ory_id=143 ριξε μια ματια και σε αυτο.το εχει δει να δουλευει αξιοπιστος χομπιστας(εννοω η γνωμη του εχει βαρυτητα) και μου ειπε πως ειναι πολυ καλο. σαν αυτο υπαρχουν πολλα ιμιτασιον που μιμουνται τα ντελτεκ.καποια σχετικα καλα,καποια αλλα με αποτυχια.το μυστικο δεν ειναι τοσο στα πλαστικα τους μερη αλλα στην αντλια που φορανε και το ποσο αερα μπορει να προσφερει και σαφως το τι καταναλωση σε βατ εχει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 22 Δεκεμβρίου 2012 Author #49 Share 22 Δεκεμβρίου 2012 Ποια η γνωμη σας για αυτά? aqualobby skimmer achilles-edelweiss collection Έχω ακούσει καλά λόγια. Έχετε φωτό να μου δείξετε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 23 Δεκεμβρίου 2012 Author #50 Share 23 Δεκεμβρίου 2012 Παιδιά, δεν ξέρω πραγματικά τι σκίμερ να διαλέξω. Είμαι ανάμεσα σε 3. deltec mce 300 Για το οποίο έχω ακούσει καλά λόγια για το σκιμάρισμα και ότι είναι αθόρυβο, αλλά έχω ακούσει ότι κάνει θόρυβο. deltec mce 600 και για αυτό έχω ακούσει καλά λόγια ότι κάνει καλό σκιμινγκ, ότι παίρνει και υλικά και ότι είναι αθόρυβο, αλλά έχω ακούσει και για αυτό ότι κάνει θόρυβο aqua medic turboflotor blue 1000 το οποίο έχω ακούσει καλά λόγια ότι κάνει καλό σκιμάρισμα, και είναι τελείως αθόρυβο. Eπίσης, δεν ξέρω τι να κάνω με την θερμοκρασία. Έχω 27 βαθμούς μέσα(μετράω με 2 θερμόμετρα) και δεν κατεβαινει με τίποτα γιατί ο θερμοστάτης είναι στους 24 και καταλαβαίνω ότι δουλεύει λιγότερο απο πριν που τον είχα στους 26 και καταλαβαίνω ότι πρέπει να φταίει ο φωτισμός, γιατί έχει πέσει η πατέντα της πατέντας στο καπάκι, και δεν παίρνει αερα απο πουθενά. Και λέω να κατασκευάσω ένα φωτιστικό για να μπορώ να έχω και το σκίμερ άνετα, και να παίρνει αέρα το ενυδρείο, και να μπορώ να βάλω ανεμιστήρια το καλοκαίρι, και να εχω και άνεση. Τι λέτε? Απο τι υλικό να το φτιάξω? Επίσης, πόση απόσταση να το έχω απο την επιφάνεια? Από το καινούργιο ενυδρείο! Έχω βίντεο, αλλά λίγο δύσκολο να το βάλω εδώ, καθώς θέλω να είναι έκλπηξη όταν το παρουσιάσω. Αν θέλεις μπορώ να σου στείλω ένα πμ να το δεις, αλλά μην μου ζητήσετε οι άλλοι να το δείτε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος